Noiser69 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) fantje ... kaj pa pravite na tako mrcino ... www.avto_net/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=1659710# :winkiss: (ka je to kr neka Copyright material! ???) Popravljeno November 8, 2007. Popravil AbNormaln
Noiser69 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) loooll ... zka mi nc vec ne gre kopirat ... skos pise ... Copyright material! :D Popravljeno November 8, 2007. Popravil AbNormaln
JeRn3j Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) http://www.youtube.com/watch?v=C9VNSKd70Po dve novi CBR-ki različna izpuha - moj posnetek je razlika? ti kr tak povem to sploh ne morš primerjat 1. leo se sam na štangasu vrti medtem ko je un na vožnji 2. ne veš kaka je kvaliteta kamere oz. zadeve ki je posnela zvok... če gledaš po youtube maš motorje z istimi rori pa na enih posnetkih velik bolj grmijo kot na drugih 3. tudi razdalja ne vemo kakšna je ( kamera motor) 4. lohka je nekje komplet auspuh drugje samo dušilec dobr veš da kj tazga ne morš primerjat :winkiss: fantje ... kaj pa pravite na tako mrcino ... www.avto_net/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=1659710# :winkiss: (ka je to kr neka Copyright material! ???) to boš mogu generalno delat ;) Popravljeno November 8, 2007. Popravil JeRn3j
Matex_46 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 ti kr tak povem to sploh ne morš primerjat 1. leo se sam na štangasu vrti medtem ko je un na vožnji 2. ne veš kaka je kvaliteta kamere oz. zadeve ki je posnela zvok... če gledaš po youtube maš motorje z istimi rori pa na enih posnetkih velik bolj grmijo kot na drugih 3. tudi razdalja ne vemo kakšna je ( kamera motor) 4. lohka je nekje komplet auspuh drugje samo dušilec dobr veš da kj tazga ne morš primerjat :winkiss: to boš mogu generalno delat ;) vseeno, neke razlike ni bilo
_Fingi_ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 loooll ... zka mi nc vec ne gre kopirat ... skos pise ... Copyright material! :D to tud men na cajte delej... zapri explorer, pa ga na nov zažen....(ne internet explorer :P )
D_u_H_e_C Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 http://video.yahoo.com/video/play?vid=220113&fr
Čamac Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 fantje ... kaj pa pravite na tako mrcino ... www.avto_net/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=1659710# :winkiss: (ka je to kr neka Copyright material! ???) bomba motor ;)
NejcZ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Meni pa se ne dopade, ker ni več tisti pravi supermoto.. drgač pa seka pošteno :worship:
Noiser69 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 sej js bi tut rajs mev tisti pravi SM, to ni več to ...dav sm pa link zgol zarad nizke cene :winkiss:
Čamac Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 že že glede cene ampak pri teh ktmovih enovaljnih motorjih tudi računajte na generalke na 15,20k km...
NejcZ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Ja, se pravi vsaj 1k€ na 15,20k km ;)
_Nejkooo_ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) :grim tako ja. Hecam se, sej ne rečem, da ni vredu, samo izgleda cafe racing, ne pa tako kot se zagre. Sem pristaš MotoGP/SBK style izgleda. Po akrapoviču pa nisem pljuval, samo rekel sem, da sem mnenja, da mi je Leo najboljši (zame), akrapovič mi pač na Hondi ne leži (mogoče sem malce preveč vezan na GP-ker tam tudi Leo-ta uporabljajo). Čeprav pa ne verjamem, da bi akrapo kaj bolj grmel kot Leo, itak je vse eno in isto sranje . . . . . samo, da jaz raje vidim, da na moji ljubici piše LeoVince SBK, kot pa akrapovič. M.G.: baje, da ima Suzuki v MotoGP Yoshija gor. idi si prebrat oktobrskega motorista, in boš videl kako je glede auspuhov pri gp-ju...večina je akrapovičevih, vendar zaradi sponozorjev dajo gor leo vince in podobne nalepke, ravno zaradi tega je akrapovič dela samo še za kawasaki pri gp auspuhih, ker je imel prevlke izgube zarad tega oz. se mu ne splača več za gp delat auspuhov, če one budale limajo gor leo vince nalepke ker majo pač z njimi kao tako pogodbo.... ...drugač pa so brezpredmetne neke primerjave ostalih auspuhov z akrapovičem, ker se dobro ve kdo je no.1 v tem, tak da lastniki ostalih si nikar ne mečite peska v oči, kak so ostali isti ali celo morda boljši, ker to preprosto ni res!!! Popravljeno November 8, 2007. Popravil _Nejko_
k0ci Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 no kaj je to kak problem, podobno kot mito ali rs :naughty:
Čamac Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) Ja, se pravi vsaj 1k€ na 15,20k km ;) no saj 20k km ne narediš tako hitro... hotel sem pač povedati to, da so ponavadi nekoliko cenejši motorji, ki so ravno pred generalkami (okvirno število prevoženih) in potem folk misli, kako je ta motor cenejši celih 300,500€ in kako bo prišparal potem pa še gre veliko denarja za malo večji servis ni pa to tisto, zaradi česar bi se odločal pri nakupu, saj se to ne dela vsak mesec... veliko več znesejo gume, servisi in ostal potrošni material Popravljeno November 8, 2007. Popravil Čamac
Gixxer Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 samo res, kaj je ze kdo cul kak zveni Two Brothers Racing avspuh? Lepi so ko hudic, samo kak so pa kaj po kvaliteti pa ostalem, pa pojma niam, ker se jih pri nas nisem zasledil...
Čamac Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 samo res, kaj je ze kdo cul kak zveni Two Brothers Racing avspuh? Lepi so ko hudic, samo kak so pa kaj po kvaliteti pa ostalem, pa pojma niam, ker se jih pri nas nisem zasledil... meni so tudi zelo lepi, nisem pa še slišal nobenega, okvirno lahko pogledaš malo po youtube sem pa slišal MIVV izpuh na ninji pa je bil zelo všečen zvok ;) najlepši pa je itak moj
Gixxer Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) jaz bom kupo pac nekaj, kaj bom dobo najceneje - akrapo al pa yoshi...upam da zrihtam kako yoshimurico iz USA za vredu ceno...ampak 400€ pa trenutno zal nimam, treba it delat :D samo akrapota bi pa mel hexagonalca ne :D Popravljeno November 8, 2007. Popravil Gixxer
_N3jC_ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 lepa honda ... sam te nemške tablce pa najbol zažgejo, zihr ti gre 20 majn ker je tak upor :lol1: evo tuki je en dobr posnetk zvoka :worship:
Matex_46 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 idi si prebrat oktobrskega motorista, in boš videl kako je glede auspuhov pri gp-ju...večina je akrapovičevih, vendar zaradi sponozorjev dajo gor leo vince in podobne nalepke, ravno zaradi tega je akrapovič dela samo še za kawasaki pri gp auspuhih, ker je imel prevlke izgube zarad tega oz. se mu ne splača več za gp delat auspuhov, če one budale limajo gor leo vince nalepke ker majo pač z njimi kao tako pogodbo.......drugač pa so brezpredmetne neke primerjave ostalih auspuhov z akrapovičem, ker se dobro ve kdo je no.1 v tem, tak da lastniki ostalih si nikar ne mečite peska v oči, kak so ostali isti ali celo morda boljši, ker to preprosto ni res!!! dvomim, da je to res
Gizmo_ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) dvomim, da je to res Ko je biu rossi še pri hondi, k je imeu repsolko.. so bli akrapoviči gor... sam to je že par let nazaj... je pa res da gor ni blo nalepk... ker bi akrapovič pol zaston auspuhe dal... pa še plačat bi mogu za nalepkico :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno November 8, 2007. Popravil Gizmo_
reesko Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 tud jst dvomim...ne more ti en dat neki sponzorsko..ti boš pa dau dol nalepko...PLUS od druzga nalepko gor haha
JMatic Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 ja sam...sj vsi vemo zakaj majo gor nalepke arrow right ? :)))))
Gizmo_ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 ja sam...sj vsi vemo zakaj majo gor nalepke arrow right ?:))))) Ker hočjo bit mitofreak?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se