Čamac Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 tud jst dvomim...ne more ti en dat neki sponzorsko..ti boš pa dau dol nalepko...PLUS od druzga nalepko gor haha hahah ja logično fanteee
JeRn3j Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 tud jst dvomim...ne more ti en dat neki sponzorsko..ti boš pa dau dol nalepko...PLUS od druzga nalepko gor haha poglej sej je čist logično nalepka je pa reklama... zato ker če hoče da bi mel nalepko gor bi mogu on plačat tko da je pol zmenn z leotom da dajo oni sam nalepko in sponzorirajo moštvo s tem pa si delajo reklamo akrapovič nima od tega nič (kupcev ima zadosti) razen da dobi denar za njegov ror matex zdej če ima nejko prav je to en dokaz da razlike ni oz. da ti je ta "hondin ror" iz moto gp preprosto najjači ki pa glejgazlomka sploh ni leovinčijev :lol1:
JeRn3j Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 hahah ja logično fanteee vse je v denarju tako njemu ni treba nič plačat dobi denar samo za ror medtem ko leovinči plača pa use kar je njihovega na motorju je nalepka :lol1: joj če je to res pol je akrapo prefinjen gospod bolj od vaju :D
Čamac Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 vi se kuj tolažite s temi akrapoti ko ga že ma vsak, ve se kdo ma najbolj jebački ror :D joj če je to res pol je akrapo prefinjen gospod bolj od vaju :D ah nemogoče. noben ni bolj prefinjen alo risko midva si boma mogle neke Bimote kupit pa to? to so motorji za prefinjene se mi zdi :D vsaj zgleda mi tak :P
Matex_46 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 poglejsej je čist logično nalepka je pa reklama... zato ker če hoče da bi mel nalepko gor bi mogu on plačat tko da je pol zmenn z leotom da dajo oni sam nalepko in sponzorirajo moštvo s tem pa si delajo reklamo akrapovič nima od tega nič (kupcev ima zadosti) razen da dobi denar za njegov ror matex zdej če ima nejko prav je to en dokaz da razlike ni oz. da ti je ta "hondin ror" iz moto gp preprosto najjači ki pa glejgazlomka sploh ni leovinčijev :lol1: :evilgrin: sej si že slišu kako moja grmi :evilgrin:
reesko Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 vi se kuj tolažite s temi akrapoti ko ga že ma vsak, ve se kdo ma najbolj jebački ror :Dah nemogoče. noben ni bolj prefinjen alo risko midva si boma mogle neke Bimote kupit pa to? to so motorji za prefinjene se mi zdi :D vsaj zgleda mi tak :P hehe .. :D ne ne ...ducati če že..bimota mi ni pri srcu
Schmid87 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 evo tuki je en dobr posnetk zvoka :worship: :kva2: :kva2: :kva2: nice!!! :D
_Nejkooo_ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 dvomim, da je to res tud jst dvomim...ne more ti en dat neki sponzorsko..ti boš pa dau dol nalepko...PLUS od druzga nalepko gor haha preberita si oktobrsko izdajo revije motorist, pa bota vidla...ti ki so meli akrapo auspuhe v gp so itak akrapotu plačali za te auspuhe(ker so bli boljši od leovince) , niso sponzorsko dobli, bil jim je leovince kao sponzor(ki pa je mel preslabe auspuhe) in jim dal denar, če si na akrapotove rore nalepijo leo vince nalepko...kar preberita si če meni ne verjameta :D
JeRn3j Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 :evilgrin: sej si že slišu kako moja grmi :evilgrin: ja ampak zdej vsaj vemo kdo je najbolši :D
_N3jC_ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 idi si prebrat oktobrskega motorista, in boš videl kako je glede auspuhov pri gp-ju...večina je akrapovičevih, vendar zaradi sponozorjev dajo gor leo vince in podobne nalepke, ravno zaradi tega je akrapovič dela samo še za kawasaki pri gp auspuhih, ker je imel prevlke izgube zarad tega oz. se mu ne splača več za gp delat auspuhov, če one budale limajo gor leo vince nalepke ker majo pač z njimi kao tako pogodbo.......drugač pa so brezpredmetne neke primerjave ostalih auspuhov z akrapovičem, ker se dobro ve kdo je no.1 v tem, tak da lastniki ostalih si nikar ne mečite peska v oči, kak so ostali isti ali celo morda boljši, ker to preprosto ni res!!! To je čist res da akrapovič nardi auspuh pol dajo pa nalepko gor od firme iz kero majo pogodbo :winkiss:
Noiser69 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) akrapo je res no.1 (pa ne zto ker ga mam glih js na moji kozi) ... govorim nasploh po vseh primerjavah, izkušnjah drugih in kvaliteti ;) Popravljeno November 8, 2007. Popravil AbNormaln
Roky Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 akrapo je res no.1 (pa ne zto ker ga mam glih js na moji kozi) ... govorim nasploh po vseh primerjavah, izkušnjah drugih in kvaliteti ;) Zakva si pa zj post popravu? :whistle:
k0ci Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 tud jst dvomim...ne more ti en dat neki sponzorsko..ti boš pa dau dol nalepko...PLUS od druzga nalepko gor haha to je res kar je nejko napisu ja, intervju s slavkom trstenjakom, enem izmed vodilnih pri akrapotu, je pa objavljen v oktoberski številki motorista na strani 66
Matex_46 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 ja ampak zdej vsaj vemo kdo je najbolši :D Ko boš akrapota izkoristil preko Leota se mi javi :winkiss:
JeRn3j Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Ko boš akrapota izkoristil preko Leota se mi javi :winkiss: kaj?!?
k0ci Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 hotel je povedat da ni noben tak profi da bi opazil razliko med izpuhoma vse kar je je zvok, ki pa je nekomu všeč tak, drugemu pač drugačen
JeRn3j Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 hotel je povedat da ni noben tak profi da bi opazil razliko med izpuhomavse kar je je zvok, ki pa je nekomu všeč tak, drugemu pač drugačen aha ok :worship: to se pa strinjam
GrCaR Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Jao vi pa res ne morte brez tega, da bi se kregal kaj je bolš pa kaj slabš :slap: KawasakiZAKONpress
Aless Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Jao vi pa res ne morte brez tega, da bi se kregal kaj je bolš pa kaj slabš :slap: KawasakiZAKONpress prej je pac blo RS vs. Mito ...zdaj so pa kaksne druge stvari o kerih je veliko razlicnih mnenj....
Gixxer Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) zdaj smo ze vsi presedlali na visjo kubaturo, mladine, ki bi se kregala o mitotu in rski, pa zal ni...mi smo zadnja aktivna generacija ocitno :D Popravljeno November 8, 2007. Popravil Gixxer
_N3jC_ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 zdaj smo ze vsi presedlali na visjo kubaturo, mladine, ki bi se kregala o mitotu in rski, pa zal ni...mi smo zadnja aktivna generacija ocitno :D hehe sam zdj smo šli pa res že usi na 600...kdo bo zdj nabiju v 125ke javite se, al bomo pa mogl spremenit naslov teme :D
Jerry_exc Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 sej itak redko kdo rab dodatno moc ki ti jo da izpuh... sigurno gre pa v 90% samo za zvok, zato da lepo zgleda in ker je modern da se to zamena takoj k motor dobis... Čeprov originalni v vecini primerov cist dobr zgledajo in ma cist supr zvok... Jest tud priznam da ga mam cist samo zarad zvoka pa filinga ko grejo kocine pokonc ko zagrmi :evilgrin: neki je razlike od originala :whistle:
Schmid87 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 no no, nekaj ns ma še zmer 125 ;)
_Nejkooo_ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) hehe sam zdj smo šli pa res že usi na 600...kdo bo zdj nabiju v 125ke javite se, al bomo pa mogl spremenit naslov teme :D ex 125-ke javite se...hehe...mater se še spomnim dobrih starih časov, ko sma s čamčijem norela- on z gilero dna 50, jaz pa z jawo 125, pa jaz bil cel srečn ko sn mimo njega leto- on 80-90, jaz 110 kmh hehe (čamči se še spomniš ko sma šla na lovrenc pa ti s toto dna po onem šodru haha), no pol je čamči kupo mitota in je bil obratn položaj, me je mogo on čakat hehe, no zdaj pa sma končno na istem, z 600-tkami (samoninjavseenoboljletihehe), pa ko se zdaj spomnim kak se mi je včasih zdelo fajn ko sn 110 se pelal pa sn skuterje prehiteval, mater zdaj pa take hitrosti...je kuj zanimivo se malo v preteklost zazret pa videt kje se bil pred dvema letoma, kje pa zaj :D Popravljeno November 9, 2007. Popravil _Nejko_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se