Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Amm...a kdo kej ve kako je z stavko avtobusarjev v Milanu. Dons ponoč grem tja in me skrbi da ne bo gužve... na uradni strani sicer piše da je samo dons, ampak nism pepričan kako je za jutr... ča ma kdo kkšno info nej mi pove...

Objavljeno
ex 125-ke javite se...hehe...mater se še spomnim dobrih starih časov, ko sma s čamčijem norela- on z gilero dna 50, jaz pa z jawo 125, pa jaz bil cel srečn ko sn mimo njega leto- on 80-90, jaz 110 kmh hehe (čamči se še spomniš ko sma šla na lovrenc pa ti s toto dna po onem šodru haha), no pol je čamči kupo mitota in je bil obratn položaj, me je mogo on čakat hehe, no zdaj pa sma končno na istem, z 600-tkami (samoninjavseenoboljletihehe), pa ko se zdaj spomnim kak se mi je včasih zdelo fajn ko sn 110 se pelal pa sn skuterje prehiteval, mater zdaj pa take hitrosti...je kuj zanimivo se malo v preteklost zazret pa videt kje se bil pred dvema letoma, kje pa zaj :D

midva pa sva res že dosti skupaj skozi dala :blush:

sploh pa najbolj se spomnim kak sva se še pred dobrim letom (jaz na DNA-ju, on na Jawi) pogovarjala kak bo to čez nekaj let ko boma mela 600 kubikov pa kje je še to pa sanje in tako naprej... potem pa je že bla cagiva tu, zdaj, eno leto po tistem pa oba vozima 600tke. Saj ne morš verjet... človek lahko v življenju doseže res prav VSE kar si zastavi in v to globoko verjame :)

Objavljeno
midva pa sva res že dosti skupaj skozi dala :blush:

sploh pa najbolj se spomnim kak sva se še pred dobrim letom (jaz na DNA-ju, on na Jawi) pogovarjala kak bo to čez nekaj let ko boma mela 600 kubikov pa kje je še to pa sanje in tako naprej... potem pa je že bla cagiva tu, zdaj, eno leto po tistem pa oba vozima 600tke. Saj ne morš verjet... človek lahko v življenju doseže res prav VSE kar si zastavi in v to globoko verjame :)

no ja čamy...sej se da VSE...sam to zato ker jst ne sanjam o tem da bi biu lastnik tovarne bmwja v minhnu ;) ..če si pa zaželim ninjo ki si jo lahko z nekaj meseci dela pridelam je pa drugače...ne da se lih VSEGA...oz se da...sam če mamo pač dokaj realne in dosegljive želje ;)

ne glej prevečkrat the secret...da ne boš res preveč verjeu v to :P

Objavljeno (popravljeno)

a tak? in kaj si zaj prišo povedat? mene zatret al samo pač bluzit neke iz dolgčasa? :D JAZ LAHKO VSE :P :P :P

drugače pa saj ne rabiš ti verjet v secret... zato pa boš mel hondo crx namesto audija S5 ja :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
a tak? in kaj si zaj prišo povedat? mene zatret al samo pač bluzit neke iz dolgčasa?

ni mi dolgčas.

nism prišel zabluzit teme.

prišel sem ti povedat resnico.

NIČ še nobenmu ni padlo na glavo ker si je želel..je pa res da če skooooooz o nečem sanjaš ampak res skoooz... to pomen da daš to na prvo mesto in na ostlao pozabiš...in če samo v to vlagaš ti rata...poglej nejkota pa ninjo...je delu k norc in jo ma...sam jebiga nima pa nevem miljon drugih stvari..pa njega sem samo delno omenu da se ne bo kdo zdej vanga spotiku...ti pa še 1x povem...ne glej risank..film je zelo uredu posnet..je veliko resnice...samo to resnico moraš pravilno razumeti...nism reku da si jo ti narobe al pa da sm jst prou...sam tist film ma eno SKRITVNOST...pogrunti jo sam ;)

in ne napenji se tok ;)

Objavljeno

ve kdo za kako hrvasko stran ala avtonet itd., ko pac prodajajo opremo, avspuhe...

Objavljeno
ni mi dolgčas.

nism prišel zabluzit teme.

prišel sem ti povedat resnico.

NIČ še nobenmu ni padlo na glavo ker si je želel..je pa res da če skooooooz o nečem sanjaš ampak res skoooz... to pomen da daš to na prvo mesto in na ostlao pozabiš...in če samo v to vlagaš ti rata...poglej nejkota pa ninjo...je delu k norc in jo ma...sam jebiga nima pa nevem miljon drugih stvari..pa njega sem samo delno omenu da se ne bo kdo zdej vanga spotiku...ti pa še 1x povem...ne glej risank..film je zelo uredu posnet..je veliko resnice...samo to resnico moraš pravilno razumeti...nism reku da si jo ti narobe al pa da sm jst prou...sam tist film ma eno SKRITVNOST...pogrunti jo sam ;)

in ne napenji se tok ;)

ne napenji se ti :)

drugo pa... praviš da ne praviš da si ti prav razumel, v naslednjem stavku pa mi razlagaš da ma film eno skrivnost in naj jo jaz sam pogruntam? haha facon

jaz ti rečem glej, ti mogoče ne verjameš, ampak jaz verjamem da lahko vse dosežem :D

Objavljeno

pm zrihta kdo ki kaki vrei akrapotov hexagonal lonec? rabljeni po moznosti...ce ma kdo kake veze al pa pozna koga, ki mogoce posebej proda...

Objavljeno

ej ne zaletavaj se preveč, časa maš več kot 3 mesece da nabaviš ror... tak da počakaj na pravo priložnost in takrat zagrabi.....

Objavljeno
ej ne zaletavaj se preveč, časa maš več kot 3 mesece da nabaviš ror... tak da počakaj na pravo priložnost in takrat zagrabi.....

saj to je res ja :D samo jaz sn zal taki, da hocem pol nekaj kupit cimprej...ampak bom pocakal ja itak :)

pokažete svoje motorje...125ccm

poglej galerijo, ki se nahaja v zacetnem delu teh tem...

Objavljeno

prosm....

bom jst pru pokazu pa pol pokomenirajte

yamaha tdr

aks1.jpg

dsc002361.jpg

dsc002371.jpg

Objavljeno
prosm....

bom jst pru pokazu pa pol pokomenirajte

yamaha tdr

aks1.jpg

dsc002361.jpg

dsc002371.jpg

Dejmo pokomentirat fantje.

Bomba! Kok pa to kej leti? Pa vredu vleče?

Objavljeno
prosm....

zdej si u matexovi lasti (nuditi mu boš mogel vsemogoče stvari hehe )

....ej matex a si slučajno najdu rezervn ključ?

Objavljeno

haha, ne ni ga še, čaka da bo bivša black edition kje parkirana... :D

joke :D

Objavljeno
zdej si u matexovi lasti (nuditi mu boš mogel vsemogoče stvari hehe )

sploh ga ne najdem :hmm: , sem ga že iskal

Objavljeno

pa leti dobr...jst sm se pelu tak ene 125neki takega .......lahk bi šla še več..(vidu sm pr obratomeru).sam je bla žau tak teren pa use pa ovink da s enism upal...kej preveč..drugač potegne pa ful...

letnik je pa 2001

amm pa drugač nč posebnga....

men je osebno ful lep motor

Objavljeno

sej mam gori usemogoče GPS oddajnike in alarmne naprave :evilgrin:

Objavljeno

eh ne, Fric si popolnoma zasluži svojo zverino

Objavljeno
pa leti dobr...jst sm se pelu tak ene 125neki takega .......lahk bi šla še več..(vidu sm pr obratomeru).sam je bla žau tak teren pa use pa ovink da s enism upal...kej preveč..drugač potegne pa ful...

letnik je pa 2001

amm pa drugač nč posebnga....

men je osebno ful lep motor

125 :eek: divje.

Rdeca barva mu pristoji ja.

Objavljeno
eh ne, Fric si popolnoma zasluži svojo zverino

če ga slučajn najdeš, ne ga na bolhi prodat pa še povedat kero registracisko mam joke joke (sej vem da nebi)

Objavljeno
125 :eek: divje.

Rdeca barva mu pristoji ja.

če je rdeča al pa črna gre hitrej :whistle:

drgač je pa lepo ohranjena :)

če ga slučajn najdeš, ne ga na bolhi prodat pa še povedat kero registracisko mam joke joke (sej vem da nebi)

men je že prj ponudu kluč za 10€ :whistle:

Objavljeno
če je rdeča al pa črna gre hitrej :whistle:

drgač je pa lepo ohranjena :)

men je že prj ponudu kluč za 10€ :whistle:

sh-shhhh Fifty noooo :cry:

Objavljeno
sh-shhhh Fifty noooo :cry:

my bad :closedeyes:

post-5337-1194628493_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!