Matex_46 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 kva je zdej pičke kak ste :D čaw srči :wub:
JeRn3j Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 čaw srči :wub: evo me ej a je že kdo biu prbasan ob 2eh po šoli??? :D no jst sm dans prvič :D
Matex_46 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: je bla kaka posebna priložnost?
Čamac Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 pa leti dobr...jst sm se pelu tak ene 125neki takega .......lahk bi šla še več..(vidu sm pr obratomeru).sam je bla žau tak teren pa use pa ovink da s enism upal...kej preveč..drugač potegne pa ful...letnik je pa 2001 amm pa drugač nč posebnga.... men je osebno ful lep motor 125? Uf, to pa ni od muh za 125 touring enduro. Kako si pa razbral na obratomeru, da bi lahko šla še več? Na števcu za hitrost se ni videlo? Boljše, da nisi upal ja. Motor je za tiste, ki imajo pamet v glavi (in zapestju). Kako je to "potegne pa ful"? A misliš, da bi bilo preveč zame? Star sem šele 17 let in me je strah, da bi bilo premočno.
JeRn3j Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: je bla kaka posebna priložnost? ja konc šole je blo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 125? Uf, to pa ni od muh za 125 touring enduro. Kako si pa razbral na obratomeru, da bi lahko šla še več? Na števcu za hitrost se ni videlo? Boljše, da nisi upal ja. Motor je za tiste, ki imajo pamet v glavi (in zapestju). Kako je to "potegne pa ful"? A misliš, da bi bilo preveč zame? Star sem šele 17 let in me je strah, da bi bilo premočno. A dej no...ne deli se norca hehe :D
Matex_46 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ja konc šole je blo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :lol1:
Čamac Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 čaw srči :wub: tudi tebi :rolleyes: evo me ej a je že kdo biu prbasan ob 2eh po šoli??? :D no jst sm dans prvič :D bili že prej tudi :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: je bla kaka posebna priložnost? uf ta supermoto madness pa sem že 5-krat gledal. akcija res. zakon
Schmid87 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ej a je že kdo biu prbasan ob 2eh po šoli??? že, in je blo kr fajn :D
Matex_46 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 že, in je blo kr fajn :D Fifty?? :blink:
reesko Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 evo me ej a je že kdo biu prbasan ob 2eh po šoli??? :D no jst sm dans prvič :D tud mi smo bl mal pizdarij delal kar se alkota tiče...letos ga pa kr žgemo..in po šoli..in med šolo...enkrat se ga res FUL napij pa 100 čigumijev s sabo pa gas v šolo..veš kok je kul :D da bi mi blo usak dan v šoli tko kul bi biu presrečn :P
JeRn3j Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 sam jst ne govorim o pijanosti goovorimo o tem da si prbasan :D res kr fajn :D
Schmid87 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) Fifty?? :blink: stari cajti :) zdj se alkohola ne dotaknem več ^_^ edit: P.S. a sm sam js tuki k ne pije alkohola več? al je še kšn tak :D Popravljeno November 9, 2007. Popravil FiFtY_
Čamac Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Fantje, to ne vodi nikamor. Jaz več nič ne pijem, ker nima smisla. Če se mi že zalušta pa ob kakih posebnih priložnostih kakšnega zvrnem in gotovo. Ne pa, da bi sredi tedna pil :slap:
reesko Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 sam jst ne govorim o pijanosti goovorimo o tem da si prbasan :D res kr fajn :D nevem kaj je razlika pijan..prbasan... ??
Schmid87 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) tud mi smo bl mal pizdarij delal kar se alkota tiče...letos ga pa kr žgemo..in po šoli..in med šolo...enkrat se ga res FUL napij pa 100 čigumijev s sabo pa gas v šolo..veš kok je kul :D da bi mi blo usak dan v šoli tko kul bi biu presrečn :P spij kozarc mleka pa neki cajta nauš meu zadaha po alkoholu :P haha :D sam če ti bo takrt ratal mlek pit.. si pa tut car :D Popravljeno November 9, 2007. Popravil FiFtY_
Čamac Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 nevem kaj je razlika pijan..prbasan...?? pijan = vinjen prbasan = ko te nekdo od zadaj "prbaše"/upali/nažge/nategne/...
JeRn3j Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 prbasan si takrat ko ne veš najbolš kaj se okol tebe dogaja recmo tud to da ti ni jasn kak si dam pršu :D
Matex_46 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 stari cajti :)zdj se alkohola ne dotaknem več ^_^ edit: P.S. a sm sam js tuki k ne pije alkohola več? al je še kšn tak :D evo me
Roky Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 stari cajti :)zdj se alkohola ne dotaknem več ^_^ edit: P.S. a sm sam js tuki k ne pije alkohola več? al je še kšn tak :D Jest hehehe :D spijem občasno kej...že dolg časa nism biu pjn :whistle: Stari dons sm biu anglo prašan... 3 :D
Schmid87 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Jest hehehe :D spijem občasno kej...že dolg časa nism biu pjn :whistle:Stari dons sm biu anglo prašan... 3 :D ampak poj ga še zmer piješ :D to ne pomen d ne piješ več alkohola :P niti pira nesmeš :whistle: šenkana 3.. 100% :D a se je folk kj smejou k si biu prašan :evilgrin: :D
Čamac Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 prbasan si takrat ko ne veš najbolš kaj se okol tebe dogaja recmo tud to da ti ni jasn kak si dam pršu :D dam... Kaj daš? komu bi ti kaj dal? spijem občasno kej...že dolg časa nism biu pjn :whistle: tud jaz
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se