Roky Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 kaj sigurnu ja...kaj sm pa kej tazga reku,.... lol
JeRn3j Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 kaj sigurnu ja...kaj sm pa kej tazga reku,.... reku si da gre yamaha tdr 125 ful dobr hahaha in temu sm se smeju :lol1: :lol1: :lol1: pač dobre strelaš ni kej :D ej brez zamere :P
durhmarsh Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ja kaj men je dobr....star sm 16let moj drugi motor in mi je fajn motor....to je sm moje mnenje... drugač pa sj k bom starejši bom meu kakšn močnejši motor....do takrat je pa ta čist dobr
reesko Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ja kaj men je dobr....star sm 16let moj drugi motor in mi je fajn motor....to je sm moje mnenje...drugač pa sj k bom starejši bom meu kakšn močnejši motor....do takrat je pa ta čist dobr ti najprej tega naštuderi..pa k ga boš pelu na ovinku tko da bo na meji s tem da iztirš pol misl naprej..do takrt pa pejd trenirat
Gixxer Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 pol se pa cudimo, zakaj ni mladine :D sicer take itak bolse da ni :D
_LuX_ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Heh vrjem, da bi naši prfoxi tud ti jajca pa šunko nosu...Še slikca za lažjo predstavo :) ejga roky, eni smo jo že u tangicah vidl :P , k smo šli na Kolpo raftat se je u busu preoblačla :)
reesko Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 pol se pa cudimo, zakaj ni mladine :D sicer take itak bolse da ni :D a to je name letel ? :P :P
Roky Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ejga roky, eni smo jo že u tangicah vidl :P , k smo šli na Kolpo raftat se je u busu preoblačla :) :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: wat ta faaaaaaaak...Dej povej, use povej :D Kašno ritko ma....kva niste slikal :D :D :D
Gixxer Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) a to je name letel ? :P :P neeeeeeeee kje paaa :P :D @durchmarsh daj hitro se kaj povej, kak ti je vsec ta motorcek...mogoce si ga omislim, ko bom imel dovol denarja... :D Popravljeno November 9, 2007. Popravil Gixxer
_LuX_ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: wat ta faaaaaaaak...Dej povej, use povej :D Kašno ritko ma....kva niste slikal :D :D :D Ma to je že doug nazaj, kšn let se ne spomnem dobr, drugač smo mi zunej bli prfokse pa u busu tko da smo sam za trenutk vidl :)
Roky Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Ma to je že doug nazaj, kšn let se ne spomnem dobr, drugač smo mi zunej bli prfokse pa u busu tko da smo sam za trenutk vidl :) Poj ste pa usi šunko metal ane :D :D :D
_N3jC_ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Evo pa je končno doma :kva2: vozu sm se...občutki nepopisni :evilgrin:
Roky Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Čestitke :OK: si se že kej vozu? :D
reesko Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 aaaaaaaaaaaaaa orgazzzzzmmmmmmm čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee najlepši motor maaaaaš zdej med VSEMI ;)
Aless Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 čestitam :OK: pa vlko varnih pa lepih km :D
_N3jC_ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Čestitke :OK: si se že kej vozu? :D aaaaaaaaaaaaaa orgazzzzzmmmmmmm čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenajlepši motor maaaaaš zdej med VSEMI ;) čestitam :OK: pa vlko varnih pa lepih km :D hvala :winkiss: hvala :winkiss: hvala :winkiss: vozu sm se že ja...božansko :worship:
norc 16 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 čestitam za nakup pa velik ovarnih km pikolino po nevem kak dolgem času sem v petek doma.......prokleta viroza
Roky Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 hvala :winkiss: hvala :winkiss: hvala :winkiss: vozu sm se že ja...božansko :worship: A te bomo še letos vidl kej na Zbiljah? :D
_N3jC_ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 A te bomo še letos vidl kej na Zbiljah? :D letos bol težko k še nimam ne registracije pa ne izpita hehe
Roky Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 letos bol težko k še nimam ne registracije pa ne izpita hehe Aja aja..No pa drug let ma da prletiš :D
Schmid87 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Evo pa je končno doma :kva2: vozu sm se...občutki nepopisni :evilgrin: čestitke :) zdj maš drugi najlepši motor med temi k mate zdj 600ccm ^_^ very nice :rolleyes:
reesko Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 čestitke :) zdj maš drugi najlepši motor med temi k mate zdj 600ccm ^_^ very nice :rolleyes: isto sm jst reku...PREVEČ je najlepši :P orgazm je no.1 :worship:
Schmid87 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 isto sm jst reku...PREVEČ je najlepši :Porgazm je no.1 :worship: na-a :D 2nd place :P 1st goes to matex.. you can't beat motogp look.. :)
reesko Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 na-a :D 2nd place :P 1st goes to matex.. you can't beat motogp look.. :) ne ne čak...on ma moto gp poslikavo..in je PREVEČ huda...v tem se strinjam...v obliki se pa honda 1000x skrije prot tej tanovi suzi...čeprou usi suzukiji pod 2006 so pa tok grdi da jih ne bi meu FUUUJ :D
Čamac Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ejga roky, eni smo jo že u tangicah vidl :P , k smo šli na Kolpo raftat se je u busu preoblačla :) a pol je res profesorca? :blink: pa v minicah hodi v šolo? neeeeeeeee kje paaa :P :D @durchmarsh daj hitro se kaj povej, kak ti je vsec ta motorcek...mogoce si ga omislim, ko bom imel dovol denarja... :D :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: grdo od tebe ;) z denarjem se ni za hvalit... :glare: kaj boš si ti to omišljal, če je že bla varadero premočna za tebe :glare: p.s.: jaz imam še stojalo prednje doma zate :) glede na to da maš nove gume gor pa si motor najbrž pospravo bi blo zelo dobro če bi ga postavil na obe stojali... nisem bil nič kaj po pobrežju ali kjerkoli, bi ti jih drugače že nekak pripeljal :) Evo pa je končno doma :kva2: vozu sm se...občutki nepopisni :evilgrin: uuuuu leeeeep :D skoraj kot moja honda :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se