Schmid87 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ne ne čak...on ma moto gp poslikavo..in je PREVEČ huda...v tem se strinjam...v obliki se pa honda 1000x skrije prot tej tanovi suzi...čeprou usi suzukiji pod 2006 so pa tok grdi da jih ne bi meu FUUUJ :D ja, zarad poslikave je na 1.mestu od matexa :D se popolnoma strinjam s tvojim postom :D
Čamac Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ne ne čak...on ma moto gp poslikavo..in je PREVEČ huda...v tem se strinjam...v obliki se pa honda 1000x skrije prot tej tanovi suzi...čeprou usi suzukiji pod 2006 so pa tok grdi da jih ne bi meu FUUUJ :D meni pa movistar poslikava ni preveč pri srcu :D brez zamere matex :P glede suzukija... a ste na slikah iz milana že vidli novega gsxr-ja? belega? prav lep je, zdaj je vedno manj lepih novih motorjev :) moja lestvica za modele 2008 pa gre nekako takole: 1.) YZF-R6 2.) CBR600RR 3.) GSX-R 600 4.) ZX-6R
Aless Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 meni pa movistar poslikava ni preveč pri srcu :D brez zamere matex :P glede suzukija... a ste na slikah iz milana že vidli novega gsxr-ja? belega? prav lep je, zdaj je vedno manj lepih novih motorjev :) moja lestvica za modele 2008 pa gre nekako takole: 1.) YZF-R6 2.) CBR600RR 3.) GSX-R 600 4.) ZX-6R s tem se strinjam....modra z zlatimi feltnami :D
Čamac Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 s tem se strinjam....modra z zlatimi feltnami :D s tem se ne strinjam...črna :D @orazem slikaj še armaturko da nekaj vidim... :P
_Fingi_ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 a pol je res profesorca? :blink: pa v minicah hodi v šolo?... Resno... :worship: pa v Rock bar hod :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 a pol je res profesorca? :blink: pa v minicah hodi v šolo? Kaj a nisi vrjel hehe :) Je je, pa zlo fukiš napravlena hod predavat :)
Noiser69 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 na prvo mesto postavljam ninjo :D ... dtagč pa ... orazem ... odličen nakup, res lep motor ... vlk varnih pa srečmnih km !!! :D :OK: :winkiss:
_N3jC_ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) s tem se ne strinjam...črna :D @orazem slikaj še armaturko da nekaj vidim... :P lep zadk ane :wub: mot me edin to k se na črnu barvi use tok pozna, sam iz navadno viledo obrišm pa se v laku takoj une prskice na luči vidjo pa prah pa use...ne vem a nej ga skos iz vato brišm a kva :? aja pa hvala usem za lepe želje, upam da bo res varna vožnja O:-) Popravljeno November 9, 2007. Popravil _OrAzEm_
_N3jC_ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 zihr ne morš spat zdej :D mah sej si bom pomoje kr postlo v garažo nesu :whistle:
_N3jC_ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ti kr, ti pomagam :D hehe ja lohk pridš pomagat nest ja... no zdj grem pa res spat pa sanjat mojo suziko :naughty:
Noiser69 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 js tut grem .... :zzz: Lahko Noč
NejcZ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 _OrAzEm_ čestitam za nakup, najlepši od vseh :worship:
Noiser69 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Dobro Jutro :D ... grem kuplongo naštimat ... :winkiss:
Čamac Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) lep zadk ane :wub: mot me edin to k se na črnu barvi use tok pozna, sam iz navadno viledo obrišm pa se v laku takoj une prskice na luči vidjo pa prah pa use...ne vem a nej ga skos iz vato brišm a kva :? aja pa hvala usem za lepe želje, upam da bo res varna vožnja O:-) ah lepa je armaturka :worship: gsxr pa R6 imata meni najlepše armaturke... tukaj pa honda žal ni najbolj posrečena... :) glede praha: vedno se bo poznalo, jaz ko operem motor, ga takoj pokrijem in ga tudi vedno pokrivam, da se mi ne nabira prah... če pa se že pa moreš dovolj hitro vozit da ga odpihne :P res da so na črni barvi s prahom težave, ampak so pa tudi motorji najlepši črni.... .... in beli Popravljeno November 10, 2007. Popravil Čamac
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 ah lepa je armaturka :worship: gsxr pa R6 imata meni najlepše armaturke... tukaj pa honda žal ni najbolj posrečena... :) glede praha: vedno se bo poznalo, jaz ko operem motor, ga takoj pokrijem in ga tudi vedno pokrivam, da se mi ne nabira prah... če pa se že pa moreš dovolj hitro vozit da ga odpihne :P res da so na črni barvi s prahom težave, ampak so pa tudi motorji najlepši črni.... .... in beli mam js tut črn motor, pa ni nevem kašnih posebnih problemov :D recmo zvečer pod lučjo se vidjo tiste praskice al pa pač črte kje si s cuno potegnu. čez dan pr soncu se pa čist nč ne pozna :)
_LuX_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 a kdo ve če se da dobit dihtnge (tesnila) kr v A4 formatu da pol sam vn izrežeš take kt jih rabš?
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 na-a :D 2nd place :P 1st goes to matex.. you can't beat motogp look.. :) you make me feel soo special :wub: O:-) dobiš za coca-colo :grim
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 you make me feel soo special :wub: O:-) dobiš za coca-colo :grim hah.. :D sam povem tist kar je res.. oz. pač moj okus za motorje :) enkrat bi mogl it mal na pjačo spet yap..
Gixxer Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 alooooo kaj lahko nareim, ce je glava vijaka tak unicena, da ga ne morem vec odsraufat :BUA: tud s kombinirkami ne gre...drgac pa je vikaj za imbus kluce PROSIM POMAGAJTE
Čamac Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 alooooo kaj lahko nareim, ce je glava vijaka tak unicena, da ga ne morem vec odsraufat :BUA: tud s kombinirkami ne gre...drgac pa je vikaj za imbus kluce PROSIM POMAGAJTE možnosti je več... nazadnje se mi je to zgodilo pri menjavi nosilca tablice med počitnicami :) jaz sem vzel žagico za kovino in na glavi šraufa žagal dokler nisem dobil ravne zareze, vanjo vtaknil šraufcniger (izvijač) in odvil z izvijačem :) druga možnost ti je da malenkost večji imbus nabiješ v ta zjeban navoj prejšnjega malo manjšega imbusa (s kladivom ali kakorkoli že pač), tretja možnost ti je, da daš imbus v zjeban navoj in zaliješ z akrilatom, v pol ure se posuši in je dovolj trdno da odšraufaš, seveda tako uničiš imbus ključ :) verjamem pa da akrilata nimaš doma, jaz bi ga še nekje moral imeti samo ne vem kje... probaj prvo s prvo opcijo ki sem jo opisal, skoraj zanesljivo vedno deluje :)
_Fingi_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 prva opcija deluje ja, samo, če je na trdo zašraufan odpade... ker nimaš dovolj moči. Če je pa en mejhn šraufek, potem pa ja :OK:
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 če pa čiiiist nč od tega ne deluje pa uzem bor mašino.. pa prevrtej :D poj pa nanov nared navoj :P
Čamac Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) prva opcija deluje ja, samo, če je na trdo zašraufan odpade... ker nimaš dovolj moči. Če je pa en mejhn šraufek, potem pa ja :OK: če si dovolj močen deluje :rolleyes: če pa čiiiist nč od tega ne deluje pa uzem bor mašino.. pa prevrtej :D poj pa nanov nared navoj :P to je tudi možnost ja, ampak ne verjamem da ima kje na motorju takšen šrauf da bi šel kr z bormašino skozi in ne bi nič poškodoval oziroma mu ne bi bilo škoda... razn če rabi to kje drugje ko ni tak pomembno pol pa samo vrtaj ja :D Popravljeno November 10, 2007. Popravil Čamac
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se