Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

nic ni slo...ju3 bom nadaljeval...bom prevrtal srauf, pa bo...drugo ne gre, niti za mm se ne premakne

drugace pa cestitam jernej...zdaj smo pa 3 ninji, 3 cbrki, 2 suziki :D od teh ki redno obiskujemo forum seveda :D

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno (popravljeno)

fantje ... a ma kdo kake fristajl škije za prodat ... ttih sm se navlčo, pa še prekratke so .... pa zdej počasi bo sneg, pa snowparki, mn se pa ž lušta noret :D

(a sploh kdo fura kak freestyle tu???) :P

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
fantje ... a ma kdo kake fristajl škije za prodat ... ttih sm se navlčo, pa še prekratke so .... pa zdej počasi bo sneg, pa snowparki, mn se pa ž lušta noret :D

(a sploh kdo fura kak freestyle tu???) :P

jest furam sl- vls , za freestyle mam pa ene stare sulice odrezane

Objavljeno

prej sem mel napisano 2 ninJI pa 2 cbrKI, pol sem se pa spomno da sta se tukaj koci in justaboy, pa sem samo stevilke spremenil, ostalo pa pozabo :D

Objavljeno
jest furam sl- vls , za freestyle mam pa ene stare sulice odrezane

hehe

js sm se pa po 11 letih slaloma smuka veleslaloma in podbnih navlčo ... zdej pa bol ko ne freestyle :D

Objavljeno
prej sem mel napisano 2 ninJI pa 2 cbrKI, pol sem se pa spomno da sta se tukaj koci in justaboy, pa sem samo stevilke spremenil, ostalo pa pozabo :D

ti si si šou že po stojalu k čolnarju??? jaz nisn mogo ti prpelat, ker sn mel faks vsaki dan, pol včeraj sn šou praktično direkt iz faksa v nočno, pa dans sn tut delal...ju3 ti lahko prpelem če nimaš kak prit po stojalo...

Objavljeno
aja đeri, reči mi na msn če rabiš service manual za ninjo, zelo priročna zadeva če hočeš kaj doma pošraufat...

tko so "popolne" te ninje :D in ti mu kuj nudš manual za šraufanje.. zlo dobr :D :worship:

Objavljeno
tko so "popolne" te ninje :D in ti mu kuj nudš manual za šraufanje.. zlo dobr :D :worship:

ne to ni mišljeno v smislu šraufanja kot pri dvotaktnih, ampak pač tak če si želiš kaj menjat in podobno, pa da se ne mučiš kje je kaj na začetku pri motoru ko ga še ne poznaš, je tam vsak šraufek posebej prikazan pa kak se kaj nardi...

Objavljeno

@ Jernej - noro lepa ninja :worship: . Lahko samo kdo poda mere, ker se mi zdi ta motor res ogromen.

Objavljeno (popravljeno)
@ Jernej - noro lepa ninja :worship: . Lahko samo kdo poda mere, ker se mi zdi ta motor res ogromen.

ogromen??...isti je ko vse ostale 600-ke, sma jih z čamčijem dostkrat skup postavlala in ni glede velikosti neke večje razlike, morda mogoče ko sediš se ti zdi da maš na ninji malo več prostora...no drugač pa mere so:

Gesamtlänge (skupna dolžina) 2025 mm

Gesamtbreite(širina) 720 mm

Gesamthöhe(skupna višina) 1100 mm

Radstand(medosna dolžina) 1400 mm

Bodenabstand 130 mm

Sitzhöhe(višina sedeža) 825 mm

Trockenmasse(suha teža) 163 kg (1579 N)

Leermasse Vorderseite (največja priporočena obremenitev prednjega sedeža) 95kg (932 N)

Rückseite 93 kg (zadnjega sedeža) (912 N)

Fassungsvermögen des

Kraftstofftanks (prostronina tanka)

18 Liter

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
ogromen??...isti je ko vse ostale 600-ke, sma jih z čamčijem dostkrat skup postavlala in ni glede velikosti neke večje razlike, morda mogoče ko sediš se ti zdi da maš na ninji malo več prostora...no drugač pa mere so:

Gesamtlänge (skupna dolžina) 2025 mm

Gesamtbreite(širina) 720 mm

Gesamthöhe(skupna višina) 1100 mm

Radstand(medosna dolžina) 1400 mm

Bodenabstand 130 mm

Sitzhöhe(višina sedeža) 825 mm

Trockenmasse(suha teža) 163 kg (1579 N)

Leermasse Vorderseite (največja priporočena obremenitev prednjega sedeža) 95kg (932 N)

Rückseite 93 kg (zadnjega sedeža) (912 N)

Fassungsvermögen des

Kraftstofftanks (prostronina tanka)

18 Liter

hvala . . . . . ja sej mogoče bi res moral skupaj postavit eno poleg druge :)

sem prow vesel za Jerneja :OK: :D Ljubljana ne bo več doživela mirnega poletja :devil:

Objavljeno

evo še ena primerjava cbr in ninje, se mi zdita kar podobnih mer:

post-11619-1194727831_thumb.jpg

Objavljeno
hvala . . . . . ja sej mogoče bi res moral skupaj postavit eno poleg druge :)

sem prow vesel za Jerneja :OK: :D Ljubljana ne bo več doživela mirnega poletja :devil:

hehe ja sej, maribor jih tud več ne doživlja odkra mama z čamčijem stroje...zdaj se mormo samo mi štirje enkrat dobit, pa cela slovenija ne bo mela mirnega poletja hehe :D

Objavljeno
hehe ja sej, maribor jih tud več ne doživlja odkra mama z čamčijem stroje...zdaj se mormo samo mi štirje enkrat dobit, pa cela slovenija ne bo mela mirnega poletja hehe :D

:evilgrin: :evilgrin:

takoj sem za

Objavljeno
evo še ena primerjava cbr in ninje, se mi zdita kar podobnih mer:

post-11619-1194727831_thumb.jpg

Ja, možno, da res ja. Ror ob strani jo malce razširi, mogoče se mi je zaradi tega zdelo.

Objavljeno
:evilgrin: :evilgrin:

takoj sem za

bi bil tudi jaz za, če bi mel bolš motor kokr ga mam zdj :whistle:

Objavljeno
bi bil tudi jaz za, če bi mel bolš motor kokr ga mam zdj :whistle:

dušilc dol in se nam pridruži :OK: sweet 2t sound

Objavljeno
dušilc dol in se nam pridruži :OK: sweet 2t sound

sm se tut tko že pelou ^_^ je biu lep zvok! :D

ampak hitrosti ni nobene pa pospeškou.. :) 125 ni dovolj :whistle:

Objavljeno
ti si si šou že po stojalu k čolnarju??? jaz nisn mogo ti prpelat, ker sn mel faks vsaki dan, pol včeraj sn šou praktično direkt iz faksa v nočno, pa dans sn tut delal...ju3 ti lahko prpelem če nimaš kak prit po stojalo...

je že prišo dans po stojalo :)

haha ja ja res je tanker taki je to ni to supersport :D aja dans sn ravno bral v enem testu za hondo 2003 (!) da je najbolj okretna in najmanjša... :rolleyes:

Objavljeno
sm se tut tko že pelou ^_^ je biu lep zvok! :D

ampak hitrosti ni nobene pa pospeškou.. :) 125 ni dovolj :whistle:

a nimaš ti blokad not?

Objavljeno
a nimaš ti blokad not?

v avspuhu nimam nobene če se ne motm, če ne se neb tok drla brez dušilca.

recimo k je dou enkrat roky dol dušilc se mu je za polovico mn drla k men.

zaenkrat sm kr zadovoln z mojo aprilio, če gledam na to d mi še ni ribnla pa nč :)

Objavljeno
v avspuhu nimam nobene če se ne motm, če ne se neb tok drla brez dušilca.

recimo k je dou enkrat roky dol dušilc se mu je za polovico mn drla k men.

zaenkrat sm kr zadovoln z mojo aprilio, če gledam na to d mi še ni ribnla pa nč :)

Zvok imaš zelo lep, jaz sem stalno mislil, da imaš odprto (sodeč po zvoku).

Objavljeno
Zvok imaš zelo lep, jaz sem stalno mislil, da imaš odprto (sodeč po zvoku).

sj zvok je kr lep. ampak kaj k nikamor ne gre :) mal čez 140 gre zdj k mam za en zob večji zobnik zadej.. se mi kr hitr zvrti do konca. saj ne rab tok velik cajta do končne. res pa je da z večjimu zobnikam zadej posledično trpi končna.

Objavljeno

ma kdo kak stari kurbl doma?....rabi en kolega za Aprilio ETX 350..1989 letnik

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!