Gixxer Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) nic ni slo...ju3 bom nadaljeval...bom prevrtal srauf, pa bo...drugo ne gre, niti za mm se ne premakne drugace pa cestitam jernej...zdaj smo pa 3 ninji, 3 cbrki, 2 suziki :D od teh ki redno obiskujemo forum seveda :D Popravljeno November 10, 2007. Popravil Gixxer
Noiser69 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) fantje ... a ma kdo kake fristajl škije za prodat ... ttih sm se navlčo, pa še prekratke so .... pa zdej počasi bo sneg, pa snowparki, mn se pa ž lušta noret :D (a sploh kdo fura kak freestyle tu???) :P Popravljeno November 10, 2007. Popravil AbNormaln
_LuX_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 fantje ... a ma kdo kake fristajl škije za prodat ... ttih sm se navlčo, pa še prekratke so .... pa zdej počasi bo sneg, pa snowparki, mn se pa ž lušta noret :D (a sploh kdo fura kak freestyle tu???) :P jest furam sl- vls , za freestyle mam pa ene stare sulice odrezane
Gixxer Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 prej sem mel napisano 2 ninJI pa 2 cbrKI, pol sem se pa spomno da sta se tukaj koci in justaboy, pa sem samo stevilke spremenil, ostalo pa pozabo :D
Noiser69 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 jest furam sl- vls , za freestyle mam pa ene stare sulice odrezane hehe js sm se pa po 11 letih slaloma smuka veleslaloma in podbnih navlčo ... zdej pa bol ko ne freestyle :D
_Nejkooo_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 prej sem mel napisano 2 ninJI pa 2 cbrKI, pol sem se pa spomno da sta se tukaj koci in justaboy, pa sem samo stevilke spremenil, ostalo pa pozabo :D ti si si šou že po stojalu k čolnarju??? jaz nisn mogo ti prpelat, ker sn mel faks vsaki dan, pol včeraj sn šou praktično direkt iz faksa v nočno, pa dans sn tut delal...ju3 ti lahko prpelem če nimaš kak prit po stojalo...
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 aja đeri, reči mi na msn če rabiš service manual za ninjo, zelo priročna zadeva če hočeš kaj doma pošraufat... tko so "popolne" te ninje :D in ti mu kuj nudš manual za šraufanje.. zlo dobr :D :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 tko so "popolne" te ninje :D in ti mu kuj nudš manual za šraufanje.. zlo dobr :D :worship: ne to ni mišljeno v smislu šraufanja kot pri dvotaktnih, ampak pač tak če si želiš kaj menjat in podobno, pa da se ne mučiš kje je kaj na začetku pri motoru ko ga še ne poznaš, je tam vsak šraufek posebej prikazan pa kak se kaj nardi...
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 @ Jernej - noro lepa ninja :worship: . Lahko samo kdo poda mere, ker se mi zdi ta motor res ogromen.
_Nejkooo_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) @ Jernej - noro lepa ninja :worship: . Lahko samo kdo poda mere, ker se mi zdi ta motor res ogromen. ogromen??...isti je ko vse ostale 600-ke, sma jih z čamčijem dostkrat skup postavlala in ni glede velikosti neke večje razlike, morda mogoče ko sediš se ti zdi da maš na ninji malo več prostora...no drugač pa mere so: Gesamtlänge (skupna dolžina) 2025 mm Gesamtbreite(širina) 720 mm Gesamthöhe(skupna višina) 1100 mm Radstand(medosna dolžina) 1400 mm Bodenabstand 130 mm Sitzhöhe(višina sedeža) 825 mm Trockenmasse(suha teža) 163 kg (1579 N) Leermasse Vorderseite (največja priporočena obremenitev prednjega sedeža) 95kg (932 N) Rückseite 93 kg (zadnjega sedeža) (912 N) Fassungsvermögen des Kraftstofftanks (prostronina tanka) 18 Liter Popravljeno November 10, 2007. Popravil _Nejko_
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 ogromen??...isti je ko vse ostale 600-ke, sma jih z čamčijem dostkrat skup postavlala in ni glede velikosti neke večje razlike, morda mogoče ko sediš se ti zdi da maš na ninji malo več prostora...no drugač pa mere so:Gesamtlänge (skupna dolžina) 2025 mm Gesamtbreite(širina) 720 mm Gesamthöhe(skupna višina) 1100 mm Radstand(medosna dolžina) 1400 mm Bodenabstand 130 mm Sitzhöhe(višina sedeža) 825 mm Trockenmasse(suha teža) 163 kg (1579 N) Leermasse Vorderseite (največja priporočena obremenitev prednjega sedeža) 95kg (932 N) Rückseite 93 kg (zadnjega sedeža) (912 N) Fassungsvermögen des Kraftstofftanks (prostronina tanka) 18 Liter hvala . . . . . ja sej mogoče bi res moral skupaj postavit eno poleg druge :) sem prow vesel za Jerneja :OK: :D Ljubljana ne bo več doživela mirnega poletja :devil:
_Nejkooo_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 evo še ena primerjava cbr in ninje, se mi zdita kar podobnih mer:
_Nejkooo_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 hvala . . . . . ja sej mogoče bi res moral skupaj postavit eno poleg druge :) sem prow vesel za Jerneja :OK: :D Ljubljana ne bo več doživela mirnega poletja :devil: hehe ja sej, maribor jih tud več ne doživlja odkra mama z čamčijem stroje...zdaj se mormo samo mi štirje enkrat dobit, pa cela slovenija ne bo mela mirnega poletja hehe :D
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 hehe ja sej, maribor jih tud več ne doživlja odkra mama z čamčijem stroje...zdaj se mormo samo mi štirje enkrat dobit, pa cela slovenija ne bo mela mirnega poletja hehe :D :evilgrin: :evilgrin: takoj sem za
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 evo še ena primerjava cbr in ninje, se mi zdita kar podobnih mer: Ja, možno, da res ja. Ror ob strani jo malce razširi, mogoče se mi je zaradi tega zdelo.
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 :evilgrin: :evilgrin: takoj sem za bi bil tudi jaz za, če bi mel bolš motor kokr ga mam zdj :whistle:
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 bi bil tudi jaz za, če bi mel bolš motor kokr ga mam zdj :whistle: dušilc dol in se nam pridruži :OK: sweet 2t sound
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 dušilc dol in se nam pridruži :OK: sweet 2t sound sm se tut tko že pelou ^_^ je biu lep zvok! :D ampak hitrosti ni nobene pa pospeškou.. :) 125 ni dovolj :whistle:
Čamac Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 ti si si šou že po stojalu k čolnarju??? jaz nisn mogo ti prpelat, ker sn mel faks vsaki dan, pol včeraj sn šou praktično direkt iz faksa v nočno, pa dans sn tut delal...ju3 ti lahko prpelem če nimaš kak prit po stojalo... je že prišo dans po stojalo :) @ Jernej - noro lepa ninja :worship: . Lahko samo kdo poda mere, ker se mi zdi ta motor res ogromen. haha ja ja res je tanker taki je to ni to supersport :D aja dans sn ravno bral v enem testu za hondo 2003 (!) da je najbolj okretna in najmanjša... :rolleyes:
Čamac Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 sm se tut tko že pelou ^_^ je biu lep zvok! :D ampak hitrosti ni nobene pa pospeškou.. :) 125 ni dovolj :whistle: a nimaš ti blokad not?
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 a nimaš ti blokad not? v avspuhu nimam nobene če se ne motm, če ne se neb tok drla brez dušilca. recimo k je dou enkrat roky dol dušilc se mu je za polovico mn drla k men. zaenkrat sm kr zadovoln z mojo aprilio, če gledam na to d mi še ni ribnla pa nč :)
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 v avspuhu nimam nobene če se ne motm, če ne se neb tok drla brez dušilca. recimo k je dou enkrat roky dol dušilc se mu je za polovico mn drla k men. zaenkrat sm kr zadovoln z mojo aprilio, če gledam na to d mi še ni ribnla pa nč :) Zvok imaš zelo lep, jaz sem stalno mislil, da imaš odprto (sodeč po zvoku).
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Zvok imaš zelo lep, jaz sem stalno mislil, da imaš odprto (sodeč po zvoku). sj zvok je kr lep. ampak kaj k nikamor ne gre :) mal čez 140 gre zdj k mam za en zob večji zobnik zadej.. se mi kr hitr zvrti do konca. saj ne rab tok velik cajta do končne. res pa je da z večjimu zobnikam zadej posledično trpi končna.
Aless Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 ma kdo kak stari kurbl doma?....rabi en kolega za Aprilio ETX 350..1989 letnik
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se