_Nejkooo_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 sj zvok je kr lep. ampak kaj k nikamor ne gre :) mal čez 140 gre zdj k mam za en zob večji zobnik zadej.. se mi kr hitr zvrti do konca. saj ne rab tok velik cajta do končne. res pa je da z večjimu zobnikam zadej posledično trpi končna. ja pa si ne bi ti to zadevo malo porihtal,(dal blokade ven, menjal auspuh, itd...) da bi šla tak ko more it dvotaktna (okol 180), ne pa da jamraš zdaj kak nikamor ne leti....
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 sj zvok je kr lep. ampak kaj k nikamor ne gre :) mal čez 140 gre zdj k mam za en zob večji zobnik zadej.. se mi kr hitr zvrti do konca. saj ne rab tok velik cajta do končne. res pa je da z večjimu zobnikam zadej posledično trpi končna. Odpri jo :yes: , sej itak jo lepo vzdržuješ, se mi zdi, da nimaš kaj zgrešiti.
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 ja pa si ne bi ti to zadevo malo porihtal,(dal blokade ven, menjal auspuh, itd...) da bi šla tak ko more it dvotaktna (okol 180), ne pa da jamraš zdaj kak nikamor ne leti.... Odpri jo :yes: , sej itak jo lepo vzdržuješ, se mi zdi, da nimaš kaj zgrešiti. mam v planu 600.. tko da bom kr pustu kakršna je :) zdj spet na nov išem šiht.. k so me neki zajebal kjer nj bi ta tedn začeu delat. namest da bi kuj rekl da ne morm tm delat.. najprej so rekl da lohk, poj so pa zaposlil osebe k jih poznajo.. pač znance, in so se na nek način "urinl" pred mano :) kva morm, tak je lajf :D pa še fajn bi dobivov 700€ mesečno. zdj bo šlo pa spet par tednov v nč.. brez dnarja še naprej. tko da če bom kupu 600, bo to čist proti koncu nasledne sezone, če bo vse po sreč :) :closedeyes:
Roky Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) Jest bom pa zdele čez zimo probov gp krivino pa rave gor vržt, ker je poj polet najprej avto, za motor bomo pa vidl kako pa kaj upam, da še konc naslednje sezone,mene sam izpit jebe k sm ga mal prepozn naredu :( Popravljeno November 10, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Jest bom pa zdele čez zimo probov gp krivino pa rave gor vržt, ker je poj polet najprej avto, za motor bomo pa vidl kako pa kaj upam, da še konc naslednje sezone,mene sam izpit jebe k sm ga mal prepozn naredu :( jah js sm tut brez k sm si kupu avto.. :D res da je kripa, ampak pelem se :) Renault 19 1.4RT Energy (rdeče barve, + nalepke od CAVALINO RAMPANTE![to si kr prevedte] da je hitrejši) :D hah.. zdj je pa treba najdt šiht pa šparat za 600 :)
_Nejkooo_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) mam v planu 600.. tko da bom kr pustu kakršna je :) zdj spet na nov išem šiht.. k so me neki zajebal kjer nj bi ta tedn začeu delat. namest da bi kuj rekl da ne morm tm delat.. najprej so rekl da lohk, poj so pa zaposlil osebe k jih poznajo.. pač znance, in so se na nek način "urinl" pred mano :) kva morm, tak je lajf :D pa še fajn bi dobivov 700€ mesečno. zdj bo šlo pa spet par tednov v nč.. brez dnarja še naprej. tko da če bom kupu 600, bo to čist proti koncu nasledne sezone, če bo vse po sreč :) :closedeyes: če maš resnično željo po motorju, se da za motor v vrednosti 5- 6 tisoč evrov zaslužit v roku dobrega pol leta(preverjeno) , če štartaš iz nule, če pa imaš že nekaj prišparano ali prodaš star motor pa bistveno prej.... če pa si na nuli, pač pol leta življenja reskiraš, in delaš na polno, naslednje pol leta pa za opremo in ostale zadeve- samo ne tak na hard....vse je stvar odločitve in volje, če se odločiš da boš mel novega poršeja, jahto, in hišico ob morju, boš enkrat skoraj ziher to imel(seveda ob primerno vloženem trudu) ....the secret hehe :yes: Popravljeno November 10, 2007. Popravil _Nejko_
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Jest bom pa zdele čez zimo probov gp krivino pa rave gor vržt, ker je poj polet najprej avto, za motor bomo pa vidl kako pa kaj upam, da še konc naslednje sezone,mene sam izpit jebe k sm ga mal prepozn naredu :( priporočam ti, da si dušilc od nekoga sposodiš, tako kot sem si jaz od Jerneja in kupiš samo krivino (samo 100€). RAVE se ti pa ne splača, če ga držiš na obratih ne boš imel problemov :)
Roky Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 priporočam ti, da si dušilc od nekoga sposodiš, tako kot sem si jaz od Jerneja in kupiš samo krivino (samo 100€). RAVE se ti pa ne splača, če ga držiš na obratih ne boš imel problemov :) sej samo krivino bi uzel,za dušilc sva se pa z Gizmotom neki zgovarjala že :unsure: Samo brez rejva, bi se dal na racelandu lepo pelat ?
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 sej samo krivino bi uzel,za dušilc sva se pa z Gizmotom neki zgovarjala že :unsure: Samo brez rejva, bi se dal na racelandu lepo pelat ? :grim pa še kako, ravno na racelandu ga ne boš koristil, ker boš tako ali tako držal skoz v območju med 8k rpm in 10k rpm :) samo lepo naštelaj zverino pa bo
Roky Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 :grim pa še kako, ravno na racelandu ga ne boš koristil, ker boš tako ali tako držal skoz v območju med 8k rpm in 10k rpm :) samo lepo naštelaj zverino pa bo No kul, bom uzeu poj krivino. 105€ je na ACju ane?
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 No kul, bom uzeu poj krivino. 105€ je na ACju ane? da :OK:
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 FlamE#7 ti si pa itak ekstrem :lol: .)
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 če maš resnično željo po motorju, se da za motor v vrednosti 5- 6 tisoč evrov zaslužit v roku dobrega pol leta(preverjeno) , če štartaš iz nule, če pa imaš že nekaj prišparano ali prodaš star motor pa bistveno prej.... če pa si na nuli, pač pol leta življenja reskiraš, in delaš na polno, naslednje pol leta pa za opremo in ostale zadeve- samo ne tak na hard....vse je stvar odločitve in volje, če se odločiš da boš mel novega poršeja, jahto, in hišico ob morju, boš enkrat skoraj ziher to imel(seveda ob primerno vloženem trudu) ....the secret hehe :yes: jah, če bi mel jaz sedaj status dijaka/študenta, bi lohk že par mescou služu kr fajn :) ampak nimam tega. tko da se morm zaposlit nek za redno oz. pogodbeno. to se pa na žalost ne da dobit kr tko na izi(ter za soliden denar). zdj sem imel lepo proložnost, ampak so me zajebal :) zaslužt morm ukol 5-6k€, ker mam v planu obdržat RSko ^_^ :D hehe :D
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 No kul, bom uzeu poj krivino. 105€ je na ACju ane? pa navadt se morš furat na visokih obratah :) to ti še ne gre najbolš :P ne sme se ti tok zlo smilt motor :) js sm jo tišou tko da sm mislu da me bo na cedilu pustila(se mi je že smilila).. ampak sm jo na konc vsake runde pobožou pa se ji mal opraviču :D hahah
FlamE#7 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 letnik 2004 16.600 km pa akrapo je kot vidte ja sm probu ja kr dobr gre :D še najbolš je ko daješ brzino dol k useka iz rora :D kaj je to bolt on al komplet evolution? kva ma pol to ene 115 konjev? na kolesu ane... lp hruška Boh
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 mimogrede.. Čamac, zanimiu avatar :D haha
_Nejkooo_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 jah, če bi mel jaz sedaj status dijaka/študenta, bi lohk že par mescou služu kr fajn :) ampak nimam tega. tko da se morm zaposlit nek za redno oz. pogodbeno. to se pa na žalost ne da dobit kr tko na izi(ter za soliden denar). zdj sem imel lepo proložnost, ampak so me zajebal :)zaslužt morm ukol 5-6k€, ker mam v planu obdržat RSko ^_^ :D hehe :D čaki malo, kolko si pa ti star, da nimaš statusa dijaka??? sej valda hodiš v šolo al ne???
FlamE#7 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 FlamE#7 ti si pa itak ekstrem :lol: .) kva pa je? sliva Boh
_Nejkooo_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 kaj je to bolt on al komplet evolution?kva ma pol to ene 115 konjev? na kolesu ane... lp hruška Boh 125 na gredi, 118 na zadnji koli,po kawasakijevih podatkih....po akrapovičevih testiranjih pa z slip on akrapotom 110,5 na zadnji koli, stock 109,5 (največ od 04 letnikov japonskih 600 ss, ter tudi od 05 letnikov z izjemo ninje 05, ki jih ima 115)
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 čaki malo, kolko si pa ti star, da nimaš statusa dijaka??? sej valda hodiš v šolo al ne??? nop, trenutno ne hodm nkamr v šolo. čakam na zaklučne izpite.. to pa so.. nevem kdaj. nikjer še nč ne piše. zarad tega pa nimam statusa, ker trenutno ne hodim redno. tak je zakon :) z drugim besedam je trenutno moj hobi: mešanje zraka.. nč koristi :closedeyes:
FlamE#7 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 pol ma bolt on gor? eh...ccc :rolleyes: koleraba Boh
_Nejkooo_ Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 nop, trenutno ne hodm nkamr v šolo. čakam na zaklučne izpite.. to pa so.. nevem kdaj. nikjer še nč ne piše.zarad tega pa nimam statusa, ker trenutno ne hodim redno. tak je zakon :) z drugim besedam je trenutno moj hobi: mešanje zraka.. nč koristi :closedeyes: :BUA: , fušaj :D
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 :BUA: , fušaj :D učasih sm delou pr avtoličarju, al pa sm furou sladoled itd. :D zdj je pa inšpekcija mal poostrila vse skp. tko da, na črno se ne splača več za delodajalca. hehe :D je kazn tolk velka da glava peče. skos bl se je treb zakona držat :whistle:
Matex_46 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 kva pa je? sliva Boh :kva1: :eek: češpla
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 waaaaa, isti ko moj, samo druga barva, zdaj pa sma najjača đeri, dobro da si se mi pridužo v klubu najjačih, ti hondaši pa ostali so itak 20 svetlobnih let za nama hehe... :D heheh, je to filing ha ko vseka, zdaj morma še samo krivino nabavit pa mama 100% popolne motore :D oh oh ne vem če se bova z đerijem spuščala na hondin nivo, ker midva sva ugledneža med motoristi :D :yes: , sn že gledal tudi jaz te nalepke ninje, cbrke... aja đeri, reči mi na msn če rabiš service manual za ninjo, zelo priročna zadeva če hočeš kaj doma pošraufat... Z ĐERIJEM SMA NAJJAČA UGLEDNO PREFINJENA MOTORISTA Z NAJLEPIŠIMI, NAJBOLJŠIMI, VRHUNSKO DOVRŠENIMI MOTORJI, KATERIH KONKURENCA JE 20 SVETLOBNIH LET ODZADAJ...đeri zdaj me razumeš, zakaj sem prej tak poveličeval ta motor, preprosto morš povedat da si nekaj več od ostale motoristične raje :D heheh...no ne se čudit mojemu izražanju v tem postu...martin dela svoje hehe vidva pa še eno leto za mano :P hehe to đeri, zdej si v elitnem klubu ninj :OK: .........res že komi čakam da se enkrat zberemo na grobniku :kva2: ker nas je že kar nekaj
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se