Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
mam v planu 600.. tko da bom kr pustu kakršna je :)

zdj spet na nov išem šiht.. k so me neki zajebal kjer nj bi ta tedn začeu delat. namest da bi kuj rekl da ne morm tm delat.. najprej so rekl da lohk, poj so pa zaposlil osebe k jih poznajo.. pač znance, in so se na nek način "urinl" pred mano :) kva morm, tak je lajf :D pa še fajn bi dobivov 700€ mesečno.

zdj bo šlo pa spet par tednov v nč.. brez dnarja še naprej. tko da če bom kupu 600, bo to čist proti koncu nasledne sezone, če bo vse po sreč :) :closedeyes:

uf iz zaprte 125ke na 600 se ti bo zdelo da si boga za jajca primo :D

mimogrede.. Čamac, zanimiu avatar :D haha

itak :P

učasih sm delou pr avtoličarju, al pa sm furou sladoled itd. :D zdj je pa inšpekcija mal poostrila vse skp. tko da, na črno se ne splača več za delodajalca. hehe :D je kazn tolk velka da glava peče.

skos bl se je treb zakona držat :whistle:

eh kaka pravila, ni to za nas

to še je vedno balkan, ne europa

vidva pa še eno leto za mano :P

hehe to đeri, zdej si v elitnem klubu ninj :OK: .........res že komi čakam da se enkrat zberemo na grobniku :kva2: ker nas je že kar nekaj

tudi honde pridemo :D

Objavljeno

1x je nekdo objavljal, kje so service manuali na netu...jaz bi rabo za mojo suziko lepo prosim...hvala

Objavljeno

jernej čestitam za nakup, zamerim pa vama z nejkotom ker sta mene pozabla zraven štet..

nejko dai zapeči mi servis manualse pa daj čamaci :) prosim lepo

Objavljeno
vidva pa še eno leto za mano :P

hehe to đeri, zdej si v elitnem klubu ninj :OK: .........res že komi čakam da se enkrat zberemo na grobniku :kva2: ker nas je že kar nekaj

no, to je pa tudi res, čeprav si kuščar ninja :D ...drugo sezono se pa itak obvezno mormo dobit hehe

jernej čestitam za nakup, zamerim pa vama z nejkotom ker sta mene pozabla zraven štet..

1. ti si kuščar ninja

2. nimaš akrapota

3. imaš 03 letnik ninjo, ki je praktično skor ista, ampak vseeno ni to to hehe

...glede manuala pa bomo še vidli hehe...če boš priden, in priznal da mama z đerijem najjači ninji hehe .)

Objavljeno

j3rn3j čestitke za nakup, pa varno vožnjo .)

lepa je.....

Objavljeno
1. ti si kuščar ninja

2. nimaš akrapota

3. imaš 03 letnik ninjo, ki je praktično skor ista, ampak vseeno ni to to hehe

...glede manuala pa bomo še vidli hehe...če boš priden, in priznal da mama z đerijem najjači ninji hehe .)

glede na to da bi nujno rabo manualse priznam da je 04 ninja najjača :P

1. kuščar gor dol, sem pač v drugem okolju odraščal

2. mam pa arowa, ni isto je pa podobno

3. pač ima motor eno sezono več na grbi, več izkušenj, tak da jaz tega nebi štel kot - točko :D

Objavljeno

čamaci haha :D zgornja velka :P

imaš 03 letnik ninjo, ki je praktično skor ista, ampak vseeno ni to to hehe

a ni popolnoma ista? drugačne so samo nalepke...

evo čamčy

haha jaz sem mislil po msnju ni blo treba na forum dajat :D

???

Objavljeno

aja.. če rabi kdo kake nalepke za motor vseeno kakšne, lahko zrihtam za mali dnar..

lahko se mi javi preko msn..

Objavljeno
???

saj nisem pričakoval da boš razumel, ti ko si tak zlo prefinjen.. moraš se na malo nižji nivo spustit :P

Objavljeno
glede na to da bi nujno rabo manualse priznam da je 04 ninja najjača :P

2. mam pa arowa, ni isto je pa podobno

3. pač ima motor eno sezono več na grbi, več izkušenj, tak da jaz tega nebi štel kot - točko :D

ne 04 je najjača...rečt morš ninja od đerija in nejkota je najjača....ker to je zaj lahko bilokera 04 tak ko si rekel hehe....

Objavljeno

haha vi se kr hvalite med sabo, ampak ko bo HONDA vdarla pol se lahko vsi samo klanjate...

Power Of Dreams, Čamac

Objavljeno
ne 04 je najjača...rečt morš ninja od đerija in nejkota je najjača....ker to je zaj lahko bilokera 04 tak ko si rekel hehe....

bom še bolj omejil izbor in bom rekel:

modra ninja od nejkota, zraven katere stoji jawa je najjača, predvsem zaradi barve, akrapota, samo 1 nalepke(:P), servisne knjige, malo prevoženih, 04 letnika in predvsem zato ker je od nejkota :P

sai bi đerijevo tui tak pohvalo, samo mi boš le ti manualse dal, tak da njemu nebom tak v rit lezo :P

Objavljeno

evo frk tukaj maš manual: CLICK ME SOFTLY samo prijavit se moraš pa imaš potem nekaj mb podatkov zadtonj tako da en manual mislim da bi moral bit zastonj

Objavljeno
evo frk tukaj maš manual: CLICK ME SOFTLY samo prijavit se moraš pa imaš potem nekaj mb podatkov zadtonj tako da en manual mislim da bi moral bit zastonj

najlepša ti dala :D

Objavljeno (popravljeno)

če še boš mel kaj fora frk zastonj in če bo za moj motor gor še za cbr600rr 2005-2006 dol potegni, ker jaz imam samo manual 2003-2004 ker nikjer ne najdem za moje modelno leto :trance_33_sleep: matex kaj pa ti imaš kakšne manuale? najina sta enaka, bi si jaz skopiral ko se kaj vidima če maš knjižico :)

oziroma frk ni treba sem zdaj pogledal pa tudi tukaj ni za 05,06 model

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

09 k jo bom meu jst z evo komplet gor bo najjaca :whistle:

hec hec

Češplja Boh :D

Objavljeno
09 k jo bom meu jst z evo komplet gor bo najjaca :whistle:

hec hec

Češplja Boh :D

upam da ne bo tak grda kot 07,08

Objavljeno

men pa ni grda. r6 mi je grdejša

tak sem..

lp trobentica Boh

Objavljeno

Tk, zdej sm se še js odločo ... konc poletja še js prodam svojga ker sm se ž navlčo skos poln gas tišat ... pol bom pa vido kk bo z financami pa za ker motor bo :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)
men pa ni grda. r6 mi je grdejša

tak sem..

lp trobentica Boh

meni pa je trenutno nova R6 najlepša 600tka :) Za njo pa Honda :rolleyes: oziroma sta mi nekako enako všeč, vsaka po svoje

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
uf iz zaprte 125ke na 600 se ti bo zdelo da si boga za jajca primo :D

vem :D sm se vozu ene parkrat s fireblade... in morm rečt da je ČIIIST premožno tist zame.. :D je pa res da je tut kr dost močnejša od 600 :D hehe

ampak vodlivost ma pa 100x bolšo od aprilie.. gre zelo lepo v ovink, bolš je na bremzanju in vse, pa še vn iz ovinka te ne nese tok k na 125.. :D kuj k sm se prvič s tisto vozu sm komej upou gas dt.. ker je zlo občutliv.. vsako nasledno rundo je blo pa že bolš :OK: ampak vseen, fireblade je delč premočna zame :D (zaenkrat) :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!