Aless Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 ve kdo kje bi mi lahko kdo naredo se en kluc(ker sem v mbju dal delat,pa ni prebralo kode na napravi,navadni pa ne dela)....na servisu dvomim da bi mi lahko naredli,ker nimam kode za kluc
Čamac Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 ve kdo kje bi mi lahko kdo naredo se en kluc(ker sem v mbju dal delat,pa ni prebralo kode na napravi,navadni pa ne dela)....na servisu dvomim da bi mi lahko naredli,ker nimam kode za kluc jaz bi tudi si dal nekam narediti še en ključ, ker nimam več rezervnega in imam samo en ključ... :trance_33_sleep: justaboy če boš kaj zvedel mi povej, skrbi me namreč ta honda ignition safety sistem (HISS) da ne bi naredil ključa, ga dal noter, potem pa bi mi ta sistem vse skupaj zablokiral ker ni originalni, zaznal pa naj bi samo originalne... ne vem pa kako točno deluje ta sistem in me zato skrbi
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 mora bit original ja, drugače res ne bo delal motor, to je tudi fora tega hiss, kodni ključ
Čamac Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 mora bit original ja, drugače res ne bo delal motor, to je tudi fora tega hiss, kodni ključ a potem nikakor ne morem naredit rezervnega ključa? imam namreč samo en ključ
kukec1 Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 za avto(honda) ti na ključ naredijo kodo in dela, stal je pa bivših 20000SIT
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 seveda lahko, kontaktiraj uvoznika honde pa s sabo prineseš master ključ in ti naredijo dvojnika jaz imam tri ključe, dva sta user key-a(črna) in en je master key (rdeč) in če katerega od črnih izgubim, samo rdečega nesem k uvozniku in mi naredijo dvojnika črnega, če pa rdečega zgubim pa samo upam da ne bom zgubil črnih, kajti če se to zgodi je treba zamenjati ECU motorja, kar pa ni malo denarja
frk Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 seveda lahko, kontaktiraj uvoznika honde pa s sabo prineseš master ključ in ti naredijo dvojnikajaz imam tri ključe, dva sta user key-a(črna) in en je master key (rdeč) in če katerega od črnih izgubim, samo rdečega nesem k uvozniku in mi naredijo dvojnika črnega, če pa rdečega zgubim pa samo upam da ne bom zgubil črnih, kajti če se to zgodi je treba zamenjati ECU motorja, kar pa ni malo denarja to je samo pri novejših kawah, se pravi 2005 dalje ne? oz. če ima motor to kličavnico z kodnim varovanjem potem imaš okrog klučavnice takšen rdeč krogec in piše nekaj v tem smislu, da te opozori da je varovana ključavnica. jaz nimam nič okrog , se pravi da imam navadno klučavnico in mi lahko vsak ključar naredi klujč.. je tak ne?
Gizmo_ Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 meni pa je trenutno nova R6 najlepša 600tka :) Za njo pa Honda :rolleyes: oziroma sta mi nekako enako všeč, vsaka po svoje Se strinjam :worship: ... sam za hondo je pa gsxr :evilgrin: :evilgrin:
Čamac Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 seveda lahko, kontaktiraj uvoznika honde pa s sabo prineseš master ključ in ti naredijo dvojnikajaz imam tri ključe, dva sta user key-a(črna) in en je master key (rdeč) in če katerega od črnih izgubim, samo rdečega nesem k uvozniku in mi naredijo dvojnika črnega, če pa rdečega zgubim pa samo upam da ne bom zgubil črnih, kajti če se to zgodi je treba zamenjati ECU motorja, kar pa ni malo denarja ne vem kje sem rekel, da imam master ključ... ker ga namreč nimam :) imam navaden črni originalni ključ
Gixxer Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Se strinjam :worship: ... sam za hondo je pa gsxr :evilgrin: :evilgrin: ja K4...ker K4 motorji so najlepsi :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 ja K4...ker K4 motorji so najlepsi :evilgrin: k4 men delujejo res ogromni :D
Aless Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 jaz bi tudi si dal nekam narediti še en ključ, ker nimam več rezervnega in imam samo en ključ... :trance_33_sleep: justaboy če boš kaj zvedel mi povej, skrbi me namreč ta honda ignition safety sistem (HISS) da ne bi naredil ključa, ga dal noter, potem pa bi mi ta sistem vse skupaj zablokiral ker ni originalni, zaznal pa naj bi samo originalne... ne vem pa kako točno deluje ta sistem in me zato skrbi jaz sem ga dal delat,....pa pridem domov,dam kopijo not pa motor vzge :D....sem pa mel sreco ker je prebralo kodo iz originala,ki sem ga mel na istem obesku....danes pa hocem vpalit motor(na porivanje,ker je prazn akumulator)....pa 2x rinem ko butl,pol pa slucajno opazim da gori pri klucu na obratomerju zelena lucka...grem po original porinem 5m pa je vpalo :D mora bit original ja, drugače res ne bo delal motor, to je tudi fora tega hiss, kodni ključ morem malo poklicat po servisih kje se da to naredit,da dobim drug kluc
Schmid87 Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 hehe :D na porivanje :P old sql :OK:
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 ja si mel res srečo da ti je prebral od originala, kajti dveh originalov naj se ne bi smelo met na obesku, ker to motor zmede in potem spet ne vžge, če imaš pa en original in en fake pa dela normalno ja, samo kaj ti nuca če potem oba zgubiš
Matex_46 Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 čamaci haha :D zgornja velka :Pa ni popolnoma ista? drugačne so samo nalepke... haha jaz sem mislil po msnju ni blo treba na forum dajat :D ??? nekaj mi je MSN štekal, si glih na MSN-ju sprejel, ko sem tu že objavil
_Nejkooo_ Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 bom še bolj omejil izbor in bom rekel: modra ninja od nejkota, zraven katere stoji jawa je najjača, predvsem zaradi barve, akrapota, samo 1 nalepke(:P), servisne knjige, malo prevoženih, 04 letnika in predvsem zato ker je od nejkota :P sai bi đerijevo tui tak pohvalo, samo mi boš le ti manualse dal, tak da njemu nebom tak v rit lezo :P no končno slišim prave besede hehe :D nič pametnega nikjer.. :glare: :glare: ja seveda, na tem linku sn jaz tudi gledal pa ni blo nič za naš letnik, nejko ti je zadnje upanje hehe :D
Gixxer Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 evo, naredil se sprednje zmigavce, ki so "vgrajeni" v plastiko.... pa motor brez maske :P
vRider Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Evo...dons sm se najbrž še zadnjič zapelju z mojo Varadero... Jo bom najbrž res prodal, zdej k mam Ducatija, me je kr minil :lol:
Gizmo_ Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Takih avspuhov pa noben še nima.... men so lepi :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
reesko Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Takih avspuhov pa noben še nima.... men so lepi :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: en model je meu na maksiju letos isto repsolko z enimi gp izpuhi pa to...
Gizmo_ Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 (popravljeno) en model je meu na maksiju letos isto repsolko z enimi gp izpuhi pa to... mišleno na folk k v tej temi piše.... :whistle: :whistle: (a 600tko je meu to)... Popravljeno November 11, 2007. Popravil Gizmo_
JeRn3j Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Z ĐERIJEM SMA NAJJAČA UGLEDNO PREFINJENA MOTORISTA Z NAJLEPIŠIMI, NAJBOLJŠIMI, VRHUNSKO DOVRŠENIMI MOTORJI, KATERIH KONKURENCA JE 20 SVETLOBNIH LET ODZADAJ. točno tako :grim :worship: kaj je to bolt on al komplet evolution?kva ma pol to ene 115 konjev? na kolesu ane... bolt on je ... brez kolektorjev... tam nekje ja na gredi naj bi jih bilo na seriskem motorju 118 moja in od nejeca ma pa še enga al pa 2 več :P pol pa okol 110 na kolesu kva pa je? sliva Boh kaj je ti a greva zdej en drag udart... sam se sploh ne bom mogu furat k bom mogu skos prst ( :BUA: ) teb kazat :lol1: :lol1: vidva pa še eno leto za mano :P hehe to đeri, zdej si v elitnem klubu ninj :OK: .........res že komi čakam da se enkrat zberemo na grobniku :kva2: ker nas je že kar nekaj hehe koci sam midva z nejkotom sva v klubu ... vi ste martinčkarji :P ne 04 je najjača...rečt morš ninja od đerija in nejkota je najjača....ker to je zaj lahko bilokera 04 tak ko si rekel hehe.... 04 ma 1kw več ko 03 :P aja drgač pa sm tlele par krogov naredu in je res divje to k grmi iz rora :) ekole še par slikic :)
JeRn3j Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 en model je meu na maksiju letos isto repsolko z enimi gp izpuhi pa to... :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 (popravljeno) auuu kakšna vrhunsko dovršena ugledno prefinjeno elitna lepotička je tale tvoja ninja đeri...tako kot si rekel ja, samo midva sva v klubu elitnih ninj, ostali ninjarji pa so pač neki slabi ali malo boljši približki hehehe :D Popravljeno November 11, 2007. Popravil _Nejko_
JeRn3j Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 auuu kakšna vrhunsko dovršena ugledno prefinjeno elitna lepotička je tale tvoja ninja đeri...tako kot si rekel ja, samo midva sva v klubu elitnih ninj, ostali ninjarji pa so pač neki slabi ali malo boljši približki hehehe :D jebiga tud taki morjo bit :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se