Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
auuu kakšna vrhunsko dovršena ugledno prefinjeno elitna lepotička je tale tvoja ninja đeri...tako kot si rekel ja, samo midva sva v klubu elitnih ninj, ostali ninjarji pa so pač neki slabi ali malo boljši približki hehehe :D

:lol1: :slap:

Objavljeno
post-10875-1194798259_thumb.jpg

post-10875-1194798303_thumb.jpg

:winkiss:

ja sej na 1000ki sm tut js že vidu ...sam na 600 pa še ne

Objavljeno
600 ima en ror

ja vem ja... sam ui gor arrow so na 600tki

Objavljeno
jebiga tud taki morjo bit :D

ma naj jim bo ja :D

:lol1: :slap:

....drugač pa da ne bo keri resno vzel vsega tega mojega poveličevanja hehe, malo heca more bit, sicer pa v vsakem hecu je nekaj resnice tak da... .)

Objavljeno
....drugač pa da ne bo keri resno vzel vsega tega mojega poveličevanja hehe, malo heca more bit, sicer pa v vsakem hecu je nekaj resnice tak da... .)

ja kaj zdj..naj jemlemo resno al ne ?

:)

Objavljeno
ma naj jim bo ja :D

alo nejko sem že dobo manualse, to se pravi da vzamem vse one lepe besede o tvoji ninji nazaj :P

Objavljeno
ja kaj zdj..naj jemlemo resno al ne ?

odločitev je tvoja haha

Objavljeno
alo nejko sem že dobo manualse, to se pravi da vzamem vse one lepe besede o tvoji ninji nazaj :P

ne ne, besede izrečene se ne vrnejo...hehe, no sej lepo da imaš tako mnenje o mojem motorju...pohvalno :lol1:

aja drugač pa ki si jih dobo??, pa v kerem jeziku

Objavljeno
ne ne, besede izrečene se ne vrnejo...hehe, no sej lepo da imaš tako mnenje o mojem motorju...pohvalno :lol1:

aja drugač pa ki si jih dobo??, pa v kerem jeziku

nemščina.. nimam poima več ki sem jih dobo, ker sem jih z polno strani dol vleko, pa so samo 1 odgovarjali

Objavljeno

Ah...moj Duče je še vseen lepši od vseeeh :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

alo pubeci kdo mi iz tega napisa

post-10875-1194800101_thumb.jpg

naredi namesto MITO italy ????

dejte prosm aja... pa še en tak userbar bi meu ko ga ma nejko blue ninja zx 6r rider če mi lohk en nardi sam da bo seveda v silver barvi pa da bo tud pisal silver ninja zx 6r rider :D

hvala dobi za pivo :beer2:

aja ne bom dou piss on honda ker pač tud honda ni slaba kot tudi ne yamaha in suzuki tako da čamac skini tisto sranje stran

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
nemščina.. nimam poima več ki sem jih dobo, ker sem jih z polno strani dol vleko, pa so samo 1 odgovarjali

jap, te si tak iste ko jaz dobo, mam tud v nemščini, jih je blo kar jeba najt

Objavljeno
kwa pa je to Duce ?

duče so tudi klicali fašističnega diktatorja benita mussolinija, upam da on ne misli njega hahah...duče pomeni v italijanščini vodja- podobno kot firer- hitler

dejte prosm aja... pa še en tak userbar bi meu ko ga ma nejko blue ninja zx 6r rider če mi lohk en nardi sam da bo seveda v silver barvi

kavalirja kontaktiraj

Objavljeno
kwa pa je to Duce ?

sam res kaj je to :hmm:

kčn diesel motor mogoče =?? :hmm:

Objavljeno (popravljeno)
evo, naredil se sprednje zmigavce, ki so "vgrajeni" v plastiko....

dsc00859.jpg

dsc00860.jpg

dsc00862.jpg

pa motor brez maske :P

dsc00861.jpg

uf lepo je prišlo ja :) mnogo bolje kot prej :P

točno tako :grim :worship:

bolt on je ... brez kolektorjev...

tam nekje ja na gredi naj bi jih bilo na seriskem motorju 118 moja in od nejeca ma pa še enga al pa 2 več :P pol pa okol 110 na kolesu

kaj je ti a greva zdej en drag udart... sam se sploh ne bom mogu furat k bom mogu skos prst ( :BUA: ) teb kazat :lol1: :lol1:

hehe koci sam midva z nejkotom sva v klubu ... vi ste martinčkarji :P

04 ma 1kw več ko 03 :P

aja drgač pa sm tlele par krogov naredu in je res divje to k grmi iz rora :)

ekole še par slikic :)

post-10875-1194797636_thumb.jpg

post-10875-1194797815_thumb.jpg

post-10875-1194797879_thumb.jpg

post-10875-1194797998_thumb.jpg

ahhh ta pokrov sedeža pa je bomba :worship: jaz bi tudi mel pokrov sedeža :rolleyes: drugače pa ko bom jaz mel ducatija bom tudi dal piss on japan gor...

hahahahahahha :worship:

dejte prosm aja... pa še en tak userbar bi meu ko ga ma nejko blue ninja zx 6r rider če mi lohk en nardi sam da bo seveda v silver barvi pa da bo tud pisal silver ninja zx 6r rider :D

aja ne bom dou piss on honda ker pač tud honda ni slaba kot tudi ne yamaha in suzuki tako da čamac skini tisto sranje stran

ja saj itak bo zaj zgino, ni mi preveč všeč pa še postrani ne znam napisa naredit... bom dal prejšnjo sliko nazaj

sam res kaj je to :hmm:

kčn diesel motor mogoče =?? :hmm:

zelo smešno ja

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

jaz se zaj nisem dobo tistega sraufa vun...enostavno ne gre...mislite da bi lahko en izvijac zvaril na srauf, pa pac pol obrno, al bi plastiko stopil s tem?

samo tega me je strah, da zjebem plastiko okol...

nocem pa vrtat, ker te zjebem celi navoj pa vse...

Objavljeno
jaz se zaj nisem dobo tistega sraufa vun...enostavno ne gre...mislite da bi lahko en izvijac zvaril na srauf, pa pac pol obrno, al bi plastiko stopil s tem?

jest enga nism mogu ven dobit....

pa sm vzel en manjsi svedr pa navrtou sm skos..pol pa zmer vecji svedr...pol pa sraufncigr zabijes notr pa odvijacis..pa je :)

Objavljeno
jest enga nism mogu ven dobit....

pa sm vzel en manjsi svedr pa navrtou sm skos..pol pa zmer vecji svedr...pol pa sraufncigr zabijes notr pa odvijacis..pa je :)

to se tud lahko probam ja :D da ne zvrtam celega ven, ampak samo del, pa pol s sraufncigerom probam dvit :D bomo probali ju3 :D

Objavljeno

alo pubeci, a mi da kdo link torrenta za prison break 3 sez. 3 del, kjer vleče kolkr tolk hitr dol (ensotavno se mi ne da iskat) prejšna 2 mi je vleklo neka čez 100 kB/s tega pa zdej 30 kB/s

:winkiss:

Objavljeno

Pa mamo zdej turka za predsednika, sam kak madžar nam še manka za predsednika vlade!

Objavljeno
Pa mamo zdej turka za predsednika, sam kak madžar nam še manka za predsednika vlade!

hvala bogu da je Turk! seveda priimej in ne drzavljan turcije :P :D ker ce bi bil peterle, pa bi se kr odselil pomojem...cerkveni prasec :D

Objavljeno

kaj boš švasal :slap: z žagico si vreži zarezo pa odvijači ven... če ne pa nabij malo večji imbus not s kladivom pa odšraufaj... če ne pa akril al pa nekaj not nalij pa daj imbus not pa ko se strdi odšraufaj...

hvala bogu da je on, se mi zdi edini pametni od vseh kandidatov ki so bili, poleg tega je doktor, ne pa naprimer jelinčić ki je po izobrazbi gimnazijski maturant pa kandidira za predsednika :slap: pa še v ne vem kolkih prekrških pa kazenskih postopkih... ne vem kak je sploh lahko kandidiral res, prava burleska

Objavljeno
hvala bogu da je on, se mi zdi edini pametni od vseh kandidatov ki so bili, poleg tega je doktor, ne pa naprimer jelinčić ki je po izobrazbi gimnazijski maturant pa kandidira za predsednika :slap: pa še v ne vem kolkih prekrških pa kazenskih postopkih... ne vem kak je sploh lahko kandidiral res, prava burleska

če se ne motm ma jelinčić narjene en fax...mi je mt rekla da je v enmu cajtngu prebrala..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!