Gixxer Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 če se ne motm ma jelinčić narjene en fax...mi je mt rekla da je v enmu cajtngu prebrala.. mislim da ne..zacel je studirat farmacijo, ampak je ni dokoncal, ker je vse posvetil baletu. Sam noben mi pa nebo reko da ded ni pametn, ker recimo zgodovino ma celo v mezincu in ga ne mores zaklucit na tem podrocju
vRider Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 sam res kaj je to :hmm: kčn diesel motor mogoče =?? :hmm: :headbang:
Gixxer Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 kaj boš švasal :slap: z žagico si vreži zarezo pa odvijači ven... če ne pa nabij malo večji imbus not s kladivom pa odšraufaj... če ne pa akril al pa nekaj not nalij pa daj imbus not pa ko se strdi odšraufaj... z akrilom se tud lahko probam ja, samo ga zdaj zal nimam...tak da bom probal jaz to vrtat z enim malim svederckom
Noiser69 Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 jebeš ka ma kdo, ko mi glih dov visi kerga predsednika mamo
vRider Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Mene tut boli k.... sam da ni Peterle :lol:
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 hahaha vrider da se ti ne bo v grlu zaletelo, sej boš kmal nazaj pršu med japonce ko bo ta dizelski jajc začel crkovat
Čamac Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 če se ne motm ma jelinčić narjene en fax...mi je mt rekla da je v enmu cajtngu prebrala.. ne nima, je na tv pisalo ko so bla soočanja pa spodaj izobrazba od vsakega pa je pisalo: gimnazijski maturant mislim da ne..zacel je studirat farmacijo, ampak je ni dokoncal, ker je vse posvetil baletu. Sam noben mi pa nebo reko da ded ni pametn, ker recimo zgodovino ma celo v mezincu in ga ne mores zaklucit na tem podrocju on pozna zgodovino takšno kot njemu ustreza
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 no sej ti verjamem ja, samo sn malo bil presenečen...drugač pa moj nima fergazerja več, ampak direktni vbrizg goriv (dual ignition)...je pa verjetno zato takšna poraba pri meni, ker je zelo navit motor, vrti se namreč tudi do 15-16 tisoč obratov in je verjetno zato takšna poraba hehe nejko ti neki poznaš strokovne izraze v angleščini ja :worship: tko kot je zadnč čamy kiksnu si tut ti tukaj (v temi o bmwju k1200r).............vbrizg je v ang. injection in ne ignition, ignition pa je vžig
Čamac Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 (popravljeno) že res da je vbrizg injection in vžig ignition... ampak tudi direktni vbrizg goriva ne bi bil dual injection ker je to nekaj drugega... tak da bom kr jaz zaključil tole da se motita oba :D kaj četa pač nista s prefinjenih šol :P @koci: si se takoj spomnil na tisto mojo napako ha :P no saj logično, glede na to da se tak redko zmotim da ko se zmotim je to nekaj tako nepredstavljivega, čudnega, da vam še dolgo ostane v spominu :) ostali se pač vsakodnevno motijo in se to v dolgotrajnem spominu ne zapiše tako izrecno kot 1 moja napaka na 1000 let :D :D :D hehe Popravljeno November 11, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 že res da je vbrizg injection in vžig ignition... ampak tudi direktni vbrizg goriva ne bi bil dual injection ker je to nekaj drugega... tak da bom kr jaz zaključil tole da se motita oba :D kaj četa pač nista s prefinjenih šol :P@koci: si se takoj spomnil na tisto mojo napako ha :P no saj logično, glede na to da se tak redko zmotim da ko se zmotim je to nekaj tako nepredstavljivega, čudnega, da vam še dolgo ostane v spominu :) ostali se pač vsakodnevno motijo in se to v dolgotrajnem spominu ne zapiše tako izrecno kot 1 moja napaka na 1000 let :D :D :D hehe tudi nam prefinjencem se zgodi...
Čamac Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 tudi nam prefinjencem se zgodi... res je. tako kot je res da se nam zgodi 90% manj krat kot ostalim
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 že res da je vbrizg injection in vžig ignition... ampak tudi direktni vbrizg goriva ne bi bil dual injection ker je to nekaj drugega... tak da bom kr jaz zaključil tole da se motita oba :D kaj četa pač nista s prefinjenih šol :P@koci: si se takoj spomnil na tisto mojo napako ha :P no saj logično, glede na to da se tak redko zmotim da ko se zmotim je to nekaj tako nepredstavljivega, čudnega, da vam še dolgo ostane v spominu :) ostali se pač vsakodnevno motijo in se to v dolgotrajnem spominu ne zapiše tako izrecno kot 1 moja napaka na 1000 let :D :D :D hehe no no direktni vbrizg je pa direct injection tako da prefinjenca samo tišina, morata še maturo nardit, katero sem jaz že tako da sta nižje kot jaz :P
Čamac Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 kaj pokličem nejkota da pokomentira tvoj zadnji post o tvoji maturi? :P
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 ni problema, maturo imam narejeno pa ali sem imel 10 točk ali pa 30, narejena je
Stroj Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 nejko kje si? :evilgrin: Matematika :whistle:
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 kaj bo nejko, prvo naj si ninjo kup pol pa govori :kva2:
_Nejkooo_ Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 (popravljeno) daj daj koci, glede onega ignition to si ti ziher ko si moderator obdelal moj post da bi pol izpadlo da ne znam angleško....jaz sem ziher napisal injection jebote, valda da vem kaj je vžig kaj pa vbrizg...to si ti ziher kaj spreminjal moj post....ker zapomni si nekaj za vselej, ti in ostali: NEJKO JE NEZMOTLJIV, NAJBOLJŠI, PERFEKTN, VSE KAR JE NJEGOVO JE NAJBOLJŠE, VSE OSTALO PA NIČVREDNO....zato si ne drzni več dvomiti v nejkota ker on je superioren, nezmotljiv človek :D .) :lol1: Popravljeno November 11, 2007. Popravil _Nejko_
_Nejkooo_ Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 on je že tak nor od učenja v bistvu se še nisem nič prav učil, ampak delal le domače naloge iz opisne geometrije ki ti vzamejo enormno dosti časa :D
Čamac Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 (popravljeno) daj daj koci, glede onega ignition to si ti ziher ko si moderator obdelal moj post da bi pol izpadlo da ne znam angleško....jaz sem ziher napisal injection jebote, valda da vem kaj je vžig kaj pa vbrizg...to si ti ziher kaj spreminjal moj post....ker zapomni si nekaj za vselej, ti in ostali: NEJKO JE NEZMOTLJIV, NAJBOLJŠI, PERFEKTN, VSE KAR JE NJEGOVO JE NAJBOLJŠE, VSE OSTALO PA NIČVREDNO....zato si ne drzni več dvomiti v nejkota ker on je superioren, nezmotljiv človek :D .) :lol1: hahaha zmoto si se krepko in to ne slovnično ampak tudi VSEBINSKO tak da še eno mojo napako omeniš pa ti samo to pod nos vržem... drugače o tebi pa najboljšem pa si preberi post od pizdeka v kategoriji oprema v temi funkcija - varnost ali komerciala Popravljeno November 11, 2007. Popravil Čamac
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se