_Nejkooo_ Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 hahaha zmoto si se krepko in to ne slovnično ampak tudi VSEBINSKO tak da še eno mojo napako omeniš pa ti samo to pod nos vržem... drugače o tebi pa najboljšem pa si preberi post od pizdeka v kategoriji oprema v novi temi kvaliteta, denar, vrednost opreme neke v tem smislu sej sn reko, to je ziher koci obdelal moj post, al pa je prišlo res do enega blackouta, sicer nevem kako je mogoče da se to meni zgodi, ampak žal...sicer pa je tak koci pomoje obdelal moj post tak ko sn reko, ker jaz se že ne bi zmotil...ti si pa itak kiksar na kubik
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 nič nisem jaz obdelal tvojega posta, tak je kakršnega si napisal, če pa bi ga bi spodaj pisalo sporočilo uredil.....ta pa ta ob tej pa tej uri
_Nejkooo_ Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 nič nisem jaz obdelal tvojega posta, tak je kakršnega si napisal, če pa bi ga bi spodaj pisalo sporočilo uredil.....ta pa ta ob tej pa tej uri hja kaj pa vem no, skoraj ne morn verjet da bi jaz tako napako nardil, res mi ni jasno kak sn lahko ignition napisal, to mi je ziher nekdo vdrl not v računalnik pa mi spreminjal ziher :D ...jaz se ne morn zmotit drugač .) :D
k0ci Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 hja kaj pa vem no, skoraj ne morn verjet da bi jaz tako napako nardil, res mi ni jasno kak sn lahko ignition napisal, to mi je ziher nekdo vdrl not v računalnik pa mi spreminjal ziher :D ...jaz se ne morn zmotit drugač .) :D aha ja to bo to.......matrica and shit :lol1:
Jerry_exc Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 fifty koko pa kej smetisce za bajto? ma so vs zjebal krancani :)
Schmid87 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 fifty koko pa kej smetisce za bajto? ma so vs zjebal krancani :) eh, od mene je stran vsaj 2km zračne linije :D sam so ns pa dost zajebal.. kar je blo pričakovano :) nism pa pričakovou taaaazga poraza.. 85/15 :whistle: mah krneki uglavnm.. itak bo smrdel u wannabe beverly hills :D tm k manj kot 1km od smetiča :D kuj za gmajno.. sami bogataši tm žvijo :) njim nj kr smrdi :P
Čamac Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 eee fantje kaj pravite na kero srednjo šolo je hodil novi predsednik Türk? Na II.gim MB... jaz bi rekel da je to hudo prefinjena šola :D
JMatic Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 hahahhaaa :) pa sta jim pokazala z nejkotam h\hahah:)
Čamac Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) kak to misliš z nejkotom? če si se zapičo v moj post o turku pa šoli potem ne vem kaj misliš ker nejko ni hodo na isto sredno kot jaz... vi zbiljaki res nič ne razumete Popravljeno November 12, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 kak to misliš z nejkotom? če si se zapičo v moj post o turku pa šoli potem ne vem kaj misliš ker nejko ni hodo na isto sredno kot jaz... vi zbiljaki res nič ne razumete zbiljaki so itak vsi čez les :P drgač pa nejko je texas ranger in ni tak prefinjenec kot jaz in čamy iz uglednih šol...aja on SPLOH NI prefinjenec :P
C4V4L13R Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
JeRn3j Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go že 100 x objavleno :) aja cavalir alo pubeci kdo mi iz tega napisa naredi namesto MITO italy ???? dejte prosm aja... pa še en tak userbar bi meu ko ga ma nejko blue ninja zx 6r rider če mi lohk en nardi sam da bo seveda v silver barvi pa da bo tud pisal silver ninja zx 6r rider :D hvala dobi za pivo :beer2: aja ne bom dou piss on honda ker pač tud honda ni slaba kot tudi ne yamaha in suzuki tako da čamac skini tisto sranje stran moj post ... baje ti obvladaš te zadeve če mi ustrežeš dobiš za pivo :D :OK: Popravljeno November 12, 2007. Popravil JeRn3j
C4V4L13R Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 uh ja, z veseljem, sm problem je k sm mogu formaterat comp in nimam več photoshopa, zdej ga pa vlečem z emule dol, pa gre kurbarija tako počaaaaaaaaaaaaaaaaaaas....
_LuX_ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 http://www.uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=1342 :lol1: :lol1: :lol1:
norc 16 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) evo nekaj novega. Popravljeno November 12, 2007. Popravil norc 16
NejcZ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Ninje bodo zgubile na vrednosti, ko jo ma zdej že vsak drugi :rolleyes: Drgač pa lepo, česttitam :worship:
norc 16 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) PS ! sanjam malo Popravljeno November 12, 2007. Popravil norc 16
Gixxer Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Ninje bodo zgubile na vrednosti, ko jo ma zdej že vsak drugi :rolleyes: Drgač pa lepo, česttitam :worship: ninje so itak ze najcenejse na trgu, ker jih je res ogromno...pa ne mislim nic slabega s tem, ampak je to dejstvo
_Nejkooo_ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 mater vsi za nejkotom ponavljate....prvi sn tu na našem delu foruma mel ninjo 03/04 letnik, zdaj jo mamo že štirje hehe...se vidi da je najjači in najlepši motor to...aja drugač pa srečno vožnjo norc :OK: ninje so itak ze najcenejse na trgu, ker jih je res ogromno...pa ne mislim nic slabega s tem, ampak je to dejstvo ja to nekaj pove ja, da se tolko ljudi odloči za njihov nakup...preprosto povedano: boljše so :D
Gixxer Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ce je napisal gori da malo sanja - torej ni njegova!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se