norc 16 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 PS ! sanjam malo da nebo pomote jaz je nima samo slika ko si poleg ene sline cedim. bo pa takoj v garaži za tem ko prodam svojo. upam da bo oranžna
Gixxer Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ja to nekaj pove ja, da se tolko ljudi odloči za njihov nakup...preprosto povedano: boljše so :D no ja prej se je tudi ogromno ljudi odloclo za nakup yugeca pa katerce, torej je to isti rang kvalitete
_Nejkooo_ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) no ja prej se je tudi ogromno ljudi odloclo za nakup yugeca pa katerce, torej je to isti rang kvalitete ne, takrat so se zato odločli ker druga ni blo, zdaj ko pa majo ljudje več denarja in več izbire pa se odlolčijo na podlagi tistega kaj jim je najbolj všeč in kar je boljše od ostale konkurence .) ...aja drugač pa si nas lepo vložo norc hehe, nisn niti vido onega tvojega drugega posta Popravljeno November 12, 2007. Popravil _Nejko_
Aless Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 da nebo pomote jaz je nima samo slika ko si poleg ene sline cedim. bo pa takoj v garaži za tem ko prodam svojo. upam da bo oranžna za mano ponavljas...jaz hocem met oranzno....ti si kuj mej zeleno...to ze ma vsak drugi v SLO
norc 16 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) za mano ponavljas...jaz hocem met oranzno....ti si kuj mej zeleno...to ze ma vsak drugi v SLO ti maš hondo tak da bodi tiho malo sem vas mogo če sem ene slike gledal pa sem tisto našel Popravljeno November 12, 2007. Popravil norc 16
_Nejkooo_ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 za mano ponavljas...jaz hocem met oranzno....ti si kuj mej zeleno... :yes:to ze ma vsak drugi v SLO :yes:, vi si kar kupujte zelene, oranžne, da si ne bi drznili plave slučajno, ker zdaj se točno ve kdaj se nejko pelje po mb, da si ne bi kdo slučajno drznil ogroziti mojega primata hehe :D
Aless Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ti maš hondo tak da bodi tiho malo sem vas mogo če sem ene slike gledal pa sem tisto našel ni nujno da vec dolgo.....razn avto :D....motor bomo pa vidli ka bo cez 2 leti :yes:, vi si kar kupujte zelene, oranžne, da si ne bi drznili plave slučajno, ker zdaj se točno ve kdaj se nejko pelje po mb, da si ne bi kdo slučajno drznil ogroziti mojega primata hehe :D ninja more bit al zelena al pa oranzna....drugo ma ze vsak drugi...ce ne ninjo pa neke drugiga...
_Nejkooo_ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ni nujno da vec dolgo.....razn avto :D....motor bomo pa vidli ka bo cez 2 letininja more bit al zelena al pa oranzna....drugo ma ze vsak drugi...ce ne ninjo pa neke drugiga... hahah ravno zeleno že ma vsak drugi...za oranžno pa ne rečem :D
NejcZ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Mah sam je pa Ninja edini motor k jo vse pičke poznajo. "Js ko bom vlka bom mela zeleno ninjo! To je pa najlepši pa najboljši motor.." :whistle: Se ne zajebavam sploh.. :naughty:
reesko Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Mah sam je pa Ninja edini motor k jo vse pičke poznajo. "Js ko bom vlka bom mela zeleno ninjo! To je pa najlepši pa najboljši motor.." :whistle: Se ne zajebavam sploh.. :naughty: to je res ;) če se pelje zeleni motor se ve da je ninja...vejo VSI kar pa za modro ni lih lahko rečt ;) ANE NEJKO :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Mah sam je pa Ninja edini motor k jo vse pičke poznajo. "Js ko bom vlka bom mela zeleno ninjo! To je pa najlepši pa najboljši motor.." :whistle: Se ne zajebavam sploh.. :naughty: ja ja, vprašaj čamaca pa gixxera kaj je rekla kelnarca ena dobra pička ko smo bli na pijači, pa smo vse 3 naše maišine meli skup postavljene, pa je brodar tak samozavestno jo vprašal keri motor ji je najbolj všeč hahha...odgovor je bil seveda jasen, samo ne vprašaj kako surlo sta mela oba do tal, še posebej čamči hahah....jaz pa potrepljal mojo mašinco po tanku in ji z nasmeškom rekel: that's my girl :D ...na nobenem področju ne razočara hehe to je res ;)če se pelje zeleni motor se ve da je ninja...vejo VSI kar pa za modro ni lih lahko rečt ;) ANE NEJKO :winkiss: FAFI!!! :D
reesko Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 @nejko...vzamiva mojo provokacijo stran...dejansko je to res :D
JeRn3j Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 uh ja, z veseljem, sm problem je k sm mogu formaterat comp in nimam več photoshopa, zdej ga pa vlečem z emule dol, pa gre kurbarija tako počaaaaaaaaaaaaaaaaaaas.... kr vzemi si cajt se ne mudi :D
Roky Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 A se spomnete k smo pršli v tejle temi na 1000 stran pa smo rekl, da mormo še letos na 2000...še 100 jih manka :yea2:
Roky Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 10 spam A jih bo 2000 do novga leta,kva pravš? :P
_Nejkooo_ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 @nejko...vzamiva mojo provokacijo stran...dejansko je to res :D FAFI 2x :D
Gixxer Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 @nejko - rekla je, da so ji ninje ze od nekdaj najboljsi motorji...to pa tocno zaradi tega, ker je vrjetno kot prvo zvedla za ta motor. Kot je blo receno, babe res "poznajo" samo ninjo in je za njih oh in sploh. vsakemu je pac vsec druga stvar in hvala bogu da je tak. Meni je pac suzuki dalec najlepsi in sem ga zaradi tega tud vzel. Dobil bi pa za ta denar tako ninjo kot cbrko, ampak je pac nisem. Ce bi kupoval pa nov motor, bi pa bla to sigurno nova Yamaha R6 - to pa nimas kaj. Nazalost je pa tudi najdrazja od vseh 600 SS
Ven0m Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 A ve kdo naslov kašnga dobrega filma? Sm neki bolan pa nimam kj druga počet kot gledat filme :D
Matex_46 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 A jih bo 2000 do novga leta,kva pravš? :P seveda, da bo SPAM
Matex_46 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 @nejko - rekla je, da so ji ninje ze od nekdaj najboljsi motorji...to pa tocno zaradi tega, ker je vrjetno kot prvo zvedla za ta motor. Kot je blo receno, babe res "poznajo" samo ninjo in je za njih oh in sploh. vsakemu je pac vsec druga stvar in hvala bogu da je tak. Meni je pac suzuki dalec najlepsi in sem ga zaradi tega tud vzel. Dobil bi pa za ta denar tako ninjo kot cbrko, ampak je pac nisem. Ce bi kupoval pa nov motor, bi pa bla to sigurno nova Yamaha R6 - to pa nimas kaj. Nazalost je pa tudi najdrazja od vseh 600 SS važno, da je večini ritopikov všeč moja CBR-ka :wub:
JeRn3j Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 važno, da je večini ritopikov všeč moja CBR-ka :wub: z dobrim se hvalš :P
Matex_46 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 PENETRACIJA NA NOVO STRAN Fantje, kdaj se gremo žgt?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se