Brinx Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Ej reesko ej hvala na crack ej bom jest enkat drug tedn do tebe prletu :naughty: :naughty:
GrCaR Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 dRisko, zakwa maš ti telefon, če se ne oglasiš k te kličm :fredy:
vRider Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 (popravljeno) Evo...zdej sm pa končno dal oglas na avtopikanet za mojo japonko. :rolleyes: Popravljeno November 13, 2007. Popravil vRider
Matex_46 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Haha... Dizl ima vsaj zvok... pa še manj porab :lol: Drgač bomo pa pol vidl, k se enkrat srečamo pa bomo primerjal zvok (Termignoni coming soon :evilgrin: ) ti kar primerjaj zvok :grim
Čamac Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 (popravljeno) wacaaaaaaap :D glede zvoka pa... oba sta po svoje lepa, tako vrstni štirivaljnik ki rezko reže na visokih obratih in pa grmenje dvovaljnika... me pa bolj pritegne in pospeši utripanje srca, povzroči metuljčke v trebuhu, mehka kolena, srčke nad glavo in še kaj... ...grmenje v-twina :) zelo rad pa imam tudi zvok dvotaktnih raket :) Popravljeno November 13, 2007. Popravil Čamac
k0ci Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 :yes:, vi si kar kupujte zelene, oranžne, da si ne bi drznili plave slučajno, ker zdaj se točno ve kdaj se nejko pelje po mb, da si ne bi kdo slučajno drznil ogroziti mojega primata hehe :D :lol1: huh da na daleč kdo misli da vozim suzukija :eek: .........ne hvala :kva2:
Čamac Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 :lol1: huh da na daleč kdo misli da vozim suzukija :eek: .........ne hvala :kva2: haha :D to se je res za bat, suzuki je šele jajca :P
Matex_46 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 haha :D to se je res za bat, suzuki je šele jajca :P :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 wacaaaaaaap :D glede zvoka pa... oba sta po svoje lepa, tako vrstni štirivaljnik ki rezko reže na visokih obratih in pa grmenje dvovaljnika... me pa bolj pritegne in pospeši utripanje srca, povzroči metuljčke v trebuhu, mehka kolena, srčke nad glavo in še kaj... ...grmenje v-twina :) zelo rad pa imam tudi zvok dvotaktnih raket :) hahaha, prokleti makaronar
Čamac Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 aja danes sem si kupil oktobrskega motorista, ker skoraj nisem mogel verjeti... pa je očitno res, da dajo gor akrapovičeve izpuhe, motor pa polepijo z leo vince nalepkami in podobno... akrapo proda izpuhe in zasluži pač tisto njihovo ceno, reklame pa imajo čez druge firme, nekatere hočejo celo prelepiti ime s svojim simbolom... to je razlog da v tem ne misli nadaljevati, se raje bolj posveča SBK-ju
JeRn3j Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 aja danes sem si kupil oktobrskega motorista, ker skoraj nisem mogel verjeti... pa je očitno res, da dajo gor akrapovičeve izpuhe, motor pa polepijo z leo vince nalepkami in podobno... akrapo proda izpuhe in zasluži pač tisto njihovo ceno, reklame pa imajo čez druge firme, nekatere hočejo celo prelepiti ime s svojim simbolom... to je razlog da v tem ne misli nadaljevati, se raje bolj posveča SBK-ju matex :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Schmid87 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 sj neki tazga so tut povedal v temi MotoGP :) nism vedu da je to res :D do takrat :P
Matex_46 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 matex :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kaj čem, zgleda, da je res. Samo meni je še vedno moj ror najlepši :winkiss: , ker ima tako lepo luknjico :wub: pa konkretno grmi iz nje. Drugače pa, kot sem že rekel, se mi zdi, da tukaj ni osebka, ki bi lahko pokazal razliko o učinkovitosti med top izpuhi, če pa je kdo tukaj tak, bi se pa rada volje javil, da mi to osebno demonstria. :grim
_Nejkooo_ Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 (popravljeno) aja danes sem si kupil oktobrskega motorista, ker skoraj nisem mogel verjeti... pa je očitno res, da dajo gor akrapovičeve izpuhe, motor pa polepijo z leo vince nalepkami in podobno... akrapo proda izpuhe in zasluži pač tisto njihovo ceno, reklame pa imajo čez druge firme, nekatere hočejo celo prelepiti ime s svojim simbolom... to je razlog da v tem ne misli nadaljevati, se raje bolj posveča SBK-ju poslušajte vi nejkota, on je s vsem na tekočem, ne pa da pol ko vam to napišem še vedno neke dvomite glede akrapoviča...povem vam on je no.1, in se ne sprenevedat z nekimi leovinčiji pa nekim outsiderskim dpm in podobno :D ...če hočete met pravi ror, kupite akrapoviča, boljše ne more bit, lahko je samo podobno ali slabše :D Popravljeno November 13, 2007. Popravil _Nejko_
Aless Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 homologacija opravlena :D....ob 9 sem mel uro,pa sem ob 9 že mel motor nazaj na prikolici....edino kaj je pogledal,je blo to da je s lučko pogledal če je št. šasije na motorju :D pa vprašal je, če je samo moč zmanjšana,ter da, ko bom prišel domov da bom vzel nazaj ven :D
_Nejkooo_ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 (popravljeno) aha ohoho nisem na hlajenju Popravljeno November 14, 2007. Popravil _Nejko_
Gizmo_ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Vem da ste o tem že neki pisal...sam bom še 1x prašu... mene zanima za cbr600rr 2007, ki se je ne da homologirat na 25kW, oziroma je še vedno premočna, glede na razmirje masa/moč.... kaj pol nardit...da si legaln?? z izpitom do 25kW.. :unsure: :unsure: :unsure: ( ker je motorček na listi potencialnih motorjev za nakup...) :evilgrin: :evilgrin: Hwala že vnaprej :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 a boš reku da je lažja kot pa 155 kg :eek: :eek: :blink:
Gizmo_ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 a boš reku da je lažja kot pa 155 kg :eek: :eek: :blink: "V primerjavi s prejšnjim modelom je izgubila 8 kilogramov in je sedaj s 155 kilogrami suhe teže tudi najlažja v svojem razredu." motosvet... KLIK!
NejcZ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 To s kilami je najmanjši problem, pač ti v prometno napiše par kil manj.. lepa beseda lepo mesto najde :whistle:
Gizmo_ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 To s kilami je najmanjši problem, pač ti v prometno napiše par kil manj.. lepa beseda lepo mesto najde :whistle: 1 kilo več pa bi blo ql:).... sam dvomm da bo pr ns kdo to naredu...
NejcZ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Vsak, no skoraj vsak ti naredi če ga poznaš.. če pa ne, pa za par eurov skor sigurno :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se