Čamac Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Vem da ste o tem že neki pisal...sam bom še 1x prašu... mene zanima za cbr600rr 2007, ki se je ne da homologirat na 25kW, oziroma je še vedno premočna, glede na razmirje masa/moč.... kaj pol nardit...da si legaln?? z izpitom do 25kW.. :unsure: :unsure: :unsure: ( ker je motorček na listi potencialnih motorjev za nakup...) :evilgrin: :evilgrin: Hwala že vnaprej :evilgrin: če boš imel v prometni 25kw ti bo vsak policaj pregledal te kilovate, razmerja masa moč pa ne pogleda nihče
Jerry_exc Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 2 uteži gor... pa bo... :whistle: pa reč na homologacij nej ga zvagajo. ker to v krtonckah je cist mem... men je za Dt pisal 150kg :rolleyes:
Čamac Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 tudi če ga zvagajo in bojo v motorju tekočine bo naneslo več kilogramov in je problem rešen
k0ci Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 važno je kar piše v homologaciji in ne kolko tekočin maš ti noter in naj ga dajo zvagat bla bla bla nobeden pa ni pomislil da mogoče obstaja za ta model blokada ki da 24kw :hmm:
JMatic Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 (popravljeno) shit... koci je moj...sam moj..:) :naughty: :naughty: Popravljeno November 14, 2007. Popravil mitofreak
k0ci Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 koci ljubim te jaz pa tebe ne :P
JMatic Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 wuhu...ugan kdo pol ostane hahhaa :=
Stroj Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 wuhu...ugan kdo pol ostane hahhaa := Jst :)
Stroj Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 TI SI MOJ ja sm ja.....rođeni brat
reesko Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 ja sm ja.....rođeni brat TAKO SE GOVORI BRACO
Matex_46 Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 poslušajte vi nejkota, on je s vsem na tekočem, ne pa da pol ko vam to napišem še vedno neke dvomite glede akrapoviča...povem vam on je no.1, in se ne sprenevedat z nekimi leovinčiji pa nekim outsiderskim dpm in podobno :D ...če hočete met pravi ror, kupite akrapoviča, boljše ne more bit, lahko je samo podobno ali slabše :D .) Kaj čem, zgleda, da je res. Samo meni je še vedno moj ror najlepši :winkiss: , ker ima tako lepo luknjico :wub: pa konkretno grmi iz nje. Drugače pa, kot sem že rekel, se mi zdi, da tukaj ni osebka, ki bi lahko pokazal razliko o učinkovitosti med top izpuhi, če pa je kdo tukaj tak, bi se pa rada volje javil, da mi to osebno demonstria. :grim
Stroj Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 TAKO SE GOVORI BRACO Naj se sliši naj se ve :D
Aless Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Vem da ste o tem že neki pisal...sam bom še 1x prašu... mene zanima za cbr600rr 2007, ki se je ne da homologirat na 25kW, oziroma je še vedno premočna, glede na razmirje masa/moč.... kaj pol nardit...da si legaln?? z izpitom do 25kW.. :unsure: :unsure: :unsure: ( ker je motorček na listi potencialnih motorjev za nakup...) :evilgrin: :evilgrin: Hwala že vnaprej :evilgrin: sej ap ce ma motor 150 kil gre se vedno skozi...drugac pa vazno je da pise 25kW...za tistih par decimalk ne bo noben gledal....
Gizmo_ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 sej ap ce ma motor 150 kil gre se vedno skozi...drugac pa vazno je da pise 25kW...za tistih par decimalk ne bo noben gledal.... ja sej ja upam da ne ...sam useen me je zanimal...če to sploh nardijo...najbol da pokličm u a asa.. al pa čarmana...
Schmid87 Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 ja sej ja upam da ne ...sam useen me je zanimal...če to sploh nardijo...najbol da pokličm u a asa.. al pa čarmana... a si boš ta motor zrihtou tut iz italije? :D
Noiser69 Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 a si boš ta motor zrihtou tut iz italije? :D iz norveške
Gizmo_ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 a si boš ta motor zrihtou tut iz italije? :D ja z fotrom sva nšla neki... tko da bo treba itq homologacijo na novo delat...tko da... bi dau še blokado u to...da bi blaregistracija pocen, pa še legaln bi biu... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: bomo vidl kok bo dau zravn...čene bo pa najbrž tastara... sam nč ni še zihr... najprej se bom pozanimu po novmu letu bomo pa vidl :whistle: :whistle:
Igorr Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 če boš imel v prometni 25kw ti bo vsak policaj pregledal te kilovate, razmerja masa moč pa ne pogleda nihče Spet neke fantazije. Policistova naloga je, da najde vsako nepravilnost- s tem se preživljajo. In glede na to, da ti v vozniški poleg moči (z enako velikostjo, le eno vrstico nižje), piše tudi razmerje med močjo in maso, bi načeloma vsak policist moral preveriti tudi to. Če pa tebe še niso štrafali zaradi tega, pa še ne pomeni, da Gizma ne bodo. @Gizmo: A Tuono je že prodan? :naughty:
Aless Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Spet neke fantazije. Policistova naloga je, da najde vsako nepravilnost- s tem se preživljajo. In glede na to, da ti v vozniški poleg moči (z enako velikostjo, le eno vrstico nižje), piše tudi razmerje med močjo in maso, bi načeloma vsak policist moral preveriti tudi to. Če pa tebe še niso štrafali zaradi tega, pa še ne pomeni, da Gizma ne bodo. @Gizmo: A Tuono je že prodan? :naughty: njega nimajo se kaj vstavlat...je tak ko jaz :D
Gizmo_ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Spet neke fantazije. Policistova naloga je, da najde vsako nepravilnost- s tem se preživljajo. In glede na to, da ti v vozniški poleg moči (z enako velikostjo, le eno vrstico nižje), piše tudi razmerje med močjo in maso, bi načeloma vsak policist moral preveriti tudi to. Če pa tebe še niso štrafali zaradi tega, pa še ne pomeni, da Gizma ne bodo. @Gizmo: A Tuono je že prodan? :naughty: ma ni šeprodan, sam mam enga kupca dost zainteresiranga..sam more pridt pogledat..... drgač pa upam da bom fotra prepriču da mi posod dokler se ne proda :unsure: :unsure:
frk Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Vem da ste o tem že neki pisal...sam bom še 1x prašu... mene zanima za cbr600rr 2007, ki se je ne da homologirat na 25kW, oziroma je še vedno premočna, glede na razmirje masa/moč.... kaj pol nardit...da si legaln?? z izpitom do 25kW.. :unsure: :unsure: :unsure: ( ker je motorček na listi potencialnih motorjev za nakup...) :evilgrin: :evilgrin: Hwala že vnaprej :evilgrin: sai pa to ni problem.. sai pa te blokade so tako narejena da izpolnijo merila za oba pogoja. se pravi da ima motor majn kot 0.16kw/kg in majn kot 25kw.. sedaj če je potrebno da bo motor imel le 20kw, da bo izpolnil 0.16kw bo pač imel le 20kw.. si pa legalen in ti nihče nič ne more;) seveda če so te blokade tako narejene, mislim logično bi bilo da bi bile:D
Gizmo_ Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 sai pa to ni problem.. sai pa te blokade so tako narejena da izpolnijo merila za oba pogoja. se pravi da ima motor majn kot 0.16kw/kg in majn kot 25kw.. sedaj če je potrebno da bo motor imel le 20kw, da bo izpolnil 0.16kw bo pač imel le 20kw.. si pa legalen in ti nihče nič ne more;) seveda če so te blokade tako narejene, mislim logično bi bilo da bi bile:D ja sej men bi blo tut logično... sam k sm se z ene 2ma že pogovarju sta oba rekla...kao neboš mogu zablokerat in to... :unsure: :unsure: pol sm pa raj prašu če kdo ve... baje blokada ne obstaja.... a ni mogla honda narest motorja k ima 156kg :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se