Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Vem da ste o tem že neki pisal...sam bom še 1x prašu... mene zanima za cbr600rr 2007, ki se je ne da homologirat na 25kW, oziroma je

še vedno premočna, glede na razmirje masa/moč.... kaj pol nardit...da si legaln?? z izpitom do 25kW.. :unsure: :unsure: :unsure:

( ker je motorček na listi potencialnih motorjev za nakup...) :evilgrin: :evilgrin:

Hwala že vnaprej :evilgrin:

če boš imel v prometni 25kw ti bo vsak policaj pregledal te kilovate, razmerja masa moč pa ne pogleda nihče

Objavljeno

2 uteži gor... pa bo... :whistle: pa reč na homologacij nej ga zvagajo. ker to v krtonckah je cist mem... men je za Dt pisal 150kg :rolleyes:

Objavljeno

tudi če ga zvagajo in bojo v motorju tekočine bo naneslo več kilogramov in je problem rešen

Objavljeno

važno je kar piše v homologaciji in ne kolko tekočin maš ti noter in naj ga dajo zvagat bla bla bla

nobeden pa ni pomislil da mogoče obstaja za ta model blokada ki da 24kw :hmm:

Objavljeno
koci ljubim te
Objavljeno (popravljeno)

shit...

koci je moj...sam moj..:) :naughty: :naughty:

Popravljeno . Popravil mitofreak
Objavljeno
wuhu...ugan kdo pol ostane hahhaa :=

Jst :)

Objavljeno
Jst :)

TI SI MOJ

Objavljeno
TI SI MOJ

ja sm ja.....rođeni brat

Objavljeno
ja sm ja.....rođeni brat

TAKO SE GOVORI BRACO

Objavljeno

poslušajte vi nejkota, on je s vsem na tekočem, ne pa da pol ko vam to napišem še vedno neke dvomite glede akrapoviča...povem vam on je no.1, in se ne sprenevedat z nekimi leovinčiji pa nekim outsiderskim dpm in podobno :D ...če hočete met pravi ror, kupite akrapoviča, boljše ne more bit, lahko je samo podobno ali slabše :D

.)

Kaj čem, zgleda, da je res. Samo meni je še vedno moj ror najlepši :winkiss: , ker ima tako lepo luknjico :wub: pa konkretno grmi iz nje.

Drugače pa, kot sem že rekel, se mi zdi, da tukaj ni osebka, ki bi lahko pokazal razliko o učinkovitosti med top izpuhi, če pa je kdo tukaj tak, bi se pa rada volje javil, da mi to osebno demonstria.

:grim

Objavljeno
TAKO SE GOVORI BRACO

Naj se sliši naj se ve :D

Objavljeno
Vem da ste o tem že neki pisal...sam bom še 1x prašu... mene zanima za cbr600rr 2007, ki se je ne da homologirat na 25kW, oziroma je

še vedno premočna, glede na razmirje masa/moč.... kaj pol nardit...da si legaln?? z izpitom do 25kW.. :unsure: :unsure: :unsure:

( ker je motorček na listi potencialnih motorjev za nakup...) :evilgrin: :evilgrin:

sej ap ce ma motor 150 kil gre se vedno skozi...drugac pa vazno je da pise 25kW...za tistih par decimalk ne bo noben gledal....

Objavljeno
sej ap ce ma motor 150 kil gre se vedno skozi...drugac pa vazno je da pise 25kW...za tistih par decimalk ne bo noben gledal....

ja sej ja upam da ne ...sam useen me je zanimal...če to sploh nardijo...najbol da pokličm u a asa.. al pa čarmana...

Objavljeno
ja sej ja upam da ne ...sam useen me je zanimal...če to sploh nardijo...najbol da pokličm u a asa.. al pa čarmana...

a si boš ta motor zrihtou tut iz italije? :D

Objavljeno

iz norveške

Objavljeno
SA BANGLADEŠA
Objavljeno

ja z fotrom sva nšla neki... tko da bo treba itq homologacijo na novo delat...tko da... bi dau še blokado u to...da bi blaregistracija pocen, pa še legaln bi biu... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

bomo vidl kok bo dau zravn...čene bo pa najbrž tastara... sam nč ni še zihr... najprej se bom pozanimu po novmu letu bomo pa vidl :whistle: :whistle:

Objavljeno
če boš imel v prometni 25kw ti bo vsak policaj pregledal te kilovate, razmerja masa moč pa ne pogleda nihče

Spet neke fantazije. Policistova naloga je, da najde vsako nepravilnost- s tem se preživljajo. In glede na to, da ti v vozniški poleg moči (z enako velikostjo, le eno vrstico nižje), piše tudi razmerje med močjo in maso, bi načeloma vsak policist moral preveriti tudi to. Če pa tebe še niso štrafali zaradi tega, pa še ne pomeni, da Gizma ne bodo.

@Gizmo: A Tuono je že prodan? :naughty:

Objavljeno
Spet neke fantazije. Policistova naloga je, da najde vsako nepravilnost- s tem se preživljajo. In glede na to, da ti v vozniški poleg moči (z enako velikostjo, le eno vrstico nižje), piše tudi razmerje med močjo in maso, bi načeloma vsak policist moral preveriti tudi to. Če pa tebe še niso štrafali zaradi tega, pa še ne pomeni, da Gizma ne bodo.

njega nimajo se kaj vstavlat...je tak ko jaz :D

Objavljeno

ma ni šeprodan, sam mam enga kupca dost zainteresiranga..sam more pridt pogledat.....

drgač pa upam da bom fotra prepriču da mi posod dokler se ne proda :unsure: :unsure:

Objavljeno

sai pa to ni problem.. sai pa te blokade so tako narejena da izpolnijo merila za oba pogoja. se pravi da ima motor majn kot 0.16kw/kg in majn kot 25kw.. sedaj če je potrebno da bo motor imel le 20kw, da bo izpolnil 0.16kw bo pač imel le 20kw.. si pa legalen in ti nihče nič ne more;)

seveda če so te blokade tako narejene, mislim logično bi bilo da bi bile:D

Objavljeno
sai pa to ni problem.. sai pa te blokade so tako narejena da izpolnijo merila za oba pogoja. se pravi da ima motor majn kot 0.16kw/kg in majn kot 25kw.. sedaj če je potrebno da bo motor imel le 20kw, da bo izpolnil 0.16kw bo pač imel le 20kw.. si pa legalen in ti nihče nič ne more;)

seveda če so te blokade tako narejene, mislim logično bi bilo da bi bile:D

ja sej men bi blo tut logično... sam k sm se z ene 2ma že pogovarju sta oba rekla...kao neboš mogu zablokerat in to... :unsure: :unsure:

pol sm pa raj prašu če kdo ve... baje blokada ne obstaja.... a ni mogla honda narest motorja k ima 156kg :headbang:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!