Čamac Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 zej sm si naložo en program, da mam 3d vista look :) zgleda pa nekako takole: waa poglejte ga punkerja abnormalnega :D frizura, nimaš kaj :P kaj pa maš tam spodaj odprto o bleiburgu?
Noiser69 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 to ti je wetter.at :D sem doma tam neki ''blizo'' pliberka in gledam to vremensko napoved :winkiss: KLIK
Matex_46 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 BI MI LAHKO KDO POCENI ZRIHTAL NALEPKE ZA CBR 600RR MOVISTAR??
NejcZ Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 S jo razbil? Enkrat si dal neke slikce gor pa je bla cela polimana..
Matex_46 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 S jo razbil? Enkrat si dal neke slikce gor pa je bla cela polimana.. ne, nisem je razbil. Malce je počohana.
Schmid87 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 za 380€ jih maš nove :D hehe
_N3jC_ Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Evo pa sm končno spet po enmu tednu spet na netu :headbang: krivi kretetni iz siola k ne zna nuben zrihtat nč k crkne :slap: No ja jernej čestitam za motor :OK: z zamudo drugač ampak ok :P pa zanima me če kdo zna na števcu od suzukija prestavt tm k ti kaže temperaturo iz farnhajtov al kko se že reče v stopinje celzija k se že jebem 4 dni pa mi ne rata .) aja no pa tud moj motor bo od jutr legaln...sm dau dons vgradit blokado :P mam pa zdj K7 :kva2: sm mislu da bojo napisal v homologacijo 2006 ampak se napiše tist letnik k je izdana homologacja...tko da sm prov veseu :D
Čamac Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 BI MI LAHKO KDO POCENI ZRIHTAL NALEPKE ZA CBR 600RR MOVISTAR?? jaz lahko zrihtam poceni nalepke. se čujema na msn
FlamE#7 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Evo pa sm končno spet po enmu tednu spet na netu :headbang: krivi kretetni iz siola k ne zna nuben zrihtat nč k crkne :slap: No ja jernej čestitam za motor :OK: z zamudo drugač ampak ok :P pa zanima me če kdo zna na števcu od suzukija prestavt tm k ti kaže temperaturo iz farnhajtov al kko se že reče v stopinje celzija k se že jebem 4 dni pa mi ne rata .) aja no pa tud moj motor bo od jutr legaln...sm dau dons vgradit blokado :P mam pa zdj K7 :kva2: sm mislu da bojo napisal v homologacijo 2006 ampak se napiše tist letnik k je izdana homologacja...tko da sm prov veseu :D ja zdele k je minus uzuni ti pa to res pomaha... :worship:
Matex_46 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 jaz lahko zrihtam poceni nalepke. se čujema na msn :yes:
_N3jC_ Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 ja zdele k je minus uzuni ti pa to res pomaha... :worship: ja kaj a mislš da bom pol spomlad k bo še več gužve čaku na homologacijo :headbang:
Aless Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 ja kaj a mislš da bom pol spomlad k bo še več gužve čaku na homologacijo :headbang: niti se ne caka tak dolgo....jaz sem dal 29.10 vlogo,...14.11 sem pa mel "pregled", s tem da so bli vmes prazniki....pregled je bil pa koncan v 5 min...pa se 10 min predn sem bil narocen,sem prso na vrsto,tak da takrat, ko bi mogo bit na vrsti, sem mel motor ze nazaj nalozen :D
JeRn3j Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 ja zdele k je minus uzuni ti pa to res pomaha... :worship: dej ti 125 rajdr sam pššššššššššššššššt :winkiss:
_N3jC_ Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 niti se ne caka tak dolgo....jaz sem dal 29.10 vlogo,...14.11 sem pa mel "pregled", s tem da so bli vmes prazniki....pregled je bil pa koncan v 5 min...pa se 10 min predn sem bil narocen,sem prso na vrsto,tak da takrat, ko bi mogo bit na vrsti, sem mel motor ze nazaj nalozen :D A pol ti motorja nč posebi ne pregledujejo al je blokada notr al ni .)
_Fingi_ Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 lahko ti pogleda hod gasa... drugo se pa sploh ne vidi, razn če hočeš podirat use :whistle:
_N3jC_ Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 lahko ti pogleda hod gasa... drugo se pa sploh ne vidi, razn če hočeš podirat use :whistle: Kva pa če nimaš blokade na hodu gasa, ampak jo maš notr nek pr ajnšpricu al kje jo mam že jst :closedeyes:
k0ci Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 pol pa glavo vtakne v izpuh, pa če mu je slučajn izpušni ventil na poti ga z trepalnico odmakne in pogleda če je vse na svojem mestu, pa če doplačaš ti še pove ali je mašina v dobrem stanju (bati, tefloni, obročki,... )
Aless Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 A pol ti motorja nč posebi ne pregledujejo al je blokada notr al ni .) nic posebej ni gledal....njega samo papirji zanimajo.... Kva pa če nimaš blokade na hodu gasa, ampak jo maš notr nek pr ajnšpricu al kje jo mam že jst :closedeyes: tud na gasu bos mel....ker mas isto ko jaz
k0ci Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 zakaj rabiš potem motor sploh dol dajat s prikolice :hmm:
Gizmo_ Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 zakaj rabiš potem motor sploh dol dajat s prikolice :hmm: pr men je un stric u Kopru kr u kombi zlezu:) pa se čez une štrike s kerimi je biu motor prvezan stegvov... ampak ni mi ga blo treba vn in kombija dajat:)
vRider Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Kam pa pride una nalepka da je motor 25kw...men so rekl da nekam na okvir, sam če bo kazila videz jo bom dol strgu! Drgač mi je pa pr ducatiju kul, k sam čip zamenjaš, k rabš manj oz. več konjev...neke vrste plug'n play :lol1:
Schmid87 Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 hehe, čip tuning :D k dizelaši :whistle:
Aless Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 zakaj rabiš potem motor sploh dol dajat s prikolice :hmm: ker mors not ga zapelat,pa ker so leni da bi ven prsli :D.... Kam pa pride una nalepka da je motor 25kw...men so rekl da nekam na okvir, sam če bo kazila videz jo bom dol strgu! Drgač mi je pa pr ducatiju kul, k sam čip zamenjaš, k rabš manj oz. več konjev...neke vrste plug'n play :lol1: jaz nimam nobene nalepke :D....je pa spraseval un ko je sravfal, ce je kaka nalepka,pa mu je sefica rekla,da ce je ni zravn blokade je pac ni :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se