Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ker mors not ga zapelat,pa ker so leni da bi ven prsli :D....

jaz nimam nobene nalepke :D....je pa spraseval un ko je sravfal, ce je kaka nalepka,pa mu je sefica rekla,da ce je ni zravn blokade je pac ni :D

potem bom pač zapeljal noter naloženo prikolico z avtom vred O:-)

Objavljeno
they can't destroy nejkoooo

eee veš kaj sn zaj razmišljal, ti bi na onem nicku mogo bit stari nejko na tem pa njegov zlobni dvojček, ki vse pove tak kot je, nič ne olepšuje pa se zares dela norca do konca iz teh tipkotov

Objavljeno

no nejko tega ti ni treba poskušat ker ko dobiš 100% opozoril je tvoj IP banan na forumu in se ne boš mogel več oglasit tukaj pod bilokaterim nickom

sploh pa ne vem zakaj jih jebete v glavo, saj imjo prav

če se ne sme lovit kršiteljev cpp potem zakaj sploh imamo cpp-e, zakaj imamo semaforje, zakaj imamo zavarovalnice :? če bi se en tak prpičil vate potem bi spremenil mnenje a :? saj on ne bi bil nič kriv če ni cpp-ov, ti pa bi plačal škodo na svojem motorju/avtu pa čeprav ne bi bil nič kriv, tako da malo razmisli kaj govoriš

Objavljeno

saj razumem da je to s cppjem prav, ampak mene sploh me moti to... moti me da je tukaj kar nekaj tako grdih karakterjev, ki bi še človeka, ki ga sploh ne poznajo najraje spravili v drek, mu priskrbeli policijo ali karkoli samo da bi nekoga zajebali... povrhu vsega so še fauš vsemu in vsem :) potem pa tako norijo s pravili in ne vem kaj vse od cppja do ne vem česa kot da se vsi striktno držijo vsega v življenju in nikoli ničesar ne zagrešijo (a švercajo pa lahko hrano s seboj na morje ko grejo na pag v prikolico itd) in nikjer ne znajo pogledati skozi prste in se pogovoriti kot ljudje... pravi norci res ;) če pa so sami pač take pohlevne ovčke in jim je žal, ker se v vsem držijo vsega in ne znajo uživati kdaj in malo prosteje zadihati pa jim nisem jaz kriv, ne rabijo pa zaradi tega se na vse spravljati in iskati načine, kako jih zajebati,...

Objavljeno

tudi v temi Kdo bo novi predsednik med politiziranjem je dogajalo kar nekaj strani nazaj

Objavljeno

Sej zadnje čase je sam še kreganje pa podjebavanje :headbang:

Objavljeno
ma razturala sma jih z čamacem te tipičnjake slovenske, pol pa niso meli kaj več rečt, pol so pa modom šli tožarit kak se jaz obnašam itd...pa še druge accounte sn uporabljal, tak da so zaj banali še reeskota, stroja pa kukeca, ker je oni hhv mogo it tožarit moderatorjem kaj se jaz grem...

ma ja sej prav, jaz prav uživam v tem haha, ko se eni za brezveze razburjajo pa sami sebi delajo sive lase....

Hja, sam kdaj pa kdaj jih je pa le pametno poslušat, vrjetn majo več izkušenj kot pa mi vsi skup tle .)

Men gre najbl na kurac k se kregate kva je bolš mito,rs,ninja,600rr,gsx-r,r6,....ubistvu pa noben pol motorja ne izkorist poj za piko na i se greste pa še kregat kva je bolš akrapo al leo :headbang: Men se to zdi boso, vsak si kup kar mu je všeč - sej bo sam uporabljov to zadevo, če bo kupu stvar k mu ne bo všeč si bo pa sam kriv.

Objavljeno
ma razturala sma jih z čamacem te tipičnjake slovenske, pol pa niso meli kaj več rečt, pol so pa modom šli tožarit kak se jaz obnašam itd...pa še druge accounte sn uporabljal, tak da so zaj banali še reeskota, stroja pa kukeca, ker je oni hhv mogo it tožarit moderatorjem kaj se jaz grem...

ma ja sej prav, jaz prav uživam v tem haha, ko se eni za brezveze razburjajo pa sami sebi delajo sive lase....

dej mi ralož no zakaj slovenski tipičnjaki :hmm:

saj imajo prav, kam bi pa prišli če se ne bi smelo lovit cestnih prekrškarjev........v popoln kaos, tablico dol in gasa, zakaj bi se sploh še ustavil pri rdeči luči, zakaj so sploh stop znaki, zakaj je ločilna črta med pasovoma na cesti......vse to je narejeno z namenom da se jih upošteva

jst ne vem od kod ti take ideje..vem da sem tudi sam stalno v prekršku ampak te vseeno ne podpiram pri tvojih izjavah, če te nebi vsaj malo poznal in tvojega smisla za humor bi celo rekel da si neandertalec, pa brez zamere

Objavljeno

prej sm vidu eno debato o bananju ip. kako ti bodo bannal ip, če maš dinamičnega in je vsakih 24 ur drug?

Objavljeno

če dobro razumem je pol foruma bananega. vsaj malo bomo meli mir, pred nepotrebnim nabijanjem čeprav še kuj nabijate

Objavljeno
če dobro razumem je pol foruma bananega. vsaj malo bomo meli mir, pred nepotrebnim nabijanjem čeprav še kuj nabijate

Banani so uni k so Nejkotu account posodl, da je lahk pisov. Eh nabijanje bo v tejle temi skoz, sam upam, da se bo tud kreganje umirilo :)

Objavljeno
na prvem servisu gre vn :naughty: za ulaufat motor bo pa glih ql da ga ne bom mogu preveč terat :whistle:
Objavljeno

glede nato koko lastnik skoc k motor zazvizga bi reku da nc dobrga :whistle:

Objavljeno
ne vem no, ampak ne morem si pomagat, da tud js tle kj ne napišem.

Nejko pa Čamac, sem vaju meu za kj bl pametna, sam naj opozorim še na ostale "šmrkavce", kateri mamo popolnoma drugačna stališča.

Škoda, ker mečeta slabo luč še na nas ostale mladoletne oz. "teen-letne"

mi lahko prosim v to temo, kjer je to dovoljeno, kopiraš vse moje poste od tam ki so tako neumni in sem tako narobe napisal. Lepo prosim če to res storiš, ker me prav zanima kaj sem tam takšnega napisal, v svoji neumnosti najbrž sam ne bom našel

Objavljeno
Evo blokada je notr...nalepka gor :)

post-10671-1195237280_thumb.jpg

kdaj si pa naroco?.... jaz pa nimam te nalepke :D :P

Objavljeno

Naroču sm prejšn tedn, zmontiral so mi jo pa dons na avtoemoni v lj...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!