Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Alo kaj lahko zdaj nekdo napiše komplet ceno kolko vse skup nanese s to 25 zadevo... saj je menda za vse motorje enako, razen kawasaki ma blokade cenejše

Objavljeno
they can't destroy nejkoooo

Dej ti raj povej kaj si vse pisu da je alla mene, tebe pa še riskota blockala?

Stroj

Objavljeno

ojejej to pa več ni prav kaj zdaj počnete s temi accounti in da si vsak odpira že več accountov :trance_33_sleep:

Objavljeno
Alo kaj lahko zdaj nekdo napiše komplet ceno kolko vse skup nanese s to 25 zadevo... saj je menda za vse motorje enako, razen kawasaki ma blokade cenejše

200,30€ blokada+postnina,54€ delo(brez racuna) oz. odvisno kak dolgo dela,58€ homologacija na LPP v lj

drugac sem pa ze enkrat napisal vse stroske,....samo pogledat je treba,...pa mislim da sem tudi na tvoj post takrat odgovoro

Objavljeno
ojejej to pa več ni prav kaj zdaj počnete s temi accounti in da si vsak odpira že več accountov :trance_33_sleep:

Bi se strinju, če bi bil po svoji krivdi bannan. Tko pa pwn kiss zate :winkiss:

Objavljeno
200,30€ blokada+postnina,54€ delo(brez racuna) oz. odvisno kak dolgo dela,58€ homologacija na LPP v lj

drugac sem pa ze enkrat napisal vse stroske,....samo pogledat je treba,...pa mislim da sem tudi na tvoj post takrat odgovoro

no pardon za mojo lenobo. upam da ni blo pretežko ponovit

Objavljeno
no pardon za mojo lenobo. upam da ni blo pretežko ponovit

meni ni panike....ka bojo pa drugi rekli pa ne vem....je pa res da zadnc nisem napisal cene pregleda na LPP :D

Objavljeno
Bi se strinju, če bi bil po svoji krivdi bannan. Tko pa pwn kiss zate :winkiss:

ni fora v tem kaj je napisu ampak ker si mu posodu account

Objavljeno (popravljeno)
ni fora v tem kaj je napisu ampak ker si mu posodu account

U bistvu mu ga nism jst posodu ampak je mel folk moj pass že par mescov nazaj. In me bmk, bannite še ta account, una alla je za moje pojme fuknena. Nej kerga od unih upokojencev banna k prhajajo vn s takimi bednimi. Pizda vzgojni prijemi iz 16. stoletja

P.S.: k0ci dej bod tok zlatek pa mi povej kaj piše u unmu pmju k sm ga dobu. sej bi ga sam prebral pa ga ne morm

Popravljeno . Popravil banned
Objavljeno

dobro bi bilo če bi lahko od drugih PMje bral ja :kva1:

Objavljeno

Vrjetn bi se velik nasmejov :D

Objavljeno

Pr men je blo pa 200eur komplet blokada z delom vred pa use...

No zdj pa gremo prvič letos na sneg :kva2: bom zvečer povedu če je še kej mrzu sneg :D

Objavljeno

Pol mi pa pr8 iz smeti pober nejkotove objave....da vidmo kaj je kej napisu da je tok razpizdu vse

Objavljeno

wtf?? 58€ za 3 min dela pa 5 številk napisat :eek: :blink: pa sej ne more bit res

Objavljeno

Z napačne strani gledaš. 58€ za dober občutek ko se boš vozil in ti nebo treba skrbeti za policaje.. :krneki: :whistle:

Objavljeno
wtf?? 58€ za 3 min dela pa 5 številk napisat :eek: :blink: pa sej ne more bit res

Še bolša fora.....5min dela za vnos osmrtnice u dnevnik: 378€

Se je za zamislt a :rolleyes:

Objavljeno
hehe, čip tuning :D k dizelaši :whistle:

No no... :D

Drgač bomo pa vidl spomlad, k se bomo vsi postavl v vrsto in nažgal motorje in se ne bo slišal nobenih (javkajočij) inline mašin ampak le grmenje mojega "dizla"... :evilgrin:

Objavljeno
No no... :D

Drgač bomo pa vidl spomlad, k se bomo vsi postavl v vrsto in nažgal motorje in se ne bo slišal nobenih (javkajočij) inline mašin ampak le grmenje mojega "dizla"... :evilgrin:

kr tolaž se :P ducati ma itak tak zvok, da če bi ga slučajno kdaj meu, bi pred furu use šravfe zategnu, da nebi kkšnga zgubu kje na poti :P

joke stari, da ne boš kej zameru

Objavljeno

dobr zvok ma od Dex-a Huso :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
Z napačne strani gledaš. 58€ za dober občutek ko se boš vozil in ti nebo treba skrbeti za policaje.. :krneki: :whistle:

ne ti ne veš da je blo lani to 7000 BSIT

letos je pa 58€ kar je 14.XXX BSIT :angry: :glare:

Objavljeno
ne ti ne veš da je blo lani to 7000 BSIT

letos je pa 58€ kar je 14.XXX BSIT :angry: :glare:

Tud kruh pa mlek sta šla gor :D

Objavljeno
Tud kruh pa mlek sta šla gor :D

pa sir tud... sam benz je šu pa dol :)

Objavljeno

phhh :D negovor prehitr, sej gre usak tedn gor al pa dol ampak še zmeri je predrg :D

Objavljeno

ja, če gledaš zadne 2 mesca... če pa gledaš zadn let al pa 2... je šlo pa kr pošteno gor :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!