Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
pa sir tud... sam benz je šu pa dol :)

kdaj je šu benz dol? učer je biu spet zelo drg :)

Objavljeno

ma ta bencin je tud... komi cakam nov energiski vir... enkrt... ce ga ne bo bomo pocas pes hodil k bo tok drago...

Objavljeno (popravljeno)
ma ta bencin je tud... komi cakam nov energiski vir... enkrt... ce ga ne bo bomo pocas pes hodil k bo tok drago...

Najhujša je bla tista k so rekl, da bi mogl povečat prevoz z javnim prevozom....poj pa daš 3.55€ iz Kranja do Bleda...a dej dej sej niso resni, me skor cnej pride, če grem z motorjem - da o uživanju med vožnjo ne govorimo :headbang:

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno (popravljeno)

isti primer je LPP v lj

mesečna karta je 17€ ... jst jo nucam sam za v šolo pa domov....

to je 20x na mesec... v obe smeri skupaj je na dan 8km... torej je to 160km na mesec... za 17€naredim pa blizu 200km z ninjo... čas ki ga porabim do šole (avtobus 15min. + čakanje , motor 7min. (rs ka) ) luksuzu potovanja, praktičnosti ne govorim ... enostavno se bomo fural usak s svojim prevoznim sredstvom ker je veliko bolj luksuzno za povrh pa še veliko ceneje :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
isti primer je LPP v lj

to je 20x na mesec... v obe smeri skupaj je na dan 8km... torej je to 160km na mesec... za 17€naredim pa blizu 200km z ninjo... čas ki ga porabim do šole (avtobus 15min. + čakanje , motor 7min. (rs ka) ) luksuzu potovanja, praktičnosti ne govorim ... enostavno se bomo fural usak s svojim prevoznim sredstvom ker je veliko bolj luksuzno za povrh pa še veliko ceneje :D

17€? Jest bi dav za mesečno okol 140€, sam jest mam kupone k se velikrat z mt al pa fotram pelem. Drugač pa pride to v obe smeri skupaj 34km na dan, kar je 680km na mesec, tko da če bi z motorjm hodu bi sigurn ene 40-50€ prišparov :)

Objavljeno

Pomoje, če nebi blo šolarjev bi javni prevoz lahk sam še za upokojence imel, kar se jim pa ne splača :trance_33_sleep:

Objavljeno

k0ci, a ga pogrešaš kaj? (za tisto zvezdico se ne zmeni :P )

post-5337-1195318058_thumb.jpg

Objavljeno

ni edini

Objavljeno

:wub: :yes:

Objavljeno

Kir ga pa ne :unsure: !

Objavljeno
ni edini

sem našel še nekaj slik iz mobija, celo ti si 4krat slikan :naughty: slike so v temi od mobija

Objavljeno
sem našel še nekaj slik iz mobija, celo ti si 4krat slikan :naughty: slike so v temi od mobija

cavalier ti pa tut pozdravt ne znaš več :glare:

včeraj sm te vidu v mestu, pa lokar je bil s tabo pa on se je ustavu pr nas ti pa sm naprej šu, v totalčku če se boš spomnu

Objavljeno
isti primer je LPP v lj

ja sam daš pa pomoje raj 17E kukr da ti en debil k ti je mal fouš ..kej s klučom gor nariše...al pa se gor usede....(nebi blo prvič) :trance_33_sleep: :headbang: :headbang:

Objavljeno

ja ampak pozimi itq nimaš druge izbire, poleti pa pač daš tist € ko je slabo vreme pa je

Objavljeno

sem vido ja....drugac jih pa ze mam kr en cajt....

Objavljeno
cavalier ti pa tut pozdravt ne znaš več :glare:

včeraj sm te vidu v mestu, pa lokar je bil s tabo pa on se je ustavu pr nas ti pa sm naprej šu, v totalčku če se boš spomnu

milu mater, pa js sm slep :headbang:

dej drugič mi magari neki v glavo fukn jebemu ej :D

pa sm vidu tvojga brata, sam se mi je tok scat mudilo, da sm sm teku na kapitl, k je bla taka gužva v totalčku :P tebe pa nism vidu

pol se pa sploh nism ozru tja

pa že 2-ič tako peesda :slap:

Objavljeno
ja sam daš pa pomoje raj 17E kukr da ti en debil k ti je mal fouš ..kej s klučom gor nariše...al pa se gor usede....(nebi blo prvič) :trance_33_sleep: :headbang: :headbang:

na ledini se me usi bojijo :winkiss: :whistle: mamo kolesarnco pod klučem in kamero :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

:whistle:

Samo nekaj urejam. Ne menite se zame. :naughty:

Popravljeno . Popravil HHV
Objavljeno
:whistle:

Samo nekaj urejam. Ne menite se zame. :naughty:

:krneki:

Objavljeno

Fantje, ena žalostna novica.

Doma je prišlo do konflikta in je moral motor stran (predvsem mama je delala preglavice zaradi tega ker nimam izpita in so lahko problemi bla bla bla... in je postalo neznosno, zdaj na koncu je še ena družinska stvar temu le botrovala in je moral motor stran). Prodal sem ga v Celje, ne vem še kaj bom, vem pa da kakšno leto zagotovo ne bo naslednjega motorja (na 125ko ne grem več, za več bo pa treba počakati) potem pa bomo videli. Tako da se na nek način za zaenkrat nedoločen čas poslavljam iz motorističnih krogov :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Niti mislite si ne kak mi je hudo zaradi tega. Upam vsaj, da bo novi lastnik zadovoljen in bo lepo skrbel za motor :cry:

Objavljeno

Doma je prišlo do konflikta in je moral motor stran (predvsem mama je delala preglavice zaradi tega ker nimam izpita in so lahko problemi bla bla bla... in je postalo neznosno, zdaj na koncu je še ena družinska stvar temu le botrovala in je moral motor stran). Prodal sem ga v Celje, ne vem še kaj bom, vem pa da kakšno leto zagotovo ne bo naslednjega motorja (na 125ko ne grem več, za več bo pa treba počakati) potem pa bomo videli. Tako da se na nek način za zaenkrat nedoločen čas poslavljam iz motorističnih krogov :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Niti mislite si ne kak mi je hudo zaradi tega. Upam vsaj, da bo novi lastnik zadovoljen in bo lepo skrbel za motor :cry:

sorry.....

Objavljeno

hihi nema več honda power :P

a da ni to kaka caka in boš sam enkrat z dučetom nekam uletiu :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!