Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Fantje, ena žalostna novica.

uf.. ni fajn. sožalje :)

js bom pa še eno sezono na 125

Objavljeno

Doma je prišlo do konflikta in je moral motor stran (predvsem mama je delala preglavice zaradi tega ker nimam izpita in so lahko problemi bla bla bla... in je postalo neznosno, zdaj na koncu je še ena družinska stvar temu le botrovala in je moral motor stran). Prodal sem ga v Celje, ne vem še kaj bom, vem pa da kakšno leto zagotovo ne bo naslednjega motorja (na 125ko ne grem več, za več bo pa treba počakati) potem pa bomo videli. Tako da se na nek način za zaenkrat nedoločen čas poslavljam iz motorističnih krogov :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Niti mislite si ne kak mi je hudo zaradi tega. Upam vsaj, da bo novi lastnik zadovoljen in bo lepo skrbel za motor :cry:

fak...res škoda ane :BUA:

Objavljeno

ohja, ride :D

čez ene pou leta bomo spet mal tm.. :D

js res outsider čist na desni :D

post-5337-1195388150_thumb.jpg

Objavljeno

ridee :rolleyes:

ta slika je s piknika ane hehe (jurčk in action :whistle: )

Objavljeno

Doma je prišlo do konflikta in je moral motor stran (predvsem mama je delala preglavice zaradi tega ker nimam izpita in so lahko problemi bla bla bla... in je postalo neznosno, zdaj na koncu je še ena družinska stvar temu le botrovala in je moral motor stran). Prodal sem ga v Celje, ne vem še kaj bom, vem pa da kakšno leto zagotovo ne bo naslednjega motorja (na 125ko ne grem več, za več bo pa treba počakati) potem pa bomo videli. Tako da se na nek način za zaenkrat nedoločen čas poslavljam iz motorističnih krogov :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Niti mislite si ne kak mi je hudo zaradi tega. Upam vsaj, da bo novi lastnik zadovoljen in bo lepo skrbel za motor :cry:

Hja ja? Resno, škoda pm.

Objavljeno

Hehe, takrt je blo pa res zakon :worship: Sploh tist burnout, k je zadimu celotn ovink je zmagov :D :D

Objavljeno
ridee :rolleyes:

ta slika je s piknika ane hehe (jurčk in action :whistle: )

yap, to je blo takrt :D sj se vidjo po tleh ostanki gume.. mal bolj levo od mene :P

Objavljeno (popravljeno)

tist folk k je šou mimo po cesti sam gledu kaj se grejo da je use u dimu ....jah jurčk zmer za akcijo hehe

Popravljeno . Popravil Fric
Objavljeno

:closedeyes:

te ride pa morem prit 1x sprobat :D

so že bedne postale. . . . . izgubile ves čar

Objavljeno

am..te ride ze nekak nikol niso mele nobenga cara....en pozerski ovink...thats it...

Objavljeno
kavalir nisi mi še odpisal

kje kaj? :unsure:

Objavljeno

Čamac :trance_33_sleep:

Objavljeno

Sej bo stari.. pač nekega Boatiana kupi za eno leto mal za po mestu pa je to to :unsure:

Objavljeno
ohja, ride :D

čez ene pou leta bomo spet mal tm.. :D

js res outsider čist na desni :D

post-5337-1195388150_thumb.jpg

Oh jest jih tud že mal pogrešam ja, sploh dons k pogledam čez okn pa sneg :headbang:

Čamac; kaj nej rečem,ne sekirej se nisi prvi pa ne zadnji k se mu je to zgodil,zdej k boš brez našparej denar pa bo poj kšn duče :OK:

Objavljeno

to se mate vsi prov fajn... jest pa v centru gorenske pa sam mal naletava... se sploh ne prime nc... jest bi ga pa rd pov metra...

Objavljeno

ni težko ugotovit kaj je to :whistle:

post-5337-1195400804_thumb.jpg

Objavljeno

ti pa maš preveč cajta... najd si hobi :P

Objavljeno
ti pa maš preveč cajta... najd si hobi :P

moj hobi je motociklizem :D

Objavljeno

Moj hobi je pa dolgcajt :lol:

Keri motor mislte da bo motor leta?... jst grem stavt da bo 1098ka :hmm:

Objavljeno
Moj hobi je pa dolgcajt :lol:

Keri motor mislte da bo motor leta?... jst grem stavt da bo 1098ka :hmm:

sva enakega mnenja :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!