Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

jaz sem glasoval za 848 :D

aja drgac pa ta dizajn LeoVincija je pa prav simpaticn (prvi)

sbksliponslarge1.jpg

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno

js pa za Ducati 1098/S/R

Objavljeno
js pa za Ducati 1098/S/R

R :wub:

sem glasoval tud za 1098ko...

ampak v igri sta še Aprilia SMV 750 Dorsoduro pa Triumph Street Triple :OK: pa seveda...Mv Agusta F4 1078RR :wub:

Objavljeno

tam nekje po osmi uri...fifty a uletiva po rokyja pa po fingija pa ce je se kdo tuki v okolici pa gremo na en p2p :)

Objavljeno
tam nekje po osmi uri...fifty a uletiva po rokyja pa po fingija pa ce je se kdo tuki v okolici pa gremo na en p2p :)

žal js danes ne. tko da za dons ste se me rešil.. kar se tiče nevirtualnosti :D

Objavljeno
a ni biu 1098 prejšn let? :unsure:

jap

moja je bla MV agusta 10xx al kok je že :P

Objavljeno (popravljeno)

drgač pa duče 100% ne bo zmagovalc... ker je že preveč ponucan... (lani je zmagu)

ni nč nov

zna zmagat nova CBR ka 1000 :whistle: al pa R1 ka... ninja 10ka je grda, suzuki je pa enak kot že 3 leta

:) pomojem bo cbr ka zmagala

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
Fantje, ena žalostna novica.

Doma je prišlo do konflikta in je moral motor stran (predvsem mama je delala preglavice zaradi tega ker nimam izpita in so lahko problemi bla bla bla...

Anonimna pisma mamam vedno zaležejo. :evilgrin: :grim

Objavljeno (popravljeno)

Tud jest dons žal odpadem :( ,matr nikol nemormo skupnga termina dobit hehe :D Gremo v petk al pa v soboto aprov...Pa vsi si za zih cajt uzemte, da spet kšno rečemo :D

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

ja za vs nevem...jest mam cajt skor skos hehe :)

Objavljeno
Tud jest dons žal odpadem :( ,matr nikol nemormo skupnga termina dobit hehe :D Gremo v petk al pa v soboto aprov...Pa vsi si za zih cajt uzemte, da spet kšno rečemo :D

če bo padou takrt sneg.. mene odpište :)

Objavljeno

Em, dej, će bi se šlo, bi jest raj vidu ce se gre v soboto, ker petk popoldne po vsej vrjetnosti delam :trance_33_sleep: :krneki: :unsure:

če bo padou takrt sneg.. mene odpište :)

A je dons še premal snega ? :devil: :whistle:

Objavljeno
A je dons še premal snega ? :devil: :whistle:

nop, nedelja je :D ni petk ali sobota :)

Objavljeno
hihi nema več honda power :P

a da ni to kaka caka in boš sam enkrat z dučetom nekam uletiu :P

eh ne bom še verjetno par let z dučetom uletu :trance_33_sleep:

Moj hobi je pa dolgcajt :lol:

Keri motor mislte da bo motor leta?... jst grem stavt da bo 1098ka :hmm:

jaz sem tudi glasoval za 1098 ampak ne verjamem ker je že lani bla, čeprav letos gre za S/R verzijo

a ni biu 1098 prejšn let? :unsure:

jap

R :wub:

sem glasoval tud za 1098ko...

ampak v igri sta še Aprilia SMV 750 Dorsoduro pa Triumph Street Triple :OK: pa seveda...Mv Agusta F4 1078RR :wub:

jaz sem se zelo dolgo odločal med ducatijem 1098 S/R, mv agusto, cagivo mito sp525 in ducatijem 848 (zelo mi je všeč bel pa izpopolnjen je, se pravi bolj navit, če bi mel prostornino kot 1098 bi mel veliko več konjev kot zdaj 1098, iztisnili so več iz motorja, ampak sem nato raje glasoval za 1098 ker 848 nima suhe sklopke :trance_33_sleep: )

Sploh se ne bi čudil, če bi ti tudi to počel. Prav zdiš se mi takšen zahrbtnež. Ne vem pa zakaj si se prišo še sem zdaj iz tega norca delat, ker ne vidim nič smešnega pri tem.

Objavljeno

žabarji pa gorenci, gremo gledat hokej.. SLO2 :D

Objavljeno (popravljeno)
žabarji pa gorenci, gremo gledat hokej.. SLO2 :D

ko jebe use skup :whistle:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
eh ne bom še verjetno par let z dučetom uletu :trance_33_sleep:

pomojem je prov en drug vzrok da si prodou... a te je nejko u dragu pojedu kukr si dolg pa širok :evilgrin:

zdej pa si prodou da nebi še večjo sramoto sam seb delov... al je pa preveč pila pa si se odloču da nč več bencinarjev ampak da sam še dizla k pride čez par let :)

no ja sej je useen pridemo usen u MB pogledat :) ... boš pač sopotnik na KAWASAKI POWER ju :D

Objavljeno
ko jebe use skup :whistle:

res je.. ker vodmo že 3:0

Objavljeno
Fočk! :evilgrin:

:whistle:

Samo nekaj urejam. Ne menite se zame. :naughty:

Ti mi ga lahko samo 2x potegneš pakšu

Fantje, ena žalostna novica.

Doma je prišlo do konflikta in je moral motor stran (predvsem mama je delala preglavice zaradi tega ker nimam izpita in so lahko problemi bla bla bla... in je postalo neznosno, zdaj na koncu je še ena družinska stvar temu le botrovala in je moral motor stran). Prodal sem ga v Celje, ne vem še kaj bom, vem pa da kakšno leto zagotovo ne bo naslednjega motorja (na 125ko ne grem več, za več bo pa treba počakati) potem pa bomo videli. Tako da se na nek način za zaenkrat nedoločen čas poslavljam iz motorističnih krogov :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Niti mislite si ne kak mi je hudo zaradi tega. Upam vsaj, da bo novi lastnik zadovoljen in bo lepo skrbel za motor :cry:

Sry brodar :cry:

Fafi mi rit nizkotnež. Tvoj IQ je sorazmeren z velikostjo tvoje noge

Objavljeno

ali lahko nam -nevednežem- mal obrazložite kaj se gre.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!