Schmid87 Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 http://www.avto_net/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=1736893#haha, kakšn dobr opis :worship: Kolo ima nemske tablice, zadnjo guma je za menjat. Dosta dodatne opreme. Zelo dobro ohranjeno - prosim da klicejo samo resni in ne sorta oseb ki bi vse imeli zastonj Ogled mozen v blizini Ljutomera. haha :D funny :D
Noiser69 Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Kolo ima nemske tablice, zadnjo guma je za menjat. Dosta dodatne opreme. Zelo dobro ohranjeno - prosim da klicejo samo resni in ne sorta oseb ki bi vse imeli zastonj Ogled mozen v blizini Ljutomera. haha :D funny :D :lol1:
Gost Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 http://www.avto_net/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=1736893#haha, kakšn dobr opis :worship: Dalibor, pač :D legenda :OK:
_LuX_ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 http://www.avto_net/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=1736893#haha, kakšn dobr opis :worship: sej sam ime pa priimk pogledaš: Dalibor Sedmak :lol1: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 (popravljeno) :lol1: no no kaj se pa ti smeješ korošec, vi ste pa druga skrajnost pač kot toti prekmurci...: "moj atan je šou z avtanom klijanom", al pa: "šoto mi dj tja, šoto pa tu" :D...o za črko š se izgovarja kot polglasnik---š'to Popravljeno November 21, 2007. Popravil _Nejko_
_Nejkooo_ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 sej sam ime pa priimk pogledaš: Dalibor Sedmak :lol1: :lol1: ja in kaj je s sedmak narobe...čisti slovenski priimek, pa tu ni nobena polomljena slovenščina v balkan stajlu, ampak pač prekmurščina
Igorr Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 ma daj tale duče ki ga tak opevaš je prava krntija...grd je itak ko sto hudičev, zvok nikakav, potegne pa glih tak, ko moja stara jawa nekje...pussy dizl hehe Tale Duče je eden najlepših motociklov, ki drži svoj dizajn že kar dolgo časa. Zvok je pa tak, kot se za motor spodobi da je.
NejcZ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Tale Duče je eden najlepših motociklov, ki drži svoj dizajn že kar dolgo časa. Zvok je pa tak, kot se za motor spodobi da je. No no.. dizl. Ni tak zvok primern za tak segment motorjev pomoje.. pa dobr, vsak ma svoj okus.
_Fingi_ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Em, ne vem, men pa na nakedih kr lepo paše zvok dvovaljnika :whistle:
norc 16 Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Dečki vsi ki ste iz lj oz bližine. Naš prijatelj Matej Verdinek ki se je ponesrečil z hondo nsr pred kratkim, je na rehabilitaciji v Soči. Od pon do petka je tam tak da bi bilo lepo če bi ga šel keri od vas malo pogledat da mu vsaj malo dan popestri.Ker sami veste kak se ima tam (dolgčas in pogled na še dosti hujše poškodovane kot je on). Samo če ga grete obiskat probajte čim manj omenjat motorje, ker trenutno noče nič slišat kaj je povezani z njimi. Z njim pa je tak da mu nedelujejo še mišice za iztegovanje nog(problemi z živci) in na eno oko je oslepel. tak zdaj pa da se izkažite.
_Nejkooo_ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 (popravljeno) Tale Duče je eden najlepših motociklov, ki drži svoj dizajn že kar dolgo časa. Zvok je pa tak, kot se za motor spodobi da je. ne zvok je tak, kot da bi 80 letnemu starčku že itak s hripavim glasom, z ribežom za jabolke, naribal glasilke in mu jih dal nazaj noter---that's the ducati sound...drugač pa glede izgleda tegale o kerem teče debata: njegovo ime monster mu zelo pristoji--navadno pošastno, abstraktno-futuristično spakedralo, izgled za ta motor pa je verjetno dizajniral kak zadrogiran in pijan akademski slikar al kak drug umetnik, in v njegovem trenutnem afektu in halucinacijah zaradi LSD-ja, je pač nastal ta stvor... ravno obratno je pri japonskih motociklih: rezek zvok 4 valjnika, podoben formuli, ki naježi dlake, spravi na noge praktično vse živo in mrtvo v radiju 5km od koder se giblje...izgled: čiste in ostre linije, (brez baročnih dekoracij in brezveznih olepšav, ki smo jih vajenih pri pederajsastih italijanih), kar je produkt visoko kvalificiranih japonskih inženirjev...kar se kakovosti izdelave tiče in funkcionalnosti samega motorja, pa raje ne bi zgubljali besed, ker so makarončki približno 10 svetlobnih let zadaj!!!!! Popravljeno November 21, 2007. Popravil _Nejko_
_Nejkooo_ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Dečki vsi ki ste iz lj oz bližine. Naš prijatelj Matej Verdinek ki se je ponesrečil z hondo nsr pred kratkim, je na rehabilitaciji v Soči. Od pon do petka je tam tak da bi bilo lepo če bi ga šel keri od vas malo pogledat da mu vsaj malo dan popestri.Ker sami veste kak se ima tam (dolgčas in pogled na še dosti hujše poškodovane kot je on). Samo če ga grete obiskat probajte čim manj omenjat motorje, ker trenutno noče nič slišat kaj je povezani z njimi. Z njim pa je tak da mu nedelujejo še mišice za iztegovanje nog(problemi z živci) in na eno oko je oslepel. tak zdaj pa da se izkažite. ja zakaj si bi pa samo oni mogli izkazat...če si ti nek pobudnik in si objasnil kak je na stvari, pa ga še ti obišči, sploh če ti je znanec...
JeRn3j Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Kaj pa naj drugega delamo, ko pa je za motor premrzlo, pa še vse ceste so posipali pri nas z jebenim peskom :headbang: a pesk pa mraz je problem.... :whistle: jst se kljub temu vozm, ampak mam dost drugih problemov, zato se vozm sam okol bajte :whistle:
norc 16 Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 ja zakaj si bi pa samo oni mogli izkazat...če si ti nek pobudnik in si objasnil kak je na stvari, pa ga še ti obišči, sploh če ti je znanec... stari pri tebi se tak vidi da nisi človek vedno me moreš provocirat. Eni so iz lj eni pa smo 40km še iz mbja ven proti murski. ker je nekomu težko it ga za 20 minut pogledat njemu pa bi to ziher veliko pomenlo. Ko je kje iz lj doma. Ti povem jaz zakaj negrem tja ker je moja mama bila tam 2 leti in se je borila da bi lahko hodla in se ni izšlo in imam nad tistim prostorom grozne spomine. drugič se pa rajše zadrži takih komentarjev boš bolj pameten izpadel
Igorr Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 ne zvok je tak, kot da bi 80 letnemu starčku že itak s hripavim glasom, z ribežom za jabolke, naribal glasilke in mu jih dal nazaj noter---that's the ducati sound...drugač pa glede izgleda tegale o kerem teče debata: njegovo ime monster mu zelo pristoji--navadno pošastno, abstraktno-futuristično spakedralo, izgled za ta motor pa je verjetno dizajniral kak zadrogiran in pijan akademski slikar al kak drug umetnik, in v njegovem trenutnem afektu in halucinacijah zaradi LSD-ja, je pač nastal ta stvor... ravno obratno je pri japonskih motociklih: rezek zvok 4 valjnika, podoben formuli, ki naježi dlake, spravi na noge praktično vse živo in mrtvo v radiju 5km od koder se giblje...izgled: čiste in ostre linije, (brez baročnih dekoracij in brezveznih olepšav, ki smo jih vajenih pri pederajsastih italijanih), kar je produkt visoko kvalificiranih japonskih inženirjev...kar se kakovosti izdelave tiče in funkcionalnosti samega motorja, pa raje ne bi zgubljali besed, ker so makarončki približno 10 svetlobnih let zadaj!!!!! Glede dizajna- tvojo trditev negira to dejstvo, da ima Monster že 13 let star dizajn, ki kupce še vedno pritegne, kot dizajn najbolj prodajanega motocikla pri Ducatiju. Medtem pa japončki vsakih par let zamenjajo dizajn. Ne vem no, zakaj je treba takoj napadat začet. Mogoče pa le ne bi bilo tako napačno, da bi te moderatorji/administratorji za vedno pustili na ban listi?
_Nejkooo_ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 stari pri tebi se tak vidi da nisi človek vedno me moreš provocirat. Eni so iz lj eni pa smo 40km še iz mbja ven proti murski. ker je nekomu težko it ga za 20 minut pogledat njemu pa bi to ziher veliko pomenlo. Ko je kje iz lj doma. Ti povem jaz zakaj negrem tja ker je moja mama bila tam 2 leti in se je borila da bi lahko hodla in se ni izšlo in imam nad tistim prostorom grozne spomine. drugič se pa rajše zadrži takih komentarjev boš bolj pameten izpadel si se vprašal mogoče zakaj???...osebno nimam nič proti tebi, mam pa izredno veselje, ker tak ko sem že reko vse jemleš dobesedno in se takoj počutiš užaljenega in ogroženega, kot kak 12 letni mulc, ki mu vzamejo žogo... če imaš nad tistim prostorom tako grozne spomine, nevem zakaj si takšno resno stvar sploh omenjal tu na forumu, in to sploh v tej temi, ko sam veš da je sekret, in primerneje bi bilo, da bi pač objektivno obvestil kje se nahaja naš član, ne pa da zraven pišeš nepotrebne komentarje v stilu: "izkažite se zdaj pa ga obiščite, če ste pravi motoristi in kolegi"...naj se vsak sam odloči če bo koga obiskal ali ne, tudi zaradi tega tvojega subjektivizma sem ti napisal prejšnji malo bolj pikri post...vsekakor je pa tudi meni žal za tega forumaša, čeprav ga nisem poznal in se z njim niti virtualno pogovarjal, da ne bo izpadlo kot da se iz takšne resne teme delam norca...edino kaj me je zmotlo, je bilo to tvoje nagovarjanje, v stilu zdaj pa ga morate obiskat vsi ki ste tam blizu doma, jaz pa ga ne bom ker sem od daleč doma...ne bit smešn no, če je komu resnično žal za njega in ga je poznal, razdalja ni problem, vendar ker vam je večini vseeno ga ne boste, tu pa bote pisali neke kvazi sočustvovalne poste in nagovarjali ostale kako ga je treba obiskat...bedno :BUA: aja, glede tvoje mame mi je pa iskreno žal, vendar ti priporočam da takšne resne in osebne teme zadržiš zase, ker niso primerne za na forum
_Nejkooo_ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Glede dizajna- tvojo trditev negira to dejstvo, da ima Monster že 13 let star dizajn, ki kupce še vedno pritegne, kot dizajn najbolj prodajanega motocikla pri Ducatiju. Medtem pa japončki vsakih par let zamenjajo dizajn. Ne vem no, zakaj je treba takoj napadat začet. Mogoče pa le ne bi bilo tako napačno, da bi te moderatorji/administratorji za vedno pustili na ban listi? nič ne napadam, samo dajem kontro zadnjim par promakaronarsko motociklistično obarvanim stranem :D drugač pa, komot me pustijo na ban listi, toda na srečo smo v dobi genetskega inženiringa in je kloniranje že dokaj razvito, sploh pa virtualno, zatorej ob nenadni odstranitvi mojega orginalnega accounta, pridejo na vrsto moji kloni, ki imajo 100% iste gene kot njihov original, tako da se me boste bolj težko rešili :D
JeRn3j Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 ekole motor zablokiran cena 130€ pospeški ... živa groza :trance_33_sleep: blokada cca. pol urce dela, simpl k drek za odstrant.... je pa tk ko en šravf k preprečuje da se gas bolj kot recmo 1/3 odpre in pa en elektronski kabel se doda da spremeni pritisk bencinske pumpe... :) je še prov reku ... k boš ven dajov glej da boš še tole odklopu :P ... sej vem da boš to sam doma ven dou :P
Gixxer Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 ekole motor zablokiran cena 130€ pospeški ... živa groza :trance_33_sleep: blokada cca. pol urce dela, simpl k drek za odstrant.... je pa tk ko en šravf k preprečuje da se gas bolj kot recmo 1/3 odpre in pa en elektronski kabel se doda da spremeni pritisk bencinske pumpe... :) je še prov reku ... k boš ven dajov glej da boš še tole odklopu :P ... sej vem da boš to sam doma ven dou :P ma res je katastrofa ja... meni pa je reko mehanik - ko bos homologiral bos itak ven jemal to ne :D samo ne pretiravat :D
vRider Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 ne zvok je tak, kot da bi 80 letnemu starčku že itak s hripavim glasom, z ribežom za jabolke, naribal glasilke in mu jih dal nazaj noter---that's the ducati sound...drugač pa glede izgleda tegale o kerem teče debata: njegovo ime monster mu zelo pristoji--navadno pošastno, abstraktno-futuristično spakedralo, izgled za ta motor pa je verjetno dizajniral kak zadrogiran in pijan akademski slikar al kak drug umetnik, in v njegovem trenutnem afektu in halucinacijah zaradi LSD-ja, je pač nastal ta stvor... ravno obratno je pri japonskih motociklih: rezek zvok 4 valjnika, podoben formuli, ki naježi dlake, spravi na noge praktično vse živo in mrtvo v radiju 5km od koder se giblje...izgled: čiste in ostre linije, (brez baročnih dekoracij in brezveznih olepšav, ki smo jih vajenih pri pederajsastih italijanih), kar je produkt visoko kvalificiranih japonskih inženirjev...kar se kakovosti izdelave tiče in funkcionalnosti samega motorja, pa raje ne bi zgubljali besed, ker so makarončki približno 10 svetlobnih let zadaj!!!!! Ma kaj si brihten... men pa niso všeč inline motorji... zvok imajo kot eni javkajoči mački! Japonski motorji mi SPLOH niso všeč (suzuki mogoče) ker jih je preveč in jih ima vsak bebec, k ima dost dnarja za motor (sam poglejte Fazerje). Sam pogledaš destvo, da Honda na leto naredi 6.000.000 motociklov, Ducati pa 30.000... in mislm da si je Ducati že prislužu spoštovanje in zaupanje... drgač pa Ducati obstaja precej dlje od Kawasakija al pa Honde... Drugič rajš zadrž zase mnenje, ker ima vsa SVOJ OKUS!!! Pač...enim je všeč javkajoč zvok inline-a, drugim ropot enovaljnika, enim je bolj všeč boxer...eni pa obožujemo Grmenje V-twina!!! Drgač boš pa glede zvoka nazaj vzel, k boš slišu kako moji Termignoniji preglasijo tvoje javkanje... Čez Monstra pa ne govori, ker se je njegov dizajn obdržu več kot 13 let in zdej ko je pršu nov ven folk še vedno pravi da je stari lepši... S tem postom nism mislu užalt nobenga lastnika inline motorja ampak sem pač izrazu svoje mnenje, pa tut ne mislm kovat svojga motorja v zvezde, ker vem da ni popoln ampak zame je najboljši!!! :trance_33_sleep:
Čamac Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 ne zvok je tak, kot da bi 80 letnemu starčku že itak s hripavim glasom, z ribežom za jabolke, naribal glasilke in mu jih dal nazaj noter---that's the ducati sound...drugač pa glede izgleda tegale o kerem teče debata: njegovo ime monster mu zelo pristoji--navadno pošastno, abstraktno-futuristično spakedralo, izgled za ta motor pa je verjetno dizajniral kak zadrogiran in pijan akademski slikar al kak drug umetnik, in v njegovem trenutnem afektu in halucinacijah zaradi LSD-ja, je pač nastal ta stvor... ravno obratno je pri japonskih motociklih: rezek zvok 4 valjnika, podoben formuli, ki naježi dlake, spravi na noge praktično vse živo in mrtvo v radiju 5km od koder se giblje...izgled: čiste in ostre linije, (brez baročnih dekoracij in brezveznih olepšav, ki smo jih vajenih pri pederajsastih italijanih), kar je produkt visoko kvalificiranih japonskih inženirjev...kar se kakovosti izdelave tiče in funkcionalnosti samega motorja, pa raje ne bi zgubljali besed, ker so makarončki približno 10 svetlobnih let zadaj!!!!! prvo kot prvo ne razumeš kaj je "klasika" pa neke legendarne oblike, drugo kot drugo je bvz glede zvoka diskutirat, ker je enim všeč to, drugim ono... osebno je tudi meni lepši zvok v-twina, tretje kaj je pa brcaš v temo s tem, da so italijani 10 svetlobnih let zadaj, ker če bi malo pomislo, bi videl, da so italijani mojstri ciklistike in te tvoje številke in konji sploh ne pridejo do izraza... poglejte si 10 let stare italijanske cestake, ki imajo tako ciklistiko, da še vedno ne pride noben japonec do živega ;) Dal ti bom en primer Aprilie RSV z 220 kilogrami in 130 konji, ki je bila na testi postavljena ob bok Yamahi R1. Obe je vozil enak voznik, z enakimi gumami,.... In je razlika med najboljšima časoma znašala 1/2 desetinke sekunde v prid Yamahe, ki ima 40 konjev več. Zdaj pa si lahko v rit vtakneš vse konje pa kilograme pa ne vem kaj vse...
frk Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 ekole motor zablokiran cena 130€ pospeški ... živa groza :trance_33_sleep: blokada cca. pol urce dela, simpl k drek za odstrant.... je pa tk ko en šravf k preprečuje da se gas bolj kot recmo 1/3 odpre in pa en elektronski kabel se doda da spremeni pritisk bencinske pumpe... :) je še prov reku ... k boš ven dajov glej da boš še tole odklopu :P ... sej vem da boš to sam doma ven dou :P kai 130€ cena blokade ali vse, tudi delo?
FlamE#7 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 fantje k je tuki najvec pubecov PRODAJAM DVDJE 100komadov za 30E oziroma tut po 10 za 3E ipd. dejte prosm ce rab kdo rect k dajm za 20% cenej k u kksnih big bengih ce boste pa se vec kupil vm pa se spustim ceno k ste uredu.
FlamE#7 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 fantje k je tuki najvec pubecov PRODAJAM DVDJE 100komadov za 30E oziroma tut po 10 za 3E ipd. dejte prosm ce rab kdo rect k dajm za 20% cenej k u kksnih big bengih ce boste pa se vec kupil vm pa se spustim ceno k ste uredu.
FlamE#7 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 fantje k je tuki najvec pubecov PRODAJAM nove DVDJE 100komadov za 30€ oziroma tut po 10 za 3€ ipd. dejte prosm ce rab kdo rect k dajm za 20% cenej k u kksnih big bengih ce boste pa se vec kupil vm pa se spustim ceno k ste glih vi. aja so pa 4.7giga obicni mensezdi da 8x zapisave... pa beli so da se kej gor napise... poklicte 041 541 535 al pa PM. BoH
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se