Schmid87 Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 vsi motorji so ql.. boli te kurac :D
Gixxer Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 vsi motorji so ql.. boli te kurac :D ni res :P
Gizmo_ Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 No sej, zdej lahk to govoriš, ko pomojem v živo sploh še nisi slišu pravega grmenja v-twina! Drgač pa ko tok vsi pljuvate čez Ducatije in Aprilie... če so tooook zanč...zakaj je potem njihova cena tolko višja? :rolleyes: Pa zakaj v večini filmov uporabljajo Ducatije in Aprilie?....Ravno včeri sm gledu matrico... ker motor je notr?... DUCATI!!!! :evilgrin: Ej sam neki grmenje V-twina pravš..js sm jih že velik slišu sam to ni to :unsure: :unsure:, usaj men ne...sam itq --> 100 ljudi 100 čudi Njihova cena je pa tolk visoka zrd tega ko ti kupš motor, zravn plačaš šolanje še enmu mehaniku k bo mogu skrbet samo za tvoj motor :evilgrin: :evilgrin: Že res da so motorji lepi....to je u filmu videt... sam posluši kdaj motor u filmu...majo kr "japonski" zvok za matrix newem sam tko dostkrat..so pa eni izmed najlepših motorjev ss (1098, 998, Mile tanova,...) se strinajm...
Gixxer Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 kaj tvoj ni? :? italjanski niso...to sn hoto :D :evilgrin: jaz sem tudi zastopnik motorjev, ki jih izdelujejo v dezeli vzhajajocega sonca :D
Gost Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 Forza Ducati! The only great machine from Italy is Ferrari
JeRn3j Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 (popravljeno) The only great machine from Italy is Ferrari you forgot lamborghini ;) Popravljeno November 24, 2007. Popravil JeRn3j
Jerry_exc Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 4 cilindri velik lepš zapojejo ko vsak 2cilinder... če slišš od deleč 2 cilinder ko ga en navija si mislš ooo spet en eno potovalno kravco po ravnin navija... 1 cilindr je tud zakon :whistle:
Čamac Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 No sej, zdej lahk to govoriš, ko pomojem v živo sploh še nisi slišu pravega grmenja v-twina! Drgač pa ko tok vsi pljuvate čez Ducatije in Aprilie... če so tooook zanč...zakaj je potem njihova cena tolko višja? :rolleyes: Pa zakaj v večini filmov uporabljajo Ducatije in Aprilie?....Ravno včeri sm gledu matrico... ker motor je notr?... DUCATI!!!! :evilgrin: kaj pa sem potem jaz, ki ne pljuvam čez ducatije, pljuvam pa čez aprilie? :unsure: čeprav nove RSV al pa kakšnega SXV-ja se tudi jaz ne bi branil :P ja tota bo trotl :slap: ...tak redki pa spet niste...sem slišal ducatija 999, ducatija 749, ter monstera v živo, aja pa še 1098 enkrat ko sma s čamacom šla do šentilja pa se je pred nama pelal par 100m (pol sma ga tak odzadi pustla jajco jedno hehe)...no in sem ti že v prejšnjih postih povedal na kaj me asociira zvok teh dukatijev :lol1: :yes: :worship: ti pa si rad kr na hitro nekaj zmisliš... kdaj sma te midva kakega 1098 prehitela... če bi 50 pred mano vozo ga ne bi jaz prehitel iz spoštovanja ;) pelal se je par 100m pred nama, potem sem šel jaz z njim vštric, pokazal na njegov motor in dvignil palec, pokazal da mi je všeč njegov motor, lastnik se je malo zasmejal kolikor sem videl pod čelado, potem sem šel nazaj za njega, čez kakih 100m pa je zavil desno k eni gostilni, midva pa sva šla naprej ravno :)
Roky Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 A ti hočš brum bruma oponašat?Se ti zdi njegova debilnost tok kul akva? :?
Roky Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 haa??? kaj brum bruma kaj zaj ti govoriš neke nepovezano, če jaz brum bruma vedno v glavo jebem kaj bom te njega oponašo jebotee... a se ti je malo zmešallll a kvaaaaa waaa :kva1: Nevem sam a se ti tist tvoj prejšn post zdi smešn?
Roky Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 (popravljeno) ma daj idi spat če si zatežen v soboto zvečer...ker jaz namreč nisn pa sem lo sajebavam...sploh po parih pirih v štajercu hehehe, pa spal nisn prav okol 36 ur hehe Spat bom šou ko bom jest hotu in prov nič nisem zatežen :) sam pišeš poste k bi jih napisov 10 letnik. Brez zamere... :ninja: Popravljeno November 24, 2007. Popravil Roky
Gizmo_ Objavljeno November 24, 2007 Objavljeno November 24, 2007 fafi!!! bi reko risko hehehe jurccc kje si jurči daj pridi kaj gor mi te missamoooo ej js sećist strinjam s tabo...kje je reesko? :unsure: :unsure: (sam pomoje je šeu banovcih) :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:
Čamac Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 (popravljeno) Nevem sam a se ti tist tvoj prejšn post zdi smešn? smešni ste vi zbiljaki, dvakrat do zdaj sem bil v vaši temi pa obakrat ste pisali same idiotizme... le kdo bi tam lahko napisal kaj takega? odgovor potegnite iz misli "Samo svinja razmišlja svinjsko" torej samo idiot lahko piše idiotizme fafi!!! bi reko risko hehehe jurccc kje si jurči daj pridi kaj gor mi te missamoooo ni mel časa, je meni pisal smse :P Popravljeno November 25, 2007. Popravil Čamac
Gost Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 ej js sećist strinjam s tabo...kje je reesko? :unsure: :unsure: (sam pomoje je šeu banovcih) :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: Reesko je skupi z mano u banovcih do 29. tega mesca, kazen se mu konča neki pred 12. uro, men pa neki čez 15. :P ni mel časa, je meni pisal smse :P A teb tud :D ni mel kej za delat k mu je elektriko vn fuknil
Noiser69 Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 ajmo ... kdo dobi večji score ... http://www.igralnakonzola.com/details.php?image_id=919 js mam 13331 :D
Jerry_exc Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 tale risanka pa zmaga :D hahahaaha :worship: ji bo vibrator kupu pa nej se sama f... on bo pa risanke gledov :worship:
k0ci Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 to ni nič, morš vse une pingute pogledat(najde tabletke, se ga naseka, ma slab dan,... ), ko majo podnapise, uni so šele za crknt
JMatic Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 a kdo ve kje se prodaja ksn repair kit za auspuhe ? po moznosti za arrowa :)
GrCaR Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 a kdo ve kje se prodaja ksn repair kit za auspuhe ? po moznosti za arrowa :) repair kit? kaj bi pa ti delu s svojim arrowom?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se