JMatic Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 postimou bi ga, ker mi gre na tivce ker je poskodovan... rabu bi pa objemko pa kar spada zravn :)
JMatic Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 (popravljeno) kj tazga...sam rabu bi mal leps narezane objemke http://store.58cycle.com/PhotoGallery.asp?...Akra+repair+kit pa mogoce ksn carbon ror...tak brez nalepke hehe Popravljeno November 25, 2007. Popravil mitofreak
_N3jC_ Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 Evo mal sm se igrov :whistle: :naughty: :naughty:
Gixxer Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 alo, kaj ce mas recimo kompletni akrapovic sistem ne, torej cevi + lonec, lahko to homologiras, al je nemogoce? Ker tam mas pol kao evolution line, pa racing line pa take finte...se da kirega homologirat, al se da izkljucno samo lonce?
JeRn3j Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 alo, kaj ce mas recimo kompletni akrapovic sistem ne, torej cevi + lonec, lahko to homologiras, al je nemogoce? Ker tam mas pol kao evolution line, pa racing line pa take finte...se da kirega homologirat, al se da izkljucno samo lonce? kukr vem dobiš pri akrapoviču če vzameš street legal vedno homologacijo zravn... pol je pa useen kaj uzameš... komplet al pa sam bolt on... oz. slip on racing line je pa sigurn brez homologacije :whistle:
Gixxer Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 ves kaj me se edino zdaj je*e...ker moj ma Bolt-on in ce zdaj kupim npr. samo lonec, pol si pa zmislim cez nekaj casa se cevi, bi mogo pa se lonec menjat, zato ker majo vse cevi slip-on konec in bolt-ona nebi mogo dat gor... pol bi pa mogo svasat skup :D
Jerry_exc Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 a kdo ve kje se prodaja ksn repair kit za auspuhe ? po moznosti za arrowa :) ka pa ce bi su do ksnga servisa k arrow prodaja pa tm prašov?
Gizmo_ Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 (popravljeno) Waaaa spet kilometri z motorjem :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: (blo jih je sam 5) sam useen ZAKON!!!! :kva2: :kva2: Popravljeno November 25, 2007. Popravil Gizmo_
JMatic Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 ka pa ce bi su do ksnga servisa k arrow prodaja pa tm prašov? sj nevem kje to prodajajo.
Matex_46 Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 Lep pozdrav vsem skupaj pridete pogledat še mallo na www.nicoletti-bike.com tu v tej temi si že dobro poznan
_Fingi_ Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 No, a kdo ve ker motor je pa tole: men osebno je zlooo lep :blush:
_Fingi_ Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 Lep pozdrav vsem skupaj pridete pogledat še mallo na www.nicoletti-bike.com Ne boš vrjel, ampak že celo popoldne se mučim z iskanjem te strani. Na žalost sem namesto bike skoz pisal racing pa mi ni nč najdl :headbang:
Gost Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 am...neka dvotaktna raketa, že malo starejša, mogoče kaka nsr 250 ali podobno??? ...hmm samo ne, ni nsr250, ker tista ma se mi zdi dva cilindra, ta na sliki pa ma samo en auspuh kolk vidim...no povej nam fingač kaj je to Ej nejko a tebe so spet u toplice poslal
GrCaR Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 No, a kdo ve ker motor je pa tole: men osebno je zlooo lep :blush: a ni to neki predelana chesterfieldka? :hmm:
Igorr Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 jap, ampak mi zdaj res ni jasno zakaj...poslali pa so me natanko do mojega brzdeja, se pravi 6.dec...mater kako so pozorni, da bodo za rd spustili na prostost nejkota orginalnega :D Škoda.
Gost Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 Škoda. Hahaha model pober se da ne boš ti u toplice letu
_LuX_ Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 No, a kdo ve ker motor je pa tole: men osebno je zlooo lep :blush: bo kr rs-ka tole :)
k0ci Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 jap, ampak mi zdaj res ni jasno zakaj...poslali pa so me natanko do mojega brzdeja, se pravi 6.dec...mater kako so pozorni, da bodo za rd spustili na prostost nejkota orginalnega :D zaradi tistega kar si rekel alli, še tri črke si dodal pred njen nick
Žarko G. Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 jernej čestitke ob novem motorju sm najdu na youtube http://www.youtube.com/watch?v=kxp-RaGL_5A YouTube - kawasaki ninja zx 6r 636 2004
k0ci Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 aja hehe...pa kaj to si me ti slučajno zarad tega vrgo??? al je ona to vidla pa me banala? nism te jaz ne :grrr če še ne veš, in to velja tudi za druge: če pod svojim nickom klikneš tisto številko, ki označuje koliko procentov opozoril imaš, se ti odpre okno in točno piše kdo te je banal, kdaj in zakaj vi lahko to naredite samo vsak pri sebi, jaz pa lahko pogledam vsem :P
norc 16 Objavljeno November 25, 2007 Objavljeno November 25, 2007 jernejčestitke ob novem motorju sm najdu na youtube http://www.youtube.com/watch?v=kxp-RaGL_5A YouTube - kawasaki ninja zx 6r 636 2004 še en bibo ko je isti ko jaz pa ima rad motor na blokadi :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se