Gixxer Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 no drugo leto se bomo pa vrjetno vec krat videvali v Ljubljani, saj kaze na to, da bom tam studiral... Tak da pijancevanje bo :D
JMatic Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 A to pomeni da se bom lahko pol s pomočjo tega programa lahko prjavu kot stroj? teoreticno... ce so blokiral tvoj ip ja... sam pomoje so ti blokiral account, seprav nick (glede na to da se lahko logiras kot drug uporabnik)
Gixxer Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 jao jao, prodal si se močvirjekom, sram te bilo :D ...aja, kaj boš pa študiral??? vodarstvo in komunalni inzinering na gradbeni...bi z veseljem ostal tu, samo zal tega nimajo... navadnega gradbenistva al pa kaj podobnega pa nocem :D upam da bo dovol cajta za motor...drgac pa bomo pac skos hodli dirkat na raceland pa marof in seveda k obo dnar grobnik :D
Gixxer Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 majke mi da ce bom mel stanovanje, ki bo melo garazo (al pa ce foter poznna koga ki jo ma), da gre motor poleg...
norc 16 Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 alo varadero, kukec, duhec, čamac in ostali štajerci...nekam dugo se že nismo dobli v štajercu tak ko smo to par let nazaj prakticirali...mogli bi spet ponovit kako srečanje zdaj čez zimo ko se ne mormo vozit...hehe zmente se ki pa kdja pa bom ziher tam
norc 16 Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 to si že 2 krat reko pa te nikol ni blo pol hehe :D takrat sem rekel će najdem prevoz zdaj pa mam že avteka tak da prevoz ni ovira
Gost Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 (popravljeno) ja te ga neoš pil z nami, al boš pač malce tvegal hehe...no če ne misliš ga pit te tak brezveze, mi se ga vedno po parih debatah pošteno nacedimo, nazadnje smo nosli gixxera ko je pregloboko pogledal v kozarec, me zanima kdo bo naslednji hehe Al pa tvoja luda glava pijana......muheee muheee :P Popravljeno November 27, 2007. Popravil banned
Gost Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 no ti pa tišina, to se je dogajalo ko sem bil še mlad in neizkušen v čezmernem pitju alkohola oz. določene vrste alkohola :D Hehehe muheeeee :D svetovn posnetek Drgač pa riskota kličejo macola boy ... vm bo sam povedu zakaj :P
Noise Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 Sodelujoče v debati prosim, da se držite pravil foruma in pa predvsem načela strpnosti a.k.a. "česar ne želim, da bi meni / o meni pisali drugi, tudi sam ne pišem". Ponavljajoče se kršitve bodo vodile do odvzema možnosti sodelovanja na motosvetovem forumu.
Gixxer Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 noise hvala da nam nisi pustil zaklenjene te teme...samo, ce to je edini del foruma, kjer lahko prosto pisemo in tudi vsak ve, da se vsega ne sme jemati dobesedno... pustite nam nabijaaat PROSIIIIM :whistle:
Noise Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 Nihče ne bo zaprl teme, saj je jasno, da je treba imeti prostor za nabijanje. Večina jih to dela v forumu Krneki, 125-ke pa lahko to delate v tej temi. Ampak, da bo jasno - "nabijanje" ni enako "žaljenju" vsepovprek. Tega pa ne bomo trpeli.
Schmid87 Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 pač se bo mau red naredu. nimam nč proti :)
Noise Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 Samo še 60 strani za napolnit. Potem pa odpremo "part II". :)
Gixxer Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 pocakaj do konca tedna hehe :D samo mi nebi meli drugega dela...naj se vidi kak smo "pridni" :P :D
Roky Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 (popravljeno) mitofreak evo enga zate za na Linux (sej maš vrjetn 1024x786 ane) :naughty: tak mal KDE look :D simpl & sexy :D Popravljeno November 27, 2007. Popravil Roky
Roky Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 Tole je pa še meni všeč... Rabiš večjo resolucijo? :D
Schmid87 Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 Samo še 60 strani za napolnit. Potem pa odpremo "part II". :) rekl smo da bo do novga leta 2000 :D kot kaže že prj :P mitofreak evo enga zate za na Linux (sej maš vrjetn 1024x786 ane) :naughty: tak mal KDE look :D simpl & sexy :D not too shabby :)
vRider Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 Heh... jst pa delam seminarsko nalogo za podjetništvo...mormo podrobno opisat eno veliko in znano podjetje. Jst delam seminarsko o Ducatiju :lol: ...zdele brskam po njihovih bilancah...lani so mel 320.687.920EUR prihodka (al pa dobička...ne vem) :blink:
Schmid87 Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 čudn ta v javnosti povejo kolk majo dobička.. velik firm to ne dela :) ampak pravjo da so pršli s pozitivno številko mimo. :)
vRider Objavljeno November 27, 2007 Objavljeno November 27, 2007 Ja, sej sm se tut jst začudu... pa od lani na letos se jim je prodaja povečala skor za eno tretjino...
Roky Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Matex,Oražem,Čamac,NejcZ...a ste vsi že celotn torrent dol potegnil?Če ste vam bom dons še Faster uploadov :)
JMatic Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 mitofreak evo enga zate za na Linux (sej maš vrjetn 1024x786 ane) :naughty: tak mal KDE look :D simpl & sexy :D not too shabby :) not to good either hint: google / linux babes :)
Gixxer Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Heh... jst pa delam seminarsko nalogo za podjetništvo...mormo podrobno opisat eno veliko in znano podjetje. Jst delam seminarsko o Ducatiju :lol: ...zdele brskam po njihovih bilancah...lani so mel 320.687.920EUR prihodka (al pa dobička...ne vem) :blink: To pa ne verjamem...to je prakticno nemogoce...ce izdelajo nekje 30 000 motociklov vsako leto, pa tud ce pristejemo vsa sponzorstva, nagrade, tekmovanja (moto GP, SBK...), je to prakticno nemogoce! Par let nazaj so celo bli na robu stecaja (al je bla kira druga firma italjanskih motociklov to?) itd., zdaj pa taksen dobicek. Mislim da take firme nikoli ne poslujejo z nevem kaksnimi ogromnimi dobicki, ker ni masovne prodaje...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se