Schmid87 Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 not to good either hint: google / linux babes :) yap, ampak "it's not too shabby for slovenian girl with motosvet t-shirt" :D
_LuX_ Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Heh... jst pa delam seminarsko nalogo za podjetništvo...mormo podrobno opisat eno veliko in znano podjetje. Jst delam seminarsko o Ducatiju :lol: ...zdele brskam po njihovih bilancah...lani so mel 320.687.920EUR prihodka (al pa dobička...ne vem) :blink: matr jest morm tud seminarsko nardit za podjetništvo
Čamac Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Matex,Oražem,Čamac,NejcZ...a ste vsi že celotn torrent dol potegnil?Če ste vam bom dons še Faster uploadov :) smo že potegnili, daj te še faster prosim pošlji torrent
_Fingi_ Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 matr jest morm tud seminarsko nardit za podjetništvo Sej zih poznaš kkšno bejbo iz ekonomske, tm usak let delajo ene 5 takih nalog :whistle: znajd se tko k jest
Noiser69 Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 (popravljeno) nemški majstri ... ja bi bil kdo tolk pa bi mi neka prevedo? do 10h zvečer bi rabo ... ker enostavno nimam cajta da bi se loto, pa še nem mi ne gre glih tak ko ang :) no torej .... tu je text Hipoteza: ali domneva je predlog raziskovalca za razumevanje pojavov in procesov. Je predlog o obstoju, lastnostih ali določeni vrsti povezanosti med pojavi in procesi. Ni vlko pač ... če se komu da ... tnx :winkiss: Popravljeno November 28, 2007. Popravil AbNormaln
_LuX_ Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Sej zih poznaš kkšno bejbo iz ekonomske, tm usak let delajo ene 5 takih nalog :whistle: znajd se tko k jest kwa nis prej povedov :D
_N3jC_ Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Matex,Oražem,Čamac,NejcZ...a ste vsi že celotn torrent dol potegnil?Če ste vam bom dons še Faster uploadov :) že ja pol k boš lohk kr pošl še faster :)
NejcZ Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Ja, sm prčakval da bo bol uploadal pa niste hotl :whistle: Jah bi še to js tud prosu.. :wub:
Roky Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 smo že potegnili, daj te še faster prosim pošlji torrent že ja pol k boš lohk kr pošl še faster :) Ja, sm prčakval da bo bol uploadal pa niste hotl :whistle: Jah bi še to js tud prosu.. :wub: No kul :OK: upam, da vm je ušeč.Ob 20h pridem na msn pa vm še Faster pošljem :)
Schmid87 Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 ali lahko še men pošleš link za Faster :D men se zdi, da tega še nisem gledou :D imaš en sex v dobrem poj :whistle: :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 (popravljeno) ali lahko še men pošleš link za Faster :D men se zdi, da tega še nisem gledou :D imaš en sex v dobrem poj :whistle: :whistle: :whistle: Hehe ni problema,dobiš,sej maš tud ti čez noč skoz pržgan komp tko, da boš jutr vrjetn že gledov :) Hehe :naughty: Mi je pa Faster boljši od DTKja Popravljeno November 28, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 res da je iz leta 2003, ampak ga bom usen pogledou ^_^ yap, mam skos pržgan.. tko da ni panike :D
Roky Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 (popravljeno) res da je iz leta 2003, ampak ga bom usen pogledou ^_^ yap, mam skos pržgan.. tko da ni panike :D Jp,Rossi je še pr Repsolu :) Dobiš ob osmih torrent,sejov bom pa spet od 0.00h naprej :) Popravljeno November 28, 2007. Popravil Roky
NejcZ Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Prej pa ludeke šicaš prek neta.. ah ja :D Js pa že sladko spim :whistle:
Noiser69 Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 nemški majstri ... ja bi bil kdo tolk pa bi mi neka prevedo? do 10h zvečer bi rabo ... ker enostavno nimam cajta da bi se loto, pa še nem mi ne gre glih tak ko ang :) no torej .... tu je text Hipoteza: ali domneva je predlog raziskovalca za razumevanje pojavov in procesov. Je predlog o obstoju, lastnostih ali določeni vrsti povezanosti med pojavi in procesi. Ni vlko pač ... če se komu da ... tnx :winkiss: rabim rabim :)
Roky Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 (popravljeno) Prej pa ludeke šicaš prek neta.. ah ja :D Js pa že sladko spim :whistle: Counter-Strike je zakon,za krajšat te mrzle večere :D Popravljeno November 28, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 js sm pa zdj mal spet igrou MotoGP 07.. ampak se mi jo ne da več.. enostavno sm predobr :D
GrCaR Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 no drugo leto se bomo pa vrjetno vec krat videvali v Ljubljani, saj kaze na to, da bom tam studiral... Tak da pijancevanje bo :D ooo kr bodoči žabar al kaj :OK: majke mi da ce bom mel stanovanje, ki bo melo garazo (al pa ce foter poznna koga ki jo ma), da gre motor poleg... mogoče bi se dal kej zment, pa maš motor čez sezono pr men v garaži, pa pridš po njega kadarkol pa kadarkol loh prpelš. sam se bom mogu še s fotrom neki zment, drugač pa pomoje da nebi blo problema, če bi slučajn hotu ;)
Schmid87 Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Gixxer, maš pa tut prazno garažo pr men če hočš :D hehe.. ampak toj mal delč pumoje..
Gixxer Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 hvala za ponudbe, saj se bomo zmenli vse...zgleda, da je ze 99% da pridem tja, tak da...here i come :D ce ne drugega, bojo skupne furce padale :)
Urban K. Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1748391 :evilgrin: Je ''samo'' 35.000€.
Gixxer Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Sem ze jaz prej gledal... Ampak zdaj pa realno gledano...to pa kupi res samo nekdo, ki je pun dnarja in neve kam z njim...noben mi nebo reko da je 3x boljsi motor kot pa en japonc. Pa ne mi s5 zacet, ja pa ti motorji majo duso itd. Tud meni je ful vsec, ampak tud ce bi mel toliko dnarja, ga nebi kupo, res ne! Kar je prevec, je pa prevec...
Urban K. Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 Sem ze jaz prej gledal... Ampak zdaj pa realno gledano...to pa kupi res samo nekdo, ki je pun dnarja in neve kam z njim...noben mi nebo reko da je 3x boljsi motor kot pa en japonc. Pa ne mi s5 zacet, ja pa ti motorji majo duso itd. Tud meni je ful vsec, ampak tud ce bi mel toliko dnarja, ga nebi kupo, res ne! Kar je prevec, je pa prevec... To je res, da je predrag, pa ponavadi tisti k kupjo tak motor ga majo bl za gledat al se pa vozjo čist po jajcih, so pa tud izjeme. Serijska Ninja 10ka je 3x cenejša pa je ravno tok dobra (če ne še boljša), če daš pa še kšne mal bolše Brembo bremze, pa Ohlins vzmetenje, maš pa 100% bolši motor, za manj denarja. Sam Ducati je Ducati.
tinnybar Objavljeno November 28, 2007 Objavljeno November 28, 2007 AbNormaln tle mas prevod... Hipoteza: ali domneva je predlog raziskovalca za razumevanje pojavov in procesov. Je predlog o obstoju, lastnostih ali določeni vrsti povezanosti med pojavi in procesi. Die Hypothese oder die Voraussetzung ist ein Vorschlag eines Forschers für das Verständnis der Erscheinungen und Prozeße . Es ist ein Vorschlag über die Existenz, die Eigenschaften oder über die bestimmte Art des Zusammenhangs unter Erscheinungen und Prozeßen.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se