Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

lj jih.. deutsche maderfakeren :D ja ja, zehr gut ^_^

Objavljeno

Hmm ja, nemščina mi je pa od nekdaj bla najbl glup je zik sploh. Uču sm se 3 leta še v OŠ, pa ne znam ama ništa :unsure: Ka pa vem, karkol drugga, sam nemščine ne :krneki:

Objavljeno
Hmm ja, nemščina mi je pa od nekdaj bla najbl glup je zik sploh. Uču sm se 3 leta še v OŠ, pa ne znam ama ništa :unsure: Ka pa vem, karkol drugga, sam nemščine ne :krneki:

sva na istem, nemščino mam 3leta pa nimam pojma :D

Objavljeno

js bi se pa rd od tujih nauču še mal bolš Nemšk, pa Špansk ^_^ i love foreign laguages :D čeprou še anglešk neznam več dobr.. :D res sm tošo..

Objavljeno

Js pa (nameravam) znat vsaj 2 tuja jezika. Ang je tak tamal problem, sam enga si še morm zbrat :P Špansk bo najverjetneje ;)

Objavljeno
AbNormaln tle mas prevod...

Hipoteza: ali domneva je predlog raziskovalca za razumevanje pojavov in procesov. Je predlog o obstoju, lastnostih ali določeni vrsti povezanosti med pojavi in procesi.

Die Hypothese oder die Voraussetzung ist ein Vorschlag eines Forschers für das Verständnis der Erscheinungen und Prozeße . Es ist ein Vorschlag über die Existenz, die Eigenschaften oder über die bestimmte Art des Zusammenhangs unter Erscheinungen und Prozeßen.

Hvala ti! Dobiš za pijačo! :winkiss:

Objavljeno
js bi se pa rd od tujih nauču še mal bolš Nemšk, pa Špansk ^_^ i love foreign laguages :D čeprou še anglešk neznam več dobr.. :D res sm tošo..

Js pa (nameravam) znat vsaj 2 tuja jezika. Ang je tak tamal problem, sam enga si še morm zbrat :P Špansk bo najverjetneje ;)

jaz mam španščino v šoli pa se nekaj malega učim, matex pa jo zares obvlada

Objavljeno

Hahaha...kera poledica je v LJ, sm ravno domov pršu. En model s cliotom je pred mano na Tomačevem rondoju naredu 360 stopinjski obrat :lol:

Objavljeno

Če je pa latino lover :naughty: :lol1:

Objavljeno

:naughty: no me digas..... :winkiss:

Objavljeno
PETARDO MAM V RITI
Objavljeno
joj ne tako govorit, njegova rska se vrti na 13k obratov :rolleyes: a veš koliko je to? :naughty:

hehe boš pol povedu čez kkšn let pa pov k bo spet :eek: :eek:

Objavljeno

matex je itak poliglot :D

matex, te quiero mucho :D :rolleyes:

Objavljeno

A ste zdej vsi še Faster dobil?Fifty ti pomoje si ga ane?Samo 2 sta bla ponoč povezana kokr sm vidu.Kdor bo dons ponoč še dol vleku nej tle pove, da bom pržgau :)

Objavljeno

Bom js pustu da uploada, sm dobu ;) Tk da če bo še kdo hotu ;)

Objavljeno
Bom js pustu da uploada, sm dobu ;) Tk da če bo še kdo hotu ;)

A še ne greš v šolo :P

Čokolešnik še pojem, pol pa ....... šola :trance_33_sleep:

:P

Objavljeno

Bi že mogu it ja.. pojem še :whistle:

Objavljeno
A ste zdej vsi še Faster dobil?Fifty ti pomoje si ga ane?Samo 2 sta bla ponoč povezana kokr sm vidu.Kdor bo dons ponoč še dol vleku nej tle pove, da bom pržgau :)

že mam

Objavljeno

na avtonetu se že prodaja duče 848, cena 14k€ :OK: , nov seveda

Objavljeno

www.avto_net/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=1749924

men je pa tale zanimiva, a je to mišlen nekak tko k pa muvistar? :unsure:

Objavljeno
www.avto_net/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=1749924

men je pa tale zanimiva, a je to mišlen nekak tko k pa muvistar? :unsure:

Jp, tole je 2008,vse kar je novga pr temu letniku je samo ta Hannspree replica :unsure: ampak zgleda precej lepa :OK:

Nevem zakva Konice Minolte ne nardijo replike,mi je ful lepa :)

Objavljeno

Ja to sm mislu, a je tud kkšna replica mišlen tkok muvistar, al je to sam tko neki :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)
Ja to sm mislu, a je tud kkšna replica mišlen tkok muvistar, al je to sam tko neki :rolleyes:

To je "originalna" replika :) mislm bo se prodajala tko k Muvistar,repsol,... :) To je poslikava Ten Kate ekipe

Popravljeno . Popravil Roky

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!