Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Sej je zdej drug pass tko da ne bo noben več pisu z mojga accounta razn mene

Objavljeno
čak a prov homologacijo za 25 kW že dobiš a sam papirje od blokade??

dobim paperje ki jih nesem na lPP in pol pač nardim homologacijo :)

Objavljeno

Kaj ve mogoče kdo približno ceno akrapoviča za yamaho xt125r? če kdo kaj ve naj plis napiše

Objavljeno
Kaj ve mogoče kdo približno ceno akrapoviča za yamaho xt125r? če kdo kaj ve naj plis napiše

300€

Objavljeno

si 100% da tolko? kak dugo pa je treba čakat? po naročilu je ne?

Objavljeno
si 100% da tolko? kak dugo pa je treba čakat? po naročilu je ne?

A se sam neznaš nič pozanimat?Poklič prodajalca Akrapovičev pa prašej :closedeyes:

Objavljeno

če pa sem bil na njihovi strani pa nisem našo koga ki v sloveniji prodaja akrapoviče

Objavljeno

na www.akrapovic.si sem šel pa ni nobenega v slo samo na hrvaški pa avstriji tam so pol pa še dlje ne

Objavljeno
dobim paperje ki jih nesem na lPP in pol pač nardim homologacijo :)

ja kr takoj ne boš dubu...boš mogu papirje tja poslat, pol boš pa čaku da ti nazaj pošlejo kdaj maš pregled .) to boš pa čaku od 14 dni do 3 tedne...

Objavljeno

wiju wiju, geri murnček že lahko piše :D

Objavljeno
ja kr takoj ne boš dubu...boš mogu papirje tja poslat, pol boš pa čaku da ti nazaj pošlejo kdaj maš pregled .) to boš pa čaku od 14 dni do 3 tedne...

jaz sem za pregled cakal do 29.10 do 14.11......papirje sem pa dobil ta teden po posti :D...tak da bo honda spet kmalu dobila nekaj novega :D

Objavljeno

bejžno bejž a res al kaj... jst sm pa mislu da se tja prpelm pa me bodo usi čakal pa za 5min. da sm konc :)

Objavljeno
bejžno bejž a res al kaj... jst sm pa mislu da se tja prpelm pa me bodo usi čakal pa za 5min. da sm konc :)

hehe ne sam zato sm reku k si tko napisu k da boš že v soboto komplet use zrihtu :)

Objavljeno

mad driver a ti še EWB rabš?Jutr ti ga lahko priskrbim, pa ti nardim torrent pa potegneš od mene :)

Objavljeno
mad driver a ti še EWB rabš?Jutr ti ga lahko priskrbim, pa ti nardim torrent pa potegneš od mene :)

ja rabm ja :)

Objavljeno
o daj potegni mi ga malo haha.......Roky a maš še kej pametnega za povlečt?

Lulčka....sej si reku pametnga haha :P Povej kaj rabiš, mam vse živo,dost filmov tud :)

ja rabm ja :)

Dobiš jutr :winkiss:

Objavljeno

suckers :D

post-5337-1196445222_thumb.jpg

Objavljeno

danes je dobila honda se tablco :D.....zadni cifri sta 46 :D ...tak da bo zdaj slo malo bol :P

Objavljeno
danes je dobila honda se tablco :D.....zadni cifri sta 46 :D ...tak da bo zdaj slo malo bol :P

če maš Michelinke gor, jih kr zamenej :P hehe

Objavljeno

matex---kak plutonij napreduje??- si dobo kake info...mi msn ne dela, pa moj account je tudi trenutno onesposobljen, tak da mi kar tu na riskotov pm pošli...on je nenevaren če ve kaj več hehe...

saj veš kdo .)

Objavljeno

kaj gorenci, zdaj igra se v podmežakli, nebo rdeče gori, jesenice za hokej živi!!

Objavljeno
kaj gorenci, zdaj igra se v podmežakli, nebo rdeče gori, jesenice za hokej živi!!

čez slabih 5min začnemo gorenci igrt s Salzburgam :D

Objavljeno
matex---kak plutonij napreduje??- si dobo kake info...mi msn ne dela, pa moj account je tudi trenutno onesposobljen, tak da mi kar tu na riskotov pm pošli...on je nenevaren če ve kaj več hehe...

saj veš kdo .)

že poslano :yes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!