Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
aja aja :D no poj pa ql.. zdj bo poj spet 5ka pravš? :D

uživejta :OK: pa pozdrauta metulčico če bo še tm.. ampak dvomim da bo :)

Upam... :D bom drug tedn povedov hehe :)

Objavljeno

Brez Besed

KLIK

:trance_33_sleep:

(pa poglejte do konca)

Objavljeno

Je že dolgo na netu.. je pa res grozno :eek:

Objavljeno

:eek: :eek: oo fak...kva bi takmu naredu...sam pred zid pa metk u glavo :headbang: boge živali :cry:

Objavljeno

pa pizda no, če ž morjo, naj jo prej vsaj ubije, ne pa da jo živo sleče, pa še pol žval brz kože tam miga :(

Objavljeno (popravljeno)

:angry: Jst bi te kretene k to počnejo iz kože dal, pol bi jih pa obesu na klin pa sol bi na njih posul...me zanima kok bi jim blo fajn! :BUA:

Budale ene...

Popravljeno . Popravil vRider
Objavljeno

hahahhahaha :))))))) :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

za ljubitelje movistark... praktično nov motor za 7.000 € (dokaj poceni, če pomislimo da se za 6.000€ prodajajo 2004 letniki, ki so še en model nazaj z 20.000km in za 6.500€ letniki 2005 z 15.000€ km - enak model kot ta movistar)

soft click, please

Objavljeno
za ljubitelje movistark... praktično nov motor za 7.000 € (dokaj poceni, če pomislimo da se za 6.000€ prodajajo 2004 letniki, ki so še en model nazaj z 20.000km in za 6.500€ letniki 2005 z 15.000€ km - enak model kot ta movistar)

soft click, please

tale se pa res splača :D pa res ohranjena :photo:

Objavljeno
Brez Besed

KLIK

:trance_33_sleep:

(pa poglejte do konca)

tut js vidu tole že lep cajta nazaj.. kruto

Objavljeno

že poklical in se pozanimal.....nekaj mi je zasmrdelo po sumljivi ceni.....vsaj za en kos plastike sm ga ožel :)

Objavljeno (popravljeno)

KUPI KDO KOMPLET -> BRIDGESTONE BT-014 RACE za samo 130 €, samo 1900km KOT NOVE .....vožene zelo turistično

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno
KUPI KDO KOMPLET -> BRIDGESTONE BT-014 RACE za samo 130 €, samo 1900km KOT NOVE .....vožene zelo turistično

zelo turistično? :D

Objavljeno
zelo turistično? :D

Da.....guma je odlična v vseh razmerah.....potencialni kupci me dodajte na MSN.

Objavljeno

po celodnevnem sravfanju in zajebanciji je rezutlat tu :D....honda spet diha s polno mocjo in glasnostjo :D....pa 198 tud se gre :P

Objavljeno
po celodnevnem sravfanju in zajebanciji je rezutlat tu :D....honda spet diha s polno mocjo in glasnostjo :D....pa 198 tud se gre :P

:worship: THE POWER OF DREAMS :worship:

Objavljeno (popravljeno)

hihi dans dobu paperje za na lpp za homologacijo...

keri so to smehi ... zravn dobiš use paperje, use opisan in slikovno označen (načrti) kak blokada zgleda in use... da jo ja lahko doma ven pobereš :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno (popravljeno)

majstori dejte mi kako idejo za nov hotmail... rad bi pač nov mail za msn naredu, k mam čist preveč nepotrebnega folka gor, pa še msn se ne usklajuje več

:)

aja pa naj ne bo nč veze z motorji :P

če bo kaki pameten predlog in če ga bom ponucu dobi predlagatelj za avtorske pravice eno rundo :beer1: :naughty:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Sam ta nova stran od akrapovica pa mi gre tak na zivce...nic nimajo vec gor! Pa ne mi zaj rect ker se izpopolnjujejo. V cem je pol finta da majo internetno stran, ce si pa niti ne mores pogleat na njej nic o svojem motorju. Rajsi bi pustli staro, pa ko bi bla nova cist gotova, bi zamenjali... :headbang:

Objavljeno
majstori dejte mi kako idejo za nov hotmail... rad bi pač nov mail za msn naredu, k mam čist preveč nepotrebnega folka gor, pa še msn se ne usklajuje več

:)

aja pa naj ne bo nč veze z motorji :P

če bo kaki pameten predlog in če ga bom ponucu dobi predlagatelj za avtorske pravice eno rundo :beer1: :naughty:

jern3j@hotmail.com

j3rnej@hotmail.com

j3rn3j@hotmail.com

sm šu pogledat v MSN kašnga maš zdele.. in je res mal čudn ja :D

Objavljeno
že poklical in se pozanimal.....nekaj mi je zasmrdelo po sumljivi ceni.....vsaj za en kos plastike sm ga ožel :)

???

Objavljeno
jern3j@hotmail.com

j3rnej@hotmail.com

j3rn3j@hotmail.com

sm šu pogledat v MSN kašnga maš zdele.. in je res mal čudn ja :D

lepo ampak tk mal premal vživeto... malo bolj zanimivo bi moglo bit... je pa zelo dobr začetk :D

Objavljeno

tega tvojga posta tud jst pol kurca ne zastopm... :blink: :blink: :blink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!