Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
nop, nism še dobu :D

in kje je ta 19ka :P dj odšraufi odbijač :D hehe

jah sam ga res nam šou šraufat.. drgač nahaja se pa u črnučah:)

če te zanima točna lokacija pm me: :evilgrin: :evilgrin: )

Objavljeno
tega tvojga posta tud jst pol kurca ne zastopm... :blink: :blink: :blink:

pumoje nismo dost pametni.. :D

vrjetn se je mal pogajov z njim.. in je matexu ratal še mal ceno zbit.. glih ene tok da lohk dobi še eno plastiko.. ali pač? :D

Objavljeno

Zlo pametno je tole na internetu pisat ja :)

Objavljeno

zakaj pa ne :D če so druge stvari dol pobrane.. zakva pa neb še odbijač poj zginu :P

Objavljeno (popravljeno)
zakaj pa ne :D če so druge stvari dol pobrane.. zakva pa neb še odbijač poj zginu :P

Poj bo pa res neki zgnil pa bo en spotoma tole prebrav bo pa direkt on kriv :) poznam podobn primer :) sam, da se ni glih šraufal :D

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

hehe jes dvomm da ma avto kkšnga lastnika... :whistle:

je brez gum že + use šipe so razbite... al se lah pa usaj z lastnikom če obstaja..?? zmer za kkšn solidn deal..? :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno

k bom mal bol zdrou.. te bom še mal bl povprašou.. drgač pa, kašne barve avto? :D :whistle: da vidm če bom mogu barvo nabavt :P

Objavljeno (popravljeno)
Poj bo pa res neki zgnil pa bo en spotoma tole prebrav bo pa direkt on kriv :) poznam podobn primer :) sam, da se ni glih šraufal :D

bolj za šalo kot zares :evilgrin: :evilgrin:

rdeč drugač...

Popravljeno . Popravil Gizmo_
Objavljeno
hehe jes dvomm da ma avto kkšnga lastnika... :whistle:

je brez gum že + use šipe so razbite... al se lah pa usaj z lastnikom če obstaja..?? zmer za kkšn solidn deal..? :unsure: :unsure: :unsure:

Aja to je drugo :) Ampak še useen takih stvari jest nikol ne pišem niti po msnju :)

Objavljeno
bolj za šalo kot zares :evilgrin: :evilgrin:

rdeč drugač...

morm zutri prašat fotra, če pozna kšnga k bi šu spizdit odbijač za 20€ :D pa ga da men :P ti pišem na PM zdele :whistle:

Objavljeno
Aja to je drugo :) Ampak še useen takih stvari jest nikol ne pišem niti po msnju :)

ti to ful preveč resno uzameš... itq nebomo šli kr dol šraufat med bloki kjer je skos folk...

to je na stil k bi ti reku če pošeno naumo zaslužl bomo pa dilal... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

(še enkrat če sm koga z to objavo prizadel se mu iskreno opravičujem)....

Objavljeno
ti to ful preveč resno uzameš... itq nebomo šli kr dol šraufat med bloki kjer je skos folk...

to je na stil k bi ti reku če pošeno naumo zaslužl bomo pa dilal... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Ne sej mene boli k*** drgač, sam nočm, da mate zarad takih mejhnih stvari probleme.Mojga sošolca so prek msn logov dobil, da je dilov :) Nism nč svojih osebnih stališč izražov tko, da nč ne jemlem resno hehe :)

Objavljeno

mene niso nkol dobil nč.. pa sm se pred iskro dru če kdo kj kup :D hah.. še na ircu sm tut pisou to na kanalu :D pa se je dobil par strank :whistle:

dost o tem :D in drgač.. kuko ste kj.. a kdo kj ve kdaj bo sneg? :D

Objavljeno

zgleda da noben ne ve kdaj bo sneg :D

Objavljeno
zgleda da noben ne ve kdaj bo sneg :D

Če vremenarji ne,poj bomo tud mi mal bl težk :D

Objavljeno

vremenarji itak ne vejo nč.. :D sj tko mal.. na uč ane.. po občutku poveš kašn bo vreme :D

Objavljeno

kaj pa tota dečki. grem jaz danes mofo malo zakurblat po dolgem časi. pa eh tak lepo brenči akrapo pa se še grem zapelat malo z njo 1-2km. evo se lepo zapeljem še brez čelade sem se počasi šau pelat. in mi ko se vračam enih 500-600 metrov pred domom motor ztrukira in crkne. jaz gledam kaj je narobe pol pogledam tank in vidim da sem na rezervi odprem tank suša. ker nisem mogo pol do doma domu tišat. pa še vsi avti ki so se mimo pelali so mi trobli grr.

Objavljeno
kaj pa tota dečki. grem jaz danes mofo malo zakurblat po dolgem časi. pa eh tak lepo brenči akrapo pa se še grem zapelat malo z njo 1-2km. evo se lepo zapeljem še brez čelade sem se počasi šau pelat. in mi ko se vračam enih 500-600 metrov pred domom motor ztrukira in crkne. jaz gledam kaj je narobe pol pogledam tank in vidim da sem na rezervi odprem tank suša. ker nisem mogo pol do doma domu tišat. pa še vsi avti ki so se mimo pelali so mi trobli grr.

Kruta :whistle: !

Objavljeno (popravljeno)

lepo napolnite te plehnate tanke do vrha čez zimo, da vam ne bo rjavelo

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
lepo napolnite te plehnate tanke do vrha čez zimo, da vam ne bo rjavelo

eni se skos vozmo... ne bo nč rjavelo :whistle: ker se skos polne pa prazne :whistle:

Objavljeno

Ej ja kko pa da tkrt k je motor nov pa je notr glih za 50m bencina in stoji v trgovini...a tkrt pa nč ne rjavi al kko??

Objavljeno (popravljeno)
Ej ja kko pa da tkrt k je motor nov pa je notr glih za 50m bencina in stoji v trgovini...a tkrt pa nč ne rjavi al kko??

ko je motor čisto nov ni noter čisto nič bencina tak da nima kaj rjavet ;) predno je prodan ga nalijejo, drugače pa tudi v trgovinah je vedno 20 stopinj

drugače pa nasplošno to ne začne rjavet tak hitro, ampak pač preventiva je vseeno boljša kot kurativa

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Ker jst zdele nimam glih čist polnga pa upam da res ne bo začel rjavet hehe :whistle:

Objavljeno
Ker jst zdele nimam glih čist polnga pa upam da res ne bo začel rjavet hehe :whistle:

eh ne bo, lahko pa vseeno do vrha naliješ

Objavljeno

Mah sej bi že zdavni mogu, sam nikol se ne spravm na črpalko po bencin, sam sej zdj je pa počas že cajt :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!