Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

jst pa skor ne verjamm da lohk začne rjavet

prvič je tank neprodušno zaprt in kolkor vem more pridt do oksidacije da nastane rja... spet drugič... a mislte da niso deli iz takih materialov oz. prevlečeni z materiali ki ne rjavijo?? mislm zelo debilno bi bilo od njih da nebi tanka navznoter še 2x bolj zaščitili :)

Objavljeno

tut js sm tazga mnenja da ne more kr zarjavet :) tok cheap vrjetn ni :D

sj v frčiju tut ni nč zarjavel nkol notr, al pa v APN 4 pa ma velk pa železn kestl :)

Objavljeno
jst pa skor ne verjamm da lohk začne rjavet

prvič je tank neprodušno zaprt in kolkor vem more pridt do oksidacije da nastane rja... spet drugič... a mislte da niso deli iz takih materialov oz. prevlečeni z materiali ki ne rjavijo?? mislm zelo debilno bi bilo od njih da nebi tanka navznoter še 2x bolj zaščitili :)

ej od kdaj je tank neprodušen. pol bi ti ga poleti razneslo ko je na sonci in bencin spreminja volumen. tank ima nekje spelano za zrak da diha.

Objavljeno

V cagivi recimo je tank zarjavel :whistle:

Objavljeno

kupte tomosa :D

Objavljeno
ej od kdaj je tank neprodušen. pol bi ti ga poleti razneslo ko je na sonci in bencin spreminja volumen. tank ima nekje spelano za zrak da diha.

n o ja ubistvu maš prov ja

Orazm a tvoja suza ma kovinski tank?

ja ker motor ga pa nima?

V cagivi recimo je tank zarjavel :whistle:

tam je res use možno ja :)

Objavljeno

Normalno da ma hehe :) Ne more bit nepredušn. Kupte kej drugga, k ma plastičn tank, ala supermoto, pa nč ne rjavi :P

Objavljeno (popravljeno)
aprilia ni mela.....

hehe glih zato sm napisu

aprilia NIMA plastičnga tanka... tud jst sm mislu da je plastičen, vendar sm enkrat pogruntu da je pod tisto plastiko še ena posoda ki pa je kovinska :D... tak da so fajn cako naredil... tank je kovinski okol je pa plastika :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno (popravljeno)
hehe glih zato sm napisu

aprilia NIMA plastičnga tanka... tud jst sm mislu da je plastičen, vendar sm enkrat pogruntu da je pod tisto plastiko še ena posoda ki pa je kovinska :D... tak da so fajn cako naredil... tank je kovinski okol je pa plastika :)

hmmmm zanimivo..... :blush:

jz sm pa ze mislu, da imajo kakšni plastične posode.....

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno

idealno bi blo da bi bila okoli kovina in znotraj plastika...........kovina zaradi tank torbe(magnetne) in plastika da ne rjavi

sem vedel da se mi ni samo zdelo da je bila fizika lahka :kva2: 87,5% :010

Objavljeno
hmmmm zanimivo..... :blush:

jz sm pa ze mislu, da imajo kakšni plastične posode.....

moja tastara rs-ka je mela plastičnga

Objavljeno
moja tastara rs-ka je mela plastičnga

tut znotraj?

sam dobr, tvoje je pumoje spadal pod moped? :hmm: sj si meu 50ccm ane?

Objavljeno
idealno bi blo da bi bila okoli kovina in znotraj plastika...........kovina zaradi tank torbe(magnetne) in plastika da ne rjavi

sem vedel da se mi ni samo zdelo da je bila fizika lahka :kva2: 87,5% :010

a si na univerzitetnem delu?

Objavljeno

bil sem na začetku na UNI ja pa sem potem šel na VSŠ ko sem zvedel da za zaposlitev je čisto vseeno ali imaš tisti UNI spredaj ali ne (pa še 1 leto manj traja študij), edino pri plači se ti malo pozna, tako da sem na VSŠ zdaj, so pa bile zelo podobne naloge, mi je povedal kolega ki je na UNI

Objavljeno
bil sem na začetku na UNI ja pa sem potem šel na VSŠ ko sem zvedel da za zaposlitev je čisto vseeno ali imaš tisti UNI spredaj ali ne (pa še 1 leto manj traja študij), edino pri plači se ti malo pozna, tako da sem na VSŠ zdaj, so pa bile zelo podobne naloge, mi je povedal kolega ki je na UNI

Strojna VSŠ

Objavljeno

ma kdo kaki dlancnik z GPSom za prodat :D

Objavljeno

Btw, kestl ne sme bit neprodušno zaprt tud zarad tega ker pol sploh bencin nebi vn teku...

sori za mal pozn post, sam nism si mogu pomagat :whistle:

Objavljeno
Strojna VSŠ

ne strojna, elektro

Objavljeno

ker letnik pa si ?

Objavljeno
ne strojna, elektro

elektro potem ..... mi lahko pokažeš test, ker me res zanima :)

Objavljeno

poznas ksnga Miha Podlinik ?

Objavljeno

evo ga: ampak to je taka različica ko samo čez skener spustijo da so zelo hitro rezultati zunaj, tako da na ta list smo samo barvali pravilne odgovore, onega s potekom nalog pa smo oddali zraven

post-9362-1196604751_thumb.png

poznas ksnga Miha Podlinik ?

ne, zakaj

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!