Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

zato ker je tut 1. letnik FEvsš, pa moj sosolc je biu v gimnaziji

Objavljeno
evo ga: ampak to je taka različica ko samo čez skener spustijo da so zelo hitro rezultati zunaj, tako da na ta list smo samo barvali pravilne odgovore, onega s potekom nalog pa smo oddali zraven

post-9362-1196604751_thumb.png

ne, zakaj

hvala.....mi imamo malce drugače teste .....vseeno hvala :)

Objavljeno

Prfoks ne boš mogu bit z visoko. :P

Objavljeno
Btw, kestl ne sme bit neprodušno zaprt tud zarad tega ker pol sploh bencin nebi vn teku...

sori za mal pozn post, sam nism si mogu pomagat :whistle:

sam neki pa tle men ni jasn, kje ma pa APN6 to lukno ker na mojmu je ni blo?

Objavljeno

Na pokrovčku je majhna luknjica.

Objavljeno
tut znotraj?

sam dobr, tvoje je pumoje spadal pod moped? :hmm: sj si meu 50ccm ane?

ja tudi notr je mela plastičnga bla je pa 50ccm ja

Objavljeno
Na pokrovčku je majhna luknjica.

:hmm: na mojmu alpinotu je ni blo, razn če je bla kje pri strani, to morm prov prevert pr frendu

Objavljeno
Prfoks ne boš mogu bit z visoko. :P

:kva2: :lol1: :worship:

Objavljeno
hmmmm zanimivo..... :blush:

jz sm pa ze mislu, da imajo kakšni plastične posode.....

sej možno jih majo...

tud tvoj fric je biu skor sigurno kovinski...

sam je tak težko pogruntat... vidi se tam ko se tank odšravfa, ker je umes lukna ...in vidš da sta 2 ločena materiala

Objavljeno
sej možno jih majo...

tud tvoj fric je biu skor sigurno kovinski...

sam je tak težko pogruntat... vidi se tam ko se tank odšravfa, ker je umes lukna ...in vidš da sta 2 ločena materiala

2 plasti plastike sta,.. usaj pr mojmu :unsure: :unsure:, k je pa čisto enak k od rske...stare valda..

ker ko sm ga dau js 1x dol, smo jih dal narazn pa sta 2 plastična... spodn je črn zgorn pa pač barva motorja :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
idealno bi blo da bi bila okoli kovina in znotraj plastika...........kovina zaradi tank torbe(magnetne) in plastika da ne rjavi

bi bilo ja :D

sam problem je ker je pomojem bencin preveč močan za plastiko... in bi jo kmal razžrl

Objavljeno
2 plasti plastike sta,.. usaj pr mojmu :unsure: :unsure:, k je pa čisto enak k od rske...stare valda..

ker ko sm ga dau js 1x dol, smo jih dal narazn pa sta 2 plastična... spodn je črn zgorn pa pač barva motorja :evilgrin: :evilgrin:

ja sam notr pa ne vem če ni kovinski tank... okol in okol je pa plastika...

Objavljeno

sam problem je ker je pomojem bencin preveč močan za plastiko... in bi jo kmal razžrl

sploh ne. Moja Cagiva je mela plastičn tank. Pa tud pr supermotih ne vrjamem da majo kovinske tanke ;) ;)

Objavljeno
sploh ne. Moja Cagiva je mela plastičn tank. Pa tud pr supermotih ne vrjamem da majo kovinske tanke ;) ;)

ja od zunaj... a notr si tud pogledu :D

Objavljeno (popravljeno)

zakaj bi biu pa premočn, pr apn-ih so bli plastični tanki pa je blo use uredu, pr moji tastari rs-ki je biu tko narjen kokr je reku Gizmo, in tisto je bla sigurno plastika se je tudi od oznotr vidlo da je plastika

Popravljeno . Popravil Fric
Objavljeno

Jernej, ka pa čeblaš :) Supermoto recimo, pa tudi drugi, imajo vsi plastiične tanke. Tudi od znotraj :winkiss:

Objavljeno
ja od zunaj... a notr si tud pogledu :D

Hm, glede na to kokrat je bla Cagiva totalno raztavlena pa nazaj sestavlena, in zmeri sm mogu tank jemt dol, ja, sm velikrat not pogledou kašn je ;) in ja, ena sama plastika use skp. Brez skrbi, bencin ne razžre kr tko. Je pa res, da pa grejo skoz to plastiko bencinski hlapi. Zato kukr vem, so nalepke pr cross-ih, preluknane, čene bi se napihnile.

Objavljeno

saj pa oni 10l kanistercki ko gres na pumpo po bencin za kosilnico pa to, so tud plasticni...

Objavljeno (popravljeno)

mi tudi...je precej na višjem nivoju kot tale na elektro kamor hodi koci...imam enga sošolca, ki je lani bil vpisan na feri, in je rekel da imamo na strojni neprimerno bolj zajebano fiziko kot feri, edino kar je res imajo oni večji povdarek na elektromagnetizmu, in je ta snov pri njih težja oz. obsežnejša...kar se tiče uni in vs, pa bom samo citiral našo profesorco pri lab. vajah iz fizike: "vi ko ste uni morate eno vajo rešit v pol ure, na vs imajo časa eno uro"...tolko glede težavnosti...koci pomoje si nardil napako da si se prepisal na vs, edino kaj je res pri vs je to, da imajo več praktičnega dela, kar je bolj fajn...

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno
ej od kdaj je tank neprodušen. pol bi ti ga poleti razneslo ko je na sonci in bencin spreminja volumen. tank ima nekje spelano za zrak da diha.

točno tak. na teh cestakih pa so večinoma gumijaste cevke speljane ven pri plastiki zraven tačke, na katero se postavi motor (tam ponavadi ven štrli cevčica), poleti pa v vročini lahko poslušate piskajoče zvoke iz te cevke hehe

hehe glih zato sm napisu

aprilia NIMA plastičnga tanka... tud jst sm mislu da je plastičen, vendar sm enkrat pogruntu da je pod tisto plastiko še ena posoda ki pa je kovinska :D... tak da so fajn cako naredil... tank je kovinski okol je pa plastika :)

točno tak. tudi na cbrki naprimer je okrog plastika, spodaj pod njo pa je prava posoda za gorivo na športnih motorjih večinoma kovinska

ma kdo kaki dlancnik z GPSom za prodat :D

kaj pa boš z njim? voziš se ravno od doma do punce ( 10km )

na kateri šoli pa si ti?

sam neki pa tle men ni jasn, kje ma pa APN6 to lukno ker na mojmu je ni blo?

cevka more bit speljana na apnki čisto od spodaj nekje na sredini, meni je na atxu prav štrlela ven. drugače pa normalno da jo ima, ker če ne bi blo pretoka zraka, ti niti bencina ne bi vleklo v fergazer ;) enostavno lahko ta pojav preizkusiš s slamico, v katero naliješ vodo in zgoraj zamašiš s prstom pa voda od spodaj ne bo odtekla, dokler ne umakneš prsta

Jernej, ka pa čeblaš :) Supermoto recimo, pa tudi drugi, imajo vsi plastiične tanke. Tudi od znotraj :winkiss:

točno tak, na sm so plastični. jernej spet nekaj ugiba in piše bedarije

saj pa oni 10l kanistercki ko gres na pumpo po bencin za kosilnico pa to, so tud plasticni...

hahaha :worship: :kva2: :lol1: :lol1: tota pa je zdaj bla zmagovalna res :D

mi tudi...je precej na višjem nivoju kot tale na elektro kamor hodi koci...imam enga sošolca, ki je lani bil vpisan na feri, in je rekel da imamo na strojni neprimerno bolj zajebano fiziko kot feri, edino kar je res imajo oni večji povdarek na elektromagnetizmu, in je ta snov pri njih težja oz. obsežnejša...kar se tiče uni in vs, pa bom samo citiral našo profesorco pri lab. vajah iz fizike: "vi ko ste uni morate eno vajo rešit v pol ure, na vs imajo časa eno uro"...tolko glede težavnosti...koci pomoje si nardil napako da si se prepisal na vs, edino kaj je res pri vs je to, da imajo več praktičnega dela, kar je bolj fajn...

samo da se ti podpisuješ nejko

Objavljeno

nekako ja... mam 2 potencialna kupca tak da....

zdaj še sam računam kolk dnarja bom meu po tem ko ga prodam...da vidim kaj bom lahko nabavil... tista varianta za nov motor odpade, bom preveč zgubil.....

Objavljeno

brodar govora je blo o tem, da kaj ce bi bencin plastiko razrl in sem dal primer plasticnega predmeta, pri katerem lahk oopazimo, da ga bencin ne razira! pa ne komentiraj ce pojma nimas. Prav tako tisto z GPSom. Kaj te tebe boli kurac zakaj ga jaz rabim. Idi rajsi k zdravniku ce te. Oz. ti si tak picka, pa lahko gres kr h ginekologu

Objavljeno
točno tak. na teh cestakih pa so večinoma gumijaste cevke speljane ven pri plastiki zraven tačke, na katero se postavi motor (tam ponavadi ven štrli cevčica), poleti pa v vročini lahko poslušate piskajoče zvoke iz te cevke hehe

...

Cevka k nej bi šla iz tanka dol do tačke? Če te prov razumem, imaš v mislih nekaj takega kot je mela Gilera SP01-02, k je mela na vrhu tanka ceuko vn speljano.

Na cestakih ne vrjamem da majo tko, 99.9% sem prepričan da je ta luknjica pri zamašku...

ceuke pridejo ven iz fergija...

Objavljeno
na kateri šoli pa si ti?

smer: univerzitetni študij fizike in matematike

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!