_Fingi_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 a že kej sezono pogrešate :kva2: a jo je že konc? :whistle: :whistle:
Čamac Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 brodar govora je blo o tem, da kaj ce bi bencin plastiko razrl in sem dal primer plasticnega predmeta, pri katerem lahk oopazimo, da ga bencin ne razira! pa ne komentiraj ce pojma nimas. Prav tako tisto z GPSom. Kaj te tebe boli kurac zakaj ga jaz rabim. Idi rajsi k zdravniku ce te. Oz. ti si tak picka, pa lahko gres kr h ginekologu uuuuu 1.) govora je blo nasplošno o tankih in materialih 2.) tista s kantico za bencin se mi je zdela dobra fora, zato sem se tudi nasmejal in je dobra ideja, nisem se iz tega norčeval, drugače pa če smo že pri tem, obstajajo tako kovinske kot plastične te kantice 3.) zdaj pa še glede tvojega obnašanja... glede na to da jaz tebe ne žalim pa te zmerjam s pičko, kar bi te lahko malo bolj upravičeno kot ti mene, pa se raje vgasni pa ne bodi žaljiv za bvz ker ti nisem nič takega reko. vidim pa da si nekaj naperjen proti meni tak da če bi me rad razpizdo povej, bom teh tvojih 40kg vrgo preko gradbene pa ti še na drugi strani podelil par vzgojnih ;) hah pička mi je reko, saj sploh ne vem kaj si naj mislim res ne Cevka k nej bi šla iz tanka dol do tačke? Če te prov razumem, imaš v mislih nekaj takega kot je mela Gilera SP01-02, k je mela na vrhu tanka ceuko vn speljano. Na cestakih ne vrjamem da majo tko, 99.9% sem prepričan da je ta luknjica pri zamašku... ceuke pridejo ven iz fergija... ja saj ne gre iz posode cevka ja, drugače pa imava isto v mislih ja
Gizmo_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 ja od zunaj... a notr si tud pogledu :D 100% k ko sm ga js kupu je blo mal praha notr u tanku (ker je stal u trgovini cel let) in mi je fergi pacal...in smo celga spraznl in spihal in svašta...pa je biu plastičen :alien1:
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 a jo je že konc? :whistle: :whistle: ja no za večino jo pomoje je :whistle:
NejcZ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Ah kje. Js ga mam skos kao na zimovanju, sam kaj pa naj, če pa je kak vikend sonček zuni :whistle:
Gizmo_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 a jo je že konc? :whistle: :whistle: za ene je :evilgrin: :evilgrin:, fingi bo pa ittq ježevke gor dau :whistle: :whistle: :whistle: hehe a nisi ti prodau? :unsure: :unsure:
Matex_46 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 a jo je že konc? :whistle: :whistle: saj ni pogojev za vožnjo.....vsaj za normalno vožnjo ne drugače pa komaj čakam sezono :kva2:
_Fingi_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) ja no za večino jo pomoje je :whistle: Hehe, sej teb itak ne pomaga velik če je sezona al pa če ni, če boš pa šele čez kkšne pol leta legaln :alien1: Valda, sam da je lep vreme pa se gremo mal pelat :yea1: :worship: Sicr res mal bl počasi čez ovinke, sam, je pa še vseen fajn :krneki: Gizmo, danes nej bi pršu kupc, sam je bil slb vreme, tko da čakam kdaj bo spet poklical... bo kmalu :whistle: kaj pa ti? še prodajaš? Popravljeno December 2, 2007. Popravil _Fingi_
Gizmo_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Gizmo, danes nej bi pršu kupc, sam je bil slb vreme, tko da čakam kdaj bo spet poklical... bo kmalu :whistle: kaj pa ti? še prodajaš? šeše... če ne bo pa nobenga bo šou pa spomlad u TC, pa če ga bojo tm prodal...upam da bo fotr kej zrihtu :unsure: :unsure: k zdi se mi pa neumno da bi zanga dubu kot za zjebano rs-ko letnik 2002/03 pa ful km....
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Hehe, sej teb itak ne pomaga velik če je sezona al pa če ni, če boš pa šele čez kkšne pol leta legaln :alien1: Valda, sam da je lep vreme pa se gremo mal pelat :yea1: :worship: Sicr res mal bl počasi čez ovinke, sam, je pa še vseen fajn :krneki: Gizmo, danes nej bi pršu kupc, sam je bil slb vreme, tko da čakam kdaj bo spet poklical... bo kmalu :whistle: kaj pa ti? še prodajaš? ah sej še 5 mescov...sej to ni nč :whistle: ma dej glih zmešal se mi bo do spomlad :kva2: gizmo prav da bo kr na 125 ustov :lol1: sej ne rab več :kva1: joke
Gizmo_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 ah sej še 5 mescov...sej to ni nč :whistle: ma dej glih zmešal se mi bo do spomlad :kva2: gizmo prav da bo kr na 125 ustov :lol1: sej ne rab več :kva1: joke gizmo bo na 125 ustov...sam zdej je blo 125cc pol bo pa 125Km :whistle: :whistle: (no ja najprej bo kkšn mesc 25Kw) :evilgrin:
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 gizmo bo na 125 ustov...sam zdej je blo 125cc pol bo pa 125Km :whistle: :whistle: (no ja najprej bo kkšn mesc 25Kw) :evilgrin: hehe če bo cbr pol ne bo 125 :whistle: edin če boš suzukija kupu :worship:
Matex_46 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 hehe če bo cbr pol ne bo 125 :whistle: edin če boš suzukija kupu :worship: lahko maš tud 200KM, samo kaj ti bodo če jih ne obvladaš (govorim nasplošno), kr jz tud nimam pojma in ne obvladam svoje ljubice
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 lahko maš tud 200KM, samo kaj ti bodo če jih ne obvladaš (govorim nasplošno), kr jz tud nimam pojma in ne obvladam svoje ljubice pa zafrkavam se :winkiss: sej tud jst jih ne obvladam :whistle: sam suzuki je pa še zmer :worship: :worship: :worship:
_Fingi_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 pa zafrkavam se :winkiss: sej tud jst jih ne obvladam :whistle: sam suzuki je pa še zmer :worship: :worship: :worship: Haha, sori,sam tole je pa smešno. Matex napiše da ne obvlada njegovga, pa ga pele tko dobr da kr res ni :worship: Pa ga citiraš pa ti napišeš da ti pa tud ne, pa ne vem če si 500km s temu naredu. :D sej normaln da ti tud ne, sam proti tebi ga matex vrjetno 10x bol obvlada. P.S. nebi mogu dt bl meglene fotke an :lol: :D
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Haha, sori,sam tole je pa smešno. Matex napiše da ne obvlada njegovga, pa ga pele tko dobr da kr res ni :worship: Pa ga citiraš pa ti napišeš da ti pa tud ne, pa ne vem če si 500km s temu naredu. :D sej normaln da ti tud ne, sam proti tebi ga matex vrjetno 10x bol obvlada. P.S. nebi mogu dt bl meglene fotke an :lol: :D Pa kva a si ti mal smotan a kva...ne vem kva bi blo iz mojmu postom narobe, jst sm sam napisu da ga ne obvladam, ker ga res ne :closedeyes: to k je pa matex reku da ga ne obvlada pa vrjetn ni mislu to da ga voz na kolen, ker vrjetn tud sam ve da obvladanje motorja ni to da ga daješ na kolen, ker na kolen ga zna dt skor vsak :winkiss: ti si pa vrjetn sam njegove filmčke vidu in iz tm sklepaš kko se voz ane :rolleyes: pa ja valda da se bo bolš od mene pelu po tok km k jih je naredu...se pa jst 10x bolš od tebe pelm :winkiss: PS: ja slikce pa nebi mogu dt še bol meglene...nimam tok dobrga fotoaparata da bi mi čisto sliko naredu...vrjetn ne veš kva je negativ lolek en :headbang:
Gixxer Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 @Čamac - jaz sn samo zato tak nastrojen, ker mi gre ze res taaaak na zivce, da se more nekdo vsakodnevno delat norca iz drugih. Pardon za tisto zaljenje, ampak kljub temu...z vec kom sn se ze pogovarjal ki je na forumu in majo prav vsi pun k**** tega norcevanja! Samo to sn hoto s tistim postom! Eh sicer pa, saj nima veze Aja pa Matex..ti pa res vrei peljes, kolko sn vsaj vido fotke :D
k0ci Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Pa kva a si ti mal smotan a kva...ne vem kva bi blo iz mojmu postom narobe, jst sm sam napisu da ga ne obvladam, ker ga res ne :closedeyes: to k je pa matex reku da ga ne obvlada pa vrjetn ni mislu to da ga voz na kolen, ker vrjetn tud sam ve da obvladanje motorja ni to da ga daješ na kolen, ker na kolen ga zna dt skor vsak :winkiss: ti si pa vrjetn sam njegove filmčke vidu in iz tm sklepaš kko se voz ane :rolleyes: pa ja valda da se bo bolš od mene pelu po tok km k jih je naredu...se pa jst 10x bolš od tebe pelm :winkiss: PS: ja slikce pa nebi mogu dt še bol meglene...nimam tok dobrga fotoaparata da bi mi čisto sliko naredu...vrjetn ne veš kva je negativ lolek en :headbang: no no take besedne dvoboje bomo uredil drugo leto na grobniku, kdor si bo upal seveda :evilgrin:
norc 16 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 dečki ayd povejte mi cene blokad za te motorje kawasaki zx6r 03-04 yamaha r6 03-05 suzuki gsxr 600 03-04 pa honda cbr600rr 03-04
Gixxer Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 vse so 200€, razn kawasakijeve so veliko cenejse (mislim da nekaj cez 100€)
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 no no take besedne dvoboje bomo uredil drugo leto na grobniku, kdor si bo upal seveda :evilgrin: mene lohk 100% daš v dirko...mi bo tle en k se še avta ne upa prehtet govoru kko se jst vozm :headbang: tebe mislm fingi ja...
Gixxer Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 dans smo pa suzuki riderji neki agresivni hehehe :D
_Fingi_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 mene lohk 100% daš v dirko...mi bo tle en k se še avta ne upa prehtet govoru kko se jst vozm :headbang: tebe mislm fingi ja... Dobr jest vem kaj je negativ.... :rolleyes: Ne upam prehitet avta? Sori, tko, kukr si pa ti prehitevov takrat iz rid, da sta se ti mogla tist avto k si ga prehitevov, pa še nasproti vozeči umikat, pa res ne prehitevam. Se mi zdi bolno. Po čem sklepaš da se 10x boljš od mene peleš? Upam da bom do drugega leta uspel kupt motor, pa se bova videla na pisti. In to, kako matex vozi ne sklepam samo iz videa, pa tud dobr vem da kolenčkanje ni vse. Ne vem pa kaj si takoj žaljiv ratov... jest te nisem nikjer kritiziral al karkoli,sam reku sm da je zlo smešn use skp izpadl. :winkiss:
JeRn3j Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 dečki ayd povejte mi cene blokad za te motorje kawasaki zx6r 03-04 yamaha r6 03-05 suzuki gsxr 600 03-04 pa honda cbr600rr 03-04 130€
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se