Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
dans smo pa suzuki riderji neki agresivni hehehe :D

če ste pa v manjšini... isto je s čefurji zato ker so v manjšini tukej so tok agresivni... drgač bo pa kmal večina :closedeyes:

Objavljeno
Dobr jest vem kaj je negativ.... :rolleyes:

Ne upam prehitet avta? Sori, tko, kukr si pa ti prehitevov takrat iz rid, da sta se ti mogla tist avto k si ga prehitevov, pa še nasproti vozeči umikat, pa res ne prehitevam. Se mi zdi bolno.

Po čem sklepaš da se 10x boljš od mene peleš? Upam da bom do drugega leta uspel kupt motor, pa se bova videla na pisti.

In to, kako matex vozi ne sklepam samo iz videa, pa tud dobr vem da kolenčkanje ni vse.

Ne vem pa kaj si takoj žaljiv ratov... jest te nisem nikjer kritiziral al karkoli,sam reku sm da je zlo smešn use skp izpadl. :winkiss:

hehe no ti kr kup...joj prov komi čakam drug let :winkiss: bomo pol res vidl kdo bo glasn :whistle:

aja no pa tiste ride...nebi jst o tem kko si pol rokyu joku zakaj te nismo počakal...sm mislu da se boš zjoku, usem je blo smešn :blush:

aja pa zakon da veš kaj je negativ :D

Objavljeno
če ste pa v manjšini... isto je s čefurji zato ker so v manjšini tukej so tok agresivni... drgač bo pa kmal večina :closedeyes:

hehe :D

sam tisto, da bodo cefurji vecina, je pa zalostno ja (in tud resnicno) :closedeyes:

Objavljeno
Dobr jest vem kaj je negativ.... :rolleyes:

Ne upam prehitet avta? Sori, tko, kukr si pa ti prehitevov takrat iz rid, da sta se ti mogla tist avto k si ga prehitevov, pa še nasproti vozeči umikat, pa res ne prehitevam. Se mi zdi bolno.

Po čem sklepaš da se 10x boljš od mene peleš? Upam da bom do drugega leta uspel kupt motor, pa se bova videla na pisti.

In to, kako matex vozi ne sklepam samo iz videa, pa tud dobr vem da kolenčkanje ni vse.

Ne vem pa kaj si takoj žaljiv ratov... jest te nisem nikjer kritiziral al karkoli,sam reku sm da je zlo smešn use skp izpadl. :winkiss:

Ej Fingi sej ne da bi biu žaljiv al pa karkol...sam Oražm res dobr pele.... :alien1: Oražm ko se vidmo daš za pivo hehe

usaj men se tko zdi pa smo skp naredl kr ene par km tko da lah rečm da sm ga vidu pelat

ko je pa matexovo rsko vozu je pa tut kr šlo....

tko da sej ne rečm da slabo peleš..sploh ne... sam je tut mal več km naredu k ti :unsure: :unsure:

Objavljeno
Matex napiše da ne obvlada njegovga, pa ga pele tko dobr da kr res ni :worship: Pa ga citiraš pa ti napišeš da ti pa tud ne, pa ne vem če si 500km s temu naredu. :D sej normaln da ti tud ne, sam proti tebi ga matex vrjetno 10x bol obvlada.

ti fingi si tud mal čuknjen veš... matex tud ne fura 10let motorja... pa tud orazem ni tak amater tok btw... saj sm vido od polaganja tistega varaderota, do vožnje husque po zadnji na maxi delavnici :D

Objavljeno

Malo ste zgrešili pojme o tem, kdo je dober voznik in kdo ne.

Objavljeno
hehe no ti kr kup...joj prov komi čakam drug let :winkiss: bomo pol res vidl kdo bo glasn :whistle:

aja no pa tiste ride...nebi jst o tem kko si pol rokyu joku zakaj te nismo počakal...sm mislu da se boš zjoku, usem je blo smešn :blush:

aja pa zakon da veš kaj je negativ :D

Jokov da me niste počakal? Če ti po pravic povem, se raj vozim sam k pa v taki družbi, s tako vožnjo. Neki je hitra, dinamična vožna, čist drugo je pa neumna.

Jest nism nč glasn. Sam komentiram.

Ej Fingi sej ne da bi biu žaljiv al pa karkol...sam Oražm res dobr pele.... :alien1: Oražm ko se vidmo daš za pivo hehe

usaj men se tko zdi pa smo skp naredl kr ene par km tko da lah rečm da sm ga vidu pelat

tko da sej ne rečm da slabo peleš..sploh ne... sam je tut mal več km naredu k ti :unsure: :unsure:

Vrjamem da ga dobr pele, sej se je na varaderci tud poznal kako ga voz. tud nikol nism reku da ga ne. In vem da jest ne pelem dobr. Samo mal mi gre u nos taka samozavest.

Objavljeno

dobiš za pivo :wub:

ti fingi si tud mal čuknjen veš... matex tud ne fura 10let motorja... pa tud orazem ni tak amater tok btw... saj sm vido od polaganja tistega varaderota, do vožnje husque po zadnji na maxi delavnici :D

:OK: tud ti dobiš jernej...ampak sej tist na delavncah res ni blo nč posebnga :grrr

Objavljeno
Jokov da me niste počakal? Če ti po pravic povem, se raj vozim sam k pa v taki družbi, s tako vožnjo. Neki je hitra, dinamična vožna, čist drugo je pa neumna.

Jest nism nč glasn. Sam komentiram.

men je bla tist čist lepa dinamična vožnja :) lohk tud roky al pa woox povesta...

Objavljeno
men je bla tist čist lepa dinamična vožnja :) lohk tud roky al pa woox povesta...

100 ljudi 100 čudi, mamo zgleda vsak drgačno predstavo o tem kaj je dinamična vožnja.

Objavljeno
Vrjamem da ga dobr pele, sej se je na varaderci tud poznal kako ga voz. tud nikol nism reku da ga ne. In vem da jest ne pelem dobr. Samo mal mi gre u nos taka samozavest.

Sej ni noben reku da ne peleš dobr al pa karkol, peleš tko k peleš... (razbiu se še nisi po svoji neumnosti, neki km si že naredu pa si ceu..) kar je bistven

sam k si reku za pisto... pa mislm da biu zadi...sam to sm ti hotu rečt

Objavljeno (popravljeno)
Sej ni noben reku da ne peleš dobr al pa karkol, peleš tko k peleš... (razbiu se še nisi po svoji neumnosti, neki km si že naredu pa si ceu..) kar je bistven

sam k si reku za pisto... pa mislm da biu zadi...sam to sm ti hotu rečt

Možno da bi bil. Lahko tudi ne.

Se bi pa saj videlo kako je s tem, kok ga kdo dobr pele, pa kok kdo ne.

Če bo oražm boljši, prov, jest se ne bom sekirov, še pir mu častim.

Samo se mi zdi čist neki druzga, pista:cesta , pa morš tud drgač vozt na eni alpa na drugi.

Bomo dokazovali kok kdo dobr pele na pisti, na cesti lahko samo kok mamo kej razčiščen v glavi. - MOJE MNENJE! :rolleyes:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno

dobr konc...drug let pade pista in je :evilgrin: sam najprej bom mogu jst gume zamenat k iz temi k jih mam zdj ne bom šov na pisto :whistle:

Objavljeno
Možno da bi bil. Lahko tudi ne.

Se bi pa saj videlo kako je s tem, kok ga kdo dobr pele, pa kok kdo ne.

Če bo oražm boljši, prov, jest se ne bom sekirov, še pir mu častim.

Samo se mi zdi čist neki druzga, pista:cesta , pa morš tud drgač vozt na eni alpa na drugi.

Bomo dokazovali kok kdo dobr pele na pisti, na cesti lahko samo kok mamo kej razčiščen v glavi. - MOJE MNENJE! :rolleyes:

če mene prašaš se noben k se bo usedu na motor ne bo pelu po točno po omejitvah... tko da razčiščn...

poznt morš svoje sposobnosti... en je zase pr 60 bl nevarn k drug pr 160... če gledaš glede sposobnosti na cesti...pust zdej motor in izsiljevanje drugih ipd..

Objavljeno

Pa ena zaprta prosm, da še js pridem v poštev :whistle:

Objavljeno
Pa ena zaprta prosm, da še js pridem v poštev :whistle:

jst bi grobnik al pa marof :P

Objavljeno

Če kaj od teh 2, pol bi za mene bolj marof bil.. na grobniku nimam kaj iskat s to prdalco :)

Objavljeno

marof........ :grrr

grobnik...... :yes:

kere gume pa maš zdej gor :?

nejc........SM pa SS ne bomo skp vozil, ker je prenevarno

Objavljeno
marof........ :grrr

grobnik...... :yes:

kere gume pa maš zdej gor :?

nejc........SM pa SS ne bomo skp vozil, ker je prenevarno

zdj mam bridgestone bt014 .)

Objavljeno

ja in kaj je narobe z njimi, jst mam pa qualifier pa so čist ql, sploh pa kombinacija pista in cesta

Objavljeno

ti k0ci tak razturaš :worship: pa vseeno, če ste na grobniku lahka z tem samo gledam.. no ja, boljše kot nič :rolleyes:

Objavljeno
če mene prašaš se noben k se bo usedu na motor ne bo pelu po točno po omejitvah... tko da razčiščn...

poznt morš svoje sposobnosti... en je zase pr 60 bl nevarn k drug pr 160... če gledaš glede sposobnosti na cesti...pust zdej motor in izsiljevanje drugih ipd..

To, z omejitvijo se strinjam. Sej se tud jest ne vozm po omejitvah. :rolleyes:

Tud to z sposobnostmi ti dam prov. Samo, izsiljevanja pa tud ne morš kr spustit. Je pri višjih hitrostih možnost da te en izsili velik večja kot pa pri manjših. Plus to,d a se boš z manjšo hitrostjo lažje oz, (mogoče)pravočasno ustavil. Če ti pr 160 en zapele na cesto, ti 40 let izkušenj in pa najboljše bremze pa gume nč ne pomagajo.

Zato se je težko it primerjati na cesti. Ker eni imajo to mejo, varnosti/nevarnosti postavljeno nižje, drugi pa višje. Na pisti si pa recimo da brez teh omejitev.

Objavljeno
ja in kaj je narobe z njimi, jst mam pa qualifier pa so čist ql, sploh pa kombinacija pista in cesta

čaki 014 al pa qualifire je pa mal razlike .) kolega je letos iz 014 po dveh krogih padu na grobniku, ker so se pregrele, qualifire se pa ne bodo kr takoj pregrele :yes: mam tud jst namen dt gor pol qualifire...

Objavljeno

ne res je prenevarno ti povem, pa tudi če bi ti imel 450cc+ SM

ti povem kaj je blo enkat na mobiju:

en pacient na SM se je skos neki zajebavu pa po prvih vozu pred ovinki........pa je enkrat na koncu najdaljše ravnine en z gsxr1000 prpiču za njim (200km/h+), un pa pred njim po prvi in sta se za las grešila tako da to ni za skup

sej ne rečem da bi se ti po prvi vozu sam ni to to

Objavljeno
ne res je prenevarno ti povem, pa tudi če bi ti imel 450cc+ SM

ti povem kaj je blo enkat na mobiju:

en pacient na SM se je skos neki zajebavu pa po prvih vozu pred ovinki........pa je enkrat na koncu najdaljše ravnine en z gsxr1000 prpiču za njim (200km/h+), un pa pred njim po prvi in sta se za las grešila tako da to ni za skup

sej ne rečem da bi se ti po prvi vozu sam ni to to

Na marofu je za par sek hitrejši SM.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!