Gizmo_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 To, z omejitvijo se strinjam. Sej se tud jest ne vozm po omejitvah. :rolleyes: Tud to z sposobnostmi ti dam prov. Samo, izsiljevanja pa tud ne morš kr spustit. Je pri višjih hitrostih možnost da te en izsili velik večja kot pa pri manjših. Plus to,d a se boš z manjšo hitrostjo lažje oz, (mogoče)pravočasno ustavil. Če ti pr 160 en zapele na cesto, ti 40 let izkušenj in pa najboljše bremze pa gume nč ne pomagajo. Zato se je težko it primerjati na cesti. Ker eni imajo to mejo, varnosti/nevarnosti postavljeno nižje, drugi pa višje. Na pisti si pa recimo da brez teh omejitev. potem si ti neodgovrn k se vozš prek omejitev? omejitve so z razlogom... (nemorš to tko gledat) pa a bi biu prez omejitev? glih tko padec boli... pa drgač ovink spelat na ridah če maš prazno cesto al pa na grobniku z to razliko da je asvalt drgačn... ni tolk drgač... lih tko nebi na polno pelu... bi najbrž mal bl kukr na cesti založu...sam vrjem da neboš k se boš na pisto prpelu kr Rossi...
NejcZ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Jah to po prvi je blo tud v Krškem na dirkah za opazt, zgleda zlo atraktivno :whistle: Sam na enih progah na koncu ravnin pa je to res mal tumato, razn če si 100% ziher da si sam na stezi, sploh taki stezi k je bl za hitrost.
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 veste kaj vam povem vi kolenčkarji...kolenčkat in čez ovinke zna vsak pussy, pri 300kmh med avti švigat kot za šalo in po zadnji vozit med avti zna pa samo eden- ghostrider...zato mi je ghostrider in podobni rideri, dosti jači kot neki pederajsi na pistah, ker na pisto upa vsak, v gostem prometu ga žgat na polno, po možnosti po ta zadnji pa upajo le največji carji aja pa oni ko dirkajo isle of man so tui carji :worship: ...tudi stunt riderji v stilu onih ameriških so mi dosti jači, ko oni dirkači na pistah, ker delajo take akrobacije in tak obvladajo motor, ko ga rossi, stoner in ostala klapa nikol nebojo...pa ne rečem, da ni na pisto it fajn tudi jaz bom hodo, mi je pa tud čaga taka vožnja, zato zdaj ko ni sezone in temperature za polaganje, dam lepo tablico dol, oblečem kavbojke, bundo s kapuco (v stilu ameriških stunt riderjev), in ga grem žgat po obvoznici ali koroške mostu, ter se malo učit vozit po zadnji...ponavadi grem to delat pozno ponoči- zadnjič sn šou nekje ob 11ih, 12ih zvečer, grem tud en krog po mestu, kjer so malo daljše ravnine ga razpičim kolk je možno, da ja zbudim vso rajo, da imajo pol spet kaj za obrekovat, največji užitek mi je tudi ko grejo kakšni starejši meščani po pločniku, takrat ga še posebaj rad privijem na polno....enkrat je že bla pobuda da bi organizirali en ilegalni street race po ulicah, če bo dovolj kandidatov bomo čez čas to tud organizirali, in bomo vidli keri je pol đek pa keri se več upa...dirkališče je itak bolj za pussyje kjer ti praktično nič ne more bit, ulica ima pa povsem drug čar... hehe...no jaz tak pravim, oboje je treba sprobat in oboje ma svoj čar, da bi samo na dirkališče hodo je oslarija, da bi ga pa nonstop po ravninah žgal med avti pa po zadnji pa tak pa tui brezveze, ker te bi rabo hayabuso ne pa totega bicikla od ninje hehe...se treba je usklajevat način vožnje glede na letni čas in zunanjo temperaturo- ni razloga da bi motor počival hehe...moj vsaj enkrat na tedn gre na eno kratko in intenzivno čiščenje ventilov hehe
_Fingi_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 potem si ti neodgovrn k se vozš prek omejitev? omejitve so z razlogom... (nemorš to tko gledat)pa a bi biu prez omejitev? glih tko padec boli... pa drgač ovink spelat na ridah če maš prazno cesto al pa na grobniku z to razliko da je asvalt drgačn... ni tolk drgač... lih tko nebi na polno pelu... bi najbrž mal bl kukr na cesti založu...sam vrjem da neboš k se boš na pisto prpelu kr Rossi... Ja sevede, sej če tko pogledaš je vsak neodgovorn k voz prek omejitve. Oz več kot je neka še smislna hitrost k se da reagirat (ker vemo da so omejitve na kkšnem mestu res butaste) Nism napisou brez omejitev. Seveda moreš meti neke omejitve. Tud ne prčakujem da bom vozu kot Rossi. Vem da ne morm. Sam dej mi povej, a k ti po cesti vozš greš na ful čez ovink, pa te nč ne briga a je kdo za ovinkam, a je kej peska, al karkol? Tega pač na pisti ni, zato lahko hitreje pelješ. Na to sem ciljal.
NejcZ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 veste kaj vam povem vi kolenčkarji...kolenčkat in čez ovinke zna vsak pussy, pri 300kmh med avti švigat kot za šalo in po zadnji vozit med avti zna pa samo eden- ghostrider...zato mi je ghostrider in podobni rideri, dosti jači kot neki pederajsi na pistah, ker na pisto upa vsak, v gostem prometu ga žgat na polno, po možnosti po ta zadnji pa upajo le največji carji aja pa oni ko dirkajo isle of man so tui carji :worship: ...tudi stunt riderji v stilu onih ameriških so mi dosti jači, ko oni dirkači na pistah, ker delajo take akrobacije in tak obvladajo motor, ko ga rossi, stoner in ostala klapa nikol nebojo...pa ne rečem, da ni na pisto it fajn tudi jaz bom hodo, mi je pa tud čaga taka vožnja, zato zdaj ko ni sezone in temperature za polaganje, dam lepo tablico dol, oblečem kavbojke, bundo s kapuco (v stilu ameriških stunt riderjev), in ga grem žgat po obvoznici ali koroške mostu, ter se malo učit vozit po zadnji...ponavadi grem to delat pozno ponoči- zadnjič sn šou nekje ob 11ih, 12ih zvečer, grem tud en krog po mestu, kjer so malo daljše ravnine ga razpičim kolk je možno, da ja zbudim vso rajo, da imajo pol spet kaj za obrekovat, največji užitek mi je tudi ko grejo kakšni starejši meščani po pločniku, takrat ga še posebaj rad privijem na polno....enkrat je že bla pobuda da bi organizirali en ilegalni street race po ulicah, če bo dovolj kandidatov bomo čez čas to tud organizirali, in bomo vidli keri je pol đek pa keri se več upa...dirkališče je itak bolj za pussyje kjer ti praktično nič ne more bit, ulica ima pa povsem drug čar... hehe...no jaz tak pravim, oboje je treba sprobat in oboje ma svoj čar, da bi samo na dirkališče hodo je oslarija, da bi ga pa nonstop po ravninah žgal med avti pa po zadnji pa tak pa tui brezveze, ker te bi rabo hayabuso ne pa totega bicikla od ninje hehe...se treba je usklajevat način vožnje glede na letni čas in zunanjo temperaturo- ni razloga da bi motor počival hehe...moj vsaj enkrat na tedn gre na eno kratko in intenzivno čiščenje ventilov hehe Nejko :worship: Spet se bomo kregali hehehehhe
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Ja sevede, sej če tko pogledaš je vsak neodgovorn k voz prek omejitve. Oz več kot je neka še smislna hitrost k se da reagirat (ker vemo da so omejitve na kkšnem mestu res butaste)Nism napisou brez omejitev. Seveda moreš meti neke omejitve. Tud ne prčakujem da bom vozu kot Rossi. Vem da ne morm. Sam dej mi povej, a k ti po cesti vozš greš na ful čez ovink, pa te nč ne briga a je kdo za ovinkam, a je kej peska, al karkol? Tega pač na pisti ni, zato lahko hitreje pelješ. Na to sem ciljal. omejitve in cpp so zato, da se kršijo...vse ostale zakone upoštevam in sem vzoren državljan, cpp pa te prav silijo da jih kršiš
Gixxer Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) Nejko :worship: Spet se bomo kregali hehehehhe saj pa je vrei napisal...in je tud kr prav...oni isle of man so pa tud meni carji, res svaka jim cast Popravljeno December 2, 2007. Popravil Gixxer
NejcZ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Jah sej pravim, sam čaki da zdej se ateji oglasijo pa moralizirajo :rolleyes:
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Ja sevede, sej če tko pogledaš je vsak neodgovorn k voz prek omejitve. Oz več kot je neka še smislna hitrost k se da reagirat (ker vemo da so omejitve na kkšnem mestu res butaste)Nism napisou brez omejitev. Seveda moreš meti neke omejitve. Tud ne prčakujem da bom vozu kot Rossi. Vem da ne morm. Sam dej mi povej, a k ti po cesti vozš greš na ful čez ovink, pa te nč ne briga a je kdo za ovinkam, a je kej peska, al karkol? Tega pač na pisti ni, zato lahko hitreje pelješ. Na to sem ciljal. mah fingi uglavnm si en pussy :lol1: če si na cesti ne upaš si tud na pisti ne boš :winkiss:
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 saj pa je vrei napisal...in je tud kr prav...oni isle of man so pa tud meni carji, res svaka jim cast varadero, če si interesent, ju3 ob 0.00 se dobima pri ramzesu, pa zbudit celi maribor...aja no blokado še morš dat prej ven hehe...
JeRn3j Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 veste kaj vam povem vi kolenčkarji...kolenčkat in čez ovinke zna vsak pussy, pri 300kmh med avti švigat kot za šalo in po zadnji vozit med avti zna pa samo eden- ghostrider...zato mi je ghostrider in podobni rideri, dosti jači kot neki pederajsi na pistah, ker na pisto upa vsak, v gostem prometu ga žgat na polno, po možnosti po ta zadnji pa upajo le največji carji aja pa oni ko dirkajo isle of man so tui carji :worship: ...tudi stunt riderji v stilu onih ameriških so mi dosti jači, ko oni dirkači na pistah, ker delajo take akrobacije in tak obvladajo motor, ko ga rossi, stoner in ostala klapa nikol nebojo...pa ne rečem, da ni na pisto it fajn tudi jaz bom hodo, mi je pa tud čaga taka vožnja, zato zdaj ko ni sezone in temperature za polaganje, dam lepo tablico dol, oblečem kavbojke, bundo s kapuco (v stilu ameriških stunt riderjev), in ga grem žgat po obvoznici ali koroške mostu, ter se malo učit vozit po zadnji...ponavadi grem to delat pozno ponoči- zadnjič sn šou nekje ob 11ih, 12ih zvečer, grem tud en krog po mestu, kjer so malo daljše ravnine ga razpičim kolk je možno, da ja zbudim vso rajo, da imajo pol spet kaj za obrekovat, največji užitek mi je tudi ko grejo kakšni starejši meščani po pločniku, takrat ga še posebaj rad privijem na polno....enkrat je že bla pobuda da bi organizirali en ilegalni street race po ulicah, če bo dovolj kandidatov bomo čez čas to tud organizirali, in bomo vidli keri je pol đek pa keri se več upa...dirkališče je itak bolj za pussyje kjer ti praktično nič ne more bit, ulica ima pa povsem drug čar... hehe...no jaz tak pravim, oboje je treba sprobat in oboje ma svoj čar, da bi samo na dirkališče hodo je oslarija, da bi ga pa nonstop po ravninah žgal med avti pa po zadnji pa tak pa tui brezveze, ker te bi rabo hayabuso ne pa totega bicikla od ninje hehe...se treba je usklajevat način vožnje glede na letni čas in zunanjo temperaturo- ni razloga da bi motor počival hehe...moj vsaj enkrat na tedn gre na eno kratko in intenzivno čiščenje ventilov hehe tud jst tud jst :evilgrin: drgač sta ghost rider pa blackprinc legende :worship:
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 mah fingi uglavnm si en pussy :lol1: če si na cesti ne upaš si tud na pisti ne boš :winkiss: tako je!!! :worship: ...tudi jaz drugač sem slab voznik, itak ne morn bit dober, če sn komaj 800km naredo z motorjem--tistega prdala prej ne štejem...se pa učim, spomladi ko bo bolj toplo in bom mel primerne gume bom tud hodo na ovinke, za začetek na mariborsko pohorje nadrkat celo zadevo potem pa na marof in mogoče še kam...vmes bom tudi prakticiral razne nočne vožnje in divjanja po mestu in obvoznici...vse mora bit!!! aja, pa še moja želja za dedka mraza: preživet nekje do tridesetega, oz. da mladostniški črv zapusti to noro glavo :D
Gixxer Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) varadero, če si interesent, ju3 ob 0.00 se dobima pri ramzesu, pa zbudit celi maribor...aja no blokado še morš dat prej ven hehe... hehehe :D tota blokada me mori vsak dan bolj ja, jo bo res treba dat cimprej ven... aja drgac pa se nekaj glede tistega...enako se mi zdi pri voznikih formule. Za mene oni sploh niso neki ful dobri driverji. Bolj spostujem npr. voznike rallyjev, kjer mores res pokazat kak znas vozit. Progo zna vsak nastudirat, pa pol odpeljat 50 krogov na njej, sam rally pa je hudo, ko se mores popolnoma zanest na tvojega copilota itd. Enako je tukaj pri motorjih, progo vsak pozna v nulo in je na koncu res veliko odvisno od kvalitete motorja (ne recem pa, da tud voznik ne rabi met svojih sposobnosti, ampak so pri drugih sportih veliko bolj pomembne) Popravljeno December 2, 2007. Popravil Gixxer
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 tud jst tud jst :evilgrin: drgač sta ghost rider pa blackprinc legende :worship: đeri ti si mi pa od teh na forumu itak najjači :worship: , ker ga edini tudi tak žgeš po mestu pa to, vsi ostali se neke zgražajo nad tem...res škoda da sma tak daleč doma drug od drugega, ker da bi bla v istem mestu, bi to blo noro, ko bi ob polnoči brutalni zvok dveh ninj vrgo pokonci vse živo in mrtvo :D
D_u_H_e_C Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 seos folk :) zadne čase nea sledim več tu gor na forumu kaj se dogaja...sem zamudo kaj pomembnega ? :)
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 hehehe :D tota blokada me mori vsak dan bolj ja, jo bo res treba dat cimprej ven... aja drgac pa se nekaj glede tistega...enako se mi zdi pri voznikih formule. Za mene oni sploh niso neki ful dobri driverji. Bolj spostujem npr. voznike rallyjev, kjer mores res pokazat kak znas vozit. Progo zna vsak nastudirat, pa pol odpeljat 50 krogov na njej, sam rally pa je hudo, ko se mores popolnoma zanest na tvojega copilota itd. Enako je tukaj pri motorjih, progo vsak pozna v nulo in je na koncu res veliko odvisno od kvalitete motorja (ne recem pa, da tud voznik ne rabi met svojih sposobnosti, ampak so pri drugih sportih veliko bolj pomembne) to je to ja, ti morš znat odreagirat v nepridvidljivih situacijah, naprimer pri vlki hitrosti v mestu se izogibat avtom ko ne veš kak bojo reagirali, pol tudi tak ko si reko rally vozniki, tisti na pistah pa so za mene pussyiji ker vsak zna nadrkat pa se na pamet na učit vse ovinke pa pač pol samo pilit tehniko na njej pa izboljšavat cajte...jebeš tako, sej ma svoj čar, da bi pa nonstop to počel pa bedarija...ni neki izziv...
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 đeri ti si mi pa od teh na forumu itak najjači :worship: , ker ga edini tudi tak žgeš po mestu pa to, vsi ostali se neke zgražajo nad tem...res škoda da sma tak daleč doma drug od drugega, ker da bi bla v istem mestu, bi to blo noro, ko bi ob polnoči brutalni zvok dveh ninj vrgo pokonci vse živo in mrtvo :D jst se nč ne zgražam nad tem...lublana je ob poletnih večerih prov zanimiva :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 mah fingi uglavnm si en pussy :lol1: če si na cesti ne upaš si tud na pisti ne boš :winkiss: Prov... :rolleyes: jest sam upam da se bova lahko čez kkšnih 10,15 let še tkole kregala kot se zdej :krneki:
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Prov... :rolleyes: jest sam upam da se bova lahko čez kkšnih 10,15 let še tkole kregala kot se zdej :krneki: ne razmišljam na to...živim za sedanjost :closedeyes:
JeRn3j Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 jst se nč ne zgražam nad tem...lublana je ob poletnih večerih prov zanimiva :evilgrin: letos bo še lepša.... in glasnejša :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: đeri ti si mi pa od teh na forumu itak najjači :worship: , ker ga edini tudi tak žgeš po mestu pa to, vsi ostali se neke zgražajo nad tem...res škoda da sma tak daleč doma drug od drugega, ker da bi bla v istem mestu, bi to blo noro, ko bi ob polnoči brutalni zvok dveh ninj vrgo pokonci vse živo in mrtvo :D :evilgrin: bom jst poskrbu da se bo drlo x2 ... :naughty:
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 jst se nč ne zgražam nad tem...lublana je ob poletnih večerih prov zanimiva :evilgrin: zakaj ne bi bila tud ob zimskih(dokler ni snega)...fajn se oblečeš, pod kavbojke ene štrample, segreješ mašinco, in pol enih par krogov po mestu in periferiji...v lj je to še večji užitek, ker ima več obvoznic in takšnih mest kot smo jih vajenih pri filimh ghostridera...v mariboru je le ena taka obvoznica kjer ga lahko malo bolj razpičiš, no pa koroški most, vendar tudi ni tak fajn- do zdaj sem na njem dosegel najvišjo hitrost 224kmh, potem je križišče in semafor, bom treniral čez zimo, ker se pomoje še da kar nekaj not dobit, odvisno kako dobro in učinkovito znaš zavirat hehe...bi pa se lahko enkrat taki ko nam je tudi dirkanje po ulicah in mestu užitek dobili in skupaj počeli kakšne norčije...
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 letos bo še lepša.... in glasnejša :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: bom jst poskrbu da se bo drlo x2 ... :naughty: se ti bom prdružu če lohk :P pa še kkšn matex in njegovmu bombnikom :OK:
JeRn3j Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 to je to ja, ti morš znat odreagirat v nepridvidljivih situacijah, naprimer pri vlki hitrosti v mestu se izogibat avtom ko ne veš kak bojo reagirali, pol tudi tak ko si reko rally vozniki, tisti na pistah pa so za mene pussyiji ker vsak zna nadrkat pa se na pamet na učit vse ovinke pa pač pol samo pilit tehniko na njej pa izboljšavat cajte...jebeš tako, sej ma svoj čar, da bi pa nonstop to počel pa bedarija...ni neki izziv... jap... če ni izsiljevanja, zavijanja brez žmigovcev, dreganja, vožnje v škarice itd. pol vožnja po mestu ni zanimiva :)
Igorr Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Če je zate (orazem & co.) dober voznik tisti, ki si upa (ghost rider style) in tišči koleno ven na vsakem ovinku, potem se pa res ne čudim od kje toliko žrtev vsako leto. Psihotest pred izpitom, pa vas bo malo manj.
JeRn3j Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 se ti bom prdružu če lohk :P pa še kkšn matex in njegovmu bombnikom :OK: midva z matexom mava lepo prednost... ko boš ti to porihtu se lahk prdružš nonoriginalexhaustpress :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se