_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 zakaj ne bi bila tud ob zimskih(dokler ni snega)...fajn se oblečeš, pod kavbojke ene štrample, segreješ mašinco, in pol enih par krogov po mestu in periferiji...v lj je to še večji užitek, ker ima več obvoznic in takšnih mest kot smo jih vajenih pri filimh ghostridera...v mariboru je le ena taka obvoznica kjer ga lahko malo bolj razpičiš, no pa koroški most, vendar tudi ni tak fajn- do zdaj sem na njem dosegel najvišjo hitrost 224kmh, potem je križišče in semafor, bom treniral čez zimo, ker se pomoje še da kar nekaj not dobit, odvisno kako dobro in učinkovito znaš zavirat hehe...bi pa se lahko enkrat taki ko nam je tudi dirkanje po ulicah in mestu užitek dobili in skupaj počeli kakšne norčije... jah sej je sam ni tistga vzdušja a veš...k se še asfalt ohlaja od celodnevnega prbijanja sonca, pa punce so bol razgaljene pa to :P
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 midva z matexom mava lepo prednost... ko boš ti to porihtu se lahk prdružš nonoriginalexhaustpress :evilgrin: jah če bo še kej dnarja .) drugač se pa že original men tud kr lepo dere :grim boš slišu :P mugoče najprej kkšn K&N...
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Če je zate (orazem & co.) dober voznik tisti, ki si upa (ghost rider style) in tišči koleno ven na vsakem ovinku, potem se pa res ne čudim od kje toliko žrtev vsako leto. Psihotest pred izpitom, pa vas bo malo manj. Ma dej pokaž mi kok je takih k se lepo po omejitvah vozjo pa use :winkiss: vidm da si ti tud fingi style :whistle:
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 aja samo to še naj rečem, predn grem v nočno...fingi razmišlja povsem pravilno in preudarno, tudi vozi baje pametno in ne dela oslarij po cestah, zato kapo dol :worship:...jaz tega žal ne morn, in ga že zdaj ko niti malo ne obvladam motorja včsaih preveč žgem in vem da je narobe, vendar si ne morn pomagat, ker preprosto nagon naredi svoje...kaj šele bo ko bom po kaki sezoni ali dve že mislil da sn car na motorju, si ne upam niti pomislit...pač vedno sn počel nore reči (skakal iz mostov in strmih pečin v plitvo vodo, ko sem še treniral smučanje divjal ko budalo po smučišču, plezal na visoka visoka in prhla drevesa, itd...)...pač od malega sn mel rad adrenalin in početje norih stvari, zdaj sn pač kupo malo jaći motor in zgodba se nadaljuje...se pa zavedam da je nevarno in blesavo kar počem...sploh glede na to da sn na takem motorju totalno neizkušen...
JeRn3j Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) jah sej je sam ni tistga vzdušja a veš...k se še asfalt ohlaja od celodnevnega prbijanja sonca, pa punce so bol razgaljene pa to :P sam res... pa ko ga bom u leru do blokade vrgu ko ogenj ven bruhne :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: jao jao kaj bo to delal nasledn let :evilgrin: Popravljeno December 2, 2007. Popravil JeRn3j
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) jap... če ni izsiljevanja, zavijanja brez žmigovcev, dreganja, vožnje v škarice itd. pol vožnja po mestu ni zanimiva :) hehehe hahaha :worship: daj đeri obavezno se mormo dobit spomladi, oz. ko jaz registriram se midva zmenima enkrat pa grema malo nažigat po ljubljani, pa da mi malo razkažeš pa tak...ko prava mestna dirkača hehe Popravljeno December 2, 2007. Popravil reesko
Igorr Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Ma dej pokaž mi kok je takih k se lepo po omejitvah vozjo pa use :winkiss: vidm da si ti tud fingi style :whistle: Če ne voziš striktno po omejitvah, še ne pomeni, da noriš...
Roky Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 hehe no ti kr kup...joj prov komi čakam drug let :winkiss: bomo pol res vidl kdo bo glasn :whistle: aja no pa tiste ride...nebi jst o tem kko si pol rokyu joku zakaj te nismo počakal...sm mislu da se boš zjoku, usem je blo smešn :blush: aja pa zakon da veš kaj je negativ :D Mene nč tle mešat zravn, sm nevtraln :nono: Nebom komentirov, ker vem, da nam je težko sledil zarad Husota, bolj na začetku sezone, ko sem se pa jest še mal navajov na RSko me je pa Fingi s Cagivo pustu zadej k smo šli na Pokluko :) tko, da tuki me ne mot, rajš počakam na eni čik pauzi kokr pa, da se pobiramo po cest :OK: Jokov da me niste počakal? Če ti po pravic povem, se raj vozim sam k pa v taki družbi, s tako vožnjo. Neki je hitra, dinamična vožna, čist drugo je pa neumna.Jest nism nč glasn. Sam komentiram. Vrjamem da ga dobr pele, sej se je na varaderci tud poznal kako ga voz. tud nikol nism reku da ga ne. In vem da jest ne pelem dobr. Samo mal mi gre u nos taka samozavest. Aja zdej sm jest štet med to družbo s katero se nevozš akuga? Takrat k smo šli iz rid se je men zdela vožnja usa pod kontrolo, kaj se je dogajal za mano ne vem in nebom komentirov ampak zase vem, da sem počel stvari v katere sem biu 100% prepričan.Veš pa tud sam, da vozm z glavo in ne z egotom .) men je bla tist čist lepa dinamična vožnja :) lohk tud roky al pa woox povesta... Za moje pojme je bla vožnja kul, ampak vsak gleda na to drugač.Sicer pašem med bolj umirjene voznike ampak na cajte pa tud paše mal bolj dinamično it :OK: 100 ljudi 100 čudi, mamo zgleda vsak drgačno predstavo o tem kaj je dinamična vožnja. Če si prepričan da ne škoduješ seb oz. drugim poj ni važn kašna je vožnja, sam, da se uživa :OK: vsak odgovarja za svoj živlenje zato se nimamo pravice utikat, zakaj je nekdo tako vozu, dokler s svojo vožnjo nebo škodoval drugemu jst bi grobnik al pa marof :P Na Marofu se vm prdružm, skor sigurn še z RSko :BUA: ker bom menjov vrjetn šele zelo na koncu sezone :) Sam dons se vm je pa spet čist odpel hehe :) Tisti k zagovarjate navijanje in divjanje mimo šol in podobnih objektov ste pa največje pičke za moje pojme.Me zanima kako bi se počutil, če bi vam skoču en otrok pred kolo, sam psihopat lahko žvi z mrtvim otrokom celo živlenje na vesti.Če pa men en tak bumbar povoz otroka pa dobi samo nož v ledvica, pa če sedim dokonc živlenja.
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Če ne voziš striktno po omejitvah, še ne pomeni, da noriš... a je kdo reku da jst norim :closedeyes:
JeRn3j Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 hehehe hahaha :worship: daj đeri obavezno se mormo dobit spomladi, oz. ko jaz registriram se midva zmenima enkrat pa grema malo nažigat po ljubljani, pa da mi malo razkažeš pa tak...ko prava mestna dirkača hehe z veseljem... pridi pogledat kak bejbe gledajo ko se dirkači mimo pelejo :naughty:
JeRn3j Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Me zanima kako bi se počutil, če bi vam skoču en otrok pred kolo, sam psihopat lahko žvi z mrtvim otrokom celo živlenje na vesti.Če pa men en tak bumbar povoz otroka pa dobi samo nož v ledvica, pa če sedim dokonc živlenja. hihi a veš kaj ti povem ko grem jst mim usi od bakic do otrok stran bežijo :evilgrin: tak da ni krize da bi se kdo pod kolo vrgo :whistle:
Matex_46 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 .....naj vsak uživa po svoje :D.....važno je in tudi upam, da bomo vsi ostali živi in zdravi ......
Schmid87 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 .....naj vsak uživa po svoje :D.....važno je in tudi upam, da bomo vsi ostali živi in zdravi ...... politično :worship:
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 hihi a veš kaj ti povem ko grem jst mim usi od bakic do otrok stran bežijo :evilgrin: tak da ni krize da bi se kdo pod kolo vrgo :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 .....naj vsak uživa po svoje :D.....važno je in tudi upam, da bomo vsi ostali živi in zdravi ...... Se strinjam in imam enako upanje :) aja pa upam, da se drug let spet vidmo pa kej zapelemo...kšn raceland na začetku sezone bo vrjetn pasov mal za znanje obnovit hehe :OK:
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 z veseljem... pridi pogledat kak bejbe gledajo ko se dirkači mimo pelejo :naughty: pa sej vem stari...zadnič ko je blo malo lepše vreme pa so zunaj pri kafičih sedeli so vsi meli oke na pecljih ko je ninja šla mimo...onega dogodka v kafiču tak nei ponavljal kaj je kelnarca rekla za mojo ninjo hehe...pridem pa 100% enkrat v lj z motorjem, pa gremo malo okol pa kake burnoute delat pred diskoteke in podobno heheh...nek se vidi ko je gazda hehe...cupa cupa digi digi daj kva bomo delalll waaaa :kva2: ....
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 hihi a veš kaj ti povem ko grem jst mim usi od bakic do otrok stran bežijo :evilgrin: tak da ni krize da bi se kdo pod kolo vrgo :whistle: hahahahaha, đeri care siiii :worship: ...petnajstega na motosvetovi čagi ti častim pir za tvoje legendarne izjave danes... :lol1:
Matex_46 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 pista je drugače NUJA .......je res nekaj najboljšega - vsaj zame čeprav je pa res, da ti potem uniči zaupanje v navadno cesto :) si misliš, da je asfalt povsod spolzek - moje izkušnje
Schmid87 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 pista je drugače NUJA .......je res nekaj najboljšega - vsaj zame čeprav je pa res, da ti potem uniči zaupanje v navadno cesto :) si misliš, da je asfalt povsod spolzek - moje izkušnje se strinjam :) a se spovnš kuko je takrt Tony furou k smo šli iz racelanda.. mislm da on nima tega strahu :D haha
Dolenc™ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Tole je huj k chat, še kako urco pa vam bo noise odpru novo temo k bote 2k prebil
Matex_46 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 se strinjam :)a se spovnš kuko je takrt Tony furou k smo šli iz racelanda.. mislm da on nima tega strahu :D haha haha, ja on ga je na tistem predelu še bolj žgal kot na racelandu.......jaz sem pod čelado tako izgledal ----> :eek: WTF is he doing?
reesko Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 pista je drugače NUJA .......je res nekaj najboljšega - vsaj zame čeprav je pa res, da ti potem uniči zaupanje v navadno cesto :) si misliš, da je asfalt povsod spolzek - moje izkušnje ma ja sej valda je pista legenda, sej nič ne rečem...samo da bi se pa samo po pisti žgal mi je pa tud debilno...motor moraš žgat vsepovsod in v vsakih pogojih, da ga znaš resnično obvladat...tisti ki zna polagat in dosegat dobre cajte na pisti in počne izključno to, bo posran na cesti in v prometnem vrvežu, tudi obratno mestni- ravninski dirkači ne bodo znali hitro skoz ovinek in ko bo kaka malo bolj zavita cesta ostajali zadaj...zatorej morš vse obvladat, in glede na to da trenutno nimam ne gum ne opreme raje prakticiram tisto drugo zadevščino, ker je dost bolj poceni, ko bo pa oprema pa vse pošlihtano( kar do spomladi upam da bo), bomo pa šli na ovinke pa na piste...
Roky Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 pista je drugače NUJA .......je res nekaj najboljšega - vsaj zame čeprav je pa res, da ti potem uniči zaupanje v navadno cesto :) si misliš, da je asfalt povsod spolzek - moje izkušnje Se strinjam Res nism prčakvov, da bo raceland tolk zabavn glede na velikost steze :) sploh v tadrugo mi je blo fajn, ker smo bli sam jest,Fifty pa Tony na stezi, se nism pretirano z drugimi obremenjevov..Taprvič mi je Dex reku nej po njegovi liniji za njemu vozm pa sm ga poj rajš naprej spustu, da sm se jest bl nase skoncentrirov hehe :)
Matex_46 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) ma ja sej valda je pista legenda, sej nič ne rečem...samo da bi se pa samo po pisti žgal mi je pa tud debilno...motor moraš žgat vsepovsod in v vsakih pogojih, da ga znaš resnično obvladat...tisti ki zna polagat in dosegat dobre cajte na pisti in počne izključno to, bo posran na cesti in v prometnem vrvežu, tudi obratno mestni- ravninski dirkači ne bodo znali hitro skoz ovinek in ko bo kaka malo bolj zavita cesta ostajali zadaj...zatorej morš vse obvladat, in glede na to da trenutno nimam ne gum ne opreme raje prakticiram tisto drugo zadevščino, ker je dost bolj poceni, ko bo pa oprema pa vse pošlihtano( kar do spomladi upam da bo), bomo pa šli na ovinke pa na piste... ja sej se strinjam, čeprav me je v mestu doskrat strah :blush: (takrat kar najraje mižim O:-) ), ko se z Jernejem podiva sem in tja (center Ljubljane - Zbilje cca. 12 min ali manj.....bo Jernej povedal). Nisem ravno pristaš te vožnje, čeprav včasih tudi to paše (zdaj vozim po omejitav, da ne bo kdo kaj govoril :) ) Popravljeno December 2, 2007. Popravil Matex_46
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se