Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
a je kdo reku da jst norim :closedeyes:

Če so ti ghost rider in ostali za vzor in po vsem napisanem, nekako predvidevam, da si malce nagnjen k temu, ja.

Objavljeno
Če so ti ghost rider in ostali za vzor in po vsem napisanem, nekako predvidevam, da si malce nagnjen k temu, ja.

Ja ne vozm glih počas ane, sam nevem kakš norc pa tud nism...pa na ovinkih se rad razživim :whistle: mi je pa prov dobr take k so ghost rider pa te pogledat :)

Objavljeno
haha, ja on ga je na tistem predelu še bolj žgal kot na racelandu.......jaz sem pod čelado tako izgledal ----> :eek: WTF is he doing?

na enih delih sm biu 1000% d bo odletu.. ker nek je biu bl švoh "asvalt", ampak sam eni zbrušeni beli kamni.. sam on gre še z večmu veselam v ovink pa na kolen :D norc :kva1:

nevem od kje mu tok zaupanja v gume :D js bi tut to rd :P

Objavljeno (popravljeno)

raceland - včasih je tudi majhno lahko zabavno (soooooo gay) :naughty:

post-8604-1196632208_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno

Zdele sm mal nahitr prebrov telih zadnjih....100 postov

Nejko itak podjebava.

Drgač pa Fingi :worship: :worship: :worship: :worship: jaz sem s tabo.

Objavljeno

but i love it :P (does that make me even more gay) :rolleyes:

Objavljeno

Waaa zj pa tud jest komi čakam spomlad :kva1: mormo večkrat drug let ponovit tale raceland :worship:

Objavljeno

hehe, morda :D

Objavljeno
Zdele sm mal nahitr prebrov telih zadnjih....100 postov

Nejko itak podjebava.

Drgač pa Fingi :worship: :worship: :worship: :worship: jaz sem s tabo.

nejko itak skos podjebava, ampak v zadnjih parih postih je pa kar nekaj resnice hehe...samo bad je ja, ko pr meni nikol ne veš al se zajebavam al resno mislim...sej včasih še sam nevem haha...čudna so pota nejkotova :D

Objavljeno
ja sej se strinjam, čeprav me je v mestu doskrat strah :blush: (takrat kar najraje mižim O:-) ), ko se z Jernejem podiva sem in tja (center Ljubljane - Zbilje cca. 12 min ali manj.....bo Jernej povedal). Nisem ravno pristaš te vožnje, čeprav včasih tudi to paše (zdaj vozim po omejitav, da ne bo kdo kaj govoril :) )

hihi ta je bla dobra

center lj - zbilje 12 min... malo več kot 15km je do tja... sam dobr sva ga tišala... ampak kaj je najbolš... da je blo to dosežen z rs ko :kva1: kva bo šele zdej :naughty: pod 8 :naughty:

Objavljeno
hehehe :D tota blokada me mori vsak dan bolj ja, jo bo res treba dat cimprej ven...

aja drgac pa se nekaj glede tistega...enako se mi zdi pri voznikih formule. Za mene oni sploh niso neki ful dobri driverji. Bolj spostujem npr. voznike rallyjev, kjer mores res pokazat kak znas vozit. Progo zna vsak nastudirat, pa pol odpeljat 50 krogov na njej, sam rally pa je hudo, ko se mores popolnoma zanest na tvojega copilota itd.

Enako je tukaj pri motorjih, progo vsak pozna v nulo in je na koncu res veliko odvisno od kvalitete motorja (ne recem pa, da tud voznik ne rabi met svojih sposobnosti, ampak so pri drugih sportih veliko bolj pomembne)

:naughty:

đeri ti si mi pa od teh na forumu itak najjači :worship: , ker ga edini tudi tak žgeš po mestu pa to, vsi ostali se neke zgražajo nad tem...res škoda da sma tak daleč doma drug od drugega, ker da bi bla v istem mestu, bi to blo noro, ko bi ob polnoči brutalni zvok dveh ninj vrgo pokonci vse živo in mrtvo :D

aja samo to še naj rečem, predn grem v nočno...fingi razmišlja povsem pravilno in preudarno, tudi vozi baje pametno in ne dela oslarij po cestah, zato kapo dol :worship:...jaz tega žal ne morn, in ga že zdaj ko niti malo ne obvladam motorja včsaih preveč žgem in vem da je narobe, vendar si ne morn pomagat, ker preprosto nagon naredi svoje...kaj šele bo ko bom po kaki sezoni ali dve že mislil da sn car na motorju, si ne upam niti pomislit...pač vedno sn počel nore reči (skakal iz mostov in strmih pečin v plitvo vodo, ko sem še treniral smučanje divjal ko budalo po smučišču, plezal na visoka visoka in prhla drevesa, itd...)...pač od malega sn mel rad adrenalin in početje norih stvari, zdaj sn pač kupo malo jaći motor in zgodba se nadaljuje...se pa zavedam da je nevarno in blesavo kar počem...sploh glede na to da sn na takem motorju totalno neizkušen...

Heh tole kar nejko praw so moje mokre sanje! Ma sm raje tiho...

Objavljeno (popravljeno)

Ajoj Drisko ti pa maš leve. Zgleda da te puberteta grabi

Kaj ga je problem tiščat skozi mesto, to lahko dela vsako tele(in ponavadi tud dela), sam če mal premisliš kolk folka je v mestu, mimgrede ti kdo skoči na cesto al pa avto zavije, pa je po tebi ali komu drugem. Kje je poanta tega tud ne videm, če iščeš pozornost, pejt ti raj skozi center ljubljane nag, boš vidu kolk se bodo šele pol obračal za tabo...(res da je mraz tko da mal sramote si boš naredu)

Če ga pa tiščiš na pisti, s tem ne ogrožaš nobenega in ni motečih dejavnikov. Vse kar te bremza si ti sam in stalno moreš podirat svoje meje zmogljivosti in za to pa rabiš jajca :)

Za podiranje pešcev pa ne.

(da ne govorim kokrat me je kašen(cbr) na cesti prehitu v škarje in kaj je pol še vse delu na cest, pol se srečamo pa na mobikrogu je pelu pa 1.20 :D)

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno
Ajoj Drisko ti pa maš leve. Zgleda da te puberteta grabi

Kaj ga je problem tiščat skozi mesto, to lahko dela vsako tele(in ponavadi tud dela), sam če mal premisliš kolk folka je v mestu, mimgrede ti kdo skoči na cesto al pa avto zavije, pa je po tebi ali komu drugem. Kje je poanta tega tud ne videm, če iščeš pozornost, pejt ti raj skozi center ljubljane nag, boš vidu kolk se bodo šele pol obračal za tabo...(res da je mraz tko da mal sramote si boš naredu)

Če ga pa tiščiš na pisti, s tem ne ogrožaš nobenega in ni motečih dejavnikov. Vse kar te bremza si ti sam in stalno moreš podirat svoje meje zmogljivosti in za to pa rabiš jajca :)

Za podiranje pešcev pa ne.

(da ne govorim kokrat me je kašen(cbr) na cesti prehitu v škarje in kaj je pol še vse delu na cest, pol se srečamo pa na mobikrogu je pelu pa 1.20 :D)

no sej vse lepo in prav kot si povedal, ampak nekje je treba iskat zabavo med izvensezonskim časom, sej spomladi pa bomo hodli na dirkališča kolk se bo le dalo in kolk bojo finance dopuščale...

drugač pa, nisam ja drisko :grrr :D

Objavljeno

kam se bol splača da blajerco prešat k vombergerju al lipniku?

Objavljeno (popravljeno)
@Čamac - jaz sn samo zato tak nastrojen, ker mi gre ze res taaaak na zivce, da se more nekdo vsakodnevno delat norca iz drugih. Pardon za tisto zaljenje, ampak kljub temu...z vec kom sn se ze pogovarjal ki je na forumu in majo prav vsi pun k**** tega norcevanja! Samo to sn hoto s tistim postom! Eh sicer pa, saj nima veze

Aja pa Matex..ti pa res vrei peljes, kolko sn vsaj vido fotke :D

ejej katastrofa, včeraj si se zastonj neke spuščal v mene pa moje hece jemal kot provokacije pa vzroke za prepir

dobiš za pivo :wub:

:OK: tud ti dobiš jernej...ampak sej tist na delavncah res ni blo nč posebnga :grrr

Orazem najboljše vozi od vseh :worship: Kje je moje pivo zdaj? :whistle:

jst bi grobnik al pa marof :P

uf tu pa je kar velika razlika

veste kaj vam povem vi kolenčkarji...kolenčkat in čez ovinke zna vsak pussy, pri 300kmh med avti švigat kot za šalo in po zadnji vozit med avti zna pa samo eden- ghostrider...zato mi je ghostrider in podobni rideri, dosti jači kot neki pederajsi na pistah, ker na pisto upa vsak, v gostem prometu ga žgat na polno, po možnosti po ta zadnji pa upajo le največji carji aja pa oni ko dirkajo isle of man so tui carji :worship: ...tudi stunt riderji v stilu onih ameriških so mi dosti jači, ko oni dirkači na pistah, ker delajo take akrobacije in tak obvladajo motor, ko ga rossi, stoner in ostala klapa nikol nebojo...pa ne rečem, da ni na pisto it fajn tudi jaz bom hodo, mi je pa tud čaga taka vožnja, zato zdaj ko ni sezone in temperature za polaganje, dam lepo tablico dol, oblečem kavbojke, bundo s kapuco (v stilu ameriških stunt riderjev), in ga grem žgat po obvoznici ali koroške mostu, ter se malo učit vozit po zadnji...ponavadi grem to delat pozno ponoči- zadnjič sn šou nekje ob 11ih, 12ih zvečer, grem tud en krog po mestu, kjer so malo daljše ravnine ga razpičim kolk je možno, da ja zbudim vso rajo, da imajo pol spet kaj za obrekovat, največji užitek mi je tudi ko grejo kakšni starejši meščani po pločniku, takrat ga še posebaj rad privijem na polno....enkrat je že bla pobuda da bi organizirali en ilegalni street race po ulicah, če bo dovolj kandidatov bomo čez čas to tud organizirali, in bomo vidli keri je pol đek pa keri se več upa...dirkališče je itak bolj za pussyje kjer ti praktično nič ne more bit, ulica ima pa povsem drug čar... hehe...no jaz tak pravim, oboje je treba sprobat in oboje ma svoj čar, da bi samo na dirkališče hodo je oslarija, da bi ga pa nonstop po ravninah žgal med avti pa po zadnji pa tak pa tui brezveze, ker te bi rabo hayabuso ne pa totega bicikla od ninje hehe...se treba je usklajevat način vožnje glede na letni čas in zunanjo temperaturo- ni razloga da bi motor počival hehe...moj vsaj enkrat na tedn gre na eno kratko in intenzivno čiščenje ventilov hehe

hahahaha

faca prava :D

meni so vse te zvrsti fajn, vsaka po svoje (piste, stunti, ghost rider nažiganje,... ) ampak nekako če bi izbiral bi na prvo mesto postavil pisto, šele nato ostalo. oziroma da se drugače izrazim, če bi imel dovolj denarja bi neprestano hodil na piste, ker pa ga ni dovolj pa iščemo alternativo še kje drugje po cestah itd pač malo za adrenalin

drugače pa največji carji so meni dirkači na tourist trophy (isle of man), nato racerji iz gp, sbk,... , šele za vsemi temi dirkači pa kakšni ghost riderji in stunt amerikanci in podobno

tud jst tud jst :evilgrin:

drgač sta ghost rider pa blackprinc legende :worship:

a ni blackprinc pokojn? no saj za ghostriderja tudi to pravijo, samo pri njem se nikol ne ve

zakaj ne bi bila tud ob zimskih(dokler ni snega)...fajn se oblečeš, pod kavbojke ene štrample, segreješ mašinco, in pol enih par krogov po mestu in periferiji...v lj je to še večji užitek, ker ima več obvoznic in takšnih mest kot smo jih vajenih pri filimh ghostridera...v mariboru je le ena taka obvoznica kjer ga lahko malo bolj razpičiš, no pa koroški most, vendar tudi ni tak fajn- do zdaj sem na njem dosegel najvišjo hitrost 224kmh, potem je križišče in semafor, bom treniral čez zimo, ker se pomoje še da kar nekaj not dobit, odvisno kako dobro in učinkovito znaš zavirat hehe...bi pa se lahko enkrat taki ko nam je tudi dirkanje po ulicah in mestu užitek dobili in skupaj počeli kakšne norčije...

no samo da ti nekaj povem glede močnega bremzanja v teh temperaturah z mrzlimi gumami... hitro znajo zdrsnit ;) ni dolgo nazaj ko sem malo preveč po bremzi stisno in je prednja kola zablokirala (res da je bilo tudi nekaj peska, ki ga pred tem nisem videl), je pa bilo to na ravnem pred semaforjem in sem pač samo drsel do semaforja dokler se nisem ustavil in ni bilo nič takšnega, vseeno pa ti nabije adrenalin ko kolo zablokira in drsiš, ampak je bilo nekako kontrolirano na ravnem in sem se pač samo ustavil in nadaljeval vožnjo, če pa bi se zgodilo kje v kakšnem ovinku ali pred njim ali kakorkoli da motor ne bi bil poravnan pa bi pomoje lahko tudi kaj hitro padel

se ti bom prdružu če lohk :P pa še kkšn matex in njegovmu bombnikom :OK:

ee jaz tudi priem

Če je zate (orazem & co.) dober voznik tisti, ki si upa (ghost rider style) in tišči koleno ven na vsakem ovinku, potem se pa res ne čudim od kje toliko žrtev vsako leto.

Psihotest pred izpitom, pa vas bo malo manj.

jaz bi pomoje opravil psihotest pa bi še vedno vozil tak kot vozim (tako kakor mi je všeč in uživam, kar sicer ni najbolj po omejitvah, ampak vseeno jemljem ceste z rezervo in preveč tudi ne reskiram povsod pa brezglavo povsod v škarjice itd. pač neka zmerna prijetna vožnja)

sam res... pa ko ga bom u leru do blokade vrgu ko ogenj ven bruhne :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: jao jao kaj bo to delal nasledn let :evilgrin:

ije pa če niste vi ninđaki z akrapoti obsedeni s tem ognjem :D

pista je drugače NUJA .......je res nekaj najboljšega - vsaj zame

čeprav je pa res, da ti potem uniči zaupanje v navadno cesto :) si misliš, da je asfalt povsod spolzek - moje izkušnje

meni se tudi zdi pista najboljše, komaj čakam da grem na kakšno pravo pisto (grobnik,... ) :kva2: to pa more res bit pravi užitek...

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
drugače pa največji carji so meni dirkači na tourist trophy (isle of man), nato racerji iz gp, sbk,... , šele za vsemi temi dirkači pa kakšni ghost riderji in stunt amerikanci in podobno

meni se tudi zdi pista najboljše, komaj čakam da grem na kakšno pravo pisto (grobnik,... ) :kva2: to pa more res bit pravi užitek...

x2 :D

Objavljeno
z veseljem... pridi pogledat kak bejbe gledajo ko se dirkači mimo pelejo :naughty:

aha sej se mi je zdelo da bo nekaj takega :naughty:

če imaš na pol mrtvo glisto v hlačah potem moraš nekako drugače lovit bejbe :kva1:

Objavljeno (popravljeno)
no sej vse lepo in prav kot si povedal, ampak nekje je treba iskat zabavo med izvensezonskim časom, sej spomladi pa bomo hodli na dirkališča kolk se bo le dalo in kolk bojo finance dopuščale...

Tut med sezonskim časom...sam fora je ko divjaš ne pomislš nč, jz kadar naredim katerokoli zelo adrenalinsko stvar ko se usedem pa mal pomislm kr krepko zašvicam! Sam žal si nemorš pomagat, sam upam da se ne bo nobenmu nč zgodl :)

BTW bliža se konec prve konference, moje stanje pa je rekordno dobro

uspeh kaže na pdb

neopravičeni izostanki:1

vzgojni ukrepi:0

Mogoče bom končn naredu prvi letnik :D

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

Haha, čestitam :worship: Js mam letos tud ful boljše ocene, nobene negativne, nobene neupravičene, čeprav nism bil skos pr pouku. Vedno sm dobu opravičilo :) Tk da sm zaenkrat zadovoln :worship:

Objavljeno

pizda.. letos gre res vsem dobr :D škoda k ne hodm v šolo letos, mugoče bi šlo tut men dobr :P

Objavljeno
pizda.. letos gre res vsem dobr :D škoda k ne hodm v šolo letos, mugoče bi šlo tut men dobr :P

Možn da je letos u zraku kj...al pa smo leto starejš pa mal bl dozorel :P

Aja no čis brez pizdarij ne gre seveda...mam spet sodišče drug mesc k sm se pretepu :P

Objavljeno

Haha, baraba :rolleyes:

Objavljeno
Haha, baraba :rolleyes:

Kaj si morm, tak sm :D

Objavljeno
Možn da je letos u zraku kj...al pa smo leto starejš pa mal bl dozorel :P

Aja no čis brez pizdarij ne gre seveda...mam spet sodišče drug mesc k sm se pretepu :P

js pa brez sodiša že kšn let, in sm ponosn nase :D bravo js! :D

Objavljeno
js pa brez sodiša že kšn let, in sm ponosn nase :D bravo js! :D

hehe sami kriminalci :krneki: :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!