D_u_H_e_C Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 ko se vsi hvalite kak vam gre ql v sql :D meni še nikol ni šlo tak slabo v 1 konf. kot mi gre letos :D :D :headbang:
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 hehe sami kriminalci :krneki: :P zdj smo bl pridni k učasih O:-) ko se vsi hvalite kak vam gre ql v sql :D meni še nikol ni šlo tak slabo v 1 konf. kot mi gre letos :D :D :headbang: no, saj en k mu ne gre dobr :whistle: drgač pa ti želim srečo pr popravljanju ocen :D
D_u_H_e_C Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 zdj smo bl pridni k učasih O:-) no, saj en k mu ne gre dobr :whistle: drgač pa ti želim srečo pr popravljanju ocen :D ja tnx :D bom rabo srečo ja :D to je pa itq zato da mi gre slabo, ker ko začneš delat zraven sql pa te samo za dnar še vleče da bi ga čimveč mel...pol pa šola trpi :) pa sj bo :D hope so :D
_LuX_ Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 ja tnx :D bom rabo srečo ja :D to je pa itq zato da mi gre slabo, ker ko začneš delat zraven sql pa te samo za dnar še vleče da bi ga čimveč mel...pol pa šola trpi :) pa sj bo :D hope so :D to se pa strinjam, jest grem rajš delat tud če bi se mogu učit :D
NejcZ Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Pičica, kje to dobite šiht? Men ne rata nikjer dobit tkle za vikende pa to.. dejte kej pomagat, k RABM keš! :krneki:
GrCaR Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Če delaš med letom, ni lih najbolš, k ko ti enkrt keš zadiši, je pizdarija se učit :D izkušnje :whistle: No zdej pa na srečo sm vn iz šole pa redno zaposlen :yes: čakam prvo plačo :grim
Čamac Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Mogoče bom končn naredu prvi letnik :D koliko pa si ti star? 17 kot piše v profilu? pizda.. letos gre res vsem dobr :D škoda k ne hodm v šolo letos, mugoče bi šlo tut men dobr :P zakaj pa ne hodiš v šolo? koliko pa si ti star? 20 kot piše v profilu? hehe sami kriminalci :krneki: :P ja uau res je to velik kriminal :unsure: same velike ribe :naughty:
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 zakaj pa ne hodiš v šolo? koliko pa si ti star? 20 kot piše v profilu? v šolo ne hodim ker čakam na izpite :) str sm pa 20 ja, tko k piše v profilu :)
Roky Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 (popravljeno) pizda.. letos gre res vsem dobr :D škoda k ne hodm v šolo letos, mugoče bi šlo tut men dobr :P Hehe, tud jest sm letos zlo zadovoln...zaenkrat :OK: upam, da si nebom zdej kej pokvaru ocen, pa sam eno neopravičeno mam :D zdj smo bl pridni k učasih O:-) Hvala bodu,sej smo tud skoz starej pa skoz bl pametni :D Če delaš med letom, ni lih najbolš, k ko ti enkrt keš zadiši, je pizdarija se učit :D izkušnje :whistle: No zdej pa na srečo sm vn iz šole pa redno zaposlen :yes: čakam prvo plačo :grim Kje pa zdej delaš...šekr tm k si prej? :) Baj d vej, dej ti že prlez iz svojga brloga na kšno drinko :D zakaj pa ne hodiš v šolo? koliko pa si ti star? 20 kot piše v profilu? Hehe jap,Fifty je že kr stara sablja :D ampak je car :D Popravljeno December 3, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Hvala bodu,sej smo tud skoz starej pa skoz bl pametni :D Hehe jap,Fifty je že kr stara sablja :D ampak je car :D hah :D js nevem kok kj bl pametn ratujm z leti :D hehe po letih sm str, po izgledu zelo mld :D
Roky Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 hah :D js nevem kok kj bl pametn ratujm z leti :D hehepo letih sm str, po izgledu zelo mld :D Sej toj dobr...boš pr 60ih reku, da si 40 pa boš same dobre mamice jagov haha :P
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Sej toj dobr...boš pr 60ih reku, da si 40 pa boš same dobre mamice jagov haha :P če jih bom dočakou bo res tko ja :P hehe
Roky Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 če jih bom dočakou bo res tko ja :P hehe Itak, da jih boš...Mi bomo pa gledal svoje posušene šunke hahahah :lol1:
GrCaR Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Hehe, tud jest sm letos zlo zadovoln...zaenkrat :OK: upam, da si nebom zdej kej pokvaru ocen, pa sam eno neopravičeno mam :D Hvala bodu,sej smo tud skoz starej pa skoz bl pametni :D Kje pa zdej delaš...šekr tm k si prej? :) Baj d vej, dej ti že prlez iz svojga brloga na kšno drinko :D Hehe jap,Fifty je že kr stara sablja :D ampak je car :D zaposlen na T-2 ;) ma sej bom enkrt si migu uzet mal cajta, sam kdaj bo to pa ne vem še :D prej k sm pou dneva v luft gledu je blo mal več cajta, zdej je pa šiht do 4h, pol pa neki dam pojest pa je že večer :slap:
NejcZ Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 (popravljeno) OMG, ko bo kdaj problem, pa da te na telefon dobim, pa mi rečeš nej modem resetiram te bom tk skurcu ej :whistle: Razn če kej drugga tam delaš heh. Popravljeno December 3, 2007. Popravil NejcZ
Gizmo_ Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 zaposlen na T-2 ;) ma sej bom enkrt si migu uzet mal cajta, sam kdaj bo to pa ne vem še :D prej k sm pou dneva v luft gledu je blo mal več cajta, zdej je pa šiht do 4h, pol pa neki dam pojest pa je že večer :slap: T-2 na Brnčičevi? U Črnučah?
Roky Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 (popravljeno) zaposlen na T-2 ;) ma sej bom enkrt si migu uzet mal cajta, sam kdaj bo to pa ne vem še :D prej k sm pou dneva v luft gledu je blo mal več cajta, zdej je pa šiht do 4h, pol pa neki dam pojest pa je že večer :slap: Aja lepo...kdaj maš cajt, da mi prideš 20/20 prklopt hihihih :P Mormo spomlad ponovit letošnjo otvoritev sezone na Zbiljah...takrt k je meu Fingi kreš...upam, da se spomlad v mal večji zasedbi vidmo k letos hehe :) OMG, ko bo kdaj problem, pa da te na telefon dobim, pa mi rečeš nej modem resetiram te bom tk skurcu ej :whistle: Razn če kej drugga tam delaš heh. Eh mislm, da ne...Grčar je nš...on rd kable vleče pa polaga :P :P :P :D Popravljeno December 3, 2007. Popravil Roky
D_u_H_e_C Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Hmmm šiht se dobi ki češ pa kdaj češ :) sploh kar se kelnarije tiče :) pa tut ni slabo plačano če obvladaš kak programski jezik al pa znaš z html kodo pol lahko celo doma kaj delaš in je fuuuuul lepo plačano :) je pizdarija to ja ko 1x dnar dobivaš...da bi zdaj nehal delat tak nebi več vedo ki naj dnar dobim :D pa še za izpit morm našparat pm :D
NejcZ Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 (popravljeno) Znam html, pa php.. kej bl pa že ne, pol še edino c++ :whistle: Sam php sm pomoje že kr pozabu k že dolg ne delam nč več :unsure: Nevem no, js nikjer ne dobim šihta :S Ni mi problem delat, tk da magar drva zlagam, sam da je neki.-. Popravljeno December 3, 2007. Popravil NejcZ
Dolenc™ Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Poglej na mservis, pa študentski servis, šihtov je k solate, sam pogledat je treba :)
D_u_H_e_C Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 mhm in dobro plačanih šihtov je dosti :) sploh v okolici lj pm :D
GrCaR Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 OMG, ko bo kdaj problem, pa da te na telefon dobim, pa mi rečeš nej modem resetiram te bom tk skurcu ej :whistle: Razn če kej drugga tam delaš heh. monter sm, tko da mene ne boš kr tko na telefon dubu :) T-2 na Brnčičevi? U Črnučah? :grim Aja lepo...kdaj maš cajt, da mi prideš 20/20 prklopt hihihih :P Mormo spomlad ponovit letošnjo otvoritev sezone na Zbiljah...takrt k je meu Fingi kreš...upam, da se spomlad v mal večji zasedbi vidmo k letos hehe :) Eh mislm, da ne...Grčar je nš...on rd kable vleče pa polaga :P :P :P :D ja enkr bi se blo treba dobit. ej ne delam po kranju ;)
JMatic Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 monter sm, tko da mene ne boš kr tko na telefon dubu :) :grim ja enkr bi se blo treba dobit. ej ne delam po kranju ;) da da :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se