Roky Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 highsider na RSki :D Ufak :eek: če bi zlendov dokonca bi biu še bolši od McCoya hehehe :D sam zaspina ga pa res hitr :huh:
Schmid87 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 Ufak :eek: če bi zlendov dokonca bi biu še bolši od McCoya hehehe :D sam zaspina ga pa res hitr :huh: k si že enkrat tkole se morš sam uležt :D
GRUNF Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 jaz delam na poštnem logističnem centru maribor, plačano mam 5 eurov na uro s tem da delo ni težko (mečem razne pakete na trak, ali pičkam pomagam vezat tiskovino), ko nardim tisto kaj mamo za nardit za določen dan, se grem vozit z električnimi avtki ali viličarjem, s sodelavci se dostikrat tudi zaletavamo drug v drugega ter tekmujemo z avtki, skratka počenjamo norčije...na začetku mi delo ni bilo všeč ker je bilo monotono, zdaj so me malo premestili in ker je vredu klapa mi mine kot za šalo...delam petek, sobota nedelja in zaslužim na vikend slabih 100 evrov kar ni slabo za naše (štajerske) razmere... ti če iščeš delo, ravno zadnič sn bral, da poštni logistični center ljubljana rabi študente za delo, delo je verjetno isto kot ga imam jaz (zato sem ti ga na kratko opisal), vendar da imajo v ljubljani še boljše plačano ( nočna mislim da 5.70 eu na uro)...delo ni težko, sploh pa postane zanimivo ko se na vidiku pokažejo kakšne frače ki delajo v nočni, ena pr nas je celo tak dobra da se mi je prvič v življenju zgodilo da nisem vedel kaj bi rekel ko sem se pogovarjal z njo, ker me je preprosto ospupnila njena lepota (zunanja seveda)...zdaj vsakokrat predn grem na šiht doma v mislim vadim kaj bom ji rekel, če se slučajno srečama....torej, če boš delal na pošti boš zelo srečen, sploh če boš imel takšno srečo kot jaz, da bodo v tvoji izmeni delale take rakete, če boš mel še večjo srečo pa ti bo katera med kakšnim odmorom na skrivaj opravila sukcijo tvojega spolnega uda ali bo to opravila njena vulva...in ne pozabi- med tem časom bodo tebi veselo curljali evri v žep...sam še na žalost nisem imel takšne sreče, poznam pa ljudi ko so jo imeli ravno na tem delovnem mestu kjer delam jaz, zato tudi jaz z optimizmom zrem v prihodnost... zaključek: delo na pošti je super, z malo sreče postane užitek :grim Že dolgo se nisem tako lepo nasmejal.....bo treba dobro voljo delit z gospodoma Slivnjakom in Haucem..... :naughty: :whistle:
C4V4L13R Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) Brez zamere sam to mi je pa neki najgršga na tipu :BUA: nasploh pircingi na tipih ne pašejo...toj za ženske pa še to sam v popku pa na nosu kul zgleda Hehe sej sm sam izrazu svoje mnenje...Zame vem, da ni pogoja, da ga kamorkol dam :) mam rajš tatu :D word! @k0ci: k vidm, da si glih gor. dj oglas se kj, matr se že doug nismo vidl. drugič, če me vidš v totalčku, lahku zaupiješ al me pa rufn na mobi, da gremo saj na en pir. sicr pa 22.12. bo fešta @my place, taku da se lahku brsničani kj oglaste, vsaj na kak špricer al pa dva pa na malco :OK: Popravljeno December 4, 2007. Popravil C4V4L13R
k0ci Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 ...sam še na žalost nisem imel takšne sreče, ...... ji moraš povedat da maš ninđo pa da si štajerski racer in da se 200+ pelješ čez mesto pa bo takoj pala ;) cavalier: ja kje bo fešta? pri tebi doma? veš d pridem
C4V4L13R Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 fešto bom v stopičah naredu, k mam plac. sj sm turka srečov zanč sm mu neki omenu....sj je še 3 tedne do takrat, pa bom vse povedu... v glavnem povableni ste ne :OK:
Matex_46 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 fešto bom v stopičah naredu, k mam plac. sj sm turka srečov zanč sm mu neki omenu....sj je še 3 tedne do takrat, pa bom vse povedu... v glavnem povableni ste ne :OK: Pridemo :OK:
NejcZ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 Jebemo boga :headbang: Fisko smo pisal, pa sm sam eno kurčevo nalogo znal rešit, k je bla lih 2 točke vredna. Madona.. :slap: Tuki kak jasnovidc? Hočem vedet če bomo tretjino meli da se ponavlja :kva1:
Gixxer Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 Jebemo boga :headbang: Fisko smo pisal, pa sm sam eno kurčevo nalogo znal rešit, k je bla lih 2 točke vredna. Madona.. :slap: Tuki kak jasnovidc? Hočem vedet če bomo tretjino meli da se ponavlja :kva1: a vi mate tretjino da se ponavlja, pri nas more bit vec kot polovica negativnih za to :D
C4V4L13R Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 Pr nas je tud tretjina...no pa rajš grem, kr jutr nam to ne bo ratal pr geografiji :S
_LuX_ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 nm pa ni treba skrbet če bo tretina al ne, ker v 80% je :D , matr smo dobri
_Fingi_ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 nm pa ni treba skrbet če bo tretina al ne, ker v 80% je :D , matr smo dobri he, pr vs jh 10 zabije pa je 80% :D :D :D
_LuX_ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 to sm tko mislu da 80%kontroln ponavlamo, ja drugač jih pa 5 zabije pa ponavlamo :D
NejcZ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) Nas je 30.. pa smo dalč od tega da bi skup držali, k mamo par debilčkov zravn u classu :headbang: Tak da redkokdaj ponavljamo, je pa kdaj tud 25 šponov, a vežda izjeme pišejo 4,5.. Vsa čast, nimam drugga :) Popravljeno December 4, 2007. Popravil NejcZ
fbevc93 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 na keri šoli pa si ti to ?? štromarski keri ?
NejcZ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 Elektrotehnik računalništva. Elektro ja :whistle:
fbevc93 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 u celje ja kam pa drugam :naughty: se vidmo drugo leto :kva1:
reesko Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 Že dolgo se nisem tako lepo nasmejal.....bo treba dobro voljo delit z gospodoma Slivnjakom in Haucem..... :naughty: :whistle: kdo pa sta ta dva??? ji moraš povedat da maš ninđo pa da si štajerski racer in da se 200+ pelješ čez mesto pa bo takoj pala ;)cavalier: ja kje bo fešta? pri tebi doma? veš d pridem ohh ahh, pol tak več ne bi blo zanimivo, ker bi padla na kolena pred mano pomoje :lol1:
Čamac Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) smešni ste vi mestni dirkači meni, od take vožnje pa res nimaš čisto nič, brezveze ga tišat po nekih mestnih ravninah, to zna vsak če že ne gre drugače in moreš pozirat pred lokali, pol se vsaj po zadnji mimo vozi al pa kaj ne pa bvz samo gas odpirat po mestnih ulicah pol pa doma drkat na to kak ti je ogenj šel iz akrapota tudi ghostrider, tvoj idol se vozi po obvoznicah, avtocestah, ne pozira pred lokali pa nori po teh mestnih malo bolj ravnih, hitrih cestah Popravljeno December 4, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 smešni ste vi mestni dirkači meni, od take vožnje pa res nimaš čisto nič, brezveze ga tišat po nekih mestnih ravninah, to zna vsak če že ne gre drugače in moreš pozirat pred lokali, pol se vsaj po zadnji mimo vozi al pa kaj ne pa bvz samo gas odpirat po mestnih ulicah pol pa doma drkat na to kak ti je ogenj šel iz akrapota tudi ghostrider, tvoj idol se vozi po obvoznicah, avtocestah, ne pozira pred lokali pa nori po teh mestnih malo bolj ravnih, hitrih cestah tudi nadrkat in se napamet naučit en in isti ovinek ali par ovinkov zna vsak :D... drugač pa sej vem ja debeluharček...vem da maš manjvrednostni kompleks ko vidiš mene popolneža, tak da zdaj ne jokat...da neom šou po kelnarco v ramzesa :lol1:
Čamac Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 ja opevaj zdaj toto kelnarco še eno leto ker je pač ena na svetu rekla da ji je ninja lepa drugače pa če bi mi nekdo ki ima boljšo postavo govoril o postavi, bi mi še bilo nekak razumljivo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se