reesko Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) ja opevaj zdaj toto kelnarco še eno leto ker je pač ena na svetu rekla da ji je ninja lepa drugače pa če bi mi nekdo ki ima boljšo postavo govoril o postavi, bi mi še bilo nekak razumljivo... no šunkey raje bodi tiho in prigrizni še malo šunkce da boš še bolj šunkast :D aja...pozabil si da je bil to presežnik- se prav NAJlepša Popravljeno December 4, 2007. Popravil reesko
vRider Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 Lol...moja varadera bo šla najbrž kar v račun za novo Transalpko (za fotra :yes: )
norc 16 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) mi smo dobli včeraj slo nazaj 29 v klasi 29 haklov. pol je enem dala razredničarka dve piki da je dve dobo. meni pa so 3je % manjkali pa ni hotla dat 2 da ji jebem obe hčerki. :) tak da smo pisali 96% to pomeni vsi za enega eden za vse ps! serš mb da nebo pomote Popravljeno December 4, 2007. Popravil norc 16
reesko Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 mi smo dobli včeraj slo nazaj 29 v klasi 29 haklov. pol je enem dala razredničarka dve piki da je dve dobo.meni pa so 3je % manjkali pa ni hotla dat 2 da ji jebem obe hčerki. :) tak da smo pisali 96% ps! serš mb da nebo pomote ja kaj pa drugega, sej samo na tej šoli je prisoten takšen debilizem in to v takšnem obsegu :headbang: :D ...in če so tebi zmanjkali trije procenti do dva, pol si samo v najhujših nočnih morah lahko predstavljaš na kakem nivoju so ostali...
Čamac Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 meni pa so 3je % manjkali pa ni hotla dat 2 pri nas ti manjka 1% pa ne boš dobil 2, kaj šele za 3%... govorim iz izkušenj
NejcZ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 Men je pri osnovah ele manjkala cela točka do 2, pa mi je profesor dal 2, drugim k so meli enako, al pa celo pol točke več niso dobili 2. :whistle:
reesko Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 pri nas ti manjka 1% pa ne boš dobil 2, kaj šele za 3%... govorim iz izkušenj ja sej na vseh normalnih šolah je tak, debilkoti pa pač majo svoje kriterije :D
_LuX_ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 Men je pri osnovah ele manjkala cela točka do 2, pa mi je profesor dal 2, drugim k so meli enako, al pa celo pol točke več niso dobili 2. :whistle: men je tud pr ele že 2x točka mankala do 2 pa sm 2 dobu :P
Schmid87 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 ja opevaj zdaj toto kelnarco še eno leto ker je pač ena na svetu rekla da ji je ninja lepa drgač je velik pičkam ql Ninja :) jo boš prašou ker motor ji je ql, in bo rekla ninja :) jo boš pa prašoou za avto, bo pa rekla Honda :) večina je takih
NejcZ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 Mah js to nevem kaki profesorji so.. za prakso, k majo recimo lih triletne sredne šole narjene.. mam pr praksi v njegovi redovalncu 7 šponov, eno petko, pa 4 minuse, v redovalnci glavni mam pa 5 pa 3. Nevem kak način je to hehehe
reesko Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 drgač je velik pičkam ql Ninja :) jo boš prašou ker motor ji je ql, in bo rekla ninja :)jo boš pa prašoou za avto, bo pa rekla Honda :) večina je takih ja normalno, pol pa jih vprašaš kaj jim je najlepše v motociklizmu, pa rečejo suvereno: reesko na ninji... (tisti ki zdaj nabija poste, ne oni tapravi) :D Mah js to nevem kaki profesorji so.. za prakso, k majo recimo lih triletne sredne šole narjene.. mam pr praksi v njegovi redovalncu 7 šponov, eno petko, pa 4 minuse, v redovalnci glavni mam pa 5 pa 3. Nevem kak način je to hehehe texas :lol1:
Schmid87 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 ja normalno, pol pa jih vprašaš kaj jim je najlepše v motociklizmu, pa rečejo suvereno: reesko na ninji... (tisti ki zdaj nabija poste, ne oni tapravi) :D ali pa reesko v hondi :D (pravi reesko) :D haha
reesko Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 ali pa reesko v hondi :D (pravi reesko) :D haha ja magari, nepravega reeskota avti itak ne zanimajo tak, glavno da je on đek na motoru :lol1:
Gixxer Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 drgač je velik pičkam ql Ninja :) jo boš prašou ker motor ji je ql, in bo rekla ninja :)jo boš pa prašoou za avto, bo pa rekla Honda :) večina je takih ker samo za ta motor vejo. Ker pac 1x cujejo ninja in se jim zdi tak fajn...zdaj pa daj 3 razlicne motorje, vse recimo crne, pa me zanima, ce bo kira vedla, kiro je ninja. To pa zato, ker vidijo samo tisto zeleno barvo in se jim zdi frajersko, o glej ninjo.
reesko Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 ker samo za ta motor vejo. Ker pac 1x cujejo ninja in se jim zdi tak fajn...zdaj pa daj 3 razlicne motorje, vse recimo crne, pa me zanima, ce bo kira vedla, kiro je ninja. To pa zato, ker vidijo samo tisto zeleno barvo in se jim zdi frajersko, o glej ninjo. suzukiji pa ste itak 10 šteng pod nami, tak da kar tiho :D
Gixxer Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 suzukiji pa ste itak 10 šteng pod nami, tak da kar tiho :D pa zarai mene naj bo 20, samo zanikat tega kar sem reko ap ne mores :D
Matex_46 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 suzukiji pa ste itak 10 šteng pod nami, tak da kar tiho :D njegova suza, vsaj kakor sem jaz videl, ima stabilizator.....(sicer vpetega na vilce)......mi lahko poveš, kako se motor kaj obnaša? @Gixxer: imaš tudi drugo vzmetje?
_N3jC_ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 njegova suza, vsaj kakor sem jaz videl, ima stabilizator.....(sicer vpetega na vilce)......mi lahko poveš, kako se motor kaj obnaša? @Gixxer: imaš tudi drugo vzmetje? Mah te original stabilizatorji so bol en drek :doze:
Gixxer Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 ja ok stabilizator sigurno ni tak kvalitetn, kot ce bi mel nastavljivega od Ohlinsa, ampak sigurno pa je boljse kot nic. Kak je motor stabilet ti bolj tezko povem, prvic zato, ker nevem kak bi se obnasal brez stabilizatorja, drugic pa zato, ker se nisem sal v nobene ekstreme. Ampak koliko sem se pac vozil, je motor zelo lepo lezal na cesti in sigurno tud ta stabilizator pomaga, ce priletis v kaksno luknjo itd.
Matex_46 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 ja ok stabilizator sigurno ni tak kvalitetn, kot ce bi mel nastavljivega od Ohlinsa, ampak sigurno pa je boljse kot nic. Kak je motor stabilet ti bolj tezko povem, prvic zato, ker nevem kak bi se obnasal brez stabilizatorja, drugic pa zato, ker se nisem sal v nobene ekstreme. Ampak koliko sem se pac vozil, je motor zelo lepo lezal na cesti in sigurno tud ta stabilizator pomaga, ce priletis v kaksno luknjo itd. ni nastavljiv?
_N3jC_ Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) ni nastavljiv? ni...ker ma vrjetn istiga k jst... ej matex a boš ti zdj menju al ne?? aja lej tuki maš ene pocen nalepke k si enkrat sprašvov... http://images.google.si/imgres?imgurl=http...l%3Dsl%26sa%3DG Popravljeno December 4, 2007. Popravil _OrAzEm_
Matex_46 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 ni...ker ma vrjetn istiga k jst... ej matex a boš ti zdj menju al ne?? aja lej tuki maš ene pocen nalepke k si enkrat sprašvov... http://images.google.si/imgres?imgurl=http...l%3Dsl%26sa%3DG imam že vse novo in original (plastike seveda) .....glede vzmetja in pa stabilizatorja pa vedno bolj razmišljam.....stabilizator sigurno pride gor...... za vzmetje pa še nisem prepričan
JeRn3j Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 vzmetenje boš menjal :? zakaj pa to tudi meni se poraja isto vprašanje :huh:
Matex_46 Objavljeno December 4, 2007 Objavljeno December 4, 2007 neko poceni ponudbo sem dobil za őhlinsa.....in je tako privlačna cena, da me kar malce mika.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se