Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
ja opevaj zdaj toto kelnarco še eno leto ker je pač ena na svetu rekla da ji je ninja lepa

drugače pa če bi mi nekdo ki ima boljšo postavo govoril o postavi, bi mi še bilo nekak razumljivo...

no šunkey raje bodi tiho in prigrizni še malo šunkce da boš še bolj šunkast :D

aja...pozabil si da je bil to presežnik- se prav NAJlepša

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno

Lol...moja varadera bo šla najbrž kar v račun za novo Transalpko (za fotra :yes: )

Objavljeno (popravljeno)

mi smo dobli včeraj slo nazaj 29 v klasi 29 haklov. pol je enem dala razredničarka dve piki da je dve dobo.

meni pa so 3je % manjkali pa ni hotla dat 2 da ji jebem obe hčerki. :)

tak da smo pisali 96%

to pomeni vsi za enega eden za vse

ps! serš mb da nebo pomote

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno
mi smo dobli včeraj slo nazaj 29 v klasi 29 haklov. pol je enem dala razredničarka dve piki da je dve dobo.

meni pa so 3je % manjkali pa ni hotla dat 2 da ji jebem obe hčerki. :)

tak da smo pisali 96%

ps! serš mb da nebo pomote

ja kaj pa drugega, sej samo na tej šoli je prisoten takšen debilizem in to v takšnem obsegu :headbang: :D

...in če so tebi zmanjkali trije procenti do dva, pol si samo v najhujših nočnih morah lahko predstavljaš na kakem nivoju so ostali...

Objavljeno
meni pa so 3je % manjkali pa ni hotla dat 2

pri nas ti manjka 1% pa ne boš dobil 2, kaj šele za 3%... govorim iz izkušenj

Objavljeno

Men je pri osnovah ele manjkala cela točka do 2, pa mi je profesor dal 2, drugim k so meli enako, al pa celo pol točke več niso dobili 2. :whistle:

Objavljeno
pri nas ti manjka 1% pa ne boš dobil 2, kaj šele za 3%... govorim iz izkušenj

ja sej na vseh normalnih šolah je tak, debilkoti pa pač majo svoje kriterije :D

Objavljeno
Men je pri osnovah ele manjkala cela točka do 2, pa mi je profesor dal 2, drugim k so meli enako, al pa celo pol točke več niso dobili 2. :whistle:

men je tud pr ele že 2x točka mankala do 2 pa sm 2 dobu :P

Objavljeno
ja opevaj zdaj toto kelnarco še eno leto ker je pač ena na svetu rekla da ji je ninja lepa

drgač je velik pičkam ql Ninja :) jo boš prašou ker motor ji je ql, in bo rekla ninja :)

jo boš pa prašoou za avto, bo pa rekla Honda :)

večina je takih

Objavljeno

Mah js to nevem kaki profesorji so.. za prakso, k majo recimo lih triletne sredne šole narjene.. mam pr praksi v njegovi redovalncu 7 šponov, eno petko, pa 4 minuse, v redovalnci glavni mam pa 5 pa 3. Nevem kak način je to hehehe

Objavljeno
drgač je velik pičkam ql Ninja :) jo boš prašou ker motor ji je ql, in bo rekla ninja :)

večina je takih

ja normalno, pol pa jih vprašaš kaj jim je najlepše v motociklizmu, pa rečejo suvereno: reesko na ninji... (tisti ki zdaj nabija poste, ne oni tapravi) :D

Mah js to nevem kaki profesorji so.. za prakso, k majo recimo lih triletne sredne šole narjene.. mam pr praksi v njegovi redovalncu 7 šponov, eno petko, pa 4 minuse, v redovalnci glavni mam pa 5 pa 3. Nevem kak način je to hehehe

texas :lol1:

Objavljeno
ja normalno, pol pa jih vprašaš kaj jim je najlepše v motociklizmu, pa rečejo suvereno: reesko na ninji... (tisti ki zdaj nabija poste, ne oni tapravi) :D

ali pa reesko v hondi :D (pravi reesko) :D haha

Objavljeno
ali pa reesko v hondi :D (pravi reesko) :D haha

ja magari, nepravega reeskota avti itak ne zanimajo tak, glavno da je on đek na motoru :lol1:

Objavljeno

večina je takih

ker samo za ta motor vejo. Ker pac 1x cujejo ninja in se jim zdi tak fajn...zdaj pa daj 3 razlicne motorje, vse recimo crne, pa me zanima, ce bo kira vedla, kiro je ninja. To pa zato, ker vidijo samo tisto zeleno barvo in se jim zdi frajersko, o glej ninjo.

Objavljeno
ker samo za ta motor vejo. Ker pac 1x cujejo ninja in se jim zdi tak fajn...zdaj pa daj 3 razlicne motorje, vse recimo crne, pa me zanima, ce bo kira vedla, kiro je ninja. To pa zato, ker vidijo samo tisto zeleno barvo in se jim zdi frajersko, o glej ninjo.

suzukiji pa ste itak 10 šteng pod nami, tak da kar tiho :D

Objavljeno

pa zarai mene naj bo 20, samo zanikat tega kar sem reko ap ne mores :D

Objavljeno

njegova suza, vsaj kakor sem jaz videl, ima stabilizator.....(sicer vpetega na vilce)......mi lahko poveš, kako se motor kaj obnaša?

@Gixxer: imaš tudi drugo vzmetje?

Objavljeno
njegova suza, vsaj kakor sem jaz videl, ima stabilizator.....(sicer vpetega na vilce)......mi lahko poveš, kako se motor kaj obnaša?

@Gixxer: imaš tudi drugo vzmetje?

Mah te original stabilizatorji so bol en drek :doze:

Objavljeno

ja ok stabilizator sigurno ni tak kvalitetn, kot ce bi mel nastavljivega od Ohlinsa, ampak sigurno pa je boljse kot nic. Kak je motor stabilet ti bolj tezko povem, prvic zato, ker nevem kak bi se obnasal brez stabilizatorja, drugic pa zato, ker se nisem sal v nobene ekstreme. Ampak koliko sem se pac vozil, je motor zelo lepo lezal na cesti in sigurno tud ta stabilizator pomaga, ce priletis v kaksno luknjo itd.

Objavljeno
ja ok stabilizator sigurno ni tak kvalitetn, kot ce bi mel nastavljivega od Ohlinsa, ampak sigurno pa je boljse kot nic. Kak je motor stabilet ti bolj tezko povem, prvic zato, ker nevem kak bi se obnasal brez stabilizatorja, drugic pa zato, ker se nisem sal v nobene ekstreme. Ampak koliko sem se pac vozil, je motor zelo lepo lezal na cesti in sigurno tud ta stabilizator pomaga, ce priletis v kaksno luknjo itd.

ni nastavljiv?

Objavljeno
ni...ker ma vrjetn istiga k jst...

ej matex a boš ti zdj menju al ne??

aja lej tuki maš ene pocen nalepke k si enkrat sprašvov...

http://images.google.si/imgres?imgurl=http...l%3Dsl%26sa%3DG

imam že vse novo in original (plastike seveda) .....glede vzmetja in pa stabilizatorja pa vedno bolj razmišljam.....stabilizator sigurno pride gor...... za vzmetje pa še nisem prepričan

Objavljeno

vzmetenje boš menjal :? zakaj pa to

Objavljeno
vzmetenje boš menjal :? zakaj pa to

tudi meni se poraja isto vprašanje :huh:

Objavljeno

neko poceni ponudbo sem dobil za őhlinsa.....in je tako privlačna cena, da me kar malce mika.....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!