Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

to govoriš za vzmetenje ali stabilizator :hmm:

sem pa tudi jaz enkrat nekje našel akcijo ohlinsovih stabilizatorjev, mislim da je prišel okoli 400€ komad, redna cena je pa 600, samo se ne spomnim kje sem to videl :slap:

Objavljeno

oho zakon :worship:

dej mal več povej kok je redna cena pa za kok bi ti dobil, pa kje

Objavljeno

zaenkrat je še vse bolj v zraku.....konec tega meseca oziroma v začetku naslednjega meseca ti lahko kaj več povem (če se bo super ponudba obdržala ti sporočim :) )

Objavljeno
imam že vse novo in original (plastike seveda) .....glede vzmetja in pa stabilizatorja pa vedno bolj razmišljam.....stabilizator sigurno pride gor...... za vzmetje pa še nisem prepričan

a si poj tm kupu k sm ti dou link? :hmm: al si najdu kj druzga?

Objavljeno

kdo pa sta ta dva???

He, he,he.....................................malo se pozanimaj (da ti pomagam lenoba: en je direktor Poštnega centra Maribor, drugi direktor Pošte Slovenija) :naughty: :whistle:

Objavljeno

kdo pa sta ta dva???

He, he,he.....................................malo se pozanimaj (da ti pomagam lenoba: en je direktor Poštnega centra Maribor, drugi direktor Pošte Slovenija) :naughty: :whistle:

mah...to so že prevlke ribe, se ne ukvarjajo s študenteki, hehe... .) :D

Objavljeno

Ti, a jih malo podrezam, da se začnejo mal zanimat za stanje v poštno-logističnem centru v MB preko vikenda (dirkaško-sexološke eskapade pubertetnikov pa to)?? Mislim, da bi jih kar zanimalo, za kaj koga plačujejo, al misliš, da jih ne bi?? No, sam vprašam..... :whistle:

Objavljeno
Ti, a jih malo podrezam, da se začnejo mal zanimat za stanje v poštno-logističnem centru v MB preko vikenda (dirkaško-sexološke eskapade pubertetnikov pa to)?? Mislim, da bi jih kar zanimalo, za kaj koga plačujejo, al misliš, da jih ne bi?? No, sam vprašam..... :whistle:

zakaj pa si tak hinavec?

Objavljeno
zakaj pa si tak hinavec?

Življenje postalo zajebano, ha? :whistle: :naughty:

Objavljeno
Življenje postalo zajebano, ha? :whistle: :naughty:

ne jaz še vedno uživam življenje, ti pa si ga sam kompliciraš

Objavljeno
ne jaz še vedno uživam življenje, ti pa si ga sam kompliciraš

Seveda, seveda......ti ga kar uživaj........ :rolleyes:

Objavljeno

no...če imaš tako veselje s tem kar izvoli...lahko še ti povem moje ime in priimek da se ne boš mučil s poizvedovanjem...sicer pa že kar nekaj časa tam delam, naredim vse kar mi dajo in majo z mano dobre izkušnje( drugače itak ne bi bil že tolk časa tam)...kar pa jaz počnem v času malice ali ko nimam nobenega dela pa je moja stvar :yes:

Objavljeno
no...če imaš tako veselje s tem kar izvoli...lahko še ti povem moje ime in priimek da se ne boš mučil s poizvedovanjem...sicer pa že kar nekaj časa tam delam, naredim vse kar mi dajo in majo z mano dobre izkušnje( drugače itak ne bi bil že tolk časa tam)...kar pa jaz počnem v času malice ali ko nimam nobenega dela pa je moja stvar :yes:

Seveda, seveda......razen, če ne uničuješ imovine last Pošte Slovenije .....Potem pa se še na doživeti način hvališ na MS-u. Seveda ta forum berejo samo mulci kot si ti......... :headbang:

Objavljeno
Seveda, seveda......razen, če ne uničuješ imovine last Pošte Slovenije .....Potem pa se še na doživeti način hvališ na MS-u. Seveda ta forum berejo samo mulci kot si ti......... :headbang:

Je težek predpraznični čas, ko nimaš nikogar...pol morš pa mlajšim težit :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

(če ti kej ni všeč pač ne serji tuki)

Objavljeno

saj je faca ta grunf, zgleda je brezposeln pa na borzi, da ma tolko časa tu zajebavat ljudi

Objavljeno
saj je faca ta grunf, zgleda je brezposeln pa na borzi, da ma tolko časa tu zajebavat ljudi

Hehe, saj za to ne rabiš bit na borzi.

Poglej ti raje španski zvezek pa moje kopije not :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: .

Pozabil sem v jih zvezku :headbang: :worship: . :lol1:

Objavljeno
a si poj tm kupu k sm ti dou link? :hmm: al si najdu kj druzga?

ne, nisem vzel tam.....hvala vseen za link.....se bom pa vsekakor oglasil pri njih

Objavljeno (popravljeno)

ho ho, nisem vedel da so luštne študentke imovina pošte :D ...drugač pa nisem še uničil ničesar, če ne bi itak že letel in tudi nič nebi imel od tega-zgleda nisi razumel kaj sem želel povedat, če si pa mislil vožnjo z avtomobilčki- so narejeni iz takšnih materialov da se ob lažjem trku ne deformirajo, tak da kakšen nenamern trk zlahkoto prenesejo...no sicer zakaj bi pa jaz tebi to razlagal, pridi kaj pogledat pa boš sam videl kako pridni smo študentki, ko boš pa videl kakšne študentke pa se bo mogoče celo tebi malo dvignil nivo tega že zdavnaj ugaslega testosterona :lol1:

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno
no sicer zakaj bi pa jaz tebi to razlagal, pridi kaj pogledat pa boš sam videl kako pridni smo študentki, ko boš pa videl kakšne študentke pa se bo mogoče celo tebi malo dvignil nivo tega že zdavnaj ugaslega testosterona :lol1:

:worship: :D

glavno da ma en študent ju3 rojstni dan, pa da se po dolgem času vrača sem... :D

Čamac samo se ti uči, še z onih mojih sfotokopiranih listov, a jaz se je*em z dvema listoma, pa še tota sta na pol rešena. Da se o učbeniku in DZ ne menimo.

Glavno da znam Itineraro (velelnik) :D in pa opisat sobo.

En mi dormitorio esta la cama, el televisor, la mesa, la mesilla, la lampara, el armario, hm que mas?? :D

Objavljeno

glavno da ma en študent ju3 rojstni dan, pa da se po dolgem času vrača sem... :D

Čamac samo se ti uči, še z onih mojih sfotokopiranih listov, a jaz se je*em z dvema listoma, pa še tota sta na pol rešena. Da se o učbeniku in DZ ne menimo.

En mi dormitorio esta la cama, el televisor, la mesa, la mesilla, la lampara, el armario, hm que mas?? :D

ja pa res, jaz komi čakam da spet pride, tko ga missam :D :wub:

aja, drugač pa jaz tud znam neke špansko te lahko naučim: me gusta mučoš bonitas ćikitas... jo kjero una bonita čikita, pero jo no kjero pedros, pero čamac kjero mučos pedros...čamaces korason mučos pedros nesesitas, jer čamaces korason dises: pedrosss in mio korason nunka te olvidareee :D

matex kaj praviš... sem jaz tud neki latino lover ha :D

Objavljeno

:lol1: bravo, zdele si me pa res nasmejal - aja po tvoje pedros so drugače maricones ( gay-pretty-boys :) )

COJONES A LA SACA :lol1:

joder.......que tontos sois :lol1:

Objavljeno
:lol1: bravo, zdele si me pa res nasmejal - aja po tvoje pedros so drugače maricones ( gay-pretty-boys :) )

COJONES A LA SACA :lol1:

joder.......que tontos sois :lol1:

hehe sn dober ha?? :naughty: ...to pa delajo nadaljevanke :lol1:

Objavljeno
hehe sn dober ha?? :naughty: ...to pa delajo nadaljevanke :lol1:

haha bravo :worship:

Objavljeno
haha bravo :worship:

če rabiš inštrukcije kar reči, sej vem da sem dober :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!