JMatic Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 COJONES uu kohones :) to vem kwa je haahha :)
Čamac Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 Hehe, saj za to ne rabiš bit na borzi. Poglej ti raje španski zvezek pa moje kopije not :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: . Pozabil sem v jih zvezku :headbang: :worship: . :lol1: hahaha pa ti si res zmagal ja :slap: ja pa res, jaz komi čakam da spet pride, tko ga missam :D :wub: aja, drugač pa jaz tud znam neke špansko te lahko naučim: me gusta mučoš bonitas ćikitas... jo kjero una bonita čikita, pero jo no kjero pedros, pero čamac kjero mučos pedros...čamaces korason mučos pedros nesesitas, jer čamaces korason dises: pedrosss in mio korason nunka te olvidareee :D matex kaj praviš... sem jaz tud neki latino lover ha :D hahahaha faca :D jutri pa rd praviš? piješ pa tak več ne ne? :P
Čamac Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 :worship: :D glavno da ma en študent ju3 rojstni dan, pa da se po dolgem času vrača sem... :D Čamac samo se ti uči, še z onih mojih sfotokopiranih listov, a jaz se je*em z dvema listoma, pa še tota sta na pol rešena. Da se o učbeniku in DZ ne menimo. Glavno da znam Itineraro (velelnik) :D in pa opisat sobo. En mi dormitorio esta la cama, el televisor, la mesa, la mesilla, la lampara, el armario, hm que mas?? :D ja bravo stari, tak se učim, da sem zdaj iz treninga prišo komaj :P ZDAJ pa se grem res učit ja :D
Matex_46 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 ja bravo stari, tak se učim, da sem zdaj iz treninga prišo komaj :P ZDAJ pa se grem res učit ja :D kaj pa imate za eno snov?
Čamac Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) kaj pa imate za eno snov? imperativo (velelnik), gerundio (to je oni čas kot npr. v stari slovenščini: primer - pojoč si je hodil po cesti. se pravi namesto pel si je, ko je hodil po cesti pač takšni glagoli ala pojoč in podobno če veš kaj imam v mislih? ) pa še neke malenkosti od slovnice, od besedišča pa stanovanje, oprema, napotki ko nekoga kam pošlješ za pot recimo ko te vpraša kje je banka pa razlagaš kam more zaviti, kaj prečkati itd in še neke stvari samo ne vem točno, nisem se še učil. zdaj se ravno grem, ti lahko pol povem še ostalo kaj pišemo če te bo zanimalo, ker zdaj še ne vem. morn it pogledat. čao zdaj pa res grem za knjige :rolleyes: Popravljeno December 5, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 hahaha pa ti si res zmagal ja :slap: hahahaha faca :D jutri pa rd praviš? piješ pa tak več ne ne? :P ja, rema na žirafo k holmesu??..ob pola 3 sn jaz fertik
C4V4L13R Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 alo folk! Dolenčki! k0ci! Gre kdo na motosvetovo zabavo 15.12??
Matex_46 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 [quote name='Čamac' [quote name='Čamac'
Roky Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 uu kohones :) to vem kwa je haahha :) Pa metuljcica tud :lol1:
reesko Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 imperativo (velelnik), gerundio (to je oni čas kot npr. v stari slovenščini: primer - pojoč si je hodil po cesti. se pravi namesto pel si je, ko je hodil po cesti pač takšni glagoli ala pojoč in podobno če veš kaj imam v mislih? ) pa še neke malenkosti od slovnice, od besedišča pa stanovanje, oprema, napotki ko nekoga kam pošlješ za pot recimo ko te vpraša kje je banka pa razlagaš kam more zaviti, kaj prečkati itd in še neke stvari samo ne vem točno, nisem se še učil. zdaj se ravno grem, ti lahko pol povem še ostalo kaj pišemo če te bo zanimalo, ker zdaj še ne vem. morn it pogledat. čao zdaj pa res grem za knjige :rolleyes: mene vprašaj, jaz vse vem, mene je esmeralda vse naučila :D
biker125 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 Pjebi, kir pride u Cele v soboto!!! Častim za brzdej :naughty: , povablen ceu forum :worship: !
biker125 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 Kako bo vreme? :whistle: Bi burnout naredo :evilgrin:
NejcZ Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 Ne, prpelu bi se z motorju :D Kaj bom js z Savo delal burnout, lahka ga delam do novega leta pa se nebo nič poznalo :whistle:
biker125 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 Ne, prpelu bi se z motorju :D Kaj bom js z Savo delal burnout, lahka ga delam do novega leta pa se nebo nič poznalo :whistle: Stroškov pa nebo! hehe
Čamac Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) ja, rema na žirafo k holmesu??..ob pola 3 sn jaz fertik uf jutri se mam celo kemijo za naučit ko pojutrišnjem pišem tak da nei rad neke pil jebemo...v petek pa bi šel ja komot :) [quote name='Čamac' no kaj si htel napisat? :P Popravljeno December 5, 2007. Popravil Čamac
Stroj Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 uf jutri se mam celo kemijo za naučit ko pojutrišnjem pišem tak da nei rad neke pil jebemo...v petek pa bi šel ja komot :)no kaj si htel napisat? :P Fuck me pls...to je hotu povedat :P
reesko Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 uf jutri se mam celo kemijo za naučit ko pojutrišnjem pišem tak da nei rad neke pil jebemo...v petek pa bi šel ja komot :)no kaj si htel napisat? :P ne to pa ne, ju3 al pa nič
Matex_46 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 :OK: Fuck me pls...to je hotu povedat :P
Noiser69 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) pa da meni nardijo to, kao skrita kamera, js pa ja umrem od straha ------>KLIK<------ :surrender: Popravljeno December 5, 2007. Popravil AbNormaln
reesko Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 HAHAHAHAHAHAHAH KAKI CARIIII POFCALLL SE BOMMM HAHAHAH, PROKLETA BABA HISTERIČNA HAHAHAHA....samo oni iz 28 dni kasneje bi še mogli prit hahahaha te bi pa jokal od smehaa hahahahaha
Čamac Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 hahahahahahahahahahaha umirammmmmmmmmmmmmmmmm carrrrrrjiiiiiii hahahahhahaha jočemmmm hahahahahahhaha glej jo babo zmedeno hahahahahahahahahahahah kapo dolllllll
Schmid87 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 uu kohones :) to vem kwa je haahha :) tudi jaz :D prvič sm pa slišou to v GTA VICE CITY :whistle:
Čamac Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 tudi jaz :D prvič sm pa slišou to v GTA VICE CITY :whistle: ijee v tej igrci pa so mi ravno ti meksikanci bli največje face, za njih sn najraje delal misije, toti ko je govoro o jajcih je sploh bil največji car
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se