Schmid87 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 pa da meni nardijo to, kao skrita kamera, js pa ja umrem od straha ------>KLIK<------ :surrender: :worship: :worship: norci :D
Roky Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 Lol tole pa je psiho scena...sam tale ženska je pa na drogah al je pa preveč Hostel pa Ring gledala :blink:
Schmid87 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 http://uk.youtube.com/watch?v=Dx5kF3QTsqs&feature=user :worship:
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 nejko, hepi brzdj :winkiss: :beer1: :beer2: uživej :D
Čamac Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 pa še vse najboljšeeeee od Čamacaaaa :beer1: :beer2: :yea2: :OK: :kva2: alo nejko poglej še kdaj sta ti nejcz pa abnormaln voščla (ure mislim - 6:36 , ziher sta ninjo mela v mislih :P )
Gizmo_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Vse najbolše nejko... pa velik "varnih km" :evilgrin: :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) ej gizmo, sm hotu zdele it odšravfat odbijač z gunga avta k je na parkirišu :) in ni več avta.. 2 dni nazaj je pa še biu :D sm mislu d bom popizdu. tko da.. ŠE VEDNO RABIM SPREDNJI ODBIJAČ ZA RENAULT 19 :D krneki Popravljeno December 6, 2007. Popravil FiFtY_
Gizmo_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) ej gizmo, sm hotu zdele it odšravfat odbijač z gunga avta k je na parkirišu :) in ni več avta.. 2 dni nazaj je pa še biu :D sm mislu d bom popizdu. tko da.. ŠE VEDNO RABIM SPREDNJI ODBIJAČ ZA RENAULT 19 :D krneki ej newem se že par dni nism mim pelju...sej je bla čist boga tista 19ka... a odbijač je mela? hehe :evilgrin: drgač pa fifty...mogoče ma dinos kej...odpad..mislm tja folk fura te avte.... na cesti 24 junija...(k delč z unim ni pršu:)) Popravljeno December 6, 2007. Popravil Gizmo_
k0ci Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 ej gizmo, sm hotu zdele it odšravfat odbijač z gunga avta k je na parkirišu :) in ni več avta.. 2 dni nazaj je pa še biu :D sm mislu d bom popizdu. tko da.. ŠE VEDNO RABIM SPREDNJI ODBIJAČ ZA RENAULT 19 :D krneki fifty mogoče lahk jst kej zrihtam, sam se mi zdi d je v dveh kosih tk d bi ga mogu zavarit skup, pomoje bo za đabe k ma moj bratranc to, dostavm ga lahk pa do lj če boš rabu
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 ej newem se že par dni nism mim pelju...sej je bla čist boga tista 19ka... a odbijač je mela? hehe :evilgrin:drgač pa fifty...mogoče ma dinos kej...odpad..mislm tja folk fura te avte.... na cesti 24 junija...(k delč z unim ni pršu:)) sj ni biu v voznem stanju :D meu je pa ceu spredn del avta :) tko da tist kar bi rabu je meu.. use ostalo je blo v kurcu, k je biu prevrnen na bok itd. :D hmm, morm dobit telefonsko od tega dinosa na cesti 24junija :D zdele gledam kje je to.. in ne najdem nker :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 fifty mogoče lahk jst kej zrihtam, sam se mi zdi d je v dveh kosih tk d bi ga mogu zavarit skup, pomoje bo za đabe k ma moj bratranc to, dostavm ga lahk pa do lj če boš rabu hmm, to bi blo pa fajn :) sam uprašane kok bojo tisti vari to kj skp držal. drgač pa probej se pozanimat mal če ga lohk dobiš prosm :) ga pridm iskt v LJ.
k0ci Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 hmm, to bi blo pa fajn :) sam uprašane kok bojo tisti vari to kj skp držal.drgač pa probej se pozanimat mal če ga lohk dobiš prosm :) ga pridm iskt v LJ. sej ni problema kok bodo držal, itak nimaš menda sam dveh nosilcev za odbijač a? zadaj daš mrežo pa z lotkolmom topiš plastiko pa se zavari, odbijač se pa itq na več mestih pršraufa pa ni panike
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 sej ni problema kok bodo držal, itak nimaš menda sam dveh nosilcev za odbijač a?zadaj daš mrežo pa z lotkolmom topiš plastiko pa se zavari, odbijač se pa itq na več mestih pršraufa pa ni panike jah ta odbijač se pršravfa sam na dveh delih.. čist na robu :) toj pa to. zdele sm spet vidu enga na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com), ampak tip se ne oglasi. pa rdečga prodaja :D tko da lohk sam zmontiram, ni treba nč farbat :)
JMatic Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 fifty pejd dol u zarico povprašat. zihr se najde se ksn ceu avto :)
Gizmo_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) sj ni biu v voznem stanju :D meu je pa ceu spredn del avta :) tko da tist kar bi rabu je meu.. use ostalo je blo v kurcu, k je biu prevrnen na bok itd. :Dhmm, morm dobit telefonsko od tega dinosa na cesti 24junija :D zdele gledam kje je to.. in ne najdem nker :closedeyes: na netu zihr neboš najdu... to je tko en odpad starga železa, papirja, in svašta ..in vem da folk gre tja po kkšne odbijače in podobn, ker majo avte tm da jih pol u prešo dajo ... drgač je pa to čist bliz merkator tehnike u spodnjih črnučah... če poznaš... megamarket živila so bla učas tm.. Popravljeno December 6, 2007. Popravil Gizmo_
_Fingi_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Nejko, vse najbolše :beer2: :beer2: :yea1:
pehy Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Nejko, vse najbolše :beer2: :beer2: :yea1: Še z moje strani. Pa ne pretiravat dans s Čamčijem :drunk: , da ne bo spet bolan :D.
JeRn3j Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 http://uk.youtube.com/watch?v=Dx5kF3QTsqs&feature=user :worship: ej kaj naj bi to blo ker je že umaknjeno dol :hmm: aja nejko ja nč vse najbolše... pa da se polet vidmo pa skup ogenj ven mečemo pa bejbe žgemo :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 eeeee evo nejkota back iz banovcev, spočitega in svežega za nove podvige...hehehe...drugač pa hvala vsem za čestitke za ta moj zlati okrogli jubilej (19) haha...drugač pa vsi ki ste mi voščli, če pridete na ms čago dobite pir :yes: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se