Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Evo nejko tud iz moje strani vse najbolše :yea1: :yea1: pa velik varnih km :OK:

Objavljeno

Vse najbolše stara sabla....nej se ti želje izpolnijo (predvsem u zvezi z uno prasico na pošti :naughty: )

Objavljeno (popravljeno)
Vse najbolše stara sabla....nej se ti želje izpolnijo (predvsem u zvezi z uno prasico na pošti :naughty: )

kero to, aja ono ko je risko pisal??? hmm upam da jo kdaj sreča ja :kva2: :D...drgača pa tnx obema (orgazmu in tebi)...aja strojči, prideš na novoletno čago...daj pridi no, ker brez tebe veš da sem zgubljen .) :cry:

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

vse najbulše nejko :beer2:

Objavljeno

:kva2: mito spet doma

post-9362-1196958115_thumb.jpg

post-9362-1196958141_thumb.jpg

kok se to lahko pelje :worship: motor v primerjavi z ninjo najmanj 3krat lažji, kar sam pade v ovinek, ko bi vsaj ninja imela take vozne lastnosti :doze:

uh nejko vse najboljše, pa da nas boš še naprej zabaval :OK:

Objavljeno
kero to, aja ono ko je risko pisal??? hmm upam da jo kdaj sreča ja :kva2: :D...drgača pa tnx obema (orgazmu in tebi)...aja strojči, prideš na novoletno čago...daj pridi no, ker brez tebe veš da sem zgubljen .) :cry:

Mogoče...sam kdaj je?

Objavljeno
eeeee evo nejkota back iz banovcev, spočitega in svežega za nove podvige...hehehe...drugač pa hvala vsem za čestitke za ta moj zlati okrogli jubilej (19) haha...drugač pa vsi ki ste mi voščli, če pridete na ms čago dobite pir :yes: :D

kok bom pijan ti x2 orazem enga pa še kaki brodar je oblubu :whistle:

Objavljeno

burn that shit mate :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

hehe :naughty: :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

kok se to lahko pelje :worship: motor v primerjavi z ninjo najmanj 3krat lažji, kar sam pade v ovinek, ko bi vsaj ninja imela take vozne lastnosti :doze:

uh nejko vse najboljše, pa da nas boš še naprej zabaval :OK:

kje pa je bil do zdaj? drugač pa mito je itak bomba, če bi mel kaj denarja bi si ga kupil pa bi ga tudi mel poleg doma v garaži pa se kdaj pa kdaj zapeljal z njim :P za dušo nekaj dvotaktnega pa to :D

jaz sem reko za pir za odkup ramov :D :D :D

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
kje pa je bil do zdaj? drugač pa mito je itak bomba, če bi mel kaj denarja bi si ga kupil pa bi ga tudi mel poleg doma v garaži pa se kdaj pa kdaj zapeljal z njim :P za dušo nekaj dvotaktnega pa to :D

A nisi ti prodau cbre? :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno

Men tud to ni jasn.. Čamac?

Objavljeno

ma popišam se nate ... častiu boš pa pika :D

Objavljeno

uh ene pol leta je bil v krškem pri serviserju (najprej ni blo dnara za dele, potem sem naročil dele, tko d ga je zdaj v dveh tednih skp spravu), zamenjan bat, ojnica, ležaji, semeringi, tesnila, edino cilinder ima 5k km narjenih

Objavljeno

kolk si dau če ni skrivnost???

pa a ni tvoj mito ene "hude" prometne doživel?

Objavljeno

servis je bil 160€, deli pa nekaj malega čez 300€

hude prometne..........kokr vem je mel pr gapiju eno prometno, sam potem je pri naslednjem lastniku bilo menjano vse (feltne, vilice, nosilec sedeža,...tako da je sedaj tak kot mora bit.......pa jst sm mel eno čist majhno nesrečo, me je avto zbil ampak pri hitrosti 5km/h, blo je dost da sm padu, motor mi je pa na noge padel tako da mu razen počenih platik ni blo nič

Objavljeno
A nisi ti prodau cbre? :unsure: :unsure: :unsure:

je ja, zdaj ma oni mali modelček cbrke 1:15 v garaži parkiran, pa je pač reko da bi rad še modelček od mitota nekje dobil... :D

Objavljeno
je ja, zdaj ma oni mali modelček cbrke 1:15 v garaži parkiran, pa je pač reko da bi rad še modelček od mitota nekje dobil... :D

HEHE, mam js modelčk mitota pa cbro tut:evilgrin:, mitota sm še 1x reeskotu oblubu...

sam je biu taka koma da je pozabu :whistle: :whistle:

Objavljeno
servis je bil 160€, deli pa nekaj malega čez 300€

hude prometne..........kokr vem je mel pr gapiju eno prometno, sam potem je pri naslednjem lastniku bilo menjano vse (feltne, vilice, nosilec sedeža,...tako da je sedaj tak kot mora bit.......pa jst sm mel eno čist majhno nesrečo, me je avto zbil ampak pri hitrosti 5km/h, blo je dost da sm padu, motor mi je pa na noge padel tako da mu razen počenih platik ni blo nič

aja meu sem v mislih tvojo nesrečo....

z deli pa si kr poceni skos prišel...

Objavljeno

Nejko vse najboljše! B)

Koci, lep je tale tvoj Mito, pa da ga boš obdržal, ker 2-taktnim motojem se slabi časi pišejo!

Objavljeno

ne ne bom ga obdržal, gre v prodajo, za 2k€

Objavljeno
ne ne bom ga obdržal, gre v prodajo, za 2k€

ma dej vi mate usi srečo... kr usi prodate mitote, rske, varaderce... js ga pa nemorm..pa prow najjači je :evilgrin: :evilgrin: edini u slo :whistle: :whistle:

Objavljeno
HEHE, mam js modelčk mitota pa cbro tut:evilgrin:, mitota sm še 1x reeskotu oblubu...

sam je biu taka koma da je pozabu :whistle: :whistle:

eh pusti reeskota, on tak ni motorist :P lahko bi meni mitota oblubo glede na to, da mi je to še vedno tisti pravi motor, ki sem si ga želel od malega in tolko da nisem drkal na njega pa še zdaj ga mam v omarci zalepljenega v šoli :D morem si enkrat ko bo kaj viška dnara še kakšnega pravega omislit pa ga potem obdržat, lepo porihtat, kdaj pa kdaj za kam zapeljat pa imet za spomin :)

Nejko vse najboljše! B)

Koci, lep je tale tvoj Mito, pa da ga boš obdržal, ker 2-taktnim motojem se slabi časi pišejo!

a ti boš rs 250 prodal al jo boš obdržal? tak za dušo pa to :D pa glede na to da še malo pa bo že težko dobit te 2T cestake... Jaz sem skoraj prepričan da si bom še enkrat kupil nekaj dvotaktnega ampak ga ne bom prodal :)

Objavljeno

aja fantje dajte povejte kdo vse pride na Motosvetovo čago 15.12.07 v Roll Bar?

Objavljeno
aja fantje dajte povejte kdo vse pride na Motosvetovo čago 15.12.07 v Roll Bar?

Js pridem :evilgrin: , sicer se še ne poznam, sam se pa bomo :naughty:

tut z reeskotom sm govoru pa je omenu da mogoče pride :krneki: ..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!