Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

tut js prletim zih :D

Objavljeno

nejkec fse tanartanabolše :OK: :drunk:

za čago bomo pa še vidli, če bo prevoz :OK:

Objavljeno

Če bo prevoz, tud jest pridem :yea1:

Objavljeno
aja fantje dajte povejte kdo vse pride na Motosvetovo čago 15.12.07 v Roll Bar?

Jst tud najverjetneje!

Objavljeno
eh pusti reeskota, on tak ni motorist :P lahko bi meni mitota oblubo glede na to, da mi je to še vedno tisti pravi motor, ki sem si ga želel od malega in tolko da nisem drkal na njega pa še zdaj ga mam v omarci zalepljenega v šoli :D morem si enkrat ko bo kaj viška dnara še kakšnega pravega omislit pa ga potem obdržat, lepo porihtat, kdaj pa kdaj za kam zapeljat pa imet za spomin :)

a ti boš rs 250 prodal al jo boš obdržal? tak za dušo pa to :D pa glede na to da še malo pa bo že težko dobit te 2T cestake... Jaz sem skoraj prepričan da si bom še enkrat kupil nekaj dvotaktnega ampak ga ne bom prodal :)

250ko bom obdržal, zato ker imam rad 2-taktne motorje in ker je zelo redka, pa še tiste k so, so večinoma sfukane. Drugače mi pa manka ''sam'' še 1500€ za Ninjo 6ko (2007) oz. R6 (2006), zaenkrat mam vseh 5500€ vloženih v delnice, tako da upam da bo Krka še naprej rasla! :naughty:

Objavljeno

zdj bojo šle delnce spet na gor počas :D tko da.. bod potrpežliv :P

Objavljeno
hmm, to bi blo pa fajn :) sam uprašane kok bojo tisti vari to kj skp držal.

drgač pa probej se pozanimat mal če ga lohk dobiš prosm :) ga pridm iskt v LJ.

Bojo držal, pr moji TZRki so plastike držale k original,švasani so bli pa nosilci :)

uh ene pol leta je bil v krškem pri serviserju (najprej ni blo dnara za dele, potem sem naročil dele, tko d ga je zdaj v dveh tednih skp spravu), zamenjan bat, ojnica, ležaji, semeringi, tesnila, edino cilinder ima 5k km narjenih

Huhuhu jest sm pa mislu, da si ga prodal :)

Če bo prevoz pridem :)

Objavljeno

btw. Nejko vse najbolše :beer2:

Objavljeno

Tud jst pa fuksi bova tm :D

Objavljeno
Tud jst pa fuksi bova tm :D

bo fuxi spet mal zaplesov a :P

ja brodar jst tud pridem :whistle:

Objavljeno
eh pusti reeskota, on tak ni motorist :P lahko bi meni mitota oblubo glede na to, da mi je to še vedno tisti pravi motor, ki sem si ga želel od malega in tolko da nisem drkal na njega pa še zdaj ga mam v omarci zalepljenega v šoli :D morem si enkrat ko bo kaj viška dnara še kakšnega pravega omislit pa ga potem obdržat, lepo porihtat, kdaj pa kdaj za kam zapeljat pa imet za spomin :)

a ti boš rs 250 prodal al jo boš obdržal? tak za dušo pa to :D pa glede na to da še malo pa bo že težko dobit te 2T cestake... Jaz sem skoraj prepričan da si bom še enkrat kupil nekaj dvotaktnega ampak ga ne bom prodal :)

250ko bom obdržal, zato ker imam rad 2-taktne motorje in ker je zelo redka, pa še tiste k so, so večinoma sfukane. Drugače mi pa manka ''sam'' še 1500€ za Ninjo 6ko (2007) oz. R6 (2006), zaenkrat mam vseh 5500€ vloženih v delnice, tako da upam da bo Krka še naprej rasla! :naughty:

Sam a ni brezveze imet dva cestaka :whistle:

Jst bi si rajš za zravn kupu kkšn cross al pa supermoto motor...mal za zafrkavat se :)

Objavljeno
bo fuxi spet mal zaplesov a :P

ja brodar jst tud pridem :whistle:

:lol1: :lol1: :lol1: ja sej sm mu že reku...pa je reku da je letos kkšn drug na vrst :kva1: letos bo resko zaplesu :naughty:

Objavljeno

kva je kurci kako ;)

vidm da sam risko risko :D borisko pršu pa sma špricu okol :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno
:lol1: :lol1: :lol1: ja sej sm mu že reku...pa je reku da je letos kkšn drug na vrst :kva1: letos bo resko zaplesu :naughty:

Fuxi ma srečo, da pred Rollom ni nobenga ribnika :D

Objavljeno

blue ninja driver vse naj naj :yea1: :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

kaj da ga ni :D :D :D takoj čez krožnga je :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

sej je dost blizu :whistle: :whistle: (ribnik)

Objavljeno

sam ponoč ni nč ribic notr :whistle:

Objavljeno

Pa vrjetno nau nč absinta takrt :whistle: :whistle:

Objavljeno
Sam a ni brezveze imet dva cestaka :whistle:

Jst bi si rajš za zravn kupu kkšn cross al pa supermoto motor...mal za zafrkavat se :)

Jst sm že hotu iskat eno Yamaha YZ 250 pa je bla pol ta RS 250 na netu pa sm rajši to uzeu! Drugače mamo pa doma 2 Yamahi tt600r (vsaj neki za po terenu).

Objavljeno (popravljeno)
za čago bomo pa še vidli, če bo prevoz :OK:
Če bo prevoz, tud jest pridem :yea1:
Če bo prevoz pridem :)

ne komplicirajte, če midva z nejcom prideva z vlakom iz mbja, pol boste še vi nekak se tja spravli :D

drugač pa no super da vas tolko pride, da se spoznamo tisti kaj se še ne :)

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
ne komplicirajte, če midva z nejcom prideva z vlakom iz mbja, pol boste še vi nekak se tja spravli :D

Če boš kdaj, ko bo bl toplo (pomlad) u Lj. poklič pa se zmeniva, da ti dam za en krog 250ko.

Objavljeno

Sej sva se že s Fiftyam zmenila, da me pobere :OK: tko, da se vidmo...A lupčka dobim? :D :D :D

Objavljeno
Če boš kdaj, ko bo bl toplo (pomlad) u Lj. poklič pa se zmeniva, da ti dam za en krog 250ko.

tud men tud men :D

Objavljeno
tud men tud men :D

Ni problema, sej u pondelk ob 7.30 bom pred Avtotriglavom, ker mam servis.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!