Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

LOL

Objavljeno

LOL

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :slap:

o joj, dobr se je spounu :slap:

Objavljeno
ne komplicirajte, če midva z nejcom prideva z vlakom iz mbja, pol boste še vi nekak se tja spravli :D

drugač pa no super da vas tolko pride, da se spoznamo tisti kaj se še ne :)

fingi pa roky mata že prevoz :D

Sej sva se že s Fiftyam zmenila, da me pobere :OK: tko, da se vidmo...A lupčka dobim? :D :D :D

res je :D

LOL

multiple speed and everything :D hahahh :worship:

Objavljeno

LOL

Tele kocke je prfoks za praxo enkrat prnesu pokazat...Res se da čuda nardit iz tega.Sm razmišlov, da bi si omislu, sam so predrage :BUA:

fingi pa roky mata že prevoz :D

res je :D

:OK: :OK: :OK: :winkiss:

Objavljeno

ob 9ih grem pa na zavarovalnco :) matr.. še en dan k bom spau par urc :closedeyes: :D

Objavljeno
ob 9ih grem pa na zavarovalnco :) matr.. še en dan k bom spau par urc :closedeyes: :D

Ejga stari a poj ta vikend nauš pred Iskro pršu nč pogledat (če bo vreme - v kar močno dvomm)...Če bo pa še kšn res topu dan pa dobiš mojo za kšn krog, da si mal lušte nardiš hehehe :D

Objavljeno
Ejga stari a poj ta vikend nauš pred Iskro pršu nč pogledat (če bo vreme - v kar močno dvomm)...Če bo pa še kšn res topu dan pa dobiš mojo za kšn krog, da si mal lušte nardiš hehehe :D

pridm z avtam :rolleyes: AXam :) hehe

jooj, k nimam frčija uštimanga :P drgač bi s frčijam upadu :P hehe

:yea1:

hmm, me prou zanima kam bom mogu ju3 pelat motor.. ker vem da eni cenilci pridejo tut na dom :) ampak dvomim da tokrat bo. vrjetn bom mogu tlačt motor v chryslerja

Objavljeno
pridm z avtam :rolleyes: AXam :) hehe

jooj, k nimam frčija uštimanga :P drgač bi s frčijam upadu :P hehe

:yea1:

hmm, me prou zanima kam bom mogu ju3 pelat motor.. ker vem da eni cenilci pridejo tut na dom :) ampak dvomim da tokrat bo. vrjetn bom mogu tlačt motor v chryslerja

LOL, s frčijam bi lahk še ti mal probavu hehehhe :) Sam napovedujejo slab vreme :(

Objavljeno
LOL, s frčijam bi lahk še ti mal probavu hehehhe :) Sam napovedujejo slab vreme :(

haha :D po čevlih :P stari cajti :rolleyes: s šestko sm se pa vozu po zadnmu tko, da sm mu noge na motorju :D žiu norc..

yap, vreme je nekam sumljiv

Objavljeno
haha :D po čevlih :P stari cajti :rolleyes: s šestko sm se pa vozu po zadnmu tko, da sm mu noge na motorju :D žiu norc..

yap, vreme je nekam sumljiv

"V soboto dopoldne bodo padavine ponehale in popoldne se bo postopno zjasnilo." ja zjasnil se bo pa ob 4ih k je že skor tema :headbang: matr morm mal pelat motor na sprehod... :wacko:

Objavljeno
"V soboto dopoldne bodo padavine ponehale in popoldne se bo postopno zjasnilo." ja zjasnil se bo pa ob 4ih k je že skor tema :headbang: matr morm mal pelat motor na sprehod... :wacko:

js pa zdj ne morm nč na sprehod pelat.. motor = zbit, avto = mal ga manka :D frčija =nevozna oba :D poni prasc = u kurcu, vespa PX200E = totalka (še iz tiste prejšne nesreče)... sam še polovico mojga Citroena AX mi ostane :) druga polovica je od mtke :D hehe

Objavljeno

http://www.nicoletti-bike.com/moto/aprilia/redbull/

Komplet vsebuje:

- Prednja strehica,

- prednja maska

- spodnja maska

- pokrov rezervarja

- zadek+ plata

Cena: 590€

Samo barvanje: 390€

hmm.. se prau je poj brez nalepk 200€? :D

Objavljeno

Ejga, cenilc pride kr na dom.. ne boš ti zdej razbitga motorja okol fural :rolleyes:

Objavljeno

LOL

Ka je to Drk mašina, sam bi jo mogo s kako gobo al pa čim obložit :P

Objavljeno
Nejko vse najboljše! B)

Koci, lep je tale tvoj Mito, pa da ga boš obdržal, ker 2-taktnim motojem se slabi časi pišejo!

nejkec fse tanartanabolše :OK: :drunk:

za čago bomo pa še vidli, če bo prevoz :OK:

btw. Nejko vse najbolše :beer2:

blue ninja driver vse naj naj :yea1: :yea1:

hvala vsem :worship:

Če boš kdaj, ko bo bl toplo (pomlad) u Lj. poklič pa se zmeniva, da ti dam za en krog 250ko.

jaz tudi jaz tudi :D ...jaz sn ful dolgo cajta mel namen rs 250 kupit, ker mi je ful legenda motor, samo sn pol raje vzel nekaj manj pokvarljivega :D

Objavljeno

Mali obvlada KLIK :worship:

Objavljeno

hahahah kaki car...že zaj ma vse pičke prek pa še 5 let ni star hehe :worship:

Objavljeno (popravljeno)

pobi, ka pravite, da bi si tak traktor kupli, oz. tako masino :D >KLIK<

:kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :OK:

(sicer ž staro, mogoč pa še kdo ni vido) :D

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
Ejga, cenilc pride kr na dom.. ne boš ti zdej razbitga motorja okol fural :rolleyes:

yap, pride v tork al pa sredo je reku :)

sam plastike so 250€

ql ql :D

a si ti tvoje poj naroču?

Objavljeno

ujej kak pa je kitajsko slivovo vino dobro... :worship:

Objavljeno

heh, da ga nisi kje preveč poizkusil??

Objavljeno

samo mi nehajte z alkoholom dans ker mi je še zaj slabo pa sn že spal vmes

Objavljeno
ujej kak pa je kitajsko slivovo vino dobro... :worship:

no ja če bi temu lahk rekel vino :whistle: to je bolj žganje že

Objavljeno
samo mi nehajte z alkoholom dans ker mi je še zaj slabo pa sn že spal vmes

Men tudi.

abnormal je to

bljek, fuj...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!