Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Kwa fantje a je blo preveč

Objavljeno
Kwa fantje a je blo preveč

Zgleda da :naughty: ! Če ni blo pa še bo :beer1:

Objavljeno

Pizda jst morm pa že pol5 ustat k grem u salzburg, pa še brez dnarja sm.....ni kej, nasledn vikend bo treba not prnest. Lahko noč boysi

Objavljeno

fantje zdej pejte homologacije za 25kw delat...

jst sm se prjavu 6.12... pregled mam že 14.12. :D :D :D

Objavljeno

a to bi lahk mni navzgor omejili, to bi blo supr :OK:

Objavljeno

ayd dečki ve kdo za kako 600ko 03+ letnik kilometrov tam 15-20k

cena pa cca 5k

Objavljeno (popravljeno)
ayd dečki ve kdo za kako 600ko 03+ letnik kilometrov tam 15-20k

cena pa cca 5k

ponavad avto.drek ve kj :grim

http://www.avto-net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1722690

http://www.avto-net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1711823

2 hude ninje... drgač pa tega letnika r6 ke so zelo ugodne... suzike so grozne, cbrke so pa itak polom :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

pa ti se zavedaš da si mi dal dva link od dveh ninj ko sta že bili skoraj 100% enkrat totalka oz. fajn zdelani. nepoškodovano hočem met

Objavljeno (popravljeno)
pa ti se zavedaš da si mi dal dva link od dveh ninj ko sta že bili skoraj 100% enkrat totalka oz. fajn zdelani. nepoškodovano hočem met

kako veš da sta ble zdelani??! sploh za tazeleno mi ni jasno... ok črna je mal sumljiva ampak zelena pa ne vem zakaj bi bla

za 5000€ boš dobu zelo zelo težko motor skoraj brez praske in samo 15-20k km

moj je brez praske ... akrapovič ror... 16.000km ... 2004 letnik... 5400€pa je biu kar ugodno :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

kva je đeri a si se že kej streznu? :P

Objavljeno

Evo jst sm pa glih učeri naredu pregled...biu po enmu tednu že na vrst tud :)

Objavljeno
kva je đeri a si se že kej streznu? :P

đeri je biu včer trezn k riba :winkiss:

matr kr naenkrat ste zginl :unsure:

Objavljeno (popravljeno)
kako veš da sta ble zdelani??! sploh za tazeleno mi ni jasno... ok črna je mal sumljiva ampak zelena pa ne vem zakaj bi bla

za 5000€ boš dobu zelo zelo težko motor skoraj brez praske in samo 15-20k km

moj je brez praske ... akrapovič ror... 16.000km ... 2004 letnik... 5400€pa je biu kar ugodno :)

pri zeleni poglej nalepke kake so

plus notranja plastika je na zeleno pobarvana

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

umor v mb

kaj sti nor... prokleti primitivneži z iq-jem dolžine njihovega tiča.....razlog ziher ni bil tolk vredn, kot pa življenje mladega človeka..... slabi časi se pišejo za "diskoteke"...vedno več je tega....

Objavljeno

sj je blo na parkirišu pred lokalam.. pumoje nau lokal nč najebou :P

v KR pa sploh ni diskoteke nobene več če se ne motm.. zaprl so use zarad preprodajanja :)

Objavljeno

ja diskoteka kot taka pomoje tut nebo najebala, ampak k bo folk slišal da so enga PRED njo zaštihali, bodo drugačnega mnenja in zavili kam drugam...

Objavljeno
ja diskoteka kot taka pomoje tut nebo najebala, ampak k bo folk slišal da so enga PRED njo zaštihali, bodo drugačnega mnenja in zavili kam drugam...

toj res, sam zdj odvisn če so bli oni redni gostje lokala..

ker ponavad je tko da če so kr eni pač pršli mal pogledat pa delat pizdarije, jih poj vrjetn nau več.. in bo folk spet hodu.

če so pa redni gostje, pa da to drug folk ve.. poj pa gostou še neki cajta nau.

tko je blo v KR v enmu lokalu.. tisti k so skos delal pizdarije so bli skos v istmu lokalu.. in folku so šli oni že kr fajn na kurac, in poj folk pač ni več ke hodu. na srečo niso nobenga ubil, ampak je blo pa ene par pretepov pa te pizdarije.

drgač je pa velik takih skupinc k jih je po ene 8 v skupini recimo, in hodjo po mestu pa išejo probleme skos. res jim je fajn.

Objavljeno
ponavad avto.drek ve kj :grim

http://www.avto-net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1722690

http://www.avto-net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1711823

2 hude ninje... drgač pa tega letnika r6 ke so zelo ugodne... suzike so grozne, cbrke so pa itak polom :)

ta črna ninja s plavo šipo se je par mescov nazaj prodajala še v svoji original modri barvi s to modro šipo, remusom, poliranimi plastišči... zgleda je bla razbita vmes pa na črno špricana ;)

norc_16 če boš kupil to cbrko v prvem linku se bova kaj dogovorila glede črne šipe a ne :D ti bi ziher rad mel originalno :P

ja kdaj pa te pred trustom še ni blo problemov...

Objavljeno

Dej, še vedno mi ni jasno. A nisi ti prodal motorja?

Objavljeno
sj je blo na parkirišu pred lokalam.. pumoje nau lokal nč najebou :P

v KR pa sploh ni diskoteke nobene več če se ne motm.. zaprl so use zarad preprodajanja :)

Rondo hoče bit kao diskač sam je pol premejhn za to dejavnost :D

Que Pasa je tud zaprta k so ble same pizdarije notr poj pa res že zmanka lokalov k hočjo bit diskoteke hehee :D sej je pa zato več pizdarij drugje...Npr. na naši šoli je v četrtk med telovadbo zginl 7 telefonov pa 300€ :krneki:

Objavljeno

vrjetno za kolega sprašuje....nikjer ne piše da bi mel na svojem...

Objavljeno

opa, tole je pa kr fajn. pa še iste barve k moj :) treba bo poklicat :D tnx :OK:

Rondo hoče bit kao diskač sam je pol premejhn za to dejavnost :D

Que Pasa je tud zaprta k so ble same pizdarije notr poj pa res že zmanka lokalov k hočjo bit diskoteke hehee :D sej je pa zato več pizdarij drugje...Npr. na naši šoli je v četrtk med telovadbo zginl 7 telefonov pa 300€ :krneki:

eh, rondo je krneki :D 1000x premjhn, pa se krneki siljo :D na tako sceno hoče bit k bivša manjana.

scene, a nimate med telovadbo use zaklenen v garderob? :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!