Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 opa, tole je pa kr fajn. pa še iste barve k moj :) treba bo poklicat :D tnx :OK: eh, rondo je krneki :D 1000x premjhn, pa se krneki siljo :D na tako sceno hoče bit k bivša manjana. scene, a nimate med telovadbo use zaklenen v garderob? :) Rondo bi biu kul, če nebi blo tok planine notr pa nasploh, če se nebi tok folka gužval :) Kva se je pa zdej z manjano zgodil, mislm neki novga je tm odprt, veš kej več? :D Ja nej bi blo zaklenjen, sej telefoni pa dnar so zginl iz garderob se prav al je edn pustu odprto al pa so nekak notr pršli :)
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Rondo bi biu kul, če nebi blo tok planine notr pa nasploh, če se nebi tok folka gužval :) Kva se je pa zdej z manjano zgodil, mislm neki novga je tm odprt, veš kej več? :D Ja nej bi blo zaklenjen, sej telefoni pa dnar so zginl iz garderob se prav al je edn pustu odprto al pa so nekak notr pršli :) use je prbližn isto k prj v bivši manjani.. saj men se jt ko zdel k sm biu not :) še zmer majo isto četrtkanja pa te pizdarije.. tko da, sam ime je drug, pa se ga zdele ne morm spovnt :) tistga mal napizdite k ni zapru/zaklenu garderobe :D hehe..
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 use je prbližn isto k prj v bivši manjani.. saj men se jt ko zdel k sm biu not :) še zmer majo isto četrtkanja pa te pizdarije.. tko da, sam ime je drug, pa se ga zdele ne morm spovnt :)tistga mal napizdite k ni zapru/zaklenu garderobe :D hehe.. Ga še iščejo...kriminalisti :D
_Fingi_ Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Rondo hoče bit kao diskač sam je pol premejhn za to dejavnost :D Que Pasa je tud zaprta k so ble same pizdarije notr poj pa res že zmanka lokalov k hočjo bit diskoteke hehee :D sej je pa zato več pizdarij drugje...Npr. na naši šoli je v četrtk med telovadbo zginl 7 telefonov pa 300€ :krneki: U Que Pasi je blo itak 3/4 južnih... :rolleyes: Čak,ta tedn enkrat so enmu ukradl na iskr N95 pa 170€, mi je frendica praula k se poznata.... pa sm že pozabu kdaj :hmm:
vRider Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Gre kdo od vas na Bologna Motor Show? Začel se je včeri, traja pa do 16. decembra...
_ales_ Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 use je prbližn isto k prj v bivši manjani.. saj men se jt ko zdel k sm biu not :) še zmer majo isto četrtkanja pa te pizdarije.. tko da, sam ime je drug, pa se ga zdele ne morm spovnt :)tistga mal napizdite k ni zapru/zaklenu garderobe :D hehe.. U Que Pasi je blo itak 3/4 južnih... :rolleyes: Čak,ta tedn enkrat so enmu ukradl na iskr N95 pa 170€, mi je frendica praula k se poznata.... pa sm že pozabu kdaj :hmm: tam ja zdj "klubar" lastnik je pa vsem dobro znani grega. glede južnih, jih pa ni več, vsaj naj jih nebi blo...
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Gre kdo od vas na Bologna Motor Show? Začel se je včeri, traja pa do 16. decembra... ene 2 sta tuki še rekla da gresta pumoje.. zdj so pa tih zgleda :D ja, zdj. pocak 2 mesca hehe res je :D zdj so pred mcdonaltsam :D dlje ne upajo kot zgleda :D zaenkrat jih je prek McD's ukol 15 ob koncu tedna zvečer :D haha.. jih more bit 30, da pridejo bliži klubarja :D
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 U Que Pasi je blo itak 3/4 južnih... :rolleyes: Čak,ta tedn enkrat so enmu ukradl na iskr N95 pa 170€, mi je frendica praula k se poznata.... pa sm že pozabu kdaj :hmm: To je to vrjetn...sam, da je zmankal še 6 telefonov pa skupno 300€ :grim tam ja zdj "klubar" lastnik je pa vsem dobro znani grega. glede južnih, jih pa ni več, vsaj naj jih nebi blo... Kva je zdej tm? Ker Grega? :)
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Kva je zdej tm? Ker Grega? :) ej tega.. a neveš ker grega????
Matex_46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 ej tega.. a neveš ker grega???? sej vsi vemo kater grega.....
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) ej tega.. a neveš ker grega???? Ne? Un iz Bara? :D Nism biu v mestu že pol leta :D Popravljeno December 8, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Ne? Un iz Bara? :DNism biu v mestu že pol leta :D nevem? a je iz bara? :D ker js nimam pojma ker Grega :evilgrin:
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 nevem? a je iz bara? :D ker js nimam pojma ker Grega :evilgrin: Ajaaaaa un Grega Nimampojma :D ja ja... :D
JeRn3j Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Čak,ta tedn enkrat so enmu ukradl na iskr N95 pa 170€, mi je frendica praula k se poznata.... pa sm že pozabu kdaj :hmm: kva pa budala s takim telefonom okol po iskri hod :) telefon pride skor 600€ :wacko:
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 kva pa budala s takim telefonom okol po iskri hod :) telefon pride skor 600€ :wacko: Ja sm čim pa nej? :) Jest sm enkrat P990i pozabu v klasu pa ga noben ni uzeu k je prevelka gajba lol :D
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Ajaaaaa un Grega Nimampojma :D ja ja... :D evo.. točn ta :D kva pa budala s takim telefonom okol po iskri hod :) telefon pride skor 600€ :wacko: zih je hotu šmekat.. :) sj maš dost tazga folka.. isto je na trgovski.. en na hodniku šmeka s ql telefonam.. k je pa glavn odmor al pa konc pouka, ga pa ene par folka čaka pred šolo.. pa mu ga uzamejo :D na silo ali brez.. uzamejo mu pa ga :) Ja sm čim pa nej? :) Jest sm enkrat P990i pozabu v klasu pa ga noben ni uzeu k je prevelka gajba lol :D noben ga ni uzeu zato ker ni Nokia :D
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) noben ga ni uzeu zato ker ni Nokia :D :grim sej bom zamenju poj bo pa Nokia :grim ker mi tale zdele mal probleme dela :D Popravljeno December 8, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 :grim sej bom zamenju poj bo pa Nokia :grim ker mi tale zdele mal probleme dela :D sj Nokie so se tut maaaalenkost poslabšale. ampak usen, Nokia je pač Nokia :D nimaš kj. poj merki d ti ga naujo spizdil :P
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 sj Nokie so se tut maaaalenkost poslabšale. ampak usen, Nokia je pač Nokia :D nimaš kj.poj merki d ti ga naujo spizdil :P Naujo, naujo...Tud tega dozdej niso, ker ga mam zmeri pr seb :)
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 lol najbl so mi smesni cefurji k hodho po cest, telefon u rokah, pa cefurko naglas...zravn pa desetih cefurjev k se slinjo na telefonu k je drgac 200eur :) pa vsi s trdimi kurci kao plesejo okol pa piskajo cez zobe
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 lol najbl so mi smesni cefurji k hodho po cest, telefon u rokah, pa cefurko naglas...zravn pa desetih cefurjev k se slinjo na telefonu k je drgac 200eur :) pa vsi s trdimi kurci kao plesejo okol pa piskajo cez zobe kuko pa piskaš čez zobe?
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 zgorno ustnco potegnes gor, pa zetegnes zrak cez zobe notr.. bom ti dons pokazu :)
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 zgorno ustnco potegnes gor, pa zetegnes zrak cez zobe notr..bom ti dons pokazu :) no ja.. zdele sm to na hitr probov (pa pumoje je še kdo k je to prebrov :D haha ) in se mi zdi da je to nemogoče neki piskat poj :D ok, boš pokazou :D
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 sm pozabu povedat da ra zvok ponavadi sledi besednim zvezam kot so...lej prasino, lej ovo guzo, lej Golfico Dvico.. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se