Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
sm pozabu povedat da ra zvok ponavadi sledi besednim zvezam kot so...lej prasino, lej ovo guzo, lej Golfico Dvico..

:)

+ eeee, vidi ga, bêmve, bêmve

Objavljeno
+ eeee, vidi ga, bêmve, bêmve

branko style :lol1: :lol1:

Objavljeno
no ja če bi temu lahk rekel vino :whistle: to je bolj žganje že

za pussyje :D .)

Objavljeno

KLIK

to bi pa blo treba met... 500cc 2 stroke ;) po po 110,120 do 140 konjev sem nekje prebral da se da iztisnit... :wub: pa še plastike gor neke novejše od kake cbrke priredit pa auspuhe spelat malo drugač pa vilice kake novejše usd pa brembo zavore... zdaj pa že res sanjam ha :D

Objavljeno (popravljeno)
KLIK

to bi pa blo treba met... 500cc 2 stroke ;) po po 110,120 do 140 konjev sem nekje prebral da se da iztisnit... :wub: pa še plastike gor neke novejše od kake cbrke priredit pa auspuhe spelat malo drugač pa vilice kake novejše usd pa brembo zavore... zdaj pa že res sanjam ha :D

uja :worship: to bi pa blo, v streetfighterja bi ga naredo, dnar sploh ni problem, sam cajt morš met

drgač pa :OK:

sam če tak poštudiraš, bi rjaš za tak dnar kako 6ko kupo, ko pa to ;) (sploh bi kupo za tak dnar Z 750)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

edit: ko sm ga zdej mal podrobno pogledo ... 6k € ??? :krneki: pa 60k prevoženih, ne hvala, rajš kaj novejšega pa 3x bolšega ;)

Objavljeno
edit: ko sm ga zdej mal podrobno pogledo ... 6k € ??? :krneki: pa 60k prevoženih, ne hvala, rajš kaj novejšega pa 3x bolšega ;)

Tu se gre za dušo!

Objavljeno
Tu se gre za dušo!

ja sej, sam v drugem pogledo, poglej prvi post ka sm napiso! itak da ce bi mel cajt pa dnar :worship:

Objavljeno
branko style :lol1: :lol1:

Haha :worship: ja, neki podobnga :D :D :whistle:

Drgač pa, takole Yamahco bi pa kuj meu. Sam, sej ne vem, a bi blo bol ohranit originaln izgled, al jo predelat. Vsekakor je pa 500cc 2t nekej, kar bi želel nekoč imeti v garaži. Sanje pač.

In ja, pri takem motorju ni vse v letniku pa kilometrih. Itak bi bilo potrebno obnoviti celoten agregat po vsej vrjetnosti. Samo.... ko se pa voziš se ti pa pomoje čist vse povrne :worship: :worship:

Objavljeno

Jest bi ohranu old-school izgled...RD500 pa Suzuki 500 Gamma sta le legende :worship:

Objavljeno
Tu se gre za dušo!

točno.

zato tudi te vaše racionalne izbire in komentarji v stilu primerjava denar/uporabnost/ekonomska računica in podobno ne sodijo zraven...

Objavljeno

pa še en projekt, verjetno je že blo v tej temi

Objavljeno
pa še en projekt, verjetno je že blo v tej temi

Jap, na www.racingsm.org maš še ene par takih projektov :worship: (vključno s tem)

so pa norci :worship:

Objavljeno

kaj je kdo od vas tukaj kupoval jeklene zavorne cevi? kolko vas je prislo vse skupaj z nastavki itd., pa kje se jih da najugodneje dobit...

Objavljeno
KLIK

Yamaha RD 500 pa Suzuki RGV 500 sta bla neki malga opisana v prejšni številki Motosi, pod naslovom doba dvotaktnikov. Pisal je, da je to žrl žez 10L na 100km, ampak da se splača, ker je motor odličen! Najboljši od teh je Suzuki RGV 500, ker ima več kojnov in je lažji od Yamahe RD 500. Sem pa tud jst kšn mesec nazaj razmišljal, da če bi meu velik denarja, bi si res enga RGV 500 kupu, pa ga mal predelu. Pustu bi sam okvir pa mašino, zamenjal auspuhe, novo vzmetenje (Ohlins), kakšne hude Brembo bremze, nove feltne, karbonske plastike od kakšnih novejših motrjev... :wub:

Sanje pač! :blush:

Objavljeno

hahahah :worship: :worship: :worship:

Aja še to fantje... Sem mislil, da sem jaz fukjen pa se malo prej pripelje do mene Nejko z ninjo brez tablice, nosilca tablice ali česarkoli (pure racing style) v kavbojkah, zunaj je tema in mrzlo ko pes... No, zdaj je šel na obvoznico uganjat norčije.

Yamaha RD 500 pa Suzuki RGV 500 sta bla neki malga opisana v prejšni številki Motosi, pod naslovom doba dvotaktnikov. Pisal je, da je to žrl žez 10L na 100km, ampak da se splača, ker je motor odličen! Najboljši od teh je Suzuki RGV 500, ker ima več kojnov in je lažji od Yamahe RD 500. Sem pa tud jst kšn mesec nazaj razmišljal, da če bi meu velik denarja, bi si res enga RGV 500 kupu, pa ga mal predelu. Pustu bi sam okvir pa mašino, zamenjal auspuhe, novo vzmetenje (Ohlins), kakšne hude Brembo bremze, nove feltne, karbonske plastike od kakšnih novejših motrjev... :wub:

Sanje pač! :blush:

that`s what I`m talking about :yes:

Objavljeno
Sam štajerci pa ste norci :kva2: :kva2: :kva2:

http://www.youtube.com/watch?v=4n0KZKxIl-E&NR=1

ni varn da so dal te posnetke na net :D jih kapsi lohk dobijo :P sploh pa k folk piše pod komentarje priimke pa te scene :)

Objavljeno
Aja še to fantje... Sem mislil, da sem jaz fukjen pa se malo prej pripelje do mene Nejko z ninjo brez tablice, nosilca tablice ali česarkoli (pure racing style) v kavbojkah, zunaj je tema in mrzlo ko pes... No, zdaj je šel na obvoznico uganjat norčije.

jaz bi se tudi pa se nimam z čim:P

Objavljeno
hahahah :worship: :worship: :worship:

ejeje jebote veš kaka čaga je bla, nevem zakaj nisi htel it zraun...ni blo glih neke za hitrostne rekorde postavlat(največ 218kmh) , ker je bil kar gost promet, je pa blo fajn slalom med avti vozit hehe...

Objavljeno
ejeje jebote veš kaka čaga je bla, nevem zakaj nisi htel it zraun...ni blo glih neke za hitrostne rekorde postavlat(največ 218kmh) , ker je bil kar gost promet, je pa blo fajn slalom med avti vozit hehe...

saj si vio, da sn se z ono kamero jebal da dans posnamem neke doma pa še za učit se mam, če bi mi prej čez dan reko bi šel poleg. drugače pa zaj ko mam toto kamero še doma boma en dan malo posnela zvok pa tako pa mogoče še kako igračkanje

Objavljeno
toti ptujčani so prave face, evo še en clip

evo še en čez ptujsko goro

ta z ninjo 10-ko, je od enga ko z mano dela na pošti stric...ma 2004 letnik plavo ninjo in je pravi car, glede na to kak vozi :worship: ...mislim da je tudi tukaj na forumu, če se ne motim ma Dani nick...mu bom napisal če je za kako skupno furco, da greta mlajša in starejša sestra skup delat pizdarije hehe...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!